Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

anladım canım sanırım forumda yenisin daha 4. mesajını bize yazdığına göre tekrar hoş geldin aramıza a.s. çok doğru bir adrestesin tatlım.... kaydirigubbakcemile3 Bize takılmaya devam et hiç sıkılmazsın iyiki gelmişim dersin. Bebeğin normal yollamı geldi sana yoksa bir tedavi süreci gfelan geçirdinizmi? Sorularımın kusura bakma bize her yeni gelen arkadaşımızı tanımak isteriz ona göre bilgi almak yada vermek için canım. Bu arada listemize dahil olmak içinde küçük bir sınava tabii tutulacaksın bilgin olsun kaydirigubbakcemile3

oooo kimler gelmiş kimlerrrr maviiiiii nassen kuzu iyimisennn?
Yata yata büyümüşsün kız görmeyeli :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
nasıl oldun iyimisin? Ağrın sızın varmı?
Bizler iyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok haftanın son iş gününde yine lak lak yapıyoruz işte :roflol:

cerenciimmm çok saol canım Allah razı olsun hamiş hamiş uğraştın yordum seni çok beğendim sağol canım

ayyy ayy sorma nasıl yoruldum nasıl yoruldum canım çıktı takvimi seçerken çizerken keserken ooff öldüm bittim yorgunluktan kaydirigubbakcemile3
deli kız beğendiysen sevindim umarım en kısa sürede takvime bebek ekler yenileriz canımcım....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

allah kucağına almayıda nasip etsin canım sağlıkla
maviiii hoşgeldin canım nasılsın yoğüunsun galiba kolay gelsin canım
cerenciimmm çok saol canım Allah razı olsun hamiş hamiş uğraştın yordum seni çok beğendim sağol canım

jasminnnn takvimin çok şeker olmuşşş güle güle kullan

bende laf olsun diye demiştim zaten sırnaşık şey amiiinn inşallahh canım cuma saatlerine geldik nolur dua edin benim içindeee hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir kızım olsunn sırnaşık şeysırnaşık şey amma çok şey istedim galiba sırnaşık şey

çok güzel olmuş canımcım takvimin :) Cerenin ellerine sağlık :)
günaydınlar bayanlar..
kayracım günaydın, nasılsın canımcım? daha iyisin artık değil mi?
slm arkadaşlar benide kabul edermisiniz aranıza:CüvCüv:
hoşgeldin bkt, nasılsın?

tabı kı sorular sorucaksınız ben sıkılmam evet forumda yenıyım bır ıkı yere daha yazdım orda kımse yoktu galıba cevap gelmedı bende oyle bakıyodum baslıklara bı buraya gırıyım dedım saolun sızlerden cevap geldı benım dogal yolla oldu bebegım zaten bız once korunuyoduk ıstemıyoduk ben calısıyodum bıraz dugun borcları falan derken hemen dusunmedık bu sene kasım ayında ısten cıkardılar benı o zamandan berı evdeyım artık borclarımız kalmadı sayılır allah nasıp ettı oldu ılk denemede oldu yanı tedavı falan gormedık

ablaaaammm iyiyim valla bende sizi çok özledim evdede sürekli giremedim bir kaçkez girip yazdım fazla takılamadım...agrım sızım fazla yok ama arada böbrek kısmım agrıyor...bulantı eskisi kadar degl bayagı azaldı...sen nasılsın?

kız o kadar büyüdümmü yok beee bugün işyerine gelince solgun görünüyorsun birazda kilo vermişsin dediler gerçi tartılmadım ama zor gider kilo muhtemelen şişkinligim azaldı bayagı ondan öyle görünüyor...yukarıda dedigim gibi agrım biraz böbrekte ara ara kasıklarımda neden kasıgım agrıyor anlamıyorum ama ....ya bende yarım gün gelecem yine neyse sopnra yine hafta sonuna girecem evde yatmaya alışmıştım ama sürekli evde oturmak baydıı uzun zman oldu şöyle çıkıp dolanmak evde tıkıldım kaldım ama halim yok çıkıp dolaşmak istiyorum ama kalkıp giyineyim saçımı başımı toplayayım diyorum ama yapamıyorum ...

filiz abla sağol sen nasılsın?seninle konuştuk ben tedirginim korkuyorum paniğim.bu geçmez ablacım ya 32 lere gelene kadar...
boşver beni bizim bebişimiz nasıl?

amin canım
günaydın nurcum nasılsın ilayda nasıl
ilayda iyi teyzesi nasıl olsun büyüyor işte
canım hoşgeldin daha iyisin değil mi kendine daha daha çok dikkat edeceksin ama tamam mı
günaydınlar bayanlar..
günaydın canım nasılsın bebişimiz nasıl

allah kucağına almayıda nasip etsin canım sağlıkla

maviiii hoşgeldin canım nasılsın yoğüunsun galiba kolay gelsin canım

jasminnnn takvimin çok şeker olmuşşş güle güle kullan

sağol şekerim kaydirigubbakcemile2 inşallah takvimlerimiz bebişlerimizin gelişim takvimlerine dönüşür tez zamanda kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…