Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

gözünüz aydın arifeciiiiim... çok sevindim hayatım, inşallah en kısa zamanda hastaneden de çıkıp evinin yolunu tutacak :) çok geçmiş olsun hayatım :)
sağol ablam sizin dularınız sayesinde
aminnnnnnnnnnn cerencim inşallah sende diğer annelerimizde kucaklıcaksınız allahın izniyle amin cerencim inşallah daha iyi olur
nereye gidiyosun karnın burnunda
kızlar ben çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Görüşmek üzere.

tamam canım iyi akşamalr

canım hoş geldin bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah allah hayırlı evlat nasip etsin :Saruboceq:

Kızlar ben çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Görüşmek üzere.

iyi akşamlar hatçeeee kendine iyi baaakkk :a015:

yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hoşgeldin taze anne :) nasılsın birtanem? Sudemiz nasıl? resmini gördük, maşallah Allah nazarlardan saklasın canım :)

yasemine nasıl seslendiysen abla kaçırdın kızı korkuttu zaaarr
birde öğretmen olucaksın hee öğrencilerinemi sesleniyon sen öyle bak şimdi sude uyandı nolceekkk kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum ablacım kasık ağrım ver bide hastalanıcakmışım gibi ağrım pek takip etmiyorum bu aralar oluruna bıraktım

tamam canım iyi dersler
en doğrusunu yapıyorsun hayatım :)
yasemine nasıl seslendiysen abla kaçırdın kızı korkuttu zaaarr
birde öğretmen olucaksın hee öğrencilerinemi sesleniyon sen öyle bak şimdi sude uyandı nolceekkk kaydirigubbakcemile3

he valla... volume'ü ayarlayamadım napim? eyvaaaaah Sude uyanmış mıdır sahi?

kızlarrr ben ufaktan kaçıyorum canlar hepiniz kendinize iyi bakın kuzucuklarrr sizleri çok seviyorrr ve öpüyorum cancağızlarımmmmmm hepinize iyi akşamlarrr yarın görüşmek ümidi ile......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…