Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

herkese günaydınnnnnnnnnnnn nasılsınız bayanlar

aaaa kimsecikler gelmemişşşş herkes 23 nisanımı kutluyor????

kızlar ben daha şimdi geldim iş yerime sabah rahatsızlandım bel fıtığı kalçama vurdu ve yataktan kalkamadım allahtan eşim evdeydi de onun yardımı ile masaj felan kendime gelebildim ve anca işe geldim. Şimdi daha iyiyim çok şükür umarım dahada iyi olucam:):):)

ınci bir tek sen varsın gülüm terk edilmiş topik bu gün bu millet nerde yaaaaa
burcu arifeee filiz abla huuuu kızlarrr nerdesinizz????

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
8.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Günaydın canım öncelikle çok geçmiş olsun gün içinde inş. dahada iyi olursun :Saruboceq:
Bugün kimsecikler yok sanırım herkese tatil bugün ben hariç senağlama

Günaydın canım öncelikle çok geçmiş olsun gün içinde inş. dahada iyi olursun :Saruboceq:
Bugün kimsecikler yok sanırım herkese tatil bugün ben hariç senağlama

sağol canım benim umarım dahada iyi olurum ve bir dahada yaşamam.
Neden bir tek sen gülüm bak bende burdayım banada tatil değil çalışıyorum yalnız değilsin merak etme :teselli:

sabah sabah çok zor geldi işe gelmek zaten topictede kimse yoktu iyice canım sıkıldı :bbo:

ayyy canım yaa deme öyle napalım çok şükürki gelebilecek bir işimiz varr....
Olsun bak yarın haftanın son iş günü bu gün zaten sakin geçer yarınıda atlattıkmı 2 gün tatil var hihoyyyt hihoyyyt

ewet haftasonu geliyor bugün yağmurlu hava ama yarından itibaren ist. güzelleşiyor haftasonu havada güzel ohhh gezeriz artıkkaydirigubbakcemile2

ewet haftasonu geliyor bugün yağmurlu hava ama yarından itibaren ist. güzelleşiyor haftasonu havada güzel ohhh gezeriz artıkkaydirigubbakcemile2

evet ya burasıda yağmurlu tam uyku havası valla mirmirmirmir mirmirmirmir
ama dediğin gibi haftasonu hava güzel yupppiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar günaydın geçmiş olsun cerencim bende çok kötüyüm hem belim ağrıyor hemde afedersiniz sabaha kadar tuvaletten çıkmadım

kızlar günaydın geçmiş olsun cerencim bende çok kötüyüm hem belim ağrıyor hemde afedersiniz sabaha kadar tuvaletten çıkmadım

Günaydın canım hoş geldiniz nasılsınız????
Valla sorma gülüm ya bu fıtık beni mahvediyor ağırlık arttıkça bacaklarıma vuruyor ağrılar keşke sadece ağrı olsa razıyım tutulup kasılıp kalıyorum Allahım kimseye yaşatmasın çok kötü bir durum yaaa.....
Tuvalet olayı bende de öyle valla gece yatıp sabah kalkmayı özledim :çok üzgünüm:
gece boyunca defalarca kalkıp wc ye koşuyorum baskı yapmaya başladı iyice bebişler Allah yardımcımız olsun.... :Saruboceq:

Nur günaydın canım
Hamilelik ilerliedikçe tabi sıkıntılarıda artıyor allahım size sabırlar versin inş. biz daha başındayız tabi sonrada bize dua lazım .

evet canım birde yediğim bişey dokundu galiba mide ve karın ağrısı vardı sabaha kadar beli napacaz bilmiyorum iki ay nasıl geçecek diye düşünüyorum
Nur günaydın canım
Hamilelik ilerliedikçe tabi sıkıntılarıda artıyor allahım size sabırlar versin inş. biz daha başındayız tabi sonrada bize dua lazım .

evet canım ilerledikçe kötüleşiyoruz allah kolaylık versin hepimize

Nur günaydın canım

aminn bitanem aminnnnnnnnn :Saruboceq:
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :Saruboceq:

valla sorma nur yaa bu sabah yataktan kalkamayınca bende onu düşündüm önümde daha 2 ay var ve ben 2 ay ne yapacağım diye :uhm: umarım bu durumlar çok uzun sürmez ara ara yaşar ve geçiririz.... Sen ne yedinki balım dokundu? Şimdi iyimisin peki?

bilmiyorum ki canım cerenim canım kargon geldi çok teşekkürler bayıldk şekerlerinize bizde yaptırmak istiyoruz böyle kaç liraya çıktı sizin

kızlar merhaba, deli olacağım şimdi, mesajlarım neden çıkmıyor anlamadım, kaç kere denedim çıkmıyor... bu da çıkmazsa gidiyorum valla

Cerencim, Nurcum... ikinize de geçmiş olsun, nasıl oldunuz şimdi? iyi misiniz? hayırlısıyla şu 2 ayı da atlatın, sonra bebişleriniz kucağınıza gelecek, dualarımız sizinle kızlar, Allah yardımcınız olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…