- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.961
oy oy oy yesinler onun pembiş odasını kuzummmm çok güzel maşallah lalahım güle güle kullanmayı nasip etsin ilaydam bu ciciş odada büyüsün inşallahhhh..... :Saruboceq:
ceren tatlım nasılsın sizi çok özledim
ya iş yerinde yasaklandı internet sayfalarında gezmek şimdi kaçak girdim bi bakıyım diye
teşekkür ederiz teyzesi inş hayırlısıyla
kızlar ben bi bankaya gidip geleceğim
cerencim maşallah 32 olmuşsun kızzz
evde girdiğimde çok geç oluyo siz olmuyosunuz olmasanızda söz ben size bilgi amaçlı yazılar yazarım vede sizin geçmişi okurum senin doğumu ve arkadaşlarınkini takip etmezmiyim hiç
kızlar merhaba ıyı haftalar herkese gerıye donuk ne olmus bı bakıp gelıyom
canım hafta sonları genelde herkes kocişleriyle beraber, benim kocişim gnelde hafta sonları da çalışıyor onun için her fırsatta uğradım ama kimse yoktu :)arkadaslar nasılsınız hafta sonunuz umarım hepınızın ıyı gecmıstır ben hafta sonu geldım kımse yoktu sonra ruzgar denız gelmıs oda fazla durmadı gıttı bende cıktım tek basına ınsanın canı sıkılıyo evlerde fazla kımsede net yok galıba oylemı yoksa normalde hep pc basında oldugunuzdan dolayı hafta sonu dınlenıyomusunuz
Benim ismim Filiz canım, yaşım da 42 (buçuğunu söylemiyorum kaydirigubbakcemile3 )merhaba ruzgar denız bısey sorsam sıze ısmınızı verebılıyomusunuz sızın ısmınızı merak ettımde bıde yasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?