Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşgeldin ablacım nasılsın

süpersin ablaa ciddi gözükki iş yapıyo sansınlarr böle dur

güle güle canım görüşürüz

bulçuk kaçırmadın buradayımda işlerim var ara ara onalara bakıyorum...ya şimdi yazını görünce aklıma geldi sen cinsiyeti ögrenmiştin dimi yanlış hatırlamıyorsam karışık bir iki yere baktım da kafam karıştı erkek dimi..ayy ne güzel ögrendin yaa ..hayırlısı olsun bacım allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin...kasım annelerinden biri ögrenmiş ikili test zmanında ayy bende bir yandan acaba ögrenirmiyim ki diyorum ama bakalım...zor ihtimal biz keseyi bile zor gördük kalp atışını kesin cinsiyetinide geç gösterir..

canimlar ben cikiyorum biraz evi toparlim sonrada doktora gidicem
hepinizi öpüyorum ben haber dar ederim sizi byeeee

arkadaslar simdi son dakika haber verildi diyerbakirda
9 askerimiz sehit allah rahmet eylesin aylesine sabir versin...

allah rahmet eylesin ailesine sabır versin :Saruboceq:

anladım canım çok yorma kendini emi gülüm yollarda doğurucan yoksa heee kaydirigubbakcemile3

merhabalar arkadaşlar biraz yoğundum geç geldim ben iyiyim çok şükür inş. sizlerde iysinizdir .

hoşgeldin inci nasılsın?

harikasın abla yaaaa kaydirigubbakcemile3 :dance:

süpersin ablaa ciddi gözükki iş yapıyo sansınlarr böle dur

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yemeğe gittim kızlarrr

afiyet olsun şekerrrr cokacimcoook

neyse ben kaçtım, öğleden sonra fırsat bulabilirsem gelirim tekrar, öptüm hepinizi :)

hadi kaç bakalım
ilk fırsatta yine gel ama bekliyoruzzz a.s.

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yemeğe gittim kızlarrr
afiyet olsun canım
neyse ben kaçtım, öğleden sonra fırsat bulabilirsem gelirim tekrar, öptüm hepinizi :)
tamam ablam görüşürüz bekliyoruz
canimlar ben cikiyorum biraz evi toparlim sonrada doktora gidicem
hepinizi öpüyorum ben haber dar ederim sizi byeeee
güzel haberlerle gel inşallah
günaydın yada tünaydın
tünaydın kayracım hoşgeldin nasılsın

geldim canlarımm
tünaydın kayracım

evet mavicim oğluş geliyoo darısı sana işallah 16dan sonra anca öğreniliyo ki oda bebiş sabit duraiblirse :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…