- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.761
kızlar bende kapatayımm pat diye çıkmayayım sonraa
herkese iyi tatillerr çok öptümmm hepiciğinizi
beraycım, buraya gelen arkadaşların mümkün olduğu sürece katılmalarını ve bilgi alışverişinde bulunmalarını istiyoruz, burada sorularını sorup sorup giden sonrada bir daha haber alamadığımız bir sürü arkadaş geliyor, onun için bu tepki, umarım sen de sık sık gelirsin artık topiğimize :)
hadi bakalım, fön mü çektireceksin?
para isteme benden buz gibi soğurum senden hesabı oldu Ceren şu anda kaydirigubbakcemile3
valla bir araba dolusu laf işiteceğiz gibi geliyor bana... oklavayla gelecek valla
ben çok beğendim bunuuuuuuuuuuuuuu... harikaaaaa... görmemiştim benhadi iyi tatiller güzelimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız sen bunu niye beğenmedin ben bayıldım yeni koymuşlar bunu:roflol::roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tabii ki canım, hamilelikte hepimiz hassassız, bu çok normal, bir de buraya sırf dalga geçmeye gelenler de var, işte bu yüzden ince eleyip sık dokuyoruz canım :) her zaman bekleriz canım, muhabbetlere aktif olarak katıl sen de :)bende buraya geldım benden daha yuklarıda olan hamıleler varmı dıe cunku gecen gun gozumden yas geldı kusmaktan soru ıcın gelmıstoım tabı gelırım
aman aman hazırlıksız yakalanma... Zeynep doğduktan sonra hiçbir şeye vakit bulamayacaksın canım, hadi kolay gelsin birtanem, çok öpüyorum seni alkisalkisalkisöyle valla abla ceren gelmeden kaçayım ben
yok ablam ya fön değil
zaten dk.başı banyoya giriyorum ateş basıyor kaşlarımı aldırıp gelicem
bir tek o kaldı
onu da yaptırınca hazırım artık zeynep hanım gelsede sorun olmaz
korkuyorum bazen hazırlıksız yakalanıcam diyedelikafadulden
ya uykum gekdı yav:1rolleyes:
ya ınanın su 3 ayım berbnattı bebegım ıyı olsunda onemlı dııl ama gurbette ve yanlızım evde
eşin ne iş yapıyor canım?
birileri para dağıtıyormuş bende almaya geldimkaydirigubbakcemile3
ceren bak gitti bile hani sana bahsetmiştim ya daha önce işte bu idi yanlış hatırlamıyorsam%80 eminim ..malum bende uzunca bir süre takip edemedim...
ya tamam surda muhabbet edyım dedım
kızlar ben bilg başında fazla durmayacagım malum başım agrıyordu biraz artmaya başladı gibi zaten yarım saate kalmaz çıkarım...öptm hepinizi iyi akşamlar...
cadıııııııı :1hug:
bak Ceren biri daha geldi :lepi:
hadi canım, dikkat et kendine... öptüm seni :)
he biz bugun cimri çıktık dağıtmadık paraa :))))
hava çok güzel yaw:dance::dance:
ben bugün dışarı çıkmadım hiç
bi kuaföre gidip geleyip bari
ateş bastı yine beni:dilcikar:
abowwwwww cerenin sesi çıkmıyor hiç
para istedik diye kesin he:roflol::roflol:
adı burda kendi yok galiba cerenin bende arkasından amma atıp tuttum ha
bu lafların altında kalır mı hiçsositososito
kızlar bende kapatayımm pat diye çıkmayayım sonraa
herkese iyi tatillerr çok öptümmm hepiciğinizi
hadi bakalım, fön mü çektireceksin?
para isteme benden buz gibi soğurum senden hesabı oldu Ceren şu anda kaydirigubbakcemile3
valla bir araba dolusu laf işiteceğiz gibi geliyor bana... oklavayla gelecek valla
öyle valla abla ceren gelmeden kaçayım ben
yok ablam ya fön değil
zaten dk.başı banyoya giriyorum ateş basıyor kaşlarımı aldırıp gelicem
bir tek o kaldı
onu da yaptırınca hazırım artık zeynep hanım gelsede sorun olmaz
korkuyorum bazen hazırlıksız yakalanıcam diyedelikafadulden
ya ınanın su 3 ayım berbnattı bebegım ıyı olsunda onemlı dııl ama gurbette ve yanlızım evde
ınsan karnındakı varlık ıcıcn endısede etmeden duramıo ya dengem cok tuhaf oldu
polıs esım bıde agustosta askere gıdıo
kızlarrrr ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın canlarım sizleri özleyeceğim haftasonu girmeye çalışırım söz vermiyorum ama gelmeye uğraşırım kuzular yarın hastaneye gidiyorum malum rapor için inşallah tekrar görürüm kızımı çok merak ediyorummmmm hihoyyyt hihoyyyt
hepiniz kendinize çok iyi bakın canlarımmmmmmmmmmm
SİZİ ÇOOOOOOOOKKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMM
ben tokatlıyım ve antalyada oturuom kızlar 27 yasındayım 8 aylık evlıyım
kasımın 7 sınde dogum ve kocam yanımda olmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?