- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.381
Cerencim, Nurcum... ikinize de geçmiş olsun, nasıl oldunuz şimdi? iyi misiniz? hayırlısıyla şu 2 ayı da atlatın, sonra bebişleriniz kucağınıza gelecek, dualarımız sizinle kızlar, Allah yardımcınız olsun :)
amin ablacım inş sen nasılsın
bilmiyorum ki canım cerenim canım kargon geldi çok teşekkürler bayıldk şekerlerinize bizde yaptırmak istiyoruz böyle kaç liraya çıktı sizin
kızlar merhaba, deli olacağım şimdi, mesajlarım neden çıkmıyor anlamadım, kaç kere denedim çıkmıyor... bu da çıkmazsa gidiyorum valla
hah şöyle ya... size cevaplar yazdım ama çıkmadı
Cerencim, Nurcum... ikinize de geçmiş olsun, nasıl oldunuz şimdi? iyi misiniz? hayırlısıyla şu 2 ayı da atlatın, sonra bebişleriniz kucağınıza gelecek, dualarımız sizinle kızlar, Allah yardımcınız olsun :)
valla bilmiyorum Nurcum, kasığımın sol kısmında bir ağrı var akşamdan beri yoruldukça giriyor, uzanınca geçiyor, anlamadım normal bir ağrı mı yoksa başka bir şey mi... kafam takıldı açıkçası, inşallah kötü bir şeyin habercisi değildir... paranoyak olacağım yakında
ben biraz uzanayım kızlar, sonra görüşürüz :)
nasılsınız kızlar rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum bende regl sancılarıyla uğraşıyorum keşke bende sizin gibi hamiş sancılarıyla uğraşıyo olsaydım şu an sırnaşık şey
hoş geldin canım sağol sanada geçmiş olsun.
Valla ben o sancıları çok iyi bilirim allah yardımcın olsun sıcak su koy tatlım ayaklarının altına çok iyi geliyor belinide üşütme emiii
inşallah sende yakında hamiş oalcaksın ve adet sancılarını unutacaksın canım :teselli:
ağrı kesicide içtim ama tamamen kesmiyo biraz azaltıyo ilk iki gün oluyo zaten allahtan sonra geçiyo çok sağol canım ağzından bal damlıyo,:Saruboceq: inşalllaaahhh
slm kızlarrrrr bana bugun tatil hihoyyyt
kocişede tatil ev keyfi yapıyoruzzz özendirmek gibi olmasın
bu arada geçmiş olsun ağrılar sızılar varmış tez zamanda bu dertlerden kurtulursunuz işallah :Saruboceq:
şimdilik hepnizi öptümmm kendinize iyi bakınnn
slm kızlarrrrr bana bugun tatil hihoyyyt
kocişede tatil ev keyfi yapıyoruzzz özendirmek gibi olmasın
bu arada geçmiş olsun ağrılar sızılar varmış tez zamanda bu dertlerden kurtulursunuz işallah :Saruboceq:
şimdilik hepnizi öptümmm kendinize iyi bakınnn
Hiç özenmedik canım şuan işte çalışmak varken evde keyif yapmayı kim isterki -tatlicadiarzu-
slm ceren 54 bende 32 haftalık hamişim bebişim cinsiyeti erkek adıda YAMAN olucak kısmetse buarada bütün anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum
ceren napıyon
çalışmaya çalışıyom nur ama canım çok sıkılıyorrr fisfisfis
sen napıyonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?