- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.701
aman şekerim dikkat et kendine öyle kalabalıkda güneşte fazla durmaya gelemiyoruz biz artık hamilielik binevi yaşlılık hali gibiymiş kaydirigubbakcemile3benim tansiyonum galiba parkta güneşin altında oturmuştum bi güzel. ondan sonra kalabalık bir alışveriş merkezine girdim çok sıcaktı bunaldım orada fenalaştım. ama eşime söylemedim tabi güneşte oturdum diye
cerencim bende diyordum benim sansımdan ben geliyorum herkes gidiyor diye..valla geçende böyle olmuştu giremedim evde yatıyorum diye sonra girdim herkes teker teker ben çıkıyorum demeye başlamıştı ..bende şans yok ya herkesi kaçırdım diyordum..
aman şekerim dikkat et kendine öyle kalabalıkda güneşte fazla durmaya gelemiyoruz biz artık hamilielik binevi yaşlılık hali gibiymiş kaydirigubbakcemile3
nereden bileyim böyle olacağını havayı güzel bulunca kendimi attım parka
bu arada kızlar bebeğim cinsiyeti kız doktor pipi gözükmüyor dedi erkek olsaydı pipiyi çoktan görürdük dedi. kızımın adını ecrin sena koyuyoruz.
:ecrin_bebek:
meraba arkadaslar
canım benim işim rahat kaybetmek istemem dersen eğer geri dönersin işin içinde olan sensin ama ilk altı ay en azından bebişinle sen ilgilensen sonra zaten ele avuca gelir kreşe bile verebilirsin.
Gerçi ben böyle diyorumda ben 6 ay bile bakamıcam bebeğime :çok üzgünüm:
ay ben 6 ay evde duramam zatiiii kafayı yerim heral delikafadulden
evet evet ben en iyisimi cereni alıp işe gelirim hem burası sessiz sakin malumunuz havadar tertemiz ortamda müsait
evet evet şimdiden muhasebe öğretyim ben ona benle işe gelsin hem yanımda olur kaydirigubbakcemile3
sen bir ara Ceren'e kreş araştırıyordun, ne oldu? buldun mu? ne zaman yaptırıyorsun kaydını? malum erken kayıt indirimi yapabilirler :roflol:
güzelim beniiiiiiim, adıyla bin yaşasın annesi, ne güzel... Allah sağlıkla kavuştursun birbirinize inşallah :)
merhaba beraycım, hoşgeldin :)
kacıncı ayındassın ya bısı sorcamda sey folık asıt hala kullanıuyomusunuz
amiiiiin canım :) inşallahamin inşallah hepimizi bebeklerimize sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun:Saruboceq:
valla ben daha yeni 2 ay oldum, sen kaç haftalık hamilesin?hb kızlar kacıncı ayındasınız
gözün aydın canımcım adıyla yaşasın kızımızzbu arada kızlar bebeğim cinsiyeti kız doktor pipi gözükmüyor dedi erkek olsaydı pipiyi çoktan görürdük dedi. kızımın adını ecrin sena koyuyoruz.
kacıncı ayındassın ya bısı sorcamda sey folık asıt hala kullanıuyomusunuz
gözün aydın canımcım adıyla yaşasın kızımızz
16.haftamdayım hala kullanıyorum folikasit
KATAR ya kız belırtılerı varmıydı yanı eksı tatlı olayı
ya bana folık asıt dokunuo sey bıde kac ay kullandınhıc mıden falan bulanmadımı demekkı ıyı gıdıo....RUZGARCIM BENDE4 AYLLIK OLDUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?