- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.341
kızlar ben geldim ama nasıl geldim bir bana sorun bakalım, öğrencilerönümde oturuyorlar ben de kaçamak giriyorum buraya kaydirigubbakcemile3 bugün sınıfın yarısından çoğu gelmemiş, ben de ders işleyemediğimiçin bilgisayar sınıfına indirdim,onlar oyun oynuyor ben de size bir bakayım dedim, kaçacağım ama hemen :)
kızlar ben geldim ama nasıl geldim bir bana sorun bakalım, öğrencilerönümde oturuyorlar ben de kaçamak giriyorum buraya kaydirigubbakcemile3 bugün sınıfın yarısından çoğu gelmemiş, ben de ders işleyemediğimiçin bilgisayar sınıfına indirdim,onlar oyun oynuyor ben de size bir bakayım dedim, kaçacağım ama hemen :)
Şeniz
temizlik bitti güzelim benim ayarlayacağım birkaç bişey kaldı sadece,gezmek değil be güzelim,gecelik almış annem bana doğum için biraz kolları uzun geldi onu yaptırıcam terziye,çıkmışken şöyle bir tur atıp gelicem ,ben hazırlandım çıkıyorum gelince görüşrüz
hoşgeldin ablacım nasılsın
arkadaslar simdi son dakika haber verildi diyerbakirda
9 askerimiz sehit allah rahmet eylesin aylesine sabir versin...
Şeniz
temizlik bitti güzelim benim ayarlayacağım birkaç bişey kaldı sadece,gezmek değil be güzelim,gecelik almış annem bana doğum için biraz kolları uzun geldi onu yaptırıcam terziye,çıkmışken şöyle bir tur atıp gelicem ,ben hazırlandım çıkıyorum gelince görüşrüz
merhabalar arkadaşlar biraz yoğundum geç geldim ben iyiyim çok şükür inş. sizlerde iysinizdir .
süpersin ablaa ciddi gözükki iş yapıyo sansınlarrböle dur
yemeğe gittim kızlarrr
neyse ben kaçtım, öğleden sonra fırsat bulabilirsem gelirim tekrar, öptüm hepinizi :)
canimlar ben cikiyorum biraz evi toparlim sonrada doktora gidicem
hepinizi öpüyorum ben haber dar ederim sizi byeeee
iyiyim canım, akşam çok kötüydüm ama toparladım çok şükür, senden naber? gelen giden yok mu?
afiyet olsun canımyemeğe gittim kızlarrr
tamam ablam görüşürüz bekliyoruzneyse ben kaçtım, öğleden sonra fırsat bulabilirsem gelirim tekrar, öptüm hepinizi :)
güzel haberlerle gel inşallahcanimlar ben cikiyorum biraz evi toparlim sonrada doktora gidicem
hepinizi öpüyorum ben haber dar ederim sizi byeeee
tünaydın kayracım hoşgeldin nasılsıngünaydın yada tünaydın
günaydın yada tünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?