- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.301
cerencim ne güzel 28 haftalara getirmişsin bizi.keşeke ne güzel olurdu.bebek usg de büyük çıkıyor satımdan 6 gün önde.ama ben satı dikkate alıyorum canım.oda malum daha küçük oluyor 1 hafta kadar.
ama çok güzel geldi 28.haftayı görünce çok mutlu oldum...
maviş nereye kayboldu,yine mi kötü acaba?:1no2:
cern günaydın hoşgeldin cnmalkisalkisalkis
Günaydııııııınnnnnnnnnnn güzellerrrrr
gününüz aydın neşeniz bol olsun inşallah kuzularrrrr
mutlu ve umutlu bir gün diliyorum hepinizeeeeee
canım benim böyle düşünme sen benimde sat tarihim tutmuyor ama ultrasonu ciddiye alıyorum çünkü dr. orda ne görüyor nasıl görüyor ise ona göre belirleniyor herşey kuzu. İnşallah 30 küsürlü haftalarınıda yazacağız balım listeye rahat ol sen stres yapma cici....
Günaydın birtanem nasılsın?
zeynebimiz nasıl? Yorgunmuşsun sanırsam allah yardımcın olsun kuzu yat dinlen iş felan yapma artık istirahat et doğurucan kuzu az kaldı bunu düşün.....
Valla bende hep yorgunum gülüm ya hiç dinlenemiyorum her bir yanım ağrıyor senağlama
mayıs annelerine bakıcam bende birazdan merak ettim sen şu linki atsana burdan kuzu yerimseniben
günaydın cerencim nasılsın canım cerenimiz nasıl inşallah senin içinde çok güzel bir gün olur
canım benimmmm sanada günaydın birtanemmmm
ben iyiyim cnaım uykusuzluk ve yorgunluk hat safhada malesef artık uykuya hasretim mirmirmirmir bunun dışında bir şey yok çok şükür herşey yolunda
Sen nasılsın balım kayınpederin daha iyi olmuş çok sevindim
birde kırmızıların gelmemesine çok sevindim umarım hiç gelmezlerrrrrr :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız bende açtım ama yazamadım işlerim vardı biraz...bugün daha iyiyim gerçi saatim saatime uymuyor..bakalım inş kısa zmanda atlatırım şimdi sabırsızlıkla 3 ayın bitmesini bekliyorum hani derler ya ilk 3 ay..önümüzdeki hafta ikili test yapılacak..ee sizde ne var ne yok varmı haberler malum çok fazla takip edemedim sizi...
ay canım benim kıyamam az kaldı cerencim miniğini kollarına alıp hasret gidererek mışıl mışıl uyursunuz inşallah uykusuzluk geçici canım allah başka bişey vermesin
gelmedi ama her an gelicekmiş gibi oluyor inşallah gelmezler
slm kızlar nasılsınız bende açtım ama yazamadım işlerim vardı biraz...bugün daha iyiyim gerçi saatim saatime uymuyor..bakalım inş kısa zmanda atlatırım şimdi sabırsızlıkla 3 ayın bitmesini bekliyorum hani derler ya ilk 3 ay..önümüzdeki hafta ikili test yapılacak..ee sizde ne var ne yok varmı haberler malum çok fazla takip edemedim sizi...
kumsalcım inş hayırlı sonuçlar alırım..ya 2 günüdr kötü idim ya nerdeyse başımın agrısında günde 2 parol alıyordum ..birde hiç birşey yiyemiyordum yedigimi çıkarıyordum...ara ara kasıgıma bıçak saplanır gibi oluyordu ..nedense tedirgin oldum bebişime birşeymi oldu diye..hani şuan da hiç birşey anlamıyorum ya...karnım bayagı şiş idi şimdi şişlik falanda kalmadı...sabırsızlıkla ikili test gününü bekliyorum bebişim iyimi degilmi diye..
kumsalcım inş hayırlı sonuçlar alırım..ya 2 günüdr kötü idim ya nerdeyse başımın agrısında günde 2 parol alıyordum ..birde hiç birşey yiyemiyordum yedigimi çıkarıyordum...ara ara kasıgıma bıçak saplanır gibi oluyordu ..nedense tedirgin oldum bebişime birşeymi oldu diye..hani şuan da hiç birşey anlamıyorum ya...karnım bayagı şiş idi şimdi şişlik falanda kalmadı...sabırsızlıkla ikili test gününü bekliyorum bebişim iyimi degilmi diye..
canım yaaa evet uykusuzluk geçici allahım başka dertler vermesin çitlenbiğim bir doğsa hayırlısı ile onunla birlikte uyucam mışıl mışıl şimdiden onun hayalini kuruyorum Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallahhhhh
her an gelicekmiş gibi derken kasık ağrın felanmı var gülüm? İnşallah gelmezler ya ama gelirselerde hayırlısı diyeceğiz.....
mavişşş hoş geldin kuzu nassennn nasıl oldun? sık dişini az daha cicim az kaldı bitecek bu günler allahın izini ile inşalla. Bizler iyiyiz çok şükür maratona devam bir değişiklik yok....
cerencim sagol ..valla ne bileyim hem suçluluk hemde tedirgin lik oluyor hayırlısı ile şu biri iki haftayı daha atlatsam hani diyorlar ya en keyifli dönem gemelde 2 trimister 4 5 6 aylar diye...
inşallah balımmmmmmmm dedim ya azkaldı o günleri yaşamaya aslında kasık ağrılarım adet günümdeki gibi fazla ve sık değil ara ara oluyor işte hayırlısı olsun ama inşallah gelmezler
öyle gülüm öyle 4-5-6. aylar en rahat dönem valla bak ben son dönemdeyim ve hergün sıkıntılarıma bir yenisi ekleniyoraz kaldı sabır diyorum bende geçecek bu günler ve meleklerimizi kucağımıza aldığımızda bütün çekilenleri unutacaız inşallahh....
canım yaaa hakkında hayırlısı en önemlisi bu...
ne zamana kadar beklemeyi düşünüyorsun peki? önümüzdeki haftaya kadarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?