Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

doğru canım en iisi o inşallah ii haberi alırsın..

evet kumsacım vala bugunkeyfim iyi
azıcık bi mide ağrısı çekiyorum o kadar
kayınpederin nasıl oldu

hakkatt kızzz sevindim valla hemşeri bulduğuma :lepi: doktorlarla ilgili bilgileri sizden alabilirim ne güzelll hihoyyyt beyaz nerde oturuyomuş
he valla dimi beyaz meskenden biraz daha ileride otuyo anladığım kadarıylaa
biz bademli tarafıında oturuoz ama yinede yakın sayılırız gel kız kahve içmeye kaydirigubbakcemile3 ama sen hamişsin dimi sana kahve yasaktır kaydirigubbakcemile3

kızz bademli villarındamı oturuyon yoksaa sosyetikk seni :mymeka:

herkese günaydın
ceren ben dün buradaydım :bbo:

kumsalım kayınpederinin durumu nasıl canım.

evet balım buradaydın ama öğleden sonra sende terk ettin beni uğramadın :çok üzgünüm:

burdada güneş var ama hava çok soğuk üşüyorum vallaa kat kat lahana oldum yinee

evet yaa o durum her yerde aynı güneş ısıtır umarım biraz a.s

doğru cicim kolay değil kendinize dikkat edin fazla yormayın kendinizi bebiş geldikten sonra bol bol yorulucaksınız zaten kaydirigubbakcemile3 inşallah ağrısız zahmetsiz kurtulursunuz

evet canım bebiş geldikten sonra dahada çok yorulucaz onlara sağ salim kavuşalım allahımın izini ile gerisi olur dimi kızlarrr... Sağlık olsun yeterki :sm_cool:

günaydın cerencim iyiyim çok şükür sen nasılsın belin nasıl oldu aminn canım hepimizin kabul etsin cerencik nasıl annesi bu arada kayınvalidenin doğum günü kutlu olsun:)))

ben yiyim balım düne göre çok iyiyim maşallah.....
Cerencikte iyi teyzesi ellerinde mucx mucx öperr :ecrin_bebek:
teşekkür ederim tatlım kayınvalidemin doğum günüydü ama acaba kaç yaşına girdi :uhm: kaydirigubbakcemile3

Bursalılar bastı topiği kızlaaaaaaaaarrrrrr delikafadulden

he valla dimi beyaz meskenden biraz daha ileride otuyo anladığım kadarıylaa

kızz bademli villarındamı oturuyon yoksaa sosyetikk seni :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 açık adres verdim nirdeyse asıl sosyetik sensin kıss çekirgeli seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bademli sonradan icat oldu asıl sosyetikler çekirgeden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 kız bende çekirgeyi sosyetik bilirdim taaki ikmaet etmeden öncee meğer ne berbat bi yermişşş en azından benim mahalle öylee delikafadulden

ceren kızzz aşılıyızzz bizzzz sakin olll :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…