- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.421
amin canmım hepimiz için inşallah çok sağol diğerlerini yükleyemedim bilg.soun vardı sonra artıkCanim bebisinin cicilerine baktim, hepside cok guzeller.. Allah hayirlisi ile saglikla giydirmeni kullanmani nasip etsin...
canım çok sevindim geçmesine oluyor böle hamileleikte bazı sorunlar benim bel ağrımda normalde az az oluyordu ama şimdi çok arttıkızlar merhaba, bugün eşimin doğum günüydü, akşam evde misafriler vardı, Allah'tan küçük görümcem geldi de beni hiç kaldırmadı sağolsun, elimi hiçbir şeye sürdürtmedi, yine de yorgun hissediyorum kendimi, o yüzden de bugün fazla uğrayamadım buraya ama çokta katılım olmamış... yazık Ceren'im yalnız kalmış ve çok sıkılmış, kıyamam :) neyse yarın bu açığı kapatırız artık :)
entelliyecim sağol hayatım, içimi rahatlattın, doktorumu ben de aramayı düşündüm bir ara ama bu hafta şehir dışında olacaktı, onu hatırladım, neyse zaten sonradan geçti, yattım 2 saate yakın uyumuşum, sanırım iyi geldi uyumak :) senin bel ağrın hamilelik ilerlediği için mi? fıtık falan yok değil mi sende? bugün eşim de belini incitmiş, bel ağrısından mahvoldu akşam, inşallah başımıza bir iş açmaz Allah korusun... bir de diyorum bana mı naz yapıyor acaba? akşam arkadaşları falan geldiler doğum günü için, onların yanında gayet iyiydi, onlar gitti başladı ahlayıp oflamaya... bilemedim valla, inşallah sadece naz yapıyordur, ben razıyım, gerçekten bir şey olmasın da...
Arife'cim çok sevindim kayınpederinin iyi olmasına, çok şükür normal odaya da alınmış, geçmiş olsun, bir kaç güne kadar evine de çıkar inşallah, bu kadarla geçmiş olsun canım :)
Kızlar hepinizi çok öpüyorum ve iyi geceler diliyorum... haaa çıkarken topiğin anahtarını dış kapının yanındaki saksının altına koyuyorum, ilk gelen onu kullanabilir :) iyi geceleeeeeeeeer :)
çok sağol cnm benim darısı hepimizinkinin başına inşallah:dance:günaydın kızlarrrrr hepinize hayırlı cumalar
ablacım neşede saksıya koymuş aldım anahtarı açtım kapıyı kadi gelin kızlarrrr
entelliyecim cicişler çok güsell sağlıkla iyi günlerde kulansın işallah
neşecim dularımız seninlee
günaydınlar nasılsınız canım arkadaşlarım
hepinize hayırlı cumalar allah dualarımızı kabul etsin inşallah
günaydınlar nasılsınız canım arkadaşlarım
hepinize hayırlı cumalar allah dualarımızı kabul etsin inşallah
günaydın kızlar nasılsınızz hayırlı cumalarr
Günaydın arifemmm nasılsın bacım
Seninde cuman mübarek olsun tatlım Allah dualarımızı kabul etsin inşallahh :Saruboceq:
günaydın jasmin dün fazla online değildin buralarda hayırdır kuzu? İyimisin? Geçtimi sancıların?
geçti canım sağol evet bi arkadaşım geldi o yüzden pek ilgilenemedim buralarla..sen napıosun belin nasıl oldu
kumsal jasmin ceren günaydınn hihoyyyt
evet valla havada kapalıydı ya bi uyandık saat 12 :1shok:
hafta içi tatil olması ayrı bi güzel oluyomuşşş kaydirigubbakcemile3
1 mayısda resmi tatl olmuş kaydirigubbakcemile2
yaa evet dün tam uyku havası idi valla yağmurlu bir hava neyse geldi geçti bak bu gün hava güneşli gerçi sizin oralar nasıl bilmiyorum ama bu taraflar açıyorlar....
Evet 1 mayısta resmen tatil oldu hadi bakalım yine iyisiniz haftayada 3 gün yatacaksınız cuma cumartesi pazar ne güzel hihoyyyt hihoyyyt
Hımm anladım canım geçmiş olsun inşallah bir an önce sancılı adet olmaktan kurtulursun bitanem.
Ben iyiyim çok şükür tatlım bu sabah yine yoklası sancı biraz ama dünkü gibi değildi çok şükür günler geçtikçe ağırlaşıyorum sanırım Allah bu günümüzü aratmasın ne diyim...
nasılsın cicim annenin doğum günü kutlu olsun cicileriniz çok güzel allah sağlıkla kullamayı nasip etsin sağol canım evet canım şükürler olsuın aminbugün tatil hemen topikte tatile girmiş galiba :)))
bende annemdeydim eve geldim sonra tekrar gidecem çünkü bugün annişkomun doğum günü bu sabah istanbuldan geldi torununa neler almış kızlar görmeliydiniz bir sürü tulumlar pijamalar çok tatlı bir alt açma
kıyafet olarak bir ihtiyacı kalmadı artık yatağı yorganı kozmetikleri banyo eşyaları falan aklıma gelenler bunlar şimdilik bende bornoz seti almıştım oda çok güzel ama maalesef ben teknolojik özürlü olduğum için göremiyorsunuz bu hafta sonu kocişin en yakın arkadaşı gelecek o bilgisayarcı bi aksilik olmazda gelirse
hafta sonu ekliycem resimleri hem annemin yeni aldıklarınıda çekerim
cerencim nurcum benzer sıkıntıları bende yaşıyorum tam bulantılardan kurtuldum derken bel ağrısı başladı akşama kadar hareket halindeyken fazla sıkıntı olmuo ama akşam yemeği yeyip koltuğa çökünce ağrıdan yerimden kalkamıyorum tam kuyruk sokumu civarı acayip ağrıo bide bulantılarım geçti ama ağzımda kötü tat geçmiyor bir şey yiyorum 5 dk.sonra ağzım çamur gibi bıktım artık bu tattan
ammmmaaaa oğlum herşeye değer öle değil mi rabbim sağlıkla sıhhatle hayırla bana göndersin yavrumu ben daha fazlasınıda çekerim gerekirse sizler yaz başı bu sıkıntılı durumlardan doğumla beraber kurtulursunuz ben temmuzun sonuna kadar yani yazın en deli sıcaklarına kadar çekicem ama dediğim gibi değer tabii
bugün gelen olmaz sanırım tatilde herkes benim kocişte evdeydi ama işten çağıdılar gitti
filizcim hamileliğimin ilk dönemlerinde benimde anlattığın tarzda ağrılarım oluyordu sen yinede ihmal etme tabii druna sor ama ben önemli bir şey olacağını sanmam
arife çok geçmiş olsun çok şükür atlattınız sayılır en azındab-n tehlikeli dönemi geçti bildiğim kadarıyla allah tez zamanda şifa versin inşallah
neşecim uğrayamamış merak ettim nasıl oldu acaba inşallah herşey iyidir
aminnnnn canım inşallahKumsalcım güzel temennilerin için teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız
çok güzeller canımkızlaaaarrrr muhteşem haber becerip resimleri küçülttüm ve albüme yükledim diğerlerinide bu akşam çekeceğim haberiniz ola
hoşgeldin nasılsınslm kızlar ben geldim
bebişle yuvarlanıp gidiyoruz sizler nasılsınız
benim minnoş gündüz uykularını bıraktı o yüzdn artık pek uğrayamaz oldum.
herkesi öpüyorum
as canım biz iyiyiz sen nasılsın sen öyle yokum falan diyince bizde biyere gidiyon sandıkslm kzılar,nasılsınız?
ben bi yere gitmedim yahu yanlış anlamışssınız evdeyim,ama eşimde evde o yüzden nete giremiyorum pek,pc ye el koyuyor :)))
okuyamadım geçmişi
herkes iyidir umarım
karabiberim ve yasemin gelmiş
annelerimiz ne güzel
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın arada uğrarım böyle
merhaba abla eniştenin doğum günü kutlu olsun birlikte nice senelere ağrılarını geçmesine sevindim evet ablam normal odaya çıktı çok şükür inşallah ablacım baya iyi diyor doktorlar yürüyebiliyor normal yemek yiyiyo sadece göğüs ağrısı var oda geçicek allahın izniyle aminnnnn inş bu kadarla geçerkızlar merhaba, bugün eşimin doğum günüydü, akşam evde misafriler vardı, Allah'tan küçük görümcem geldi de beni hiç kaldırmadı sağolsun, elimi hiçbir şeye sürdürtmedi, yine de yorgun hissediyorum kendimi, o yüzden de bugün fazla uğrayamadım buraya ama çokta katılım olmamış... yazık Ceren'im yalnız kalmış ve çok sıkılmış, kıyamam :) neyse yarın bu açığı kapatırız artık :)
entelliyecim sağol hayatım, içimi rahatlattın, doktorumu ben de aramayı düşündüm bir ara ama bu hafta şehir dışında olacaktı, onu hatırladım, neyse zaten sonradan geçti, yattım 2 saate yakın uyumuşum, sanırım iyi geldi uyumak :) senin bel ağrın hamilelik ilerlediği için mi? fıtık falan yok değil mi sende? bugün eşim de belini incitmiş, bel ağrısından mahvoldu akşam, inşallah başımıza bir iş açmaz Allah korusun... bir de diyorum bana mı naz yapıyor acaba? akşam arkadaşları falan geldiler doğum günü için, onların yanında gayet iyiydi, onlar gitti başladı ahlayıp oflamaya... bilemedim valla, inşallah sadece naz yapıyordur, ben razıyım, gerçekten bir şey olmasın da...
Arife'cim çok sevindim kayınpederinin iyi olmasına, çok şükür normal odaya da alınmış, geçmiş olsun, bir kaç güne kadar evine de çıkar inşallah, bu kadarla geçmiş olsun canım :)
Kızlar hepinizi çok öpüyorum ve iyi geceler diliyorum... haaa çıkarken topiğin anahtarını dış kapının yanındaki saksının altına koyuyorum, ilk gelen onu kullanabilir :) iyi geceleeeeeeeeer :)
Kızlar hepinizi çok seviyorum. Bir kez daha bana destek oluyorsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi öğrencilerimi sınav yapmaya gidiyorum. Herkesi kocaman öpüyorum...
burdada güneş var ama hava çok soğuk üşüyorum vallaa kat kat lahana oldum yinee
günaydın bulcuk evet sorma burdada güneş var ama buzzz gibi sen hangi şehirdesin
bursadayım şekerim ben
günaydın canım sanada hayırlı cumalar nasılsıngünaydın kızlar nasılsınızz hayırlı cumalarr
tekarar günaydın :)))) bilmiyorum güzelim kendimi dinlemiyorum oluruna bıraktım hayırlısı ne ise o olsungünaydın kumsalcım naber az günün kalmış nasıl hissediyosun kendini varmı hiç kıpırtı
günaydın cerencim iyiyim çok şükür sen nasılsın belin nasıl oldu aminn canım hepimizin kabul etsin cerencik nasıl annesi bu arada kayınvalidenin doğum günü kutlu olsun:)))Günaydın arifemmm nasılsın bacım
Seninde cuman mübarek olsun tatlım Allah dualarımızı kabul etsin inşallahh :Saruboceq:
günaydın jasmin dün fazla online değildin buralarda hayırdır kuzu? İyimisin? Geçtimi sancıların?
günaydın canım nasılsın ooh iyi bi uyku çekip dinlenmişsin bugün keyiflisindirkumsal jasmin ceren günaydınn hihoyyyt
evet valla havada kapalıydı ya bi uyandık saat 12 :1shok:
hafta içi tatil olması ayrı bi güzel oluyomuşşş kaydirigubbakcemile3
1 mayısda resmi tatl olmuş kaydirigubbakcemile2
herkese günaydın
ceren ben dün buradaydım :bbo:
kumsalım kayınpederinin durumu nasıl canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?