- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.741
aaaaaaa aşkolsuuuuuuuun... kız senin davete ihtiyacın mı var? sen bizim taraflısın... her daim bekliyorum cicim seni... keşke mümkün olsa da herkes aynı zamanda gelebilse ve KK olarak toplansak :)
evet geldım ama soruma cvp alamadım cıktım konusanda yoktu ama burdayım
isteyenin bir yüzü kara demişler gülüm napiim... kaydirigubbakcemile3
yaaaa mümkünse herkes doğurmuş olsun ama yoksa valla ben doğurturum yoksa kaydirigubbakcemile3
hadi be kuzum biz sürekli takipteyiz her gelenede cevap veririz şimdi geçmişe dönüpte o sayfaları getiririz önüne utanırsın bak heeeeklava:
cadıııııııı :1hug:sende kaç yüz varki :uhm: kaydirigubbakcemile3
bak Ceren biri daha geldi :lepi:birileri para dağıtıyormuş bende almaya geldimkaydirigubbakcemile3
kızlar ben bilg başında fazla durmayacagım malum başım agrıyordu biraz artmaya başladı gibi zaten yarım saate kalmaz çıkarım...öptm hepinizi iyi akşamlar...
iyi akşamlar cnmkızlar ben bilg başında fazla durmayacagım malum başım agrıyordu biraz artmaya başladı gibi zaten yarım saate kalmaz çıkarım...öptm hepinizi iyi akşamlar...
beyazcım iyiyim tatlım bende çıkıyorum şimdi malum yukarıda anlattım öptm sizi..
ya belkı ben gormedım cıktım yanı neden ustume gelıosun
hadi bakalım, fön mü çektireceksin?hava çok güzel yaw:dance::dance:
ben bugün dışarı çıkmadım hiç
bi kuaföre gidip geleyip bari
ateş bastı yine beni:dilcikar:
para isteme benden buz gibi soğurum senden hesabı oldu Ceren şu anda kaydirigubbakcemile3abowwwwww cerenin sesi çıkmıyor hiç
para istedik diye kesin he:roflol::roflol:
adı burda kendi yok galiba cerenin bende arkasından amma atıp tuttum ha
bu lafların altında kalır mı hiçsositososito
kızlar bende kapatayımm pat diye çıkmayayım sonraa
herkese iyi tatillerr çok öptümmm hepiciğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?