Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

annemler temzilik yaptı ben yoruldum valla
Allah razı olsun bana hiç bişey yaptırmadılar
ah bu anneler valla hakları ödenmez

Canlarım merhaba aklımdasınız hep ama vakit bulamıyorum yazmaya gece 2 de yarım yarım yazarken uyandı meleğim kapatmak zorunda kaldım. Yarım yazılarım olursa kusuruma bakmayın yani...

20.04.2009 Sabah 08:00 hastaneye girdim annem eşim ve ben Sude Melis hanım karnımda. Heyecanım tavan haliyle bi o kadarda rahattım ama. Biraz bekledik ve odaya aldılar beni. Otele yerleşmiş gibi hissettim kendimi. Biraz sonra hasta bakıcı geldi odadan herkes çıktı tatlı bi gecelik giydirdiler arkası çıtçıtlı sonra kayınvalidem kayınpederim ve görümcemde geldi tam olduk. Yemek yemediğim halde lavman yapmak için ısrar ettiler korkuyodumya ben :CüvCüv: Amaaaaaan bende bişey sandım lavmanı kendim bile yaparmışım. 15 dakka sonra tuvaletim geldi tabidelikafadulden sonra bekleyiş insan bekledikçe geriliyormuş. Babam sarılınca ağladım biri dokunsa gözyaşlarım kopuveriyodu zaten. Sonra doktorum geldi yukarıyı hazırlayalım orda görüşelim dedi. sedye indi bone takıldı sedyeye geçtim herkes bana bakıyo ama ben bakınca yüzüme bakmıyolar ağlamayalım diye el salladım onlara aşkımla asansöre bindik beni kapıda bıraktı güle güle bile diyemedim. Herkes maskeli hoşgeldiin diye mutlu mesut karşıladılar serum yeri açılmıştı koluma seni biraz sakinleştirelim dediler kızımın adını sordular Sude Melis i hangi şekilde söylediğimi hatırlayınca kopuyorumkaydirigubbakcemile3 sonra cıstak cıstak müzikle ayılmaya çalıştım rüya görüyorum sandım herkes YASEMİİİİİİİİİN HADİ ÇABUK OOL KIZIN SENİ BEKLİYOR ÇOK ACIKMIŞ ANNESİ deyince oh çok şükü rdoğurdum dedim. Aşağı indirdiler beni herkes bekliyodu tamamen ayılmasamda onları duydum gördüm biraz kendime gelince meleğim geldi o kokusu hala burnumda asla unutamam nasıl aranıyo nasıl aç emmeye çalışıyo. Bütün gece hiç uyumadım sadece meleğimi izledim parmağımı tutup öyle uyudu koynumda boynumu koklayarak uyudu. Allahım tüm isteyene nasip etsin. Duygularımı anlatmaya kelime bulamıyorum. Sadece dua ediyorum tüm isteyenler kavuşsun meleklerine.

ceren okuduğun hikaye bizim mayıs annelerinden bir arkadaşın bende okumuştum ,gerçekten çok duygulandım,gerçi nisan annesi oldular ama
bu gidile bakalım kaç kişi mayıs annesi olacak

tesekkur ederım beyaz bana ılk gıttıgımde bısey demedlıer hıcte onun ıcın sordum
bazı kısıler hıc gıtmıyoz dedıler son zaman gıdıp dogum ıcın hazırlık falan yapıyoz dedıler de kendılerını ıyı hıssedıyolarmıs gıtmıyoz dedıler dogrumu acaba dıye sordum

canım benim ya ,ay çok duygulandımm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ne güzel kavuştun yavruna,ne kusuru güzelim ,sen sude melisine iyi bak yeter başka arada bize selam ver yeter,aklımız sende kalmasınŞeniz

canım 30. haftaya kadar aylık 30. haftadan sonra 2 haftada bir 36. haftadan sonrada haftalık kontrole çağırır drun mutlaka kontrol bebeğinin gelişimini görmen açısından gerekli canım

canım benim ne güzel bir hikaye allah yavrunla seni hiç ayırmasın inş

canım düzenli gittiğin zaman bebeğinle ilgili herşeyi takip ediyorsun,kalbi hala atıyor mu,parmakları tammı?dudağı nasıl?kemik gelişimi nasıl,daha bir sürü ayrıntı var,elimizde bu kadar imkan varken gitmemk bebeklerimize haksızlık olur cnm,eğer maddi olarak düşünüyorsan illa özele gideceksin diye birşey yok güzelim,devlette bir dr.bul ,günlerini takip et,ayda bir kez mutlaka ultrasona gir güzelim
çok sevindim canım

benimde dün eşim yaptı temizliği canımkaydirigubbakcemile3 annenlerin eline sağlık

oooo eşinin de ellerine sağlık cnm,maşallah hamarat alkisalkisalkis
bizim dip bucak temizleniyor cnm ya,yarın yine gelecekler bugn bitmedi tabi,halılarım hala dışarda,eşim gelince serecek artık yere

ben normalde sut veya sut urunlerını cok yemem sımdı bıraz zorlamaya calısıyorum kendımı umarım faydası olur bıde benım troıd bezlerımde sorun var fazla callısıyo ben once ılac kullanıyodum bı ara ıcmedım ara verdım sımdı hamılellıkte cok sakıncalılymıs bu dengede olması gerekıyomus yenı basladım ıcmeye tekrar sızlerde boyle bıseyle karsılasan varmı yada bu yuzden sorun olurmu gorumcem cok kızdı bebege zararı var nıye devam etmedın dıye zeka yonunden sorun yaratıyomus galıba bı bılgı verırsenız sevınırım ebe hemsıre gorumcem de

Canim duygularini cok guzel anlatmissin. Bunlari okuyunca bende sabirsizlaniyorum Yusufumu koklamak, emzirmek icin.. Insallah darisi bizlerin basina...

yasemın gercekten cok guzel anlatmıssın yınede tabı bu duyguyu anlatmak oyle kolay degıl sanırım ınsallah tum anne adayları yasar bu duyguyu

oooo eşinin de ellerine sağlık cnm,maşallah hamarat alkisalkisalkis
bizim dip bucak temizleniyor cnm ya,yarın yine gelecekler bugn bitmedi tabi,halılarım hala dışarda,eşim gelince serecek artık yere

canım ben genel temizlik için temizlikçi alacam ama bir türlü bulamadım:çok üzgünüm:

Nur ve Derya eslerinize maasallah, yardimci olmalari cok guzel.. Benim esimde gecen hafta odamizin halisini yikadi, dip bucak temizledi, kiyamam ben ona.. Maasallah eslerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…