Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar günaydın geçmiş olsun cerencim bende çok kötüyüm hem belim ağrıyor hemde afedersiniz sabaha kadar tuvaletten çıkmadım
ay canım geçmiş olsun dinlen canımm yorma kenidini
fazla yoruluyosun ablacım ondandır endişelenme aklına kötü şeyler getirme uzanınca geçiyomuş bak bebişin de senin dinlenmeni istiyo galiba :))))
ooohhhhhhh dinlen burcucum bende evdeyin bugün ama pek dinlenemiyorum
Hiç özenmedik canım şuan işte çalışmak varken evde keyif yapmayı kim isterki -tatlicadiarzu-
ah canım benim
slm ceren 54 bende 32 haftalık hamişim bebişim cinsiyeti erkek adıda YAMAN olucak kısmetse buarada bütün anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum
hoşgeldin allah bağışlasın kucağına almayıda naip etsin inşallah
arifecim kayınbaban nasıl oldu canım

nurcum nasılsın canım
sağol bitanem allah abinlerce şükür iyi bugün yoğun bakımdan çıkırdılar doktorlar çok iyi dedi kendi odasına aldılar ama biraz daha hastanede kalıcak şekeri falan varher ihtimale karşı

hamileliğim iyi geçiyo herşey normal doğum tarihi 13 haziran dedi dr.um 37. haftada tam olarak belli olcak doğum şekli ben normal istiyorum bakalım inş. senin normal doğummu olcak?

anladım canım maşallah tam 32. haftandamısın ben 31+3 teyim şuan bizimde muhtemel doğum tarihimiz 22 haziran gibi görünüyor ama daha erken gelecekmiş gibi içime doğuyor nedense kaydirigubbakcemile3 yada bir an önce gelmesini istiyorum o yüzden.
benimde şimdilik normal herşey umarım öylede devam eder çünkü bende normal doğum istiyorum çok. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.... :Saruboceq:

ay canım benimde aynı inanılmaz canım sıkılıyor dışarı çıkacaktım eşimin halasının oğlu istanbuldaymış bize uğrayacak

kız nur bu günleri arıcaz heee bebişler gelince hep onların başında olucaz kaydirigubbakcemile3 eşinin halasının oğlu gelicekse eşin ilgilensin o zaman canım uyuz oluyorum bu durumlara ben yaaa
ay ben çokmu fenayımmm fisfisfis

kızlarrrr buralarda kimsecikler yok ama ben yinede herkese iyi akşamlar diliyorummmmm bu günü bitirdim siz gelmessenizde :çok üzgünüm:
hepiniz kendinize iyi bakın kuzucuklar umarım yarın burası şen şakrak olurr bu gün ben bu topiği hiç sevmedim çünkü

bugün tatil hemen topikte tatile girmiş galiba :)))
bende annemdeydim eve geldim sonra tekrar gidecem çünkü bugün annişkomun doğum günü bu sabah istanbuldan geldi torununa neler almış kızlar görmeliydiniz bir sürü tulumlar pijamalar çok tatlı bir alt açma
kıyafet olarak bir ihtiyacı kalmadı artık yatağı yorganı kozmetikleri banyo eşyaları falan aklıma gelenler bunlar şimdilik bende bornoz seti almıştım oda çok güzel ama maalesef ben teknolojik özürlü olduğum için göremiyorsunuz bu hafta sonu kocişin en yakın arkadaşı gelecek o bilgisayarcı bi aksilik olmazda gelirse
hafta sonu ekliycem resimleri hem annemin yeni aldıklarınıda çekerim
cerencim nurcum benzer sıkıntıları bende yaşıyorum tam bulantılardan kurtuldum derken bel ağrısı başladı akşama kadar hareket halindeyken fazla sıkıntı olmuo ama akşam yemeği yeyip koltuğa çökünce ağrıdan yerimden kalkamıyorum tam kuyruk sokumu civarı acayip ağrıo bide bulantılarım geçti ama ağzımda kötü tat geçmiyor bir şey yiyorum 5 dk.sonra ağzım çamur gibi bıktım artık bu tattan
ammmmaaaa oğlum herşeye değer öle değil mi rabbim sağlıkla sıhhatle hayırla bana göndersin yavrumu ben daha fazlasınıda çekerim gerekirse sizler yaz başı bu sıkıntılı durumlardan doğumla beraber kurtulursunuz ben temmuzun sonuna kadar yani yazın en deli sıcaklarına kadar çekicem ama dediğim gibi değer tabii
bugün gelen olmaz sanırım tatilde herkes benim kocişte evdeydi ama işten çağıdılar gitti
filizcim hamileliğimin ilk dönemlerinde benimde anlattığın tarzda ağrılarım oluyordu sen yinede ihmal etme tabii druna sor ama ben önemli bir şey olacağını sanmam
arife çok geçmiş olsun çok şükür atlattınız sayılır en azındab-n tehlikeli dönemi geçti bildiğim kadarıyla allah tez zamanda şifa versin inşallah
neşecim uğrayamamış merak ettim nasıl oldu acaba inşallah herşey iyidir

Kumsalcım güzel temennilerin için teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız

kızlaaaarrrr muhteşem haber becerip resimleri küçülttüm ve albüme yükledim diğerlerinide bu akşam çekeceğim haberiniz ola

slm kızlar ben geldim
bebişle yuvarlanıp gidiyoruz sizler nasılsınız
benim minnoş gündüz uykularını bıraktı o yüzdn artık pek uğrayamaz oldum.
herkesi öpüyorum

slm kzılar,nasılsınız?
ben bi yere gitmedim yahu yanlış anlamışssınız evdeyim,ama eşimde evde o yüzden nete giremiyorum pek,pc ye el koyuyor :)))
okuyamadım geçmişi
herkes iyidir umarım
karabiberim ve yasemin gelmiş
annelerimiz ne güzel
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın arada uğrarım böyle

kızlar merhaba, bugün eşimin doğum günüydü, akşam evde misafriler vardı, Allah'tan küçük görümcem geldi de beni hiç kaldırmadı sağolsun, elimi hiçbir şeye sürdürtmedi, yine de yorgun hissediyorum kendimi, o yüzden de bugün fazla uğrayamadım buraya ama çokta katılım olmamış... yazık Ceren'im yalnız kalmış ve çok sıkılmış, kıyamam :) neyse yarın bu açığı kapatırız artık :)

entelliyecim sağol hayatım, içimi rahatlattın, doktorumu ben de aramayı düşündüm bir ara ama bu hafta şehir dışında olacaktı, onu hatırladım, neyse zaten sonradan geçti, yattım 2 saate yakın uyumuşum, sanırım iyi geldi uyumak :) senin bel ağrın hamilelik ilerlediği için mi? fıtık falan yok değil mi sende? bugün eşim de belini incitmiş, bel ağrısından mahvoldu akşam, inşallah başımıza bir iş açmaz Allah korusun... bir de diyorum bana mı naz yapıyor acaba? akşam arkadaşları falan geldiler doğum günü için, onların yanında gayet iyiydi, onlar gitti başladı ahlayıp oflamaya... bilemedim valla, inşallah sadece naz yapıyordur, ben razıyım, gerçekten bir şey olmasın da...

Arife'cim çok sevindim kayınpederinin iyi olmasına, çok şükür normal odaya da alınmış, geçmiş olsun, bir kaç güne kadar evine de çıkar inşallah, bu kadarla geçmiş olsun canım :)

Kızlar hepinizi çok öpüyorum ve iyi geceler diliyorum... haaa çıkarken topiğin anahtarını dış kapının yanındaki saksının altına koyuyorum, ilk gelen onu kullanabilir :) iyi geceleeeeeeeeer :)

Kızlar hepinizi çok seviyorum. Bir kez daha bana destek oluyorsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi öğrencilerimi sınav yapmaya gidiyorum. Herkesi kocaman öpüyorum...

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
8.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…