Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

amin ablacım inş sen nasılsın

valla bilmiyorum Nurcum, kasığımın sol kısmında bir ağrı var akşamdan beri yoruldukça giriyor, uzanınca geçiyor, anlamadım normal bir ağrı mı yoksa başka bir şey mi... kafam takıldı açıkçası, inşallah kötü bir şeyin habercisi değildir... paranoyak olacağım yakında

nasılsınız kızlar rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum bende regl sancılarıyla uğraşıyorum keşke bende sizin gibi hamiş sancılarıyla uğraşıyo olsaydım şu an sırnaşık şey

bilmiyorum ki canım cerenim canım kargon geldi çok teşekkürler bayıldk şekerlerinize bizde yaptırmak istiyoruz böyle kaç liraya çıktı sizin

canımm şimdi gördüm yazını kusura kalma kaydirigubbakcemile3
beğenmenize sevindim balım cerenden hatıra saklarsınız hihoyyyt

kızlar merhaba, deli olacağım şimdi, mesajlarım neden çıkmıyor anlamadım, kaç kere denedim çıkmıyor... bu da çıkmazsa gidiyorum valla

sakin ol ablacım sinirlenme yakışmıyor sana bu hallerrr
bu arada hoş geldin ablaaammm :1hug:

hah şöyle ya... size cevaplar yazdım ama çıkmadı

senin canın sağolsun ablaammmm Şeniz

sağolasın ablacım sorma valla yaa bir gün iyi ise bir gün aniden kötü oluyoruz bu hamilelik ne garip bir durum yaa.... Hayırlısı ile şu iki ayıda bir atlatsakkk kavuşsak meleklerimize :Saruboceq:

ablacım bence normal bu durum hiçç üzme kendini bende senin dönemlerinde iken yaşamıştım hatırlarsan hatta kurban bayramına denk gelmişti ve evden çıkamamıştım ayağa kalkınca sanki bıçak saplanıyordu kasığıma sonuç=idrar yolu enfeksiyonu :çok üzgünüm: istersen bir idrar tahlili yaptır abla bana sanki enfeksiyon kapmışsın gibi geldi inşallah değildir...

ben biraz uzanayım kızlar, sonra görüşürüz :)

tamam ablacım uzan yorma kendini yine gel ama tamammı :a015:

nasılsınız kızlar rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum bende regl sancılarıyla uğraşıyorum keşke bende sizin gibi hamiş sancılarıyla uğraşıyo olsaydım şu an sırnaşık şey

hoş geldin canım sağol sanada geçmiş olsun.
Valla ben o sancıları çok iyi bilirim allah yardımcın olsun sıcak su koy tatlım ayaklarının altına çok iyi geliyor belinide üşütme emiii
inşallah sende yakında hamiş oalcaksın ve adet sancılarını unutacaksın canım :teselli:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
8.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

ağrı kesicide içtim ama tamamen kesmiyo biraz azaltıyo ilk iki gün oluyo zaten allahtan sonra geçiyo çok sağol canım ağzından bal damlıyo,:Saruboceq: inşalllaaahhh

ağrı kesicide içtim ama tamamen kesmiyo biraz azaltıyo ilk iki gün oluyo zaten allahtan sonra geçiyo çok sağol canım ağzından bal damlıyo,:Saruboceq: inşalllaaahhh

canımmm geçmez bilirim ağrı kesici fayda etmez :1no2:
ben her adet olduğumda iğne vurulurdum yoksa acillik olurdum allahhım bir an önce hayırlısı ile göbişine bebişini yollasın ve doğumdan sonrada sancıların kalmasın inşallaahhhh :Saruboceq:

slm kızlarrrrr bana bugun tatil hihoyyyt
kocişede tatil ev keyfi yapıyoruzzz özendirmek gibi olmasın
bu arada geçmiş olsun ağrılar sızılar varmış tez zamanda bu dertlerden kurtulursunuz işallah :Saruboceq:
şimdilik hepnizi öptümmm kendinize iyi bakınnn

Hiç özenmedik canım şuan işte çalışmak varken evde keyif yapmayı kim isterki -tatlicadiarzu-

slm ceren 54 bende 32 haftalık hamişim bebişim cinsiyeti erkek adıda YAMAN olucak kısmetse buarada bütün anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum

tahmin etmiştik zaten canımmm :dilcikar: :dilcikar:

Hiç özenmedik canım şuan işte çalışmak varken evde keyif yapmayı kim isterki -tatlicadiarzu-

dimi ama inci çalışmak varken evde ne etçez sankiiiii delikafadulden delikafadulden

slm ceren 54 bende 32 haftalık hamişim bebişim cinsiyeti erkek adıda YAMAN olucak kısmetse buarada bütün anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum

hoş geldin canım demek benimle aynı dönemdesin ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etisn oğluşunu inşallah. Sıkıntıların ne durumda? Nasıl geçiyor hamileliğin? Doğum tarihin ve şeklin bellimi?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
8.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

hamileliğim iyi geçiyo herşey normal doğum tarihi 13 haziran dedi dr.um 37. haftada tam olarak belli olcak doğum şekli ben normal istiyorum bakalım inş. senin normal doğummu olcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…