Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar bende kapatayımm pat diye çıkmayayım sonraa
herkese iyi tatillerr çok öptümmm hepiciğinizi

hadi iyi tatiller güzelimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız sen bunu niye beğenmedin ben bayıldım yeni koymuşlar bunu:roflol::roflol::roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende buraya geldım benden daha yuklarıda olan hamıleler varmı dıe cunku gecen gun gozumden yas geldı kusmaktan soru ıcın gelmıstoım tabı gelırım

hadi bakalım, fön mü çektireceksin?

para isteme benden buz gibi soğurum senden hesabı oldu Ceren şu anda kaydirigubbakcemile3

valla bir araba dolusu laf işiteceğiz gibi geliyor bana... oklavayla gelecek valla

öyle valla abla ceren gelmeden kaçayım ben
yok ablam ya fön değil
zaten dk.başı banyoya giriyorum ateş basıyor kaşlarımı aldırıp gelicem
bir tek o kaldı
onu da yaptırınca hazırım artık zeynep hanım gelsede sorun olmaz
korkuyorum bazen hazırlıksız yakalanıcam diyedelikafadulden

hadi iyi tatiller güzelimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız sen bunu niye beğenmedin ben bayıldım yeni koymuşlar bunu:roflol::roflol::roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben çok beğendim bunuuuuuuuuuuuuuu... harikaaaaa... görmemiştim ben
bende buraya geldım benden daha yuklarıda olan hamıleler varmı dıe cunku gecen gun gozumden yas geldı kusmaktan soru ıcın gelmıstoım tabı gelırım
tabii ki canım, hamilelikte hepimiz hassassız, bu çok normal, bir de buraya sırf dalga geçmeye gelenler de var, işte bu yüzden ince eleyip sık dokuyoruz canım :) her zaman bekleriz canım, muhabbetlere aktif olarak katıl sen de :)
aman aman hazırlıksız yakalanma... Zeynep doğduktan sonra hiçbir şeye vakit bulamayacaksın canım, hadi kolay gelsin birtanem, çok öpüyorum seni alkisalkisalkis

birileri para dağıtıyormuş bende almaya geldimkaydirigubbakcemile3

geç kaldın güzelim paralar suyunu çektiii artık haftaya cuma beklerim erken gelin kaydirigubbakcemile3

ceren bak gitti bile hani sana bahsetmiştim ya daha önce işte bu idi yanlış hatırlamıyorsam%80 eminim ..malum bende uzunca bir süre takip edemedim...

evet canım a.s

ya tamam surda muhabbet edyım dedım

et güzelim et kendinden bahset tanıyalım seni gel kanka olalım kaydirigubbakcemile5

kızlar ben bilg başında fazla durmayacagım malum başım agrıyordu biraz artmaya başladı gibi zaten yarım saate kalmaz çıkarım...öptm hepinizi iyi akşamlar...

iyi akşamlar canım kendine iyi bak :a015:

cadıııııııı :1hug:

bak Ceren biri daha geldi :lepi:

hadi canım, dikkat et kendine... öptüm seni :)

gördümmmmm kaydirigubbakcemile3

he biz bugun cimri çıktık dağıtmadık paraa :))))

simit misali yani kaydirigubbakcemile3

hava çok güzel yaw:dance::dance:
ben bugün dışarı çıkmadım hiç
bi kuaföre gidip geleyip bari
ateş bastı yine beni:dilcikar:

anam git gel hadi hallet şu işide kız koşşş

abowwwwww cerenin sesi çıkmıyor hiç
para istedik diye kesin he:roflol::roflol:

hayır beee bitti paralar işlerim vardı gelemedim kaydirigubbakcemile3

adı burda kendi yok galiba cerenin bende arkasından amma atıp tuttum ha
bu lafların altında kalır mı hiçsositososito

atma atmaaaa klava:

kızlar bende kapatayımm pat diye çıkmayayım sonraa
herkese iyi tatillerr çok öptümmm hepiciğinizi

sanada iyi tatiller canım kendine iyi bak iyi akşamlar. :a015:

hadi bakalım, fön mü çektireceksin?

para isteme benden buz gibi soğurum senden hesabı oldu Ceren şu anda kaydirigubbakcemile3

valla bir araba dolusu laf işiteceğiz gibi geliyor bana... oklavayla gelecek valla

aşk olsun abla demek öyle düşünüyorsun tüstüm sana :dilcikar:

kaç bakalım kaç hadi elbet yakalarım ben seni kaydirigubbakcemile3

ya ınanın su 3 ayım berbnattı bebegım ıyı olsunda onemlı dııl ama gurbette ve yanlızım evde

canımmm allah yardımcın olsun kuzu :teselli:

ınsan karnındakı varlık ıcıcn endısede etmeden duramıo ya dengem cok tuhaf oldu

çok normal hayatım, hormon seviyesi tavana vuruyor, bir gün çok iyiysen ertesi gün tamamen tuhaf biri olabiliyorsun, bundan en çok şikayetçi eminim eşim (çaktırmamaya çalışıyor ama ben anlıyorum) bazen saatim saatime bile uymuyor, bir an çok mutluysam, biraz sonra son derece mutsuz olabiliyorum... ve bebekler için endişe, eminim bir çok anne adayı yaşıyor bunu

kızlarrrr ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın canlarım sizleri özleyeceğim haftasonu girmeye çalışırım söz vermiyorum ama gelmeye uğraşırım kuzular yarın hastaneye gidiyorum malum rapor için inşallah tekrar görürüm kızımı çok merak ediyorummmmm hihoyyyt hihoyyyt
hepiniz kendinize çok iyi bakın canlarımmmmmmmmmmm
SıZı ÇOOOOOOOOKKKKKKKKKK SEVıYORUMMMMMMMMMMM

canım beniiiiiiiiiiim... bugün çok uğraştım seninle değil mi? napiim seni bulmuşken uğraşmadan edemedim gülüm, seni çok seviyorum tatlım, kendine dikkat et, inşallah yarın Cerenimizi görürsün :) hafta sonu uğrmaya çalış ben buralarda olur sanırım :) iyi tatiller tatlım

ben tokatlıyım ve antalyada oturuom kızlar 27 yasındayım 8 aylık evlıyım

Antalya'da oturuyorsun demek, ne güzel :) ben de İstabulluyum ama Ayvalık'ta oturuyorum canım, eşim burada yaşadığı için evlenerek 3 sene önce buraya geldim :) 42,5 yaşındayım o yüzden burada sağolsun arkadaşların hepsi bana abla diye hitap eder, sen de istediğin gibi hitap edebilirsin canım :) peki bebeğiniz sizi çok bekletti mi yoksa sürpriz mi yaptı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…