Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren öğleden sonra çok sıkıldım malum iş yoktu diğer işyerinin diğer bölümündeki kızlarla geyik yaptık.

heeee anladım cicim orda burda elekçilik yaptım diyorsun yaniiii kaydirigubbakcemile3
iyi iyi günün nasıl geçtiğini anlamamışsındır hihoyyyt

:roflol: :roflol: :roflol:
çatlak yumurtaaaa :roflol:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
8.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

kumsalım iyiym canım bebişte inş. iyidr babanın iyi olmasına sevindim allah şifasını versin çabuk toparlar inş. kendini.
sen iyisen bebişte iyidir balım çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur
doğru canım en iisi o inşallah ii haberi alırsın..
inşallahhhhhhhhhhhh canım benim dua din benim için
evet kumsacım vala bugunkeyfim iyi
azıcık bi mide ağrısı çekiyorum o kadar
kayınpederin nasıl oldu
allah bozmasın canım geçmiş olsun n oldu midene çok şükür iyi canım normal odaya alındı daha iyi olucak diyo doktor ama hızlı iyileşme kaydetmiş
arife çok sağol tatlım darısı başına inşallah
aminnnnnnnnnnn inşallah canım benimmmm

maşallah sen hep iyi ol canım yerim ben o cimcimeyi nelerde bilirmiş

heeee anladım cicim orda burda elekçilik yaptım diyorsun yaniiii kaydirigubbakcemile3
iyi iyi günün nasıl geçtiğini anlamamışsındır hihoyyyt

:roflol: :roflol: :roflol:
çatlak yumurtaaaa :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he sen bana çatlak yumurta diin yaa
benim takvmimdeki yumurtayı ondan kodum ben el sallıyo yaa kaydirigubbakcemile3

dualarımız seninle canımmmmm inşallah şu mubarek cuma günündee kabul olur dualarımız

üff ne zamandır canım istiyor çıkınca haber verin he eşimle almaya geleceğiz bursaya maksat gezmek olsun kaydirigubbakcemile2
kızlar burda site yine gitti yazılanları okuyamıyorum yazdıklarımda çıkmıo
çıkıyorum ben sinir oldum zaten yine çok yoğun burası akşama okurum ne kaynatmışınız die kendinize ii bakın bye

maşallah sen hep iyi ol canım yerim ben o cimcimeyi nelerde bilirmiş

bilir o bilir bilmezmi teyzesi kimin kızııı
benim gibi bir cadıdan sessiz sakin durgun bir çocuk çıkmaz zaaarrr
beni bile geçebilir yaneee kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he sen bana çatlak yumurta diin yaa
benim takvmimdeki yumurtayı ondan kodum ben el sallıyo yaa kaydirigubbakcemile3

heee anladımmm bende diyom ki bu kız kendini davukmu sanıyorda yumurtadan çıkarıyooo kaydirigubbakcemile3 meğer maksat başka imiş ilahi burcuuuu :roflol:

Hoşçakal entelliye sıkma kendini boşver iş yerinde kasma akşama okursun evden rahat rahat
Sana kolay gelsin balım dikkat et kendine ve bebişe :a015:

jasmincim folik asit almaya başlaa ama doktor için erken bende bebekden önce folik asit kullanıyodum halada kullanıyorumm

kızzz ceren anladığım kadarıyla burda takvimci sensin kaydirigubbakcemile3 banada bi el atsan yaaa takvimi değiştirmek istiyorum günüm 20 mayıs ya onunla ilgili bişi yapmak istiomm ama nasıl yapıcağımı bilmioruumm Çok üzgünüm çoook

Hoşbulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk, günaydııııııııııııııııııııın, nasılsınız kızlar? hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Eşimin doğumgününü kutlayan herkese çoooooook çok teşekkürler canlarım, entelliyecim annenin de doğum günü kutlu olsun tatlım, Cerencim kayınvalideni de tebrik ediyor ve kutluyorum, hepsine nice yaşlar inşallah :)

Ve deeeeeeeee herkese hayırlı cumalaaaar :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…