R
ra_ra
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.981
burcu canım arkadaşın bu hareketi yağpınca kızın üzerine düşüyor mu mesela kızıyor mu
birazdan okucam senağlama gözler ağlamaya müsait hade hep zatennkızlarr şimdi okudum bu doğum hikayesini ve çok duygulandım gözlerimden hala yaşlar geliyor sizlerle paylaşmak istedim.....
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/273801-artik-aglamak-yok-bebegim-hosgeldin-gazelim.html
ayy süper bi odaa canımm iyi günerde kullanın işallah
ayy canım geçmiş olsunkızlar bugün çok başım ağrıyor 1 saat yemek paydosumuz var yemeğimi yiyip uyumayı düşünüyorum inş. geçer.
evde girdiğimde çok geç oluyo siz olmuyosunuz olmasanızda söz ben size bilgi amaçlı yazılar yazarım vede sizin geçmişi okurum senin doğumu ve arkadaşlarınkini takip etmezmiyim hiç
arkadaslar nasılsınız hafta sonunuz umarım hepınızın ıyı gecmıstır ben hafta sonu geldım kımse yoktu sonra ruzgar denız gelmıs oda fazla durmadı gıttı bende cıktım tek basına ınsanın canı sıkılıyo evlerde fazla kımsede net yok galıba oylemı yoksa normalde hep pc basında oldugunuzdan dolayı hafta sonu dınlenıyomusunuz
aslında benım sormak ıstedıgım cok sey var mesela catlaklar cok olusuyomu bunu onlemek ıcın bı yontem varmı bıde bos gebelık oluyomus bu nasıl bısey oluyo dun sabah esım bana dedıkı gobegın ınmıs erımıs dedı benımde ıcımekurt dustu bızım alt kattkı komsumuz daha once boyle bısey yasamıs sımdı normal hamıle ama benım boyle konularda fazla bılgım yok fazla degıl hıc yok aslında o yuzden benı bılgılendırebılırmısınız sanırım tecrubelı olan veya bılgısı olanlar vardır eger bbenım gebelıgım boyle bıseyse kendım anlayabılırmıyım dr gıtmeden
valla bayagı kaynatmıssınız ben gec kalktıgım ıcın o saatlerde sıze katılamıyorum aksam gec yatıyorum sabahta esımı gondeıp tekrar uyuyorum tabıkı kalkmak gec oluyo sonrada ceren dogum hıkayesını okudum gercekten cok guzel seyler yyanı cok guzel bır duygu allah hepımıze ve bebek ısteyen butun kadınlara yasatsın bu duyguyu
merhaba kızlar, 40 dakika bir boşum var, buraya bir kaçamak yapayım dedim, nasılsınız? var mı güzel haberler bugün?
arkadaslar nasılsınız hafta sonunuz umarım hepınızın ıyı gecmıstır ben hafta sonu geldım kımse yoktu sonra ruzgar denız gelmıs oda fazla durmadı gıttı bende cıktım tek basına ınsanın canı sıkılıyo evlerde fazla kımsede net yok galıba oylemı yoksa normalde hep pc basında oldugunuzdan dolayı hafta sonu dınlenıyomusunuz
merhaba ruzgar denız bısey sorsam sıze ısmınızı verebılıyomusunuz sızın ısmınızı merak ettımde bıde yasınız
slmkılzar ben yinekötüyüm sabah baş agrısı bulantı ile kalktım sabah bi posta çıkardım..öglende öyle işe gidemedim evdeyim hala düzelemedim ama bir bakayım size dedim...beni merak etmişsin cerencim sagol...herkesi öptm ...
slmkılzar ben yinekötüyüm sabah baş agrısı bulantı ile kalktım sabah bi posta çıkardım..öglende öyle işe gidemedim evdeyim hala düzelemedim ama bir bakayım size dedim...beni merak etmişsin cerencim sagol...herkesi öptm ...
kızlar oda çok kalabalıklaştı, ben kaçmak zorundayım, akşama yazarım size çoook öpüyorum, bye şimdilik
sagolun kızlar ben uzanayım azıcık uyuyayım başımın agrısı normale döner umarım..
bende iyiyim çok şükür sağol bebişin nasıliyiyim canim cok sükür en nasilsin??
afiyet olsun şekerimben yemeğe gidiyorum kızlarrr
hepimize afiyet olsun şimdiden :)))
hoşgeldin nasılsın nurcummerhabalar şekerler nasılsınız bakalım
yaaa demek tatile geliyorsun ne güzellll hihoyyyt hihoyyyt
peki yalnızmı geleceksin cnaım yoksa eşinlemi?
Aman dikkat et kendine tatil felan derken sende hastalanma allah muhafaza delikafadulden
gitmen kesinleştiğinde haber ver bize bilelim merakta bırakma emi cicim....
iyiyim kuzum sen nasılsınn???
kayınpederinin daha iyi olmasına sevindim hayatım hastaneden taburcu olup kendi evine geldiğinde emin ol dahada iyi olacak ve çar açbuk toparlanacak malum hastane ortamı hasta olmasa bile insan psikoloji gidiyor malesef..... :1no2:
evet zilli olucak bizim kız belli ayyy doğsada sevsem öpüp koklasam yaa
ben herkese diyorum ilk üç ay öpülmeyecek çocuk kesinlikle mikrop kaparmış diye ama ben dayanamam sanırsam hem ben annesiyim benden mikrop bulaşmazki dimi öpebilirim yaniii Şeniz
bende iyiyim cerencim sağol yoğunuz bugün çok şükür babamda iyi az önce konuştum bugün taburcu ediyolarmış ama bizim için asıl maraton şimdi başlıyor babam biraz nazlıdır hastanede hemşirelere diş geçiremiyor bakalım biz napıcaz neyse o iyi olsundakaydirigubbakcemile3 evet yumurtayı ya kız ya erkek yapam artık sırnaşık şey
bencede hadi bakalım bu akşam inşallah öğrenirsin cinsiyetini tatlım....
Afiyet bal şeker olsun lop lop et olsun yarasın kuzum cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
sen annesisin balım hiç bişi olmaz az kaldı sende allahın izniyle alıcaz kucağını cereni ozaman bütün hasretini gideririsin gerçi yanında olsa bile insan başka özler heralde
görüşürz canım kendine dikkat etcanimlar ben cikiyorum hepinizi öpüyorum byeeeeeeee
nurcum çok güzel maşallah allah güle güle kullanmayı nasip etsin cıvıl cıvıl çok beyendim
geçmiş olsun canım afiyet olsunkızlar bugün çok başım ağrıyor 1 saat yemek paydosumuz var yemeğimi yiyip uyumayı düşünüyorum inş. geçer.
hoşgeldin nasılsın canım aman dikkat yaklanmaya iş yerinde yasaklandı internet sayfalarında gezmek şimdi kaçak girdim bi bakıyım diye
merhaba canım nasılsın sanada iyi haftalar olsunkızlar merhaba ıyı haftalar herkese gerıye donuk ne olmus bı bakıp gelıyom
merhaba kızlar, 40 dakika bir boşum var, buraya bir kaçamak yapayım dedim, nasılsınız? var mı güzel haberler bugün?
merhaba abla nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?