Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Ben geldiiimm.......

Kızımla kavuştuk biz darısı sizlerin başına inşallahhhh....... Topiğe giriyorum ama kulağımda ağlama sesleri çınlıyo o yüzden Sudey e bakıp bakıp gelmekten yazamadım size. Bu sabah geldik eve çok şükür.. Gayet iyiyim yorgunluğum dışında acayip uykum var hiç uyuyamadım. Sezeryan geçti bitti korkulacak bişey yokmuş bebeğimin kokusunu duyunca acım sızım yok oldu. Detaylı anlatıcam söz dualarınızı hissettim sizi çok seviyorum iyiki varsınız..:1hug:

maşallah allah ayırmasın canım allah sağlıklı ve huzurlu bi ömür nasip etsin kuzuna inşallah iyi olmana çok sevindim inşallah en kısa zamanda diğer sıkıntılarında geçer
herkes gördü miniğimizi ama ben kaçırmışım eminimki çok ama çok güzeldir rabbim sana ve sevdiklerine bağışlasın kendine çok dikkat et bizde seni çok seviyoruz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? kusura bakmayın iki gündür gelemiyorum aranıza. Çok anlayışlı misafirlerim akşamları olduğu için hiç birşeye fırsat bulamıyorum

kızlaaarrr bugunde yoktum topikdeee burdaki yağmur dolu gökgürlütüsü şimşeğin azizliğine uğradık iş yerinde elektrikler bilgisayarlar gitti yaptığım bütün işler kaydettiğim halde yok oldu deli oldum gün boyu yani
sizde maşallah baya süper muhabbet etmişsinizzz malum 18 üstü muhabbetlerrr
yanlız pembe kibrit olayına şok oldumm okurkendelikafadulden
ben sude melisiiiii göremediiim yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:sm_confused:

tebrikler canım sağlıkla sıhhatle büyüsün bebeğin e darısı başımıza ben şimdiden sabırsızlanıyorum 6 ay nası geçicek :)a.s.

canııııııımmmmmm çok sevindim seninde sudeninde iyi olmasına kendine de bebişinede iyi bak allah ım analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah bende göremedim prensesimizi ama ((

canım Allah analı babalı buyutsun inşallah....
darısı bızım basımıza...mis mis kokla kuzunu bızım içinde...Rabbım saglıklı gunler wersın ...

geceleri kimse olmuyor galiba burda herkes iş başında herhalde kaydirigubbakcemile3 oo bebişlerini kucağına alanlar bile varmış tebrik ederim yasemin adaşımmışsın banada elini sürde uğurlu gelsin hayırlıı olsun bebişin sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin rabbim bizde o günleri görelim inşallahhh

canıııııım Allah analı babalı büyütsün güzelim, Rabbim nazarlardan saklasın

allah saglikla buyutmeyi nasip etsin allah annali babali büyütsün.....

Canim iyi olmaniza sevindim. Herseyi detayli anlatmani bekliyorum. Malum bende sezeryan olucam gibi gorunuyor ayni nedenden. Birde Sudenin resmini koyup kaldirdinmi? Ama biz goremedik((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…