Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aa kumsal çok sevindim işallah dahada iyi olucak canım baban
inşallah canım
dualarımız seninle canımmmmm inşallah şu mubarek cuma günündee kabul olur dualarımız
aminnnnnnnnn bitanem çok sağol

kızlar günaydın nasılsınız bakalım...hihoyyythihoyyyt
ceren dün bende burdaydım :dilcikar:
ablacım eniştemin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara seninle ve meleğinizle inş

aa herkeslerin doom günümüymüş hepiciğine sağlıklı uzun ömürler diliyoruummm :Saruboceq:

Teşekkürler bacccıııııımmmmmmmm hihoyyyt

ablacım eniştemin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara seninle ve meleğinizle inş

canım benim sende bir vardın bir yoktun sürekli online olan yoktu onu deyom yaa ne alınganlık yapıyonuzzz
tamam tamam sustummm :1no2:

ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETıNE SEVGıLı PEYGAMBERıMıZıN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBıM!! BıZLERı ELLERıMıZ BOŞ ÇEVıRME BıZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBıM SENDEN BASKA GıDECEK YERıMıZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA ıSTEYECEK DıLEK KAPIMIZ YOKK SEN BıZı SIKINTILARIMIZDAN ıŞLEDıĞıMıZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBıM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ ıMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASııP ET !!! ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBıM .... ( amin

amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ALLAH KABUL ETSİN :Saruboceq:

merhaba arkadaslar bende yenıyım aranızda
bende hamısler grubunuza katılabılırmıyım

Merhaba canım hoşgeldin aramıza bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah tamamına erdirsin a.s.
ne kadarlık hamilesin? Bize biraz kendinde bahsedermisin seni tanıyalım.....

aa herkeslerin doom günümüymüş hepiciğine sağlıklı uzun ömürler diliyoruummm :Saruboceq:
teşekkürler canımcım :)
sağol hayatım, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)
merhaba arkadaslar bende yenıyım aranızda
bende hamısler grubunuza katılabılırmıyım
hoşgeldin canımcım :)
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ALLAH KABUL ETSİN :Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizi inşallah

benım daha yenı sanırım bu hafta 9 oluyo bı kere gııtım doktora altı haftalık tı dort senelık evlıyım artık bu sene bı bebek gelmesının zamanı geldıgını dusunduk allah bızede nasıp ettı cok sukur

slm kızlar nasılsınız pek geçmişe dönemedim ne var ne yok ?sanırım dogum günleri olmuş dogum günü kutlu olsun olanların diyorum....filiz ablanın eşi entlliyenin annesi birde cerenin kayınvalidesi dimi önceki sayfadan okumuştum... işlerim çok birikmiş bu saate kadar ugraştım halada var gerçi az kaldı ama ara verdim size yazayım sonra geri devam ederim dedim...

gözün aydın canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)
mavişiiiiiiiiiiiiiiimmmmm canımmmmmmmm nerelerdesin tatlım sen? çok özledim seni valla, nasılsın tatlım? geçti mi sıkıntıların? işe başladın sanırım... umarım iyisindir birtanem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…