- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.321
sağol ablam sizin dularınız sayesindegözünüz aydın arifeciiiiim... çok sevindim hayatım, inşallah en kısa zamanda hastaneden de çıkıp evinin yolunu tutacak :) çok geçmiş olsun hayatım :)
aminnnnnnnnnnn cerencim inşallah sende diğer annelerimizde kucaklıcaksınız allahın izniyle amin cerencim inşallah daha iyi oluraminnnnnnnnnn canım allah bizlerede göstersin o günleri inşallah :saruboceq:
+18 konuştuk ya ondan heraaall :roflol:
Oohhh çok şükür canımmm :teytey:
Hadi gözümüz aydın geçmiş olsun allah acil şifa verip eskisinden daha iyi hale getirsin inşallah... :saruboceq:
Valla bilmeyyom ne olucak senin bu hal her birşeye ağlarsan çocuk bunalım doğacak haberin olaaa neşelen biraz eğlen biraz kopp birazzz :dance: :dance:
Ben konuştuklarımı unutup uyku mpduna geçsem bile
bendeki bilinçaltı ile değil o an bir kaç gün ürryamda olur kaydirigubbakcemile3
nereye gidiyosun karnın burnunda[ı]kızlar ben yarından itibaren yokum eşim evde haftaya pazartesiye kadar
pc ona ait oluyor evde olunca
aklınız bewnde kalmasın
pazartesi de annemler gelecek temizliğe uğramaya çalışırım
kendinize iyi bakın
öptüm hepinizi iyi akşamlar[/ı]
kızlar ben çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Görüşmek üzere.
canım benim geçmiş olsun şükür atlattınız bak hayırlısıyla
SAĞOL CANIM BENİM TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK ŞÜKÜR ZORU ATLATTIK BEYAZCIM
ben de hamişim :)) 7 hafta 4 ya da 5 günlük:) cmtsi kontrolüm var kalp atışları için bakalım nasıl bi duygu sabırsızlanıyorum.Hala adapte olamadım hamileliğe kol bacak kafa taslağını görmeden tam olamıcam sanırım:)Allah kazasız belasız tüm hamilelere sıhatli ve hayırlı evlat dünyaya getirmeyi nasip eylesin içinden beni de ayırmasın inşallah.Herkese selamtekrara.s.a.s.a.s.
AMİİİNNNNNNNNTEBRİK EDERİM ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH
ben de hamişim :)) 7 hafta 4 ya da 5 günlük:) cmtsi kontrolüm var kalp atışları için bakalım nasıl bi duygu sabırsızlanıyorum.Hala adapte olamadım hamileliğe kol bacak kafa taslağını görmeden tam olamıcam sanırım:)Allah kazasız belasız tüm hamilelere sıhatli ve hayırlı evlat dünyaya getirmeyi nasip eylesin içinden beni de ayırmasın inşallah.Herkese selamtekrara.s.a.s.a.s.
Kızlar ben çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Görüşmek üzere.
kızlar ben dershaneye gidiyorum etütüm var hepiniz öpüldünüz
bilmiyorum ablacım kasık ağrım ver bide hastalanıcakmışım gibi ağrım pek takip etmiyorum bu aralar oluruna bıraktımarifecim, senin 6 günün kaldı, var mı herhangi bir şey?
en doğrusunu yapıyorsun hayatım :)bilmiyorum ablacım kasık ağrım ver bide hastalanıcakmışım gibi ağrım pek takip etmiyorum bu aralar oluruna bıraktım
tamam canım iyi dersler
yasemine nasıl seslendiysen abla kaçırdın kızı korkuttu zaaarr
birde öğretmen olucaksın hee öğrencilerinemi sesleniyon sen öyle bak şimdi sude uyandı nolceekkk kaydirigubbakcemile3
en doğrusunu yapıyorsun hayatım :)
he valla... volume'ü ayarlayamadım napim? eyvaaaaah Sude uyanmış mıdır sahi?
umarım uyandırmamışsındır ablaaa kaydirigubbakcemile3
yoksa yasemin kulaklarını çınlatıyor olabilir :roflol:
ablaaa sen ayvalığa gidicektin gittinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?