- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.081
geçmiş olsun cicim dikkat et kendine
sana iyi sohbetler bizimde mesai bitmek üzere
kendine iyi bak tatlım byeee.....
hımmm dibine kadar gidicem diyorsun yani umarım çok ağırlaşmazsın balım ya Allah yardımcın olsun inşallah sınavında meleğin sana uğur getirir.....
had bakalım burcu inşallah kesin öğrenirsiniz cinsiyeti bizden senden haber beklicez eve gelince kısada olsa yaz tamammı tatlım....
hanımlaaarrrrr doktordan geldik şimdii
öncelikle bebeğimiz sağlıklı ve pek ehlikeyif bağdaş kurmuş oturodu yoga yapıp günü stresini atıyo benim velet:roflol: doktorumuz çok emin değlim bacağının kenarından görebildiğim kadarıyla erkek dedi
şimdilik paşamız yoldaaaa kızlarınızaa talibim harem kurcazzz:jeyyar:
canım canım çok sevindim demek bir paşa daha geliyor haaa hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bağdaş kurmuş demek huzuru bulmuş desene aman biz evdi işti derken rahat yüzü görmüyoz ya çocuklarda yogayla stres atıyor napsınlar :)))hanımlaaarrrrr doktordan geldik şimdii
öncelikle bebeğimiz sağlıklı ve pek ehlikeyif bağdaş kurmuş oturodu yoga yapıp günü stresini atıyo benim velet:roflol: doktorumuz çok emin değlim bacağının kenarından görebildiğim kadarıyla erkek dedi
şimdilik paşamız yoldaaaa kızlarınızaa talibim harem kurcazzz:jeyyar:
canım benim hayırlı olsun oğluşumuz allah size bağışlasınhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım canım çok sevindim demek bir paşa daha geliyor haaa hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bağdaş kurmuş demek huzuru bulmuş desene aman biz evdi işti derken rahat yüzü görmüyoz ya çocuklarda yogayla stres atıyor napsınlar :)))
evet evet bayanlar duyrulur kız bakıyoruz öle herkesleri almam oğluma bi kızlarınızı görelim önce demi :))))
amiin canım sağolll
hiç demi sıraya girsinler bakalım görelim hamaratlarmıı değillermii kaydirigubbakcemile3
şimdilik anasına bakıp kızını beğencezz :roflol: herkez mayolu boy fotosunu koysun bakalım :1rolleyes:
bu halimle koyarsam kokarsın amadelikafaduldendelikafadulden
yaw kızlar ben yne resi yükleyemiyorum sizde varmı böle bir sorun resimlerde sorun yok daha önce yüklediğim boyutta ama yüklerken sayfa kapanıo nie acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?