- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.001
canım çok geçmiş olsun az kaldı bikaç hafta daha sabret bitanemslmkılzar ben yinekötüyüm sabah baş agrısı bulantı ile kalktım sabah bi posta çıkardım..öglende öyle işe gidemedim evdeyim hala düzelemedim ama bir bakayım size dedim...beni merak etmişsin cerencim sagol...herkesi öptm ...
kızlar oda çok kalabalıklaştı, ben kaçmak zorundayım, akşama yazarım size çoook öpüyorum, bye şimdilik[/QUOTE
ablam görüşürüz dikkat et
uzan canım bol bol dinlensagolun kızlar ben uzanayım azıcık uyuyayım başımın agrısı normale döner umarım..
Herkese merhaba..
Cerencim yazini okudum, cok tesekkurler.. Gercekten dogurma surecinde ne yasaniyorsa elbette bir nedeni var.. Allah hicbirseyi bosuna yaratmamistir elbette...
merhaba menzilgülü nasılsın bebişin nasıl
cnm her hafta nst için devlet hastanesine gidiyorum ,doğum olanak kadar 2-3 kere daha giderim sanırım,ama dr.un muayenehanesine 4 haftada bir gidiyorum şekerim,son aylarda bazı dr.her hafta bazısı da 15 günde bir çağırırmış,tabi onlar nst'yi de muayenehanede yapıyorlar,benim dr.buna gerek görmedi,4 hafta doldu bugün gidecektik aslında,ama az önce dr.umla görüştüm haftasonu gel sen dedi,mayıs çalışma listesi açıklanacakmış,sezeryan yapıcak sanırım onun için gün vermeyi planlıyor gibi geldi bana:1closedeyes:bakıcaz artıkdelikafaduldentamam cicim sen özelden at bana ben direk hesabına havale yaparım
filiz ablanında kredi kartını ödemiştim :roflol:
kaçma kızz gel buraayaa kaydirigubbakcemile
beyazım deryam neden son dedin sen doktor için kızz bu gün nst den sonra belli olurmu bak iyice meraklandırdın beni heee :uhm:
ooo unutmazsın tabi:lepi:ben unutmam merak etme
o gün kocamın doğum günü çünkü :roflol: :teytey:
delikafaduldendelikafaduldenneeeeedelikafaduldenay çok zor çocuklarla uğraşmak:1shok:iyyim cerencim
hafta sonu çocuklu arkadaşlarla birlikteydim sorumluluk gereçekten acayip fazla olucak hazılrıklı olalaım hereşey arkadaşın 4 yaşında kızı varrr ve nerden gördüysee erkek oyuncak bebeğinin şeyini ağzına sokup çok güsel ımm diyomuş anne babası kafayı yicek napsak diye
çok hoş bir o da nur,inş güle güle kullanırsınız
geçmiş olsun cnm ya,hala toparlanamadın,umarım 9 ay boyunca sürmaz senin bu hastalığınŞenizslmkılzar ben yinekötüyüm sabah baş agrısı bulantı ile kalktım sabah bi posta çıkardım..öglende öyle işe gidemedim evdeyim hala düzelemedim ama bir bakayım size dedim...beni merak etmişsin cerencim sagol...herkesi öptm ...
peki ablam,kolay gelsin sana:1hug:kızlar oda çok kalabalıklaştı, ben kaçmak zorundayım, akşama yazarım size çoook öpüyorum, bye şimdilik
merhaba canım,hoşgeldin nasılsın?herşey yolunda sanırım,ne güzel:hooray:Herkese merhaba..
Cerencim yazini okudum, cok tesekkurler.. Gercekten dogurma surecinde ne yasaniyorsa elbette bir nedeni var.. Allah hicbirseyi bosuna yaratmamistir elbette...
Deryacim nasilsin?? Sona yaklastin, gunler kaldi yavruna kavusmana, neler hissediyorsun?
merhaba canım,hoşgeldin nasılsın?herşey yolunda sanırım,ne güzel:hooray:
canım iyiim teşekkürler sen nasılsın?evet cnm ya az kaldı heyacan basıyor benidelikafaduldendelikafaduldenbir yandan kucağıma almayı çok istiyorum bir yandanda benden uzaklaşacak gibi geliyor
hareketlerine falan öyle çok alıştım ki yavrumun,hiç almasınlar onu benden istiyorum ,işte böyle karmaşık duygular içindeyim,dr.um sezeryan yapacak sanırım beni
ondan da korkuyorum ay ne bilem
tuhaf duygular içindeyim:çok üzgünüm:
Aaa yaseminde burda... Canim nasil gidiyor annelik?? Birde herseyi detayli anlatmani bekliyorum.. Benim doktorumda gecen gunku rutin kontrolumuzde, artik plasentanin bu haftadan sonra yukari cikmayacagini ve sezeyan olacagimi soyledi.. Herseyin hayirlisi olsun diyorum, demekki hakkimizda hayirlisi buymus...
Arife, Nur ve pembeinci hepinize selam...
Canim hersey yolunda cok sukur, insallahda boyle gider...
Peki doktorunun sezeryan yapmak istemesinin nedeni ne?
Canim cok sukur bebisimiz iyi ve bayagi buyudu.. 2 gun onceki haliyle 2 gun sonraki hali cok farkediyor artik hizla buyuyor maasallah... Bizde heyecanla onu kucagimiza alacagimiz gunu bekliyoruz...
Sen nasilsin canim??
arkadaslar geldım bısey sorcam duzenlı olarak gıtmek mı gerekıyo dr aylık yanı bı sorun olmasa dahı yınede gıtmek gerekırmı benım daha yenı oldugu ıcın bılmıyorum benı de devamlı cagırırmı dr daha bır kere gıttım haftaya gıdıcem bı daha bakalım ne deyecek dr
selam canım biz ,iyiyiz sen nasılsın yusufumuz nasıl
canım dr.um hem daha rahat olur iyor hemde bebeğimin biraz iri olduğunu düşünüyor,kemik yapımın falan müsait olmadığını düşünüyor sanırm,tam oalrak detaylı bir şekilde bu hafta sonu konuşucaz artık karar vericez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?