Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar günaydın nasılsınız biz çok kötü uyandık bugün sabah mide krampıyla uyandım şimdide dra gidiyoruz hepinizi öptüm

iyiyim cok sükür allah bu günümü aratmasin
bugün saat 15 de doktora gidicem onun heycanini yasiyorum
sen nasilsin canim??

oo demek bebişini göreceksin ne güzel,bende hafta sonunu iple çekiyorum cnm
kızlar biz cıktık,kendimize yemek yaptık geldik
mamamızı yiyelim biraz dolaşmaya çıkıcaz

evet cerncim ilk 3 ay ve son 3 ay sıkıntılı dneiliyor ..gerçi son 3 ayda çekilen uykusuzlugu ben şimdiden çekiyorum... ne olacak bilmiyorum...gece sürekli kalkıyorum hemende dalamıyorum..

ooyy canımm şuan yaşadığın uykusuzluk varya son üç ayda yaşayacağının yanında pek bir şey değil o günler gelince anlarsın ve umarım yaşamazsın bu sıkıntıları böylede konuşup kızları korkutucam heee yok öyle bir şey hanımlarrr herşey çok güzellllll anne olmak çok kutsalllll alkisalkisalkis alkisalkisalkis

aminnnn cerencim rabbim hayırlısını versin ayın 1ne kadar bekllicem olmazsa zaten cumartesi doktora giderim direk evde test yapmayı düşünmüyorum

canımmm hadi bakalım cumaya kadar pür dikkat dualarımız seninle o halde tatlımmm
evde test yapma zaten bencede en doğrusu direk doktora git balım bakalım neler dicek CADIARZU

günaydin günaydinnnnnnn hatunlar nasilsiniz
ben cok iyiyim artik erken kalkiyorum hayati yasiyorum

günaydın gönül hoşgeldin
hayırdır kuzu sen nasıl erken kalkıyorsun? Şaşırtıyorsun beni valla sırnaşık şey
iyimisin hoşmusun keyfin yerindemi? Herşey yolundamı ciciş?

kızlar günaydın nasılsınız biz çok kötü uyandık bugün sabah mide krampıyla uyandım şimdide dra gidiyoruz hepinizi öptüm

günaydın balımmm neden kramp girdiki midene hay allah
doktora git bakalım neler dicek sinir stresmi yaptın kendine kuzu ne oldu?

oo demek bebişini göreceksin ne güzel,bende hafta sonunu iple çekiyorum cnm
kızlar biz cıktık,kendimize yemek yaptık geldik
mamamızı yiyelim biraz dolaşmaya çıkıcaz

kız sizin evde temizlik işleri bitti galiba ne gezmesi anacım
yatıp dinlensene sen evde yaa
kimle çıkacaksın?

arkadaslar simdi son dakika haber verildi diyerbakirda
9 askerimiz sehit allah rahmet eylesin aylesine sabir versin...

Şeniz
kız sizin evde temizlik işleri bitti galiba ne gezmesi anacım
yatıp dinlensene sen evde yaa
kimle çıkacaksın?

temizlik bitti güzelim benim ayarlayacağım birkaç bişey kaldı sadece,gezmek değil be güzelim,gecelik almış annem bana doğum için biraz kolları uzun geldi onu yaptırıcam terziye,çıkmışken şöyle bir tur atıp gelicem ,ben hazırlandım çıkıyorum gelince görüşrüz

kızlar ben geldim ama nasıl geldim bir bana sorun bakalım, öğrencilerönümde oturuyorlar ben de kaçamak giriyorum buraya kaydirigubbakcemile3 bugün sınıfın yarısından çoğu gelmemiş, ben de ders işleyemediğimiçin bilgisayar sınıfına indirdim,onlar oyun oynuyor ben de size bir bakayım dedim, kaçacağım ama hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…