Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım çok geçmiş olsun az kaldı bikaç hafta daha sabret bitanem

Herkese merhaba..

Cerencim yazini okudum, cok tesekkurler.. Gercekten dogurma surecinde ne yasaniyorsa elbette bir nedeni var.. Allah hicbirseyi bosuna yaratmamistir elbette...

Aaa yaseminde burda... Canim nasil gidiyor annelik?? Birde herseyi detayli anlatmani bekliyorum.. Benim doktorumda gecen gunku rutin kontrolumuzde, artik plasentanin bu haftadan sonra yukari cikmayacagini ve sezeyan olacagimi soyledi.. Herseyin hayirlisi olsun diyorum, demekki hakkimizda hayirlisi buymus...

cnm her hafta nst için devlet hastanesine gidiyorum ,doğum olanak kadar 2-3 kere daha giderim sanırım,ama dr.un muayenehanesine 4 haftada bir gidiyorum şekerim,son aylarda bazı dr.her hafta bazısı da 15 günde bir çağırırmış,tabi onlar nst'yi de muayenehanede yapıyorlar,benim dr.buna gerek görmedi,4 hafta doldu bugün gidecektik aslında,ama az önce dr.umla görüştüm haftasonu gel sen dedi,mayıs çalışma listesi açıklanacakmış,sezeryan yapıcak sanırım onun için gün vermeyi planlıyor gibi geldi bana:1closedeyes:bakıcaz artıkdelikafadulden
ben unutmam merak etme
o gün kocamın doğum günü çünkü :roflol: :teytey:
ooo unutmazsın tabi:lepi:

delikafaduldendelikafaduldenneeeeedelikafaduldenay çok zor çocuklarla uğraşmak:1shok:
beğendiğimiz oda bu kızlar

çok hoş bir o da nur,inş güle güle kullanırsınız
geçmiş olsun cnm ya,hala toparlanamadın,umarım 9 ay boyunca sürmaz senin bu hastalığınŞeniz
kızlar oda çok kalabalıklaştı, ben kaçmak zorundayım, akşama yazarım size çoook öpüyorum, bye şimdilik
peki ablam,kolay gelsin sana:1hug:
Herkese merhaba..

Cerencim yazini okudum, cok tesekkurler.. Gercekten dogurma surecinde ne yasaniyorsa elbette bir nedeni var.. Allah hicbirseyi bosuna yaratmamistir elbette...
merhaba canım,hoşgeldin nasılsın?herşey yolunda sanırım,ne güzel:hooray:
Deryacim nasilsin?? Sona yaklastin, gunler kaldi yavruna kavusmana, neler hissediyorsun?

canım iyiim teşekkürler sen nasılsın?evet cnm ya az kaldı heyacan basıyor benidelikafaduldendelikafaduldenbir yandan kucağıma almayı çok istiyorum bir yandanda benden uzaklaşacak gibi geliyor
hareketlerine falan öyle çok alıştım ki yavrumun,hiç almasınlar onu benden istiyorum ,işte böyle karmaşık duygular içindeyim,dr.um sezeryan yapacak sanırım beni
ondan da korkuyorum ay ne bilem
tuhaf duygular içindeyim:çok üzgünüm:

Canim hersey yolunda cok sukur, insallahda boyle gider...

Peki doktorunun sezeryan yapmak istemesinin nedeni ne?

hakkımızda hayılrısı cnm ya,bebeğin sağlıklı olsunda önemi yokŞeniz

arkadaslar geldım bısey sorcam duzenlı olarak gıtmek mı gerekıyo dr aylık yanı bı sorun olmasa dahı yınede gıtmek gerekırmı benım daha yenı oldugu ıcın bılmıyorum benı de devamlı cagırırmı dr daha bır kere gıttım haftaya gıdıcem bı daha bakalım ne deyecek dr

Canim hersey yolunda cok sukur, insallahda boyle gider...

Peki doktorunun sezeryan yapmak istemesinin nedeni ne?

canım dr.um hem daha rahat olur iyor hemde bebeğimin biraz iri olduğunu düşünüyor,kemik yapımın falan müsait olmadığını düşünüyor sanırm,tam oalrak detaylı bir şekilde bu hafta sonu konuşucaz artık karar vericez bakalım

Canim cok sukur bebisimiz iyi ve bayagi buyudu.. 2 gun onceki haliyle 2 gun sonraki hali cok farkediyor artik hizla buyuyor maasallah... Bizde heyecanla onu kucagimiza alacagimiz gunu bekliyoruz...

Sen nasilsin canim??

maşallah canım ya allah sağılıkla kucağına almayı nasip etsin bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz

canım benim düzenli olarak gitmek tabiki daha iyi,bebekle ilgili bir sorun olduğunda hemen fark ediliyor böylece,herşeyin yolunda gidip gitmediğine dair dr.a gitmek gerekli cnm,birde senin sağlık durumun var tabi

beyazcım teşekkürler canım allah kolaylık versin canım brnim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin yavruna

Canim hakkinizda hayirlisi olsun.. Bebislerimiz saglikli olsunlarda, gerisi muhim degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…