Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

benım gorumcem ebe hemsıre aslında dun ona sordum bu konuyu bana bı cevap vermedı bende merak ıcındeyım daha kucuk ve ılk hamılelık oldugu ıcın galıba henuz pek bısey fark etmıyorum kendım de bulantımda olmadı sayılır sımdıye kadar ıkı veya uc defa oldu cevremdekılerde herkeste olmaz dıyo bulantı bazısında olurmus bazısında olmazmıs yemekle de bı sorunum yok canım da oyle ozellıkle bısey cekmıyor yanı aklıma dunden berı takılıyo

burcu canım arkadaşın bu hareketi yağpınca kızın üzerine düşüyor mu mesela kızıyor mu

yok canım bağırmamışlarr çok ayıp yapımaz öyle şey demişler üsteleseler daha çok yapar zaten
birazdan okucam senağlama gözler ağlamaya müsait hade hep zatenn

beğendiğimiz oda bu kızlar

ayy süper bi odaa canımm iyi günerde kullanın işallah

kızlar bugün çok başım ağrıyor 1 saat yemek paydosumuz var yemeğimi yiyip uyumayı düşünüyorum inş. geçer.
ayy canım geçmiş olsun

evde girdiğimde çok geç oluyo siz olmuyosunuz olmasanızda söz ben size bilgi amaçlı yazılar yazarım vede sizin geçmişi okurum senin doğumu ve arkadaşlarınkini takip etmezmiyim hiç

sen gir yine canım biz olmasakta yaz durumunu ned eolsa giricez okuruz cvpda yazarıs sana canımcım haberdar olalım birbimizden

iyyiz canım sen nasılsın
hafta sonu herkes dinlenme moduna geçiyor
malum kocişlerde ilgi istiyorr kaydirigubbakcemile3

çatlaklar konusunda söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok ama boş gebelik doktor kontrolünden başka bir yolla anlaşılmıyor, bu tür şeyleri kafaya takma, takarsan uykuların kaçar, strese girersin ve boşu boşuna bebişini de üzmüş olursun, o yüzden doktora gitmeden anlayabilmen mümkün değil canımcım :) kaç haftalıktın sen?

aaa oylemı benım callıstıgımda yerde fılız ablam vardı ben ona annem dıye seslenırdım benden buyuktu oda sana da abla dıyebılırım o zaman benım adım rukıye bende 83 dogumluyum 27 oldum subatta kımlıkta yaznlıs yazılmıs ıkı ay kucuk yazmıslar

hımm anladım canım maem evdesin yat uyu erkenden kalkıp ne yapıcaksın bizler çalışan bayanlar olduğumuz için sohbetler erken başlıyor birbinirmize merhaba demeden güne başlayamaıyoruz burda kaydirigubbakcemile3
evet doğum hikayesi harika idi aklıma geldikçe gözlerim doluyor rabbim herkese hayırlısı ile yaşatsın bu duyguyu :Saruboceq:

merhaba kızlar, 40 dakika bir boşum var, buraya bir kaçamak yapayım dedim, nasılsınız? var mı güzel haberler bugün?

ooooo ablacım hoş geldin nasılsın?
Ne var ne yok yazını gördüm ya cennete varıcam heeeeeee çok özledim kız seniiiii geçen haftada evdeydin emme hep işlerin vardı gelemedin benneyaptımki
neyse nasılsın ablam iyimisin?

canım gördüm haftasonu gelmişsin aslında genel bütün arkadaşların evinde net var olmayan bir iki kişidir ama malum hamileler çoığunlukta olduğu için haftasonları dinlenmeyi tercih ediyor herkes çünkü çoğumuz hafta içi zaten hep pc başında oluyoruz. Arada gelenlerde olmuyor değil tabii.. Ama hafta içi daha yoğun oluyor burası....

merhaba ruzgar denız bısey sorsam sıze ısmınızı verebılıyomusunuz sızın ısmınızı merak ettımde bıde yasınız

peki senin adın ne??? :uhm:

slmkılzar ben yinekötüyüm sabah baş agrısı bulantı ile kalktım sabah bi posta çıkardım..öglende öyle işe gidemedim evdeyim hala düzelemedim ama bir bakayım size dedim...beni merak etmişsin cerencim sagol...herkesi öptm ...

ben nsanın 3 de gıttım ılk doktora ultrason da altı haftalık dıyo ıste sımdı dokuz falan oldum haftaya tekrar gıdıcem dr gecen defa kadın hastalıklarına gıtmıstım bısey demedı bana ne hamılesın dedı ne su kadarlık dedı bu defa gebe bolumune gıdıcem sıgortalıyım o yuzden devlet hastanesıne gıtmıstım yıne devam edıcem ozellere para yetmıyor bıtek esım calısıyo malum gecım sıkıntısı bakalım bu defa ne dıyecekler

gecmıs olsun arkadasım kendıne dıkkat et

ablacım seninle karşılaşamadık kendine iyi bak görüşürüz...
burcum arkadaşın görmezden gelsin bbi süre bu yaptığını emin ol anne baba görmezden gelince unutacaktır çünkü şu anda ayıp kavramını tam kavrayamazlar

iyiyim canim cok sükür en nasilsin??
bende iyiyim çok şükür sağol bebişin nasıl
ben yemeğe gidiyorum kızlarrr
hepimize afiyet olsun şimdiden :)))
afiyet olsun şekerim
merhabalar şekerler nasılsınız bakalım
hoşgeldin nasılsın nurcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…