Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis[/COLOR]
[/B]

öyle güzelim ,vakit buldukça al sende,sonra gezmek dolaşmak zor geliyor,2 adım ötemde terziye bile gitmeye üşeniyorumkaydirigubbakcemile3
evet bu c.tesi çıkıcaz annemle dışarı yine bi kaç bişey almaya yoksa dediğin gibi son ayda ben amaan boşver derimmm kesin kaydirigubbakcemile3

günaydın burcu nasılsın oğluşun nasıl hissediyomusun artık

günaydın canım nasılsın zeynebimiz çiçekler çok iyi geldi sağol

günaydın arifecim oğlucuğumu ara ara hissediyorum sanırım bi kaç hafta içinde tam anamıyla hissetmeye başlarımm
sende ne var yok gelen giden varmı belirti değişim falan

günaydın arifeceim,iyiyiz çok şükür biraz yorgunuz o kadar,dinlenicez artık bugün inş
sen naıslsın cnm?kayınpederin nasıl oldu?kendi derdime düştüm unuttum valla
daha iyidir umarım.

canım iyi olun siz bol bol dinlen bugün hiçbişi yapma
bende iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok allaha şükür babam çok iyi dün akşam görümcen gitti ona çok üzüldü tansiyon şeker yükseldi ama normale döndü

maşallah canım az kaldı sonra başlar dönmeler falan ne güzel
yok güzelim gelen giden belirtide yok kasığımda batmalar vardı onlarda iyice azaldı onun dışında bişi yok

evet cnm hakkında hayırlısı olsun inş
sen stres yapma yeter olursa ne büyük mutluluk olmazsa da bir sonra ki ay çalışmalara devam
bende öyle dua ediyorum canım dediğin gibi olursa ne mutlu bana olmazsada yapıcak bişiyok devammmm
hadi işallah seviniriz hepimiz :Saruboceq:

inşallah canım inşallah dediğiniz gibi olur

kızlar eşimin formaları vardı,onları ütüledim geldim,akşam maç varmış ve ben yıkamamışım,ütüyle kuruttum,astım bakalım biraz hav alsınlar,sonra tekrar ütü,hiç aklıma gelmemiş yahu

ben burdayım arada mayıs annelerine bakıyorum,hemen geliyorum,sizde bir göz atın bir arkadaş var dün sezeryanla doğum yaptı,şimdi hastanede bize herşeyi yazıyor,öyle neşeli ki,kzıının resimleri de çok şker

şimdi baktım beyazcım gerçekten çok tatlıymış allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…