R
ra_ra
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.041
Nur ve Derya eslerinize maasallah, yardimci olmalari cok guzel.. Benim esimde gecen hafta odamizin halisini yikadi, dip bucak temizledi, kiyamam ben ona.. Maasallah eslerimize...
aslında benım sormak ıstedıgım cok sey var mesela catlaklar cok olusuyomu bunu onlemek ıcın bı yontem varmı bıde bos gebelık oluyomus bu nasıl bısey oluyo dun sabah esım bana dedıkı gobegın ınmıs erımıs dedı benımde ıcımekurt dustu bızım alt kattkı komsumuz daha once boyle bısey yasamıs sımdı normal hamıle ama benım boyle konularda fazla bılgım yok fazla degıl hıc yok aslında o yuzden benı bılgılendırebılırmısınız sanırım tecrubelı olan veya bılgısı olanlar vardır eger bbenım gebelıgım boyle bıseyse kendım anlayabılırmıyım dr gıtmeden
slmkılzar ben yinekötüyüm sabah baş agrısı bulantı ile kalktım sabah bi posta çıkardım..öglende öyle işe gidemedim evdeyim hala düzelemedim ama bir bakayım size dedim...beni merak etmişsin cerencim sagol...herkesi öptm ...
cerencım benım adım rukıye
kızlar oda çok kalabalıklaştı, ben kaçmak zorundayım, akşama yazarım size çoook öpüyorum, bye şimdilik
cereen hikayeyi okudummmmm senağlama
ne büyük mutuluk
bende iyiyim cerencim sağol yoğunuz bugün çok şükür babamda iyi az önce konuştum bugün taburcu ediyolarmış ama bizim için asıl maraton şimdi başlıyor babam biraz nazlıdır hastanede hemşirelere diş geçiremiyor bakalım biz napıcaz neyse o iyi olsunda
sen annesisin balım hiç bişi olmaz az kaldı sende allahın izniyle alıcaz kucağını cereni ozaman bütün hasretini gideririsin gerçi yanında olsa bile insan başka özler heralde
kızlar bana bırazcık musade azcık ıslerım var bıtırıp gelıyorum oldumu gorusuruz
gec kalmam
Herkese merhaba..
Cerencim yazini okudum, cok tesekkurler.. Gercekten dogurma surecinde ne yasaniyorsa elbette bir nedeni var.. Allah hicbirseyi bosuna yaratmamistir elbette...
arkadaslar geldım bısey sorcam duzenlı olarak gıtmek mı gerekıyo dr aylık yanı bı sorun olmasa dahı yınede gıtmek gerekırmı benım daha yenı oldugu ıcın bılmıyorum benı de devamlı cagırırmı dr daha bır kere gıttım haftaya gıdıcem bı daha bakalım ne deyecek dr
cerennnnnnnnn takvimin çok hoş olmuş,çok beğendim
iyi günlerde kullan
Canlarım merhaba aklımdasınız hep ama vakit bulamıyorum yazmaya gece 2 de yarım yarım yazarken uyandı meleğim kapatmak zorunda kaldım. Yarım yazılarım olursa kusuruma bakmayın yani...
20.04.2009 Sabah 08:00 hastaneye girdim annem eşim ve ben Sude Melis hanım karnımda. Heyecanım tavan haliyle bi o kadarda rahattım ama. Biraz bekledik ve odaya aldılar beni. Otele yerleşmiş gibi hissettim kendimi. Biraz sonra hasta bakıcı geldi odadan herkes çıktı tatlı bi gecelik giydirdiler arkası çıtçıtlı sonra kayınvalidem kayınpederim ve görümcemde geldi tam olduk. Yemek yemediğim halde lavman yapmak için ısrar ettiler korkuyodumya ben :CüvCüv: Amaaaaaan bende bişey sandım lavmanı kendim bile yaparmışım. 15 dakka sonra tuvaletim geldi tabidelikafadulden sonra bekleyiş insan bekledikçe geriliyormuş. Babam sarılınca ağladım biri dokunsa gözyaşlarım kopuveriyodu zaten. Sonra doktorum geldi yukarıyı hazırlayalım orda görüşelim dedi. sedye indi bone takıldı sedyeye geçtim herkes bana bakıyo ama ben bakınca yüzüme bakmıyolar ağlamayalım diye el salladım onlara aşkımla asansöre bindik beni kapıda bıraktı güle güle bile diyemedim. Herkes maskeli hoşgeldiin diye mutlu mesut karşıladılar serum yeri açılmıştı koluma seni biraz sakinleştirelim dediler kızımın adını sordular Sude Melis i hangi şekilde söylediğimi hatırlayınca kopuyorumkaydirigubbakcemile3 sonra cıstak cıstak müzikle ayılmaya çalıştım rüya görüyorum sandım herkes YASEMİİİİİİİİİN HADİ ÇABUK OOL KIZIN SENİ BEKLİYOR ÇOK ACIKMIŞ ANNESİ deyince oh çok şükü rdoğurdum dedim. Aşağı indirdiler beni herkes bekliyodu tamamen ayılmasamda onları duydum gördüm biraz kendime gelince meleğim geldi o kokusu hala burnumda asla unutamam nasıl aranıyo nasıl aç emmeye çalışıyo. Bütün gece hiç uyumadım sadece meleğimi izledim parmağımı tutup öyle uyudu koynumda boynumu koklayarak uyudu. Allahım tüm isteyene nasip etsin. Duygularımı anlatmaya kelime bulamıyorum. Sadece dua ediyorum tüm isteyenler kavuşsun meleklerine.
ceren okuduğun hikaye bizim mayıs annelerinden bir arkadaşın bende okumuştum ,gerçekten çok duygulandım,gerçi nisan annesi oldular ama
bu gidile bakalım kaç kişi mayıs annesi olacak
cereeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn nerdesin
kızlar ben bı yemek koyayım ocaga gellıyom hemen yıne takıpteyım ama ayrılmıyom bı yandan pıssın kocacım gelınce ac kalmasın oldumu gelıyom hemen
Kizlar bende kahvalti hazirlicam, gorusuruz sonra... Opuyorum hepinizi...
canım bunu tahlil yapmadan ebe de olsa görümcen bilemezben normalde sut veya sut urunlerını cok yemem sımdı bıraz zorlamaya calısıyorum kendımı umarım faydası olur bıde benım troıd bezlerımde sorun var fazla callısıyo ben once ılac kullanıyodum bı ara ıcmedım ara verdım sımdı hamılellıkte cok sakıncalılymıs bu dengede olması gerekıyomus yenı basladım ıcmeye tekrar sızlerde boyle bıseyle karsılasan varmı yada bu yuzden sorun olurmu gorumcem cok kızdı bebege zararı var nıye devam etmedın dıye zeka yonunden sorun yaratıyomus galıba bı bılgı verırsenız sevınırım ebe hemsıre gorumcem de
evet canım bende alacaktım ama bulmadım,apartmanı temizleyen bir bayan var eşim onu al dedi,merdivenleri bile doğru dürüst yıkamıyor,evimi hiç teslim edemem onadelikafaduldencanım ben genel temizlik için temizlikçi alacam ama bir türlü bulamadım:çok üzgünüm:
canım benim eşim pek bişey yapmaz aslında öyle senin ki gibi halı yıkasın falan yokkNur ve Derya eslerinize maasallah, yardimci olmalari cok guzel.. Benim esimde gecen hafta odamizin halisini yikadi, dip bucak temizledi, kiyamam ben ona.. Maasallah eslerimize...
kolay gelsin cnmkızlar ben bı yemek koyayım ocaga gellıyom hemen yıne takıpteyım ama ayrılmıyom bı yandan pıssın kocacım gelınce ac kalmasın oldumu gelıyom hemen
Kizlar bende kahvalti hazirlicam, gorusuruz sonra... Opuyorum hepinizi...
nee 31. hafta mıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Canlarım merhaba aklımdasınız hep ama vakit bulamıyorum yazmaya gece 2 de yarım yarım yazarken uyandı meleğim kapatmak zorunda kaldım. Yarım yazılarım olursa kusuruma bakmayın yani...
20.04.2009 Sabah 08:00 hastaneye girdim annem eşim ve ben Sude Melis hanım karnımda. Heyecanım tavan haliyle bi o kadarda rahattım ama. Biraz bekledik ve odaya aldılar beni. Otele yerleşmiş gibi hissettim kendimi. Biraz sonra hasta bakıcı geldi odadan herkes çıktı tatlı bi gecelik giydirdiler arkası çıtçıtlı sonra kayınvalidem kayınpederim ve görümcemde geldi tam olduk. Yemek yemediğim halde lavman yapmak için ısrar ettiler korkuyodumya ben :CüvCüv: Amaaaaaan bende bişey sandım lavmanı kendim bile yaparmışım. 15 dakka sonra tuvaletim geldi tabidelikafadulden sonra bekleyiş insan bekledikçe geriliyormuş. Babam sarılınca ağladım biri dokunsa gözyaşlarım kopuveriyodu zaten. Sonra doktorum geldi yukarıyı hazırlayalım orda görüşelim dedi. sedye indi bone takıldı sedyeye geçtim herkes bana bakıyo ama ben bakınca yüzüme bakmıyolar ağlamayalım diye el salladım onlara aşkımla asansöre bindik beni kapıda bıraktı güle güle bile diyemedim. Herkes maskeli hoşgeldiin diye mutlu mesut karşıladılar serum yeri açılmıştı koluma seni biraz sakinleştirelim dediler kızımın adını sordular Sude Melis i hangi şekilde söylediğimi hatırlayınca kopuyorumkaydirigubbakcemile3 sonra cıstak cıstak müzikle ayılmaya çalıştım rüya görüyorum sandım herkes YASEMİİİİİİİİİN HADİ ÇABUK OOL KIZIN SENİ BEKLİYOR ÇOK ACIKMIŞ ANNESİ deyince oh çok şükü rdoğurdum dedim. Aşağı indirdiler beni herkes bekliyodu tamamen ayılmasamda onları duydum gördüm biraz kendime gelince meleğim geldi o kokusu hala burnumda asla unutamam nasıl aranıyo nasıl aç emmeye çalışıyo. Bütün gece hiç uyumadım sadece meleğimi izledim parmağımı tutup öyle uyudu koynumda boynumu koklayarak uyudu. Allahım tüm isteyene nasip etsin. Duygularımı anlatmaya kelime bulamıyorum. Sadece dua ediyorum tüm isteyenler kavuşsun meleklerine.
sevindim biraz daha büysün zeynebimizkzılar bu arada nst sonucum iyi çıktı söylemiyi unutmuşum
dr danısmıs ben daha once muayene oldugum dr var onun calıstıgı yerde ona danısmıs bıde ust sevıyelerdekı dr arkadaslarından bılgı almıs bana oyle dedı zaten
hemde once gıttıgım kadınhastalıkları dr da dedı dahılıyeye gıdıp doz sevyesını kontrol ettır dıye hafta ıkı dr da gıdıcem allah ızın verırse hem bebek ıcın hemde dahılıyeye benım gıbı baska ısılerde varmı dıye sordum
günaydın nur
31 haftalık olduğunu fark etmedinmi
yoksa ben senin takvimini yanlışmı görüyorum??? :uhm:
kuzu yanlışsa söyle düzeltelim
bende memnun oldum gulcın tavsıyelerın ıcın saol devamlıl gıtmeye ozen gosterıcem dr allahım ınsallah bı sorunla karsılastırmaz derdını veren allah derman aratmasın
kız ne çabuk geçmiş
bende memnun oldum gulcın tavsıyelerın ıcın saol devamlıl gıtmeye ozen gosterıcem dr allahım ınsallah bı sorunla karsılastırmaz derdını veren allah derman aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?