- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.461
ceren öğleden sonra çok sıkıldım malum iş yoktu diğer işyerinin diğer bölümündeki kızlarla geyik yaptık.
kaydirigubbakcemile3 kız bende çekirgeyi sosyetik bilirdim taaki ikmaet etmeden öncee meğer ne berbat bi yermişşş en azından benim mahalle öylee delikafadulden
ceren kızzz aşılıyızzz bizzzz sakin olll :jeyyar:
sen iyisen bebişte iyidir balım çok sağol canım inşallah dediğin gibi olurkumsalım iyiym canım bebişte inş. iyidr babanın iyi olmasına sevindim allah şifasını versin çabuk toparlar inş. kendini.
inşallahhhhhhhhhhhh canım benim dua din benim içindoğru canım en iisi o inşallah ii haberi alırsın..
allah bozmasın canım geçmiş olsun n oldu midene çok şükür iyi canım normal odaya alındı daha iyi olucak diyo doktor ama hızlı iyileşme kaydetmişevet kumsacım vala bugunkeyfim iyi
azıcık bi mide ağrısı çekiyorum o kadar
kayınpederin nasıl oldu
aminnnnnnnnnnn inşallah canım benimmmmarife çok sağol tatlım darısı başına inşallah
evet balım buradaydın ama öğleden sonra sende terk ettin beni uğramadın :çok üzgünüm:
evet yaa o durum her yerde aynı güneş ısıtır umarım biraz a.s
evet canım bebiş geldikten sonra dahada çok yorulucaz onlara sağ salim kavuşalım allahımın izini ile gerisi olur dimi kızlarrr... Sağlık olsun yeterki :sm_cool:
ben yiyim balım düne göre çok iyiyim maşallah.....
Cerencikte iyi teyzesi ellerinde mucx mucx öperr :ecrin_bebek:
teşekkür ederim tatlım kayınvalidemin doğum günüydü ama acaba kaç yaşına girdi :uhm: kaydirigubbakcemile3
Bursalılar bastı topiği kızlaaaaaaaaarrrrrr delikafadulden
yok villada değil canım yeni yapılan siteler var onlardan birinde oturuom kaydirigubbakcemile3 açık adres verdim nirdeyse asıl sosyetik sensin kıss çekirgeli seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bademli sonradan icat oldu asıl sosyetikler çekirgeden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heeee anladım cicim orda burda elekçilik yaptım diyorsun yaniiii kaydirigubbakcemile3
iyi iyi günün nasıl geçtiğini anlamamışsındır hihoyyyt
:roflol: :roflol: :roflol:
çatlak yumurtaaaa :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kız bende çekirgeyi sosyetik bilirdim taaki ikmaet etmeden öncee meğer ne berbat bi yermişşş en azından benim mahalle öylee delikafadulden]
:roflol: sorma bende buralarda sıkıntıdan patlıorumm bebiş istememin bi sebebide bu zaten sen hangi doktora gidiosun cicim bende reglim bitince bi doktora görünücem doktor araştırmasındayım şimdi
sen iyisen bebişte iyidir balım çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur
inşallahhhhhhhhhhhh canım benim dua din benim için
allah bozmasın canım geçmiş olsun n oldu midene çok şükür iyi canım normal odaya alındı daha iyi olucak diyo doktor ama hızlı iyileşme kaydetmiş
aminnnnnnnnnnn inşallah canım benimmmm
maşallahsen hep iyi ol canım yerim ben o cimcimeyi nelerde bilirmiş
kızlar burda site yine gitti yazılanları okuyamıyorum yazdıklarımda çıkmıoüff ne zamandır canım istiyor çıkınca haber verin he eşimle almaya geleceğiz bursaya maksat gezmek olsun kaydirigubbakcemile2
maşallahsen hep iyi ol canım yerim ben o cimcimeyi nelerde bilirmiş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he sen bana çatlak yumurta diin yaa
benim takvmimdeki yumurtayı ondan kodum ben el sallıyo yaa kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kız bende çekirgeyi sosyetik bilirdim taaki ikmaet etmeden öncee meğer ne berbat bi yermişşş en azından benim mahalle öylee delikafadulden]
:roflol: sorma bende buralarda sıkıntıdan patlıorumm bebiş istememin bi sebebide bu zaten sen hangi doktora gidiosun cicim bende reglim bitince bi doktora görünücem doktor araştırmasındayım şimdi
kızz yasemin delimisin sen kuzu daha ilk denemede bebek olmadı diye doktora gidilirmi bence biraz daha bekle güzelim çok erken çünkü dr. için. En azından bir kaç ay geçsin aha yolun çok çok başındasın.
kızlar burda site yine gitti yazılanları okuyamıyorum yazdıklarımda çıkmıo
çıkıyorum ben sinir oldum zaten yine çok yoğun burası akşama okurum ne kaynatmışınız die kendinize ii bakın bye
jimere gidiyorum canım ben vokan yıldırım çokda memnunum çok iyi bi adamcıkk
bilir o bilir bilmezmi teyzesi kimin kızııı
benim gibi bir cadıdan sessiz sakin durgun bir çocuk çıkmaz zaaarrr
beni bile geçebilir yaneee kaydirigubbakcemile3
heee anladımmm bende diyom ki bu kız kendini davukmu sanıyorda yumurtadan çıkarıyooo kaydirigubbakcemile3 meğer maksat başka imiş ilahi burcuuuu :roflol:
kızz yasemin delimisin sen kuzu daha ilk denemede bebek olmadı diye doktora gidilirmi bence biraz daha bekle güzelim çok erken çünkü dr. için. En azından bir kaç ay geçsin aha yolun çok çok başındasın.
canım onun için diil zaten iki hafta önce felan grip olmuştum dahiliye doktoruna gitmiştim bebek düşündüğümüzü felan sölemiştim o hamile olmasan bile bebek düşünmeye başlayınca bi jinekoloğa görünmen gerekir folik asit takviyesi alman gerekir felan demişti o yüzden gideyim diyorum bende
jasmincim folik asit almaya başlaa ama doktor için erken bende bebekden önce folik asit kullanıyodum halada kullanıyorumm
bilir o bilir bilmezmi teyzesi kimin kızııı
benim gibi bir cadıdan sessiz sakin durgun bir çocuk çıkmaz zaaarrr
beni bile geçebilir yaneee kaydirigubbakcemile3
heee anladımmm bende diyom ki bu kız kendini davukmu sanıyorda yumurtadan çıkarıyooo kaydirigubbakcemile3 meğer maksat başka imiş ilahi burcuuuu :roflol:
canım onun için diil zaten iki hafta önce felan grip olmuştum dahiliye doktoruna gitmiştim bebek düşündüğümüzü felan sölemiştim o hamile olmasan bile bebek düşünmeye başlayınca bi jinekoloğa görünmen gerekir folik asit takviyesi alman gerekir felan demişti o yüzden gideyim diyorum bende
hee anladım canım ya tabii aslında bebek düşününce mantıklı olarak doktora gidip bir jinekolojik muayene olması şart imiş kadınların ama bunu hangimiz yaptık yada yapıyoruz. Ben mesela pat diye gebiş oldum bu sebeple doktora bebeği görmeye gittik kaydirigubbakcemile3 İnşallah seninde öyle olurr veeeee bebek olduğunu öğrenirsin acaip büyük bir şok oluyorrrr delikafadulden :1shok:
kızzz ceren anladığım kadarıyla burda takvimci sensin kaydirigubbakcemile3 banada bi el atsan yaaa takvimi değiştirmek istiyorum günüm 20 mayıs ya onunla ilgili bişi yapmak istiomm ama nasıl yapıcağımı bilmioruumm Çok üzgünüm çoook
yok canım takvimci değilim esta piti piti sadece arkadaşlara yardımcı oluyorum ama bence sen adet gününü takvimden takip etme balım zaten listede varsın takvim seni daha çok üzebilir çünkü benim için fark etmez ama istiyorsan yinede yaparız bişilerr...
hee anladım canım ya tabii aslında bebek düşününce mantıklı olarak doktora gidip bir jinekolojik muayene olması şart imiş kadınların ama bunu hangimiz yaptık yada yapıyoruz. Ben mesela pat diye gebiş oldum bu sebeple doktora bebeği görmeye gittik kaydirigubbakcemile3 İnşallah seninde öyle olurr veeeee bebek olduğunu öğrenirsin acaip büyük bir şok oluyorrrr delikafadulden :1shok:
yok canım takvimci değilim esta piti piti sadece arkadaşlara yardımcı oluyorum ama bence sen adet gününü takvimden takip etme balım zaten listede varsın takvim seni daha çok üzebilir çünkü benim için fark etmez ama istiyorsan yinede yaparız bişilerr...
amiiiinnn inşallahh canımm yaaa olsun ya canım yinede yapalımmm banada yardım et yardım meleğiii hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?