- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.721
OFF YA COK BUYUK HAP YA:dilcikar:
ben herşeyi yedim bigün canım lokum istedi ertesi gün ekşi elma belli olmuyordu bu aralar daha çok tatlı yiyorum. Bence ekşi veya tatlı yemekle ilgisi yok. Kaynanam hep 4 tane oğlan doğurmuş hepsinde limon yemiş. Ekşi yenirse kız olur derler ama kaynanam yanlışlık yapmış galibakaydirigubbakcemile3cokacimcoook
OFF YA COK BUYUK HAP YA:dilcikar:
benimki bit kadar bişi folbiol adı
folic plus'mı kullanıyorsun sen? Ismi ne kullandığın ilacın?
evet plus kullanıom bıde rennıı
çok şükür canım, geçmiş olsun
hatırlamam mıııı? :roflol:
Gelirsin tabii, niye gelemeyesin ki? valla Eylül - Ekim harika oluyor, ne çok sıcak ne çok soğuk, ılık oluyor :) Gel gülüm gel bekliyorum... kızlaaaaar hepinizi bekliyorum :)
hediye işi kolay siz gelin yeter ki :)
inşallah be güzelim, Allah o günleri göstersin inşallah :)
benim tansiyonum galiba parkta güneşin altında oturmuştum bi güzel. ondan sonra kalabalık bir alışveriş merkezine girdim çok sıcaktı bunaldım orada fenalaştım. ama eşime söylemedim tabi güneşte oturdum diye
cerencim bende diyordum benim sansımdan ben geliyorum herkes gidiyor diye..valla geçende böyle olmuştu giremedim evde yatıyorum diye sonra girdim herkes teker teker ben çıkıyorum demeye başlamıştı ..bende şans yok ya herkesi kaçırdım diyordum..
iyiyim tatlım, inşallah bebiş de iyidir, yakında eve bir ultrason alacağım zaten o zaman her daim bakacağım iyi mi değil mi diye kaydirigubbakcemile3
sen bir ara Ceren'e kreş araştırıyordun, ne oldu? buldun mu? ne zaman yaptırıyorsun kaydını? malum erken kayıt indirimi yapabilirler :roflol:
bu arada kızlar bebeğim cinsiyeti kız doktor pipi gözükmüyor dedi erkek olsaydı pipiyi çoktan görürdük dedi. kızımın adını ecrin sena koyuyoruz.
ya işim rahat değil hem rahat hem değil karmaşaık bi durum yanii ortam kötü sadece işim iyide -tatlicadiarzu-
kız ne diin 6aylık bebeyi ben kreşee veremem delikafadulden en erken
:roflol:
ben herşeyi yedim bigün canım lokum istedi ertesi gün ekşi elma belli olmuyordu bu aralar daha çok tatlı yiyorum. bence ekşi veya tatlı yemekle ilgisi yok. kaynanam hep 4 tane oğlan doğurmuş hepsinde limon yemiş. ekşi yenirse kız olur derler ama kaynanam yanlışlık yapmış galibakaydirigubbakcemile3cokacimcoook
benımkı bıldın antep fıstıgı gıbı off benım ılk 3 ayım cok kotuydu sımdı azda olsa ıyıym benım gıbı kotu olan varmı?kılo bıle verdım
Ceren para mı dağıtıyorsun sen hala?
Ceren para mı dağıtıyorsun sen hala?
malum bugün Cuma gülüm kaydirigubbakcemile3paraamıı bak hiç demiyor ucundan acık elleşsek noluurr sanki onlaraa :1rolleyes:
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sengözlerimebaksanabhee abla yaa ne paraymış dağıt dağıt bitmedi
haydeeeeee varmı isteyeeennn
gel abla gel gel geeeeeeeeeelllllllllkaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum yemeğin yanına ek birşey yapayım. katlanacak çamaşırda var zaten kaç gündür beni bekliyor çamaşırlar öptüm kendinize iyi bakın . iyi haftasonları geçirmeniz dileğiyle.
beray sen sanırım daha öncede böyle damdan düşer gibi gelip yazıp pır uçuyorsun bu sefer yine merhaba dedin her gerçi bu seferde yazdım arkasından deli gibi sorular yagdırdın..nesin necisin sen yaaa.. cern gız işte dikkatimi çekti sitem için yazmadım zaten gülüm..abla ya beni çagırmıyorsun ama ..
beray sen sanırım daha öncede böyle damdan düşer gibi gelip yazıp pır uçuyorsun bu sefer yine merhaba dedin her gerçi bu seferde yazdım arkasından deli gibi sorular yagdırdın..nesin necisin sen yaaa.. cern gız işte dikkatimi çekti sitem için yazmadım zaten gülüm..abla ya beni çagırmıyorsun ama ..
kızlar ben çıkıyorum yemeğin yanına ek birşey yapayım. katlanacak çamaşırda var zaten kaç gündür beni bekliyor çamaşırlar öptüm kendinize iyi bakın . iyi haftasonları geçirmeniz dileğiyle.
paraamıı bak hiç demiyor ucundan acık elleşsek noluurr sanki onlaraa :1rolleyes:
malum bugün Cuma gülüm kaydirigubbakcemile3
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sengözlerimebaksanab
kendine dikkat et canım, güneşin altında da oturma bir daha tamam mı? görüşürüz canım :)
sende kendine dikkat et fazla yorulma cicim grş. arayı soğutmaaa :a015:
aşk olsun burcu
sen bilmiyormusun ben her cuma herkesi paralıyorum
yani paralandırıyorum kaydirigubbakcemile3
ee sende öyleydin cuma para günündü seninde ne oldu kıııı :uhm:
evet sanırım damdan düşer gibi geldi yine arkadaş bir kaç zaman sonra yine gelir sorar gider kaydirigubbakcemile3
sitem etme zatiii sen artık bir anne adayısın unutmaaa içinde bir melek varrr :asigim:
yaa ben senin kredi krtını ödedim yaa ne aç gözlüsün beeeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?