- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.361
herkese günaydınnnnnnnnnnnn nasılsınız bayanlar
aaaa kimsecikler gelmemişşşş herkes 23 nisanımı kutluyor????
kızlar ben daha şimdi geldim iş yerime sabah rahatsızlandım bel fıtığı kalçama vurdu ve yataktan kalkamadım allahtan eşim evdeydi de onun yardımı ile masaj felan kendime gelebildim ve anca işe geldim. Şimdi daha iyiyim çok şükür umarım dahada iyi olucam:):):)
İnci bir tek sen varsın gülüm terk edilmiş topik bu gün bu millet nerde yaaaaa
burcu arifeee filiz abla huuuu kızlarrr nerdesinizz????
Günaydın canım öncelikle çok geçmiş olsun gün içinde inş. dahada iyi olursun :Saruboceq:
Bugün kimsecikler yok sanırım herkese tatil bugün ben hariç senağlama
sabah sabah çok zor geldi işe gelmek zaten topictede kimse yoktu iyice canım sıkıldı :bbo:
ewet haftasonu geliyor bugün yağmurlu hava ama yarından itibaren ist. güzelleşiyor haftasonu havada güzel ohhh gezeriz artıkkaydirigubbakcemile2
kızlar günaydın geçmiş olsun cerencim bende çok kötüyüm hem belim ağrıyor hemde afedersiniz sabaha kadar tuvaletten çıkmadım
evet canım birde yediğim bişey dokundu galiba mide ve karın ağrısı vardı sabaha kadar beli napacaz bilmiyorum iki ay nasıl geçecek diye düşünüyorumGünaydın canım hoş geldiniz nasılsınız????
Valla sorma gülüm ya bu fıtık beni mahvediyor ağırlık arttıkça bacaklarıma vuruyor ağrılar keşke sadece ağrı olsa razıyım tutulup kasılıp kalıyorum Allahım kimseye yaşatmasın çok kötü bir durum yaaa.....
Tuvalet olayı bende de öyle valla gece yatıp sabah kalkmayı özledim :çok üzgünüm:
gece boyunca defalarca kalkıp wc ye koşuyorum baskı yapmaya başladı iyice bebişler Allah yardımcımız olsun.... :Saruboceq:
Nur günaydın canım
Hamilelik ilerliedikçe tabi sıkıntılarıda artıyor allahım size sabırlar versin inş. biz daha başındayız tabi sonrada bize dua lazım .
Nur günaydın canım
Hamilelik ilerliedikçe tabi sıkıntılarıda artıyor allahım size sabırlar versin inş. biz daha başındayız tabi sonrada bize dua lazım .
evet canım birde yediğim bişey dokundu galiba mide ve karın ağrısı vardı sabaha kadar beli napacaz bilmiyorum iki ay nasıl geçecek diye düşünüyorum
evet canım ilerledikçe kötüleşiyoruz allah kolaylık versin hepimize
valla sorma nur yaa bu sabah yataktan kalkamayınca bende onu düşündüm önümde daha 2 ay var ve ben 2 ay ne yapacağım diye :uhm: umarım bu durumlar çok uzun sürmez ara ara yaşar ve geçiririz.... Sen ne yedinki balım dokundu? Şimdi iyimisin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?