- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.281
evet bu c.tesi çıkıcaz annemle dışarı yine bi kaç bişey almaya yoksa dediğin gibi son ayda ben amaan boşver derimmm kesin kaydirigubbakcemile3öyle güzelim ,vakit buldukça al sende,sonra gezmek dolaşmak zor geliyor,2 adım ötemde terziye bile gitmeye üşeniyorumkaydirigubbakcemile3
günaydın burcu nasılsın oğluşun nasıl hissediyomusun artık
günaydın canım nasılsın zeynebimiz çiçekler çok iyi geldi sağol
günaydın arifeceim,iyiyiz çok şükür biraz yorgunuz o kadar,dinlenicez artık bugün inş
sen naıslsın cnm?kayınpederin nasıl oldu?kendi derdime düştüm unuttum valla
daha iyidir umarım.
evet bu c.tesi çıkıcaz annemle dışarı yine bi kaç bişey almaya yoksa dediğin gibi son ayda ben amaan boşver derimmm kesin kaydirigubbakcemile3
günaydın arifecim oğlucuğumu ara ara hissediyorum sanırım bi kaç hafta içinde tam anamıyla hissetmeye başlarımm
sende ne var yok gelen giden varmı belirti değişim falan
canım iyi olun siz bol bol dinlen bugün hiçbişi yapma
bende iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok allaha şükür babam çok iyi dün akşam görümcen gitti ona çok üzüldü tansiyon şeker yükseldi ama normale döndü
kumsalcım kırmızılardan haber yok dimi cnm,2 gün geçmiş,inş gelmezleralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyi olmasına sevindim cnm maşallah babana
yok daha gelmediler inşallahhhhhhhhhh gelmezler ama fazlada ümitlenmek istemiyorum bana geçte olsa gelecekmiş gibi geliyor
maşallah canım az kaldı sonra başlar dönmeler falan ne güzel
yok güzelim gelen giden belirtide yok kasığımda batmalar vardı onlarda iyice azaldı onun dışında bişi yok
bende öyle dua ediyorum canım dediğin gibi olursa ne mutlu bana olmazsada yapıcak bişiyok devammmmevet cnm hakkında hayırlısı olsun inş
sen stres yapma yeter olursa ne büyük mutluluk olmazsa da bir sonra ki ay çalışmalara devam
hadi işallah seviniriz hepimiz :Saruboceq:
kapat cnm sen yakalanma sakın sonra tekrar açarsın:1hug:kızlar patronum burdaa sayfa açık ama bakamıyorumm
ben burdayım arada mayıs annelerine bakıyorum,hemen geliyorum,sizde bir göz atın bir arkadaş var dün sezeryanla doğum yaptı,şimdi hastanede bize herşeyi yazıyor,öyle neşeli ki,kzıının resimleri de çok şker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?