Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

saol canımcım görüşürüzzsonraa

ıyı aksamlar ceren kızlar kusura bakmayın bırden cıkmıs oldum nette kopukluk vardı o yuzden ara vermıs oldum kımselerde pek kalmamıs gaıba benım kocacımda gelır bırazdan herkselere ıyı aksamlar yıne ugrarım ben bye

hanımlaaarrrrr doktordan geldik şimdii
öncelikle bebeğimiz sağlıklı ve pek ehlikeyif bağdaş kurmuş oturodu yoga yapıp günü stresini atıyo benim velet:roflol: doktorumuz çok emin değlim bacağının kenarından görebildiğim kadarıyla erkek dedi
şimdilik paşamız yoldaaaa kızlarınızaa talibim harem kurcazzz:jeyyar:

canım benim hayırlı olsun oğluşumuz allah size bağışlasınhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım canım çok sevindim demek bir paşa daha geliyor haaa hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bağdaş kurmuş demek huzuru bulmuş desene aman biz evdi işti derken rahat yüzü görmüyoz ya çocuklarda yogayla stres atıyor napsınlar :)))
evet evet bayanlar duyrulur kız bakıyoruz öle herkesleri almam oğluma bi kızlarınızı görelim önce demi :))))

canım benim hayırlı olsun oğluşumuz allah size bağışlasınhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

amiin canım sağolll

hiç demi sıraya girsinler bakalım görelim hamaratlarmıı değillermii kaydirigubbakcemile3
şimdilik anasına bakıp kızını beğencezz :roflol: herkez mayolu boy fotosunu koysun bakalım :1rolleyes:

bu halimle koyarsam kokarsın amadelikafaduldendelikafadulden

yaw kızlar ben yne resi yükleyemiyorum sizde varmı böle bir sorun resimlerde sorun yok daha önce yüklediğim boyutta ama yüklerken sayfa kapanıo nie acaba

ben resim yükeleme konusunda tam bi özürlüyüm bir iki deneyem dedim fiyasko oldu kaydirigubbakcemile3

filiz ve burcu onlıne görünüyor ama yoklar nerdesiniz kıııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz başka topiclerde mi geziniyorsunuz bacılar bende başkalarının cicişlerine bakıyorum fikir edinmek amacıyle

burdayım takvimle uğraşıyodum ama sayfalar çok yavaş açılıyor bu akşam net bi tuhaf bende
değiştirdim bakalım şimdilik oldumu

alkisalkisalkisaaaaa ço güzel omuş takvimin benimkisinden kızlar siz muhabbet etmediniz işte benim kociş bilgisayar die tutturdu artık idare edmiyorum ve bilgisayarı veriorum filiz gelirse slm söleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…