- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.361
afiyet olsun canım yarasın tosun tosun bebiş olsun kaydirigubbakcemile3kızlar ben yemeğe gidiyorum
tünaydın burcu.gözün aydın.allah tamamına erd,rs,n inşallah...
iyiyiz kızlar.bakalım.şimdilik allaha şükür bir sıkıntı yok.sizler nasılsınız?
kızlar ben yemeğe gidiyorum
kızlar ben yemeğe gidiyorum
çok geçmiş olsun nurcum güzel haberler getir bize görüşürüzkızlar günaydın nasılsınız biz çok kötü uyandık bugün sabah
mide krampıyla uyandım şimdide dra gidiyoruz hepinizi öptüm
sağol canım aminnnnnnnnnnnnnn inşallahafiyet olsun canım yarasın tosun tosun bebiş olsun kaydirigubbakcemile3
sağol canım amiiin işallah :Saruboceq:
oh oh maşşallah iyisin iyi kuzum dert etme bu sefer herşey çok güzel olucak görüceksin allahımın izini ile....
afiyet olsun balımm sanada yarasın yediklerin ve içerde bebiş oluşsun inşallahh :Saruboceq:
Afiyet olsun canım
Ceren iyiyim canım sen nasılsın
inşallah ceren.rabbim benim sesimi duymazsada sizinkini duyar inşallah...dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
Ceren iyiyim canım sen nasılsın
sağol cerencim amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah
slm kızlar ben bu topice yeni katldımm daha önce hamile kalmak isteyenlerleydiim <şimdi hamile olduğumu öğrendm burayada katıldmm birbrimze faydalı olrzz bu siteden çok şeyler öğrendmm çnküü şimdden teşekkrler
slm kızlar ben bu topice yeni katldımm daha önce hamile kalmak isteyenlerleydiim <şimdi hamile olduğumu öğrendm burayada katıldmm birbrimze faydalı olrzz bu siteden çok şeyler öğrendmm çnküü şimdden teşekkrler
sağolasın cerncim.allah herkesin evladını bağışlasın inşallah...
saolasn cerencm eet daha çok yeni 23 nisanda öğrendmmm:) sanrm yarn doktrda öğrencem ama internette 4 hafta 3gnlk gzüküooo:)
kayra ve ceren sanrm szde hamlesnz listede adnz warda?
kızlar sanrm çıktnz ben akşam yada yarn grermm hamle arklara allh sağlıkla kucaklarna almayı nasip etsn bebiş isteyenlerede allhm aratmadn wersn....
bis yemek yiyip gelelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?