Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aman şekerim dikkat et kendine öyle kalabalıkda güneşte fazla durmaya gelemiyoruz biz artık hamilielik binevi yaşlılık hali gibiymiş kaydirigubbakcemile3

oluyo öyle arada bende bi geliyom kimsee kalmıyo
acaba diyorum o an banyo falanmı yapmam lazım kokuyomuyumda gidiyolarr :1rolleyes:

bu arada kızlar bebeğim cinsiyeti kız doktor pipi gözükmüyor dedi erkek olsaydı pipiyi çoktan görürdük dedi. kızımın adını ecrin sena koyuyoruz.

ya işim rahat değil hem rahat hem değil karmaşaık bi durum yanii ortam kötü sadece işim iyide -tatlicadiarzu-
kız ne diin 6aylık bebeyi ben kreşee veremem delikafadulden en erken
sen bir ara Ceren'e kreş araştırıyordun, ne oldu? buldun mu? ne zaman yaptırıyorsun kaydını? malum erken kayıt indirimi yapabilirler :roflol:

:roflol:

bu arada kızlar bebeğim cinsiyeti kız doktor pipi gözükmüyor dedi erkek olsaydı pipiyi çoktan görürdük dedi. kızımın adını ecrin sena koyuyoruz.
gözün aydın canımcım adıyla yaşasın kızımızz
kacıncı ayındassın ya bısı sorcamda sey folık asıt hala kullanıuyomusunuz

16.haftamdayım hala kullanıyorum folikasit

ya bana folık asıt dokunuo sey bıde kac ay kullandınhıc mıden falan bulanmadımı demekkı ıyı gıdıo....RUZGARCIM BENDE4 AYLLIK OLDUM

KATAR ya kız belırtılerı varmıydı yanı eksı tatlı olayı

ben herşeyi yedim bigün canım lokum istedi ertesi gün ekşi elma belli olmuyordu bu aralar daha çok tatlı yiyorum. bence ekşi veya tatlı yemekle ilgisi yok. kaynanam hep 4 tane oğlan doğurmuş hepsinde limon yemiş. ekşi yenirse kız olur derler ama kaynanam yanlışlık yapmış galibakaydirigubbakcemile3cokacimcoook

ya bana folık asıt dokunuo sey bıde kac ay kullandınhıc mıden falan bulanmadımı demekkı ıyı gıdıo....RUZGARCIM BENDE4 AYLLIK OLDUM

Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım... benim bildiğim folic asit 3. ayın sonuna kadar kullanılıyor, bence doktoruna danış, genelde ay yerine hafta hesabı yapılıyor, bu durumda kaç haftalık oluyorsun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…