Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın kızlarrrrr hepinize hayırlı cumalar
ablacım neşede saksıya koymuş aldım anahtarı açtım kapıyı kadi gelin kızlarrrr
entelliyecim cicişler çok güsell sağlıkla iyi günlerde kulansın işallah
neşecim dularımız seninlee

Canim bebisinin cicilerine baktim, hepside cok guzeller.. Allah hayirlisi ile saglikla giydirmeni kullanmani nasip etsin...
amin canmım hepimiz için inşallah çok sağol diğerlerini yükleyemedim bilg.soun vardı sonra artık
canım çok sevindim geçmesine oluyor böle hamileleikte bazı sorunlar benim bel ağrımda normalde az az oluyordu ama şimdi çok arttı
eşinede nice yıllar ve çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir
dün anneminde doğum günüydü :)))
çok sağol cnm benim darısı hepimizinkinin başına inşallah:dance:

Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr ohhh be nihayet bu gün birileri var çok şükür yalnız değilim hihoyyyt hihoyyyt
dün hiç biriniz yoktunuz beni yalnız bıraktınız alacağınız olsun hepinizin :dilcikar:

Entelliye oğlunun cicileri çok güzel balım Allah giydiği günleride göstermeyi nasp etsin inşallah bitanem...

Neşecim dualarımız seninle her daim balım sen kendini üzme stres yapma yeter tatlım. Bu arada demek 8 mayıs tarihimiz ne güzel o gün benim eşimin doğum günü hayatta unutmam hihoyyyt hakkında hayırlısı ne ise o olsun balım....

Filiz ablacım canım daha iyi olmana sevindim gelip geçici durumlar bunlar fzla takılma sen mehmet abimede nice seneler Allah mutluluğunuzu bir ömür sürdürsün ve ağız tadınızı hiç bozmasın inşallah....
Kızlar dün sanırım doğum günü çoktu entelliyenin annesi, filiz ablanın eşi, benimde kayınvalidemin doğum günü idi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Beyazzz kuzum sen arada kocana iş çıkarsana kalksın pc başından balım sen otur baktın kalkmıyor duygu sömürüsü yap ben hamileyim ama demeye başla kaydirigubbakcemile3

burcu kızzzz dün evde yattın enerji topladın geldin demiiii nassın bitanemm???

günaydınlar nasılsınız canım arkadaşlarım
hepinize hayırlı cumalar allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Günaydın arifemmm nasılsın bacım
Seninde cuman mübarek olsun tatlım Allah dualarımızı kabul etsin inşallahh :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınızz hayırlı cumalarr

günaydın jasmin dün fazla online değildin buralarda hayırdır kuzu? İyimisin? Geçtimi sancıların?

geçti canım sağol evet bi arkadaşım geldi o yüzden pek ilgilenemedim buralarla..sen napıosun belin nasıl oldu

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
8.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

geçti canım sağol evet bi arkadaşım geldi o yüzden pek ilgilenemedim buralarla..sen napıosun belin nasıl oldu

Hımm anladım canım geçmiş olsun inşallah bir an önce sancılı adet olmaktan kurtulursun bitanem.
Ben iyiyim çok şükür tatlım bu sabah yine yoklası sancı biraz ama dünkü gibi değildi çok şükür günler geçtikçe ağırlaşıyorum sanırım Allah bu günümüzü aratmasın ne diyim...

kumsal jasmin ceren günaydınn hihoyyyt
evet valla havada kapalıydı ya bi uyandık saat 12 :1shok:
hafta içi tatil olması ayrı bi güzel oluyomuşşş kaydirigubbakcemile3
1 mayısda resmi tatl olmuş kaydirigubbakcemile2

yaa evet dün tam uyku havası idi valla yağmurlu bir hava neyse geldi geçti bak bu gün hava güneşli gerçi sizin oralar nasıl bilmiyorum ama bu taraflar açıyorlar....
Evet 1 mayısta resmen tatil oldu hadi bakalım yine iyisiniz haftayada 3 gün yatacaksınız cuma cumartesi pazar ne güzel hihoyyyt hihoyyyt

burdada güneş var ama hava çok soğuk üşüyorum vallaa kat kat lahana oldum yinee

doğru cicim kolay değil kendinize dikkat edin fazla yormayın kendinizi bebiş geldikten sonra bol bol yorulucaksınız zaten kaydirigubbakcemile3 inşallah ağrısız zahmetsiz kurtulursunuz

nasılsın cicim annenin doğum günü kutlu olsun cicileriniz çok güzel allah sağlıkla kullamayı nasip etsin sağol canım evet canım şükürler olsuın amin
Kumsalcım güzel temennilerin için teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız
aminnnnn canım inşallah
kızlaaaarrrr muhteşem haber becerip resimleri küçülttüm ve albüme yükledim diğerlerinide bu akşam çekeceğim haberiniz ola
çok güzeller canım
slm kızlar ben geldim
bebişle yuvarlanıp gidiyoruz sizler nasılsınız
benim minnoş gündüz uykularını bıraktı o yüzdn artık pek uğrayamaz oldum.
herkesi öpüyorum
hoşgeldin nasılsın
as canım biz iyiyiz sen nasılsın sen öyle yokum falan diyince bizde biyere gidiyon sandık
merhaba abla eniştenin doğum günü kutlu olsun birlikte nice senelere ağrılarını geçmesine sevindim evet ablam normal odaya çıktı çok şükür inşallah ablacım baya iyi diyor doktorlar yürüyebiliyor normal yemek yiyiyo sadece göğüs ağrısı var oda geçicek allahın izniyle aminnnnn inş bu kadarla geçer
Kızlar hepinizi çok seviyorum. Bir kez daha bana destek oluyorsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi öğrencilerimi sınav yapmaya gidiyorum. Herkesi kocaman öpüyorum...

canım bizde seni çok seviyoruz aşılaman olmuş anladığım kadarıyla hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırız dualarımız seninle

günaydın kızlar nasılsınızz hayırlı cumalarr
günaydın canım sanada hayırlı cumalar nasılsın
günaydın kumsalcım naber az günün kalmış nasıl hissediyosun kendini varmı hiç kıpırtı
tekarar günaydın :)))) bilmiyorum güzelim kendimi dinlemiyorum oluruna bıraktım hayırlısı ne ise o olsun
günaydın cerencim iyiyim çok şükür sen nasılsın belin nasıl oldu aminn canım hepimizin kabul etsin cerencik nasıl annesi bu arada kayınvalidenin doğum günü kutlu olsun:)))
günaydın canım nasılsın ooh iyi bi uyku çekip dinlenmişsin bugün keyiflisindir
herkese günaydın
ceren ben dün buradaydım :bbo:

kumsalım kayınpederinin durumu nasıl canım.

günaydın canım nasılsın bebişin nasıl çok şükür iyi canım normal odaya aldılar sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…