Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar ben bı yemek koyayım ocaga gellıyom hemen yıne takıpteyım ama ayrılmıyom bı yandan pıssın kocacım gelınce ac kalmasın oldumu gelıyom hemen

canım bence rutn olarak dr. kontrolüne gitmelisin hayatım zaten dr. seni yönlendirir. Belli aralıklarla bebeğin ve senin için yapılması gereken testler tahliller var bunları mutlaka yaptırmalısın yolunda gitmeyen bir durum varsa müdahale etmelisin sakın ihmal etme sakın....

canım ya tahmin etmiştim yine kötü olduğunu allah sana sabır versin ne diyim bu sıpa seni çok zorluyor malesef..... Neyse balım az kaldı sık dişini bitecek bu günler...

cerencım benım adım rukıye

memnum oldum şeker benim adımda gülçinnn a.s.

kızlar oda çok kalabalıklaştı, ben kaçmak zorundayım, akşama yazarım size çoook öpüyorum, bye şimdilik

güle güle balammmm :a015:

cereen hikayeyi okudummmmm senağlama
ne büyük mutuluk

ayy çok duygusal demiii senağlama

ooo gözünüz aydın hadi baba eve geliyor demek bundan sonra herşey çok daha güzel olucak inşallah kuzummmm sizde azıcık sıkın dişinizi kuzum erkekler zaten nazlıdır ne yapalım iyi olsunlarda :teselli:

ben öpcem öpcem yicem kuzumu ah bir doğsa hayırlısı ile çok özledim onu yaaaa senağlama

kızlar bana bırazcık musade azcık ıslerım var bıtırıp gelıyorum oldumu gorusuruz
gec kalmam

peki cicim hadi bak işine gel yine

Herkese merhaba..

Cerencim yazini okudum, cok tesekkurler.. Gercekten dogurma surecinde ne yasaniyorsa elbette bir nedeni var.. Allah hicbirseyi bosuna yaratmamistir elbette...

merhaba canım hoş geldin....
evet yaa allah bunları yaşatıyorsa mutlaka bir sebebi vardır değilmi hiç bir şey sebepsiz yere olmuyordur. Allah hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin :Saruboceq:

tekrar hoş geldin rukiye a.s.
git sen git düzenli olarak git gülüm ihmal etme hamilelik bu çok farklı bir durum :CüvCüv:

cerennnnnnnnn takvimin çok hoş olmuş,çok beğendim
iyi günlerde kullan

teşekkürler cicim beğendiğine sevindim a.s.

oooooooooyyyyyyyy taze annem benimmmmmmm hoş geldin birtanemmm
sudem nasıl iyimi? Çok özledik seni ama kızınla ilgilendiğin için laf yokkkk yasakkelime
canım benim allahın izini ile hepimiz yaşarız bunları inşallahhhh :Saruboceq:

ceren okuduğun hikaye bizim mayıs annelerinden bir arkadaşın bende okumuştum ,gerçekten çok duygulandım,gerçi nisan annesi oldular ama
bu gidile bakalım kaç kişi mayıs annesi olacak

evet canım hikayeyi okurken fark ettim sen o kişi ile arkadaş imişsin lülülülülülü

cereeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn nerdesin

burdayım balım sayfayı açtım bir türlü okuyamadım geçmişten buraya gelene kadarda siz ilerlediniz anam durduğunuz yerde durmuyorsunuzzz

kızlar ben bı yemek koyayım ocaga gellıyom hemen yıne takıpteyım ama ayrılmıyom bı yandan pıssın kocacım gelınce ac kalmasın oldumu gelıyom hemen

tamam cicim kocişini aç bırakma git yap yemeğini işin bitince gel yinee

Kizlar bende kahvalti hazirlicam, gorusuruz sonra... Opuyorum hepinizi...

oooo birileri akşam yemeği yaparken diğeri kahvaltı hazırlıyor ama aynı anda muhabbet ediliyor vayy bee teknolojiye baakkkk :1shok:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

canım bunu tahlil yapmadan ebe de olsa görümcen bilemez
o yüzden dr.una danışarak kullanmalsıın cnm ilaçlarını,bu konu hakkında bilgim yok
belki içmen faydalı olur belki içmemen ,dr.la görüş cnm bunu

canım ben genel temizlik için temizlikçi alacam ama bir türlü bulamadım:çok üzgünüm:
evet canım bende alacaktım ama bulmadım,apartmanı temizleyen bir bayan var eşim onu al dedi,merdivenleri bile doğru dürüst yıkamıyor,evimi hiç teslim edemem onadelikafadulden
Nur ve Derya eslerinize maasallah, yardimci olmalari cok guzel.. Benim esimde gecen hafta odamizin halisini yikadi, dip bucak temizledi, kiyamam ben ona.. Maasallah eslerimize...
canım benim eşim pek bişey yapmaz aslında öyle senin ki gibi halı yıkasın falan yokk
ama evi dağıtmıyor hiç Allah var yukarda,birde ağır bişey kaldırtmıyır hiç yeter
kolay gelsin cnm
Kizlar bende kahvalti hazirlicam, gorusuruz sonra... Opuyorum hepinizi...

kolay gelsin cnm,afiyet olsun

dr danısmıs ben daha once muayene oldugum dr var onun calıstıgı yerde ona danısmıs bıde ust sevıyelerdekı dr arkadaslarından bılgı almıs bana oyle dedı zaten
hemde once gıttıgım kadınhastalıkları dr da dedı dahılıyeye gıdıp doz sevyesını kontrol ettır dıye hafta ıkı dr da gıdıcem allah ızın verırse hem bebek ıcın hemde dahılıyeye benım gıbı baska ısılerde varmı dıye sordum

oyy duygu seli odumm :çok üzgünüm:
ne güsel kucağına aldın darısı bize işallahh

kzılar bu arada nst sonucum iyi çıktı söylemiyi unutmuşum
sevindim biraz daha büysün zeynebimiz

canım benim ne güzel anlatmışsın allah bir ömür boyu sağlık versin rabbim bizede yaşatsın bu günleri inşallah

evet evet sen en iyisimi doktora git ve danış aklına takılan her soruyu sor canım
birde bak yani özele gidemem diyorsun anladımda özel hastaneler sgk lıya bakıyorlar sadece 20 lira fazladan ödüyorsun bunu yapma şansın yokmu canım? En azından takibin kolay olur doktorun belli olur....
Bu arada sana bir takvim yapalım tatlım haftanı takip etmek açısından olmazmı

bende memnun oldum gulcın tavsıyelerın ıcın saol devamlıl gıtmeye ozen gosterıcem dr allahım ınsallah bı sorunla karsılastırmaz derdını veren allah derman aratmasın

kız ne çabuk geçmiş

çabukmuuuuu yaa size ne çabuk geçiyor zaman bana geçmiyor offff
gerçi bazen bende diyorum anaaa ne kalmışki diye ama
eve gidip beşiği görünce ooyy diyom kuzucuğumda içinde uyuyor olsa öpsem koklasam onuuuu mıncıklasam sevsem Şeniz

bende memnun oldum gulcın tavsıyelerın ıcın saol devamlıl gıtmeye ozen gosterıcem dr allahım ınsallah bı sorunla karsılastırmaz derdını veren allah derman aratmasın

amin canıma min rabbim dermansız dertler vermesin kimseye.... :Saruboceq:
ama gerçekten gitmende fayda var tatlım çünkğ her hangi bir udum söz konusu olduğunda müdahale edilebilir hemen. Bak mesela bende ilk zamanlar idrar yolu enfeksiyonu vardı ve çok sık gittim haftada iki kere ziyaret ettim doktoru mecbur mide bulantıları baş ağrıları demir eksikliği kansılzık bunlar hep kontrol altında tutulması gereken şeyler. Hatta gerekirse ilaçla tedavi edilmesi gereken durumlar..... Sen bir kere git sonra gün belirle her ay gidersin ayda bir kez git yeter umarım herşey yolunda gider...

dr gıdeyım kesın cevap alayım ısterım tabı ben bılmıyom nasıl yapılılyo sen yardımcı olursan sevırım devlete bı daha gıdeyım olmassa oyle yapıcam ılk muayenelrde tahlıl falan cok ıstıyolar ondan cıkarıyolar parasını o yuzden gıtmedım henuz ama bu defada hıcbır sey anlatmazsa yanı benı bbılgılendırmezse dusunuyom ozelı bakalım sonuc ne gosterıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…