Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aaaaaaa aşkolsuuuuuuuun... kız senin davete ihtiyacın mı var? sen bizim taraflısın... her daim bekliyorum cicim seni... keşke mümkün olsa da herkes aynı zamanda gelebilse ve KK olarak toplansak :)

yaaaa mümkünse herkes doğurmuş olsun ama yoksa valla ben doğurturum yoksa kaydirigubbakcemile3

evet geldım ama soruma cvp alamadım cıktım konusanda yoktu ama burdayım

hadi be kuzum biz sürekli takipteyiz her gelenede cevap veririz şimdi geçmişe dönüpte o sayfaları getiririz önüne utanırsın bak heeee klava:

ceren bak gitti bile hani sana bahsetmiştim ya daha önce işte bu idi yanlış hatırlamıyorsam%80 eminim ..malum bende uzunca bir süre takip edemedim...

mavişim gelmiş bugün naıslsın cnm benim
bir mayıs anneleri bir bu topik arada git gel kafam allak bullak oldu vallakafamçokkarıştı

kızlar ben bilg başında fazla durmayacagım malum başım agrıyordu biraz artmaya başladı gibi zaten yarım saate kalmaz çıkarım...öptm hepinizi iyi akşamlar...

sende kaç yüz varki :uhm: kaydirigubbakcemile3
cadıııııııı :1hug:
birileri para dağıtıyormuş bende almaya geldimkaydirigubbakcemile3
bak Ceren biri daha geldi :lepi:
kızlar ben bilg başında fazla durmayacagım malum başım agrıyordu biraz artmaya başladı gibi zaten yarım saate kalmaz çıkarım...öptm hepinizi iyi akşamlar...

hadi canım, dikkat et kendine... öptüm seni :)

hava çok güzel yaw:dance::dance:
ben bugün dışarı çıkmadım hiç
bi kuaföre gidip geleyip bari
ateş bastı yine beni:dilcikar:

ya belkı ben gormedım cıktım yanı neden ustume gelıosun

beraycım, buraya gelen arkadaşların mümkün olduğu sürece katılmalarını ve bilgi alışverişinde bulunmalarını istiyoruz, burada sorularını sorup sorup giden sonrada bir daha haber alamadığımız bir sürü arkadaş geliyor, onun için bu tepki, umarım sen de sık sık gelirsin artık topiğimize :)

kızlar bende kapatayımm pat diye çıkmayayım sonraa
herkese iyi tatillerr çok öptümmm hepiciğinizi

hava çok güzel yaw:dance::dance:
ben bugün dışarı çıkmadım hiç
bi kuaföre gidip geleyip bari
ateş bastı yine beni:dilcikar:
hadi bakalım, fön mü çektireceksin?
abowwwwww cerenin sesi çıkmıyor hiç
para istedik diye kesin he:roflol::roflol:
para isteme benden buz gibi soğurum senden hesabı oldu Ceren şu anda kaydirigubbakcemile3
adı burda kendi yok galiba cerenin bende arkasından amma atıp tuttum ha
bu lafların altında kalır mı hiçsositososito

valla bir araba dolusu laf işiteceğiz gibi geliyor bana... oklavayla gelecek valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…