- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.441
aaa hemşeriymişiz kızz bende bursadayım kaydirigubbakcemile3
günaydın canım sanada hayırlı cumalar nasılsın
tekarar günaydın :)))) bilmiyorum güzelim kendimi dinlemiyorum oluruna bıraktım hayırlısı ne ise o olsun
günaydın cerencim iyiyim çok şükür sen nasılsın belin nasıl oldu aminn canım hepimizin kabul etsin cerencik nasıl annesi bu arada kayınvalidenin doğum günü kutlu olsun:)))
günaydın canım nasılsın ooh iyi bi uyku çekip dinlenmişsin bugün keyiflisindir
günaydın canım nasılsın bebişin nasıl çok şükür iyi canım normal odaya aldılar sağol
aa hemşommm
nerdesin bakem sen :jeyyar:
nilüferde oturuyom hemşo sen nerde oturuosun kaydirigubbakcemile3
bursalı arkadaşlar bulcuk jasmin hadi bursanın meşhur bir meyvesi var ş... o nezaman çıkacakbiliyormusunuz.
çekirgedeyim yakınız kızzz
beyazda bursada oturuyorr bu arada
çekirgedeyim yakınız kızzz
beyazda bursada oturuyorr bu arada
bursalı arkadaşlar bulcuk jasmin hadi bursanın meşhur bir meyvesi var ş... o nezaman çıkacakbiliyormusunuz.
he valla dimi beyaz meskenden biraz daha ileride otuyo anladığım kadarıylaahakkatt kızzz sevindim valla hemşeri bulduğuma :lepi: doktorlarla ilgili bilgileri sizden alabilirim ne güzelll hihoyyyt beyaz nerde oturuyomuş
biz bademli tarafıında oturuoz ama yinede yakın sayılırız gel kız kahve içmeye kaydirigubbakcemile3 ama sen hamişsin dimi sana kahve yasaktır kaydirigubbakcemile3
üff ne zamandır canım istiyor çıkınca haber verin he eşimle almaya geleceğiz bursaya maksat gezmek olsun kaydirigubbakcemile2
herkese günaydın
ceren ben dün buradaydım :bbo:
kumsalım kayınpederinin durumu nasıl canım.
burdada güneş var ama hava çok soğuk üşüyorum vallaa kat kat lahana oldum yinee
doğru cicim kolay değil kendinize dikkat edin fazla yormayın kendinizi bebiş geldikten sonra bol bol yorulucaksınız zaten kaydirigubbakcemile3 inşallah ağrısız zahmetsiz kurtulursunuz
günaydın cerencim iyiyim çok şükür sen nasılsın belin nasıl oldu aminn canım hepimizin kabul etsin cerencik nasıl annesi bu arada kayınvalidenin doğum günü kutlu olsun:)))
he valla dimi beyaz meskenden biraz daha ileride otuyo anladığım kadarıylaa
kızz bademli villarındamı oturuyon yoksaa sosyetikk seni :mymeka:
verriz dabi canım gelin birlikte yerizzz hattaa kaydirigubbakcemile3
yok villada değil canım yeni yapılan siteler var onlardan birinde oturuom kaydirigubbakcemile3 açık adres verdim nirdeyse asıl sosyetik sensin kıss çekirgeli seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bademli sonradan icat oldu asıl sosyetikler çekirgeden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?