Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iyiyiz kızlar.bakalım.şimdilik allaha şükür bir sıkıntı yok.sizler nasılsınız?

oh oh maşşallah iyisin iyi kuzum dert etme bu sefer herşey çok güzel olucak görüceksin allahımın izini ile....

kızlar ben yemeğe gidiyorum

afiyet olsun balımm sanada yarasın yediklerin ve içerde bebiş oluşsun inşallahh :Saruboceq:

inşallah ceren.rabbim benim sesimi duymazsada sizinkini duyar inşallah...dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

ben geldim hepinize afiyet bal şeker olsun

kızlar günaydın nasılsınız biz çok kötü uyandık bugün sabah
mide krampıyla uyandım şimdide dra gidiyoruz hepinizi öptüm
çok geçmiş olsun nurcum güzel haberler getir bize görüşürüz
afiyet olsun canım yarasın tosun tosun bebiş olsun kaydirigubbakcemile3

sağol canım amiiin işallah :Saruboceq:
sağol canım aminnnnnnnnnnnnnn inşallah

sağol cerencim amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah

inşallah ceren.rabbim benim sesimi duymazsada sizinkini duyar inşallah...dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

öyle deme gülüm Allahın gğcğne gider sonra
ne demek senin sesini duymazsa olurmu öyle şey balım Allaha göre güçlükmü var sen inancını umudunu yitirme karamsarlığını içinden at hayat dolu capcanlı ol oğlunla neler yapacağını hayal et bak su gibi akıp geçmiş olacak zaman ve sağlıkla kucağına alacaksın yavrunu inşallah. Hepimiz duacınız birtanem.....

Ceren iyiyim canım sen nasılsın

iyiyiz bizde bitanem bildiğin gibi işte nasıl olalım haftanın tam ortasındayız çalışmaya devam son gaazzz

sağol cerencim amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah

amiiiiiiiiinnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm kızlar ben bu topice yeni katldımm daha önce hamile kalmak isteyenlerleydiim <şimdi hamile olduğumu öğrendm burayada katıldmm birbrimze faydalı olrzz bu siteden çok şeyler öğrendmm çnküü şimdden teşekkrler

hayırlı olsun bebşin...

hoş geldin canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah
ne kadarlık hamilesin yenimi?

sağolasın cerncim.allah herkesin evladını bağışlasın inşallah...

amin balım amiinnnn
rabbim herkesin evladını bağışlasın :Saruboceq:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

saolasn cerencm eet daha çok yeni 23 nisanda öğrendmmm:) sanrm yarn doktrda öğrencem ama internette 4 hafta 3gnlk gzüküooo:)

kızlar sanrm çıktnz ben akşam yada yarn grermm hamle arklara allh sağlıkla kucaklarna almayı nasip etsn bebiş isteyenlerede allhm aratmadn wersn....

saolasn cerencm eet daha çok yeni 23 nisanda öğrendmmm:) sanrm yarn doktrda öğrencem ama internette 4 hafta 3gnlk gzüküooo:)

tekrar hayırlı olsun o halde
sen evdemi test yaptın canım yoksa kan tahlilindenmi öğrendin bu çok önemli
doktora bir git bakalım güzel haberlerle gel emi

kayra ve ceren sanrm szde hamlesnz listede adnz warda?

evet canım bizler hamileyiz
topiğimizde genel olarak çoğunluk hamile sadece 3 arkadaşımız var hamile olmak için gün sayan inşallah nasipse yakında onlarda hamile olucaklar :Saruboceq:

kızlar sanrm çıktnz ben akşam yada yarn grermm hamle arklara allh sağlıkla kucaklarna almayı nasip etsn bebiş isteyenlerede allhm aratmadn wersn....

biz buralardayız güzelim ama topik durgun olunca yazılmıyor
neyse sen işlerine bak yine geldiğinde grş.

beyazzzzzzzzz geldinmi kkkkıııııııııı
ne oldu hallettinmi terzide işlerini?
ne yaptın gezdinmi gezenti
yoruldum demiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…