R
ra_ra
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.061
dr gıdeyım kesın cevap alayım ısterım tabı ben bılmıyom nasıl yapılılyo sen yardımcı olursan sevırım devlete bı daha gıdeyım olmassa oyle yapıcam ılk muayenelrde tahlıl falan cok ıstıyolar ondan cıkarıyolar parasını o yuzden gıtmedım henuz ama bu defada hıcbır sey anlatmazsa yanı benı bbılgılendırmezse dusunuyom ozelı bakalım sonuc ne gosterıcek
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
öptüm sizleri
ceren benım tahlıllerımde ılk yaptırdıklarımda bısey cıkmadı doktor ıyı dedı ılac fılan ben soyleyınce yazdı ama onu kullanmıyom folbıol dıye ılac verdı ben hamılelık suphesı oldugu zaman folcplus kullanmaya basladım ve halada kullanıyom dr soyledım bırak veya devam et bısey demedı folbıol u kullanmıyorum cunku ıcerısınde kı folık asıt mıktarı cok dusukmus gorumcem gerek yok ona dedı dıgerını kullanıyom
cerencım ben mutfaktyım arada sıze takılıyom takıpteyım yanı hem uzun oturmamıs oluyom hemde ısımı bıtırıyom tamam canım ama burdayım hep
ceren sen izine ne zaman ayrılıyorsun
selam kızlar bi bakıım dedim banyoya girmeden önce
ooo nehiriversen yaşıyormusun ya gezentiiii? nasılsın iyimisin?
canım benim izin aslında başladı ama çok şükür iyi olduğum için 32 haftadan itibaren değilde 37. haftadan itibaren doğum izninie çıkacağım. Cumartesi bunun için gittim doktora zaten yazıyı aldım nasipse bir aksilik olmazsa inşallah 30.05.2009 tarihine kadar çalışacağım sonrasını yaşayıp göreceğiz allah izin verirse.
Sen ne zamana kadar dershanaye gidiceksin kuzu?
kızllaaarr az kaldııı alkisalkisalkis bebişimi görcem
dua edin size güzel haberler getireyim
hepiciğinize iyi sağlıklı akşamlar diliyorummm
çok öptüm Şeniz
yok ii değilim gözüm ağrıo şimdi arkadaş geldi az onunla oturayım birazdan gelirirm sayfa açık tamammı canım
kız nette bi yavaşlık var sayfa açılmıyor...
benim dershane 23 hazirana kadar canım 27 hazirandada sınav var allahın izniyle
kızllaaarr az kaldııı alkisalkisalkis bebişimi görcem
dua edin size güzel haberler getireyim
hepiciğinize iyi sağlıklı akşamlar diliyorummm
çok öptüm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?