- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.401
ay canım geçmiş olsun dinlen canımm yorma kenidinikızlar günaydın geçmiş olsun cerencim bende çok kötüyüm hem belim ağrıyor hemde afedersiniz sabaha kadar tuvaletten çıkmadım
fazla yoruluyosun ablacım ondandır endişelenme aklına kötü şeyler getirme uzanınca geçiyomuş bak bebişin de senin dinlenmeni istiyo galiba :))))valla bilmiyorum Nurcum, kasığımın sol kısmında bir ağrı var akşamdan beri yoruldukça giriyor, uzanınca geçiyor, anlamadım normal bir ağrı mı yoksa başka bir şey mi... kafam takıldı açıkçası, inşallah kötü bir şeyin habercisi değildir... paranoyak olacağım yakında
ooohhhhhhh dinlen burcucum bende evdeyin bugün ama pek dinlenemiyorumslm kızlarrrrr bana bugun tatil hihoyyyt
kocişede tatil ev keyfi yapıyoruzzz özendirmek gibi olmasın
bu arada geçmiş olsun ağrılar sızılar varmış tez zamanda bu dertlerden kurtulursunuz işallah :Saruboceq:
şimdilik hepnizi öptümmm kendinize iyi bakınnn
ah canım benimHiç özenmedik canım şuan işte çalışmak varken evde keyif yapmayı kim isterki -tatlicadiarzu-
hoşgeldin allah bağışlasın kucağına almayıda naip etsin inşallahslm ceren 54 bende 32 haftalık hamişim bebişim cinsiyeti erkek adıda YAMAN olucak kısmetse buarada bütün anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum
arifecim kayınbaban nasıl oldu canım
hamileliğim iyi geçiyo herşey normal doğum tarihi 13 haziran dedi dr.um 37. haftada tam olarak belli olcak doğum şekli ben normal istiyorum bakalım inş. senin normal doğummu olcak?
ay canım benimde aynı inanılmaz canım sıkılıyor dışarı çıkacaktım eşimin halasının oğlu istanbuldaymış bize uğrayacak
cerencciim canım tekrar geçmiş olsun by bybyyyyyyyyyyyyyyy
slm cnm çok sağol hoşgeldin buaradaslm entelliye annenin doğumgünü kutlu olsun
slm cnm çok sağol hoşgeldin buarada
canımmm geçmez bilirim ağrı kesici fayda etmez :1no2:
ben her adet olduğumda iğne vurulurdum yoksa acillik olurdum allahhım bir an önce hayırlısı ile göbişine bebişini yollasın ve doğumdan sonrada sancıların kalmasın inşallaahhhh :Saruboceq:
kızlaaaarrrr muhteşem haber becerip resimleri küçülttüm ve albüme yükledim diğerlerinide bu akşam çekeceğim haberiniz ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?