Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren benım tahlıllerımde ılk yaptırdıklarımda bısey cıkmadı doktor ıyı dedı ılac fılan ben soyleyınce yazdı ama onu kullanmıyom folbıol dıye ılac verdı ben hamılelık suphesı oldugu zaman folcplus kullanmaya basladım ve halada kullanıyom dr soyledım bırak veya devam et bısey demedı folbıol u kullanmıyorum cunku ıcerısınde kı folık asıt mıktarı cok dusukmus gorumcem gerek yok ona dedı dıgerını kullanıyom

iyide gülüm benim devlet hastanelerindeki doktordan çok fazla açıklama bekleme sakın
yani senin karşısına alıpta bu budur şu şudur diye anlatmasını bekleme
onlar günde 100 tane hastaya bakıyorlar aynı anda 3-4 hasta odada oluyor kendimden biliyorum. Bak mesela bende ilk mide bulantısı şikayeti ile adet düzensiliği nedeni ile devlete gitmiştim kan tahlili yapıldı bir sürü testler felan orda öğrendim hamile olduğumu fakat idrar tahilinde enfekdiyon çıkmıştı (ki bu hamilelikte tehlikelidir düşüğe sebep olur) bunu devletteki dr. bana söylememişti tahlil sonuçlarını gördüğü halde. Bu yüzde sen bir kere daha git madem devlete sonra dr. araştır özelden özel muayenehanesi olmasada hastane olur ama emin ol devletten çok daha iyi olur.....

cerencım ben mutfaktyım arada sıze takılıyom takıpteyım yanı hem uzun oturmamıs oluyom hemde ısımı bıtırıyom tamam canım ama burdayım hep

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
öptüm sizleri

yaaa beyazım deryam nereye gidiyon kuzum daha karpuz keseceydiikkk
neyse haydin git bakalım güle güle :a015:

canım işte bak sen söylemişsinde dr. yazmış kendisi akıl etmemiş
ne bileyim yaa çokta kafanı karıştırmak istemem
açıkçası görümcenede çok fazla takıloma derim ben
sonuç itibari ile ebe hemşire onun bilgisi farklı ebelik farklı doktorluk farklı bence doktora danış derim herşeyi ona göre hareket et en doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum ben...

ceren sen izine ne zaman ayrılıyorsun

canım benim izin aslında başladı ama çok şükür iyi olduğum için 32 haftadan itibaren değilde 37. haftadan itibaren doğum izninie çıkacağım. Cumartesi bunun için gittim doktora zaten yazıyı aldım nasipse bir aksilik olmazsa inşallah 30.05.2009 tarihine kadar çalışacağım sonrasını yaşayıp göreceğiz allah izin verirse.
Sen ne zamana kadar dershanaye gidiceksin kuzu?

yaaa oofff çok ıkıldım yaa bu ne durgunluk böyleee nerdesiniz kızlarrr yaaaa mesai bitmek üzere herkes hala çok yoğun sanırım :çok üzgünüm:

kız nette bi yavaşlık var sayfa açılmıyor...
benim dershane 23 hazirana kadar canım 27 hazirandada sınav var allahın izniyle

kızllaaarr az kaldııı alkisalkisalkis bebişimi görcem
dua edin size güzel haberler getireyim
hepiciğinize iyi sağlıklı akşamlar diliyorummm
çok öptüm Şeniz

yok ii değilim gözüm ağrıo şimdi arkadaş geldi az onunla oturayım birazdan gelirirm sayfa açık tamammı canım

geçmiş olsun cicim dikkat et kendine
sana iyi sohbetler bizimde mesai bitmek üzere
kendine iyi bak tatlım byeee.....

kız nette bi yavaşlık var sayfa açılmıyor...
benim dershane 23 hazirana kadar canım 27 hazirandada sınav var allahın izniyle

hımmm dibine kadar gidicem diyorsun yani umarım çok ağırlaşmazsın balım ya Allah yardımcın olsun inşallah sınavında meleğin sana uğur getirir.....

kızllaaarr az kaldııı alkisalkisalkis bebişimi görcem
dua edin size güzel haberler getireyim
hepiciğinize iyi sağlıklı akşamlar diliyorummm
çok öptüm Şeniz

had bakalım burcu inşallah kesin öğrenirsiniz cinsiyeti bizden senden haber beklicez eve gelince kısada olsa yaz tamammı tatlım....

inş cerenim valla ağırlaşacam ama eşim burda olacak allahtan 13c hazirandada annem gelecek en azından evde birileri olacak

kızlarrr bende yavaş yavaş toparlanayım mesai bi,tti birazdan araç gelir beni almaya
kendinize iyi bakın kuzular hapiniz mutlu kalın inşallah öpüyorum anacım mucxxx....
ıyi Akşamlarrrr byeeeeeee....

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…