- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.501
benım daha yenı sanırım bu hafta 9 oluyo bı kere gııtım doktora altı haftalık tı dort senelık evlıyım artık bu sene bı bebek gelmesının zamanı geldıgını dusunduk allah bızede nasıp ettı cok sukur
slm kızlar nasılsınız pek geçmişe dönemedim ne var ne yok ?sanırım dogum günleri olmuş dogum günü kutlu olsun olanların diyorum....filiz ablanın eşi entlliyenin annesi birde cerenin kayınvalidesi dimi önceki sayfadan okumuştum... işlerim çok birikmiş bu saate kadar ugraştım halada var gerçi az kaldı ama ara verdim size yazayım sonra geri devam ederim dedim...
cerenciimmm çok saol canım Allah razı olsun hamiş hamiş uğraştın yordum seniçok beğendim sağol canım
ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin
allah kucağına almayıda nasip etsin canım sağlıklabenım daha yenı sanırım bu hafta 9 oluyo bı kere gııtım doktora altı haftalık tı dort senelık evlıyım artık bu sene bı bebek gelmesının zamanı geldıgını dusunduk allah bızede nasıp ettı cok sukur
maviiii hoşgeldin canım nasılsın yoğüunsun galiba kolay gelsin canımslm kızlar nasılsınız pek geçmişe dönemedim ne var ne yok ?sanırım dogum günleri olmuş dogum günü kutlu olsun olanların diyorum....filiz ablanın eşi entlliyenin annesi birde cerenin kayınvalidesi dimi önceki sayfadan okumuştum... işlerim çok birikmiş bu saate kadar ugraştım halada var gerçi az kaldı ama ara verdim size yazayım sonra geri devam ederim dedim...
cerenciimmm çok saol canım Allah razı olsun hamiş hamiş uğraştın yordum seniçok beğendim sağol canım
ayyy ayy sorma nasıl yoruldum nasıl yoruldum canım çıktı takvimi seçerken çizerken keserken ooff öldüm bittim yorgunluktan kaydirigubbakcemile3
deli kız beğendiysen sevindim umarım en kısa sürede takvime bebek ekler yenileriz canımcım....
çok güzel olmuş canımcım takvimin :) Cerenin ellerine sağlık :)cerenciimmm çok saol canım Allah razı olsun hamiş hamiş uğraştın yordum seniçok beğendim sağol canım
kayracım günaydın, nasılsın canımcım? daha iyisin artık değil mi?günaydınlar bayanlar..
hoşgeldin bkt, nasılsın?slm arkadaşlar benide kabul edermisiniz aranıza:CüvCüv:
cümlemize inşallahamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
günaydınlar bayanlar..
gözün aydın canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)
mavişiiiiiiiiiiiiiiimmmmm canımmmmmmmm nerelerdesin tatlım sen? çok özledim seni valla, nasılsın tatlım? geçti mi sıkıntıların? işe başladın sanırım... umarım iyisindir birtanem :)
anladım canım sanırım forumda yenisin daha 4. mesajını bize yazdığına göre tekrar hoş geldin aramıza a.s. çok doğru bir adrestesin tatlım.... kaydirigubbakcemile3 Bize takılmaya devam et hiç sıkılmazsın iyiki gelmişim dersin. Bebeğin normal yollamı geldi sana yoksa bir tedavi süreci gfelan geçirdinizmi? Sorularımın kusura bakma bize her yeni gelen arkadaşımızı tanımak isteriz ona göre bilgi almak yada vermek için canım. Bu arada listemize dahil olmak içinde küçük bir sınava tabii tutulacaksın bilgin olsun kaydirigubbakcemile3
oooo kimler gelmiş kimlerrrr maviiiiii nassen kuzu iyimisennn?
Yata yata büyümüşsün kız görmeyeli :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
nasıl oldun iyimisin? Ağrın sızın varmı?
Bizler iyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok haftanın son iş gününde yine lak lak yapıyoruz işte :roflol:
slm arkadaşlar benide kabul edermisiniz aranıza:CüvCüv:
amin canımALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin
ilayda iyi teyzesi nasıl olsun büyüyor iştegünaydın nurcum nasılsın ilayda nasıl
canım hoşgeldin daha iyisin değil mi kendine daha daha çok dikkat edeceksin ama tamam mıslm kızlar nasılsınız pek geçmişe dönemedim ne var ne yok ?sanırım dogum günleri olmuş dogum günü kutlu olsun olanların diyorum....filiz ablanın eşi entlliyenin annesi birde cerenin kayınvalidesi dimi önceki sayfadan okumuştum... işlerim çok birikmiş bu saate kadar ugraştım halada var gerçi az kaldı ama ara verdim size yazayım sonra geri devam ederim dedim...
günaydın canım nasılsın bebişimiz nasılgünaydınlar bayanlar..
allah kucağına almayıda nasip etsin canım sağlıkla
maviiii hoşgeldin canım nasılsın yoğüunsun galiba kolay gelsin canım
jasminnnn takvimin çok şeker olmuşşş güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?