Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ılk cocugunmu ?ılk kız olursa bereketlı olurmus ev hane

yaaa eylül ekim geç bee abla gerçi, yazında sizin sezonunuz dimi işiniz çok oluyor teknede kalıyorsunuz hem o zaman bizim gelmemiz uygun olmaz ancak otelde kalırız heralde gelirsek bakalım

hediye işi kolay deme bizim kız öyle her hediyeyi beğenmez ona göre :dilcikar:

afferim sana katar afferim birde yazıyor şuna bak yaa kız ben 20 dk. ütü yapıyorum 40 dk. oturup dinleniyorum allah senin iyiliğini versin emi klava:

saçmalama kız olurmu öyle şey sen neden üzerine alınıyorsunki ben çooooookkkkkkk yalnız kaldım burda ama ne yapayım herkes her zaman gelemiyor işte :çok üzgünüm:

iyiyim tatlım, inşallah bebiş de iyidir, yakında eve bir ultrason alacağım zaten o zaman her daim bakacağım iyi mi değil mi diye kaydirigubbakcemile3

hee oldu canım her hamile aynı şeyi düşünüyor sanırım allahtan ultrason cihazı pahalı ve herkes temin edemiyor yoksa doktorların pabucu dama atılacaktı kaydirigubbakcemile3

sen bir ara Ceren'e kreş araştırıyordun, ne oldu? buldun mu? ne zaman yaptırıyorsun kaydını? malum erken kayıt indirimi yapabilirler :roflol:

dalga geçme abla durumları biliyorsun ben kreşi buldum kreşin müdürü ile görüştüm on numara bir yer nasipse eylül ayında kaydını yaptırıcam cerenin eğer o zamana kada rfikrim vede zikrim değişmez ise bakalım nasip

bu arada kızlar bebeğim cinsiyeti kız doktor pipi gözükmüyor dedi erkek olsaydı pipiyi çoktan görürdük dedi. kızımın adını ecrin sena koyuyoruz.

vaaaayyyyyyyy demek bir prenses daha geliyooooooorrrrrr süüpeeeeeeerrrrrr bizim kızlara kanka geliyor çok sevindim :teytey: :dance: :dance: ecrin sena güzel isim canım adıyla yaşasın inşallah.... :Saruboceq:

ya işim rahat değil hem rahat hem değil karmaşaık bi durum yanii ortam kötü sadece işim iyide -tatlicadiarzu-
kız ne diin 6aylık bebeyi ben kreşee veremem delikafadulden en erken

:roflol:

canım bence sen işi bırak kuzum boşver sonrasaı allah kerim
hem neden bırakamıcaksınki bebeği mecbur olunca bırakılıyor valla sen 6 aylıkken kıyamıyorsun ben 3 aylıkken vericem kreşe bakalım ne olucak ağlar sızlarım artık bütün gün topikte senağlama

valla alakası yok yaa hiç belli olmuyor o bünyeyle ilgili a.s

kızlar ben çıkıyorum yemeğin yanına ek birşey yapayım. katlanacak çamaşırda var zaten kaç gündür beni bekliyor çamaşırlar öptüm kendinize iyi bakın . iyi haftasonları geçirmeniz dileğiyle.

beray sen sanırım daha öncede böyle damdan düşer gibi gelip yazıp pır uçuyorsun bu sefer yine merhaba dedin her gerçi bu seferde yazdım arkasından deli gibi sorular yagdırdın..nesin necisin sen yaaa.. cern gız işte dikkatimi çekti sitem için yazmadım zaten gülüm..abla ya beni çagırmıyorsun ama ..

paraamıı bak hiç demiyor ucundan acık elleşsek noluurr sanki onlaraa :1rolleyes:
malum bugün Cuma gülüm kaydirigubbakcemile3
hee abla yaa ne paraymış dağıt dağıt bitmedi
haydeeeeee varmı isteyeeennn

gel abla gel gel geeeeeeeeeelllllllll kaydirigubbakcemile3
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sengözlerimebaksanab

kendine dikkat et canım, güneşin altında da oturma bir daha tamam mı? görüşürüz canım :)

aaaaaaa aşkolsuuuuuuuun... kız senin davete ihtiyacın mı var? sen bizim taraflısın... her daim bekliyorum cicim seni... keşke mümkün olsa da herkes aynı zamanda gelebilse ve KK olarak toplansak :)

evet geldım ama soruma cvp alamadım cıktım konusanda yoktu ama burdayım

sende kendine dikkat et fazla yorulma cicim grş. arayı soğutmaaa :a015:

paraamıı bak hiç demiyor ucundan acık elleşsek noluurr sanki onlaraa :1rolleyes:

aşk olsun burcu
sen bilmiyormusun ben her cuma herkesi paralıyorum
yani paralandırıyorum kaydirigubbakcemile3
ee sende öyleydin cuma para günündü seninde ne oldu kıııı :uhm:

evet sanırım damdan düşer gibi geldi yine arkadaş bir kaç zaman sonra yine gelir sorar gider kaydirigubbakcemile3

sitem etme zatiii sen artık bir anne adayısın unutmaaa içinde bir melek varrr :asigim:

malum bugün Cuma gülüm kaydirigubbakcemile3

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sengözlerimebaksanab

kendine dikkat et canım, güneşin altında da oturma bir daha tamam mı? görüşürüz canım :)

yaa ben senin kredi krtını ödedim yaa ne aç gözlüsün beee klava:

isteyenin bir yüzü kara demişler gülüm napiim... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…