Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

vay ablama bakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun cnm bebeğin:CüvCüv:

beyazzzzzzzzz geldinmi kkkkıııııııııı
ne oldu hallettinmi terzide işlerini?
ne yaptın gezdinmi gezenti
yoruldum demiiiii

geldim canım geldimmmmmmmmmmm
hallettim adam soruyo ne zamana lazım acil mi diye
her an lazım olabilir dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1shok:adam böyle kaldı,yapayım siz bekleyin dedi:roflol::roflol:
dedim siz yapın ben markete uğrayıp geliyorum,alacağım ufak tefek şeyler vardı onları aldım terziden de geceliği aldım geldim:sm_cool::sm_cool:
gelirken baya zorlandım ama bizim kız pek rahat durmadı bir an çıkacak sandım
kalçalarıma kramplar giriyor birkaç gündür
fena oldum valla yolda
ama çok canım sıkıldı ne yapayım eşim bir yere götürmüyo:çok üzgünüm: doğururmuşum: bekliyoz:mymeka:

hadi gözün aydın kuzu gecelik işinide hallettin demek yalnız zor oluyor dışarı çıkmak yaaa valla ben bir başıma pek dışarlarda olmak istemiyorum anında nefes nefese kalıyorum sen birde son günlerindesin artık canım çok daha dikkat etmen gerek eşin haklı güzelim allah muhafaza ya bişi olsa yolalrda. Hadi yat uzan dinlen biraz birde yük taşıdın sen dönüşte yorma kendini hazır evdesin yat şekerleme yap iyi gelir....

beyaz hadi bakalım hallettin ..baka ben daha yolun başındayım ben bile yalnız çıkmak istemiyorum.. malum bazen nefesim tıkanıyor tuhaf oluyorum tansiyonum düşer gibi oluyor yanımda birinin olması daha güven veriyor bana..kaldı ki her an sıkıntın olabilir sakın yalnız çıkma ..

kumsalcım merhaba tatlım nasılsın dualarım sizlerle hayırlı sonuçlar alıcaz içime doğdu
zaten sanada demiştim sıradaki sensin maviden sonra diye inşallahta öyle olucak
gizli girdim artık işten giremiyorum böle kaçamak yapıyorum bakalım yakalanıcam bigün ama

bu cmt si benim dr randevum var şeker yüklemesi yapılacak dualarınıza ihtiyacım var inşallah güzel çıkar sonuçlar valla çok heyecanlıyım
bi,rde ben tattlı düşkünüyüm bide çok kilo aldım ya kötü çıkarsa diye endişe ediyorum allahım hayırlısını versin

cerencim sende iyisin inşallah okuduğum kadarı ile tek sıkıntın gece uykusuzlukları bunada şükür maşallahın var

filiz ablam senin meleğin pıt pıt ları duyulmuş allahın sağlıcakla kucağına getircek inşallah çok sevindim anlatamıcak kadar

beyazcım az kaldı hayatım sabret eşin haklı doğum olur korkusu var adamcağızda napsın ki sende dikkat et çok yorma kendini

bulcuk paşamız hayırlı olsun ohoooo iyi valla damatlarımız çoğalıyo kızlarımız evde kalmıcak dimi ne güzel babası ne sevinmiştir kimbilir insan cinsiyetini öğrenince daha bi mutlu oluyo insan adıyla yada ne olduğunu bilerek kızım yavrum oğluşum paşam gibi sevebiliyosun dr kontrolüne gidicen bugün bildiğim kadarı ile güzel haberlerini duyucaz bizi merakta bırakma gördüğünü duyduğunu yaz

gcan hayatım sen nasılsın maşallahın var erken kalkıyomuşun valla ben çalışmasam fulll yatarım herhalde uykucu biriyim senin paşacın nasıl iyimi

çiğdemcim senin yazıları göremedim yada ben mi gözden kaçırdım sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyor cinsiyet ne zaman öğrenicen bakıyım

ya bulcuk senmi gidicektin yada gcanmı gidicekti dr kontrolüne karıştırdıysam kusura bakmayın
yazılarıda geceleri takip ediyorum son 60 sayfam kaldı

kızlar biz geldik drdan kuzucum çok iyiymiş teyzeleri 1600 gram olmuş yüzünü görmüş babası aynı teyzesine benziyormuş ama drumuz çok kızdı 2 haftada 2 kilo almışımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sınavdanda kaçtıkkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin
kızlar sanrm çıktnz ben akşam yada yarn grermm hamle arklara allh sağlıkla kucaklarna almayı nasip etsn bebiş isteyenlerede allhm aratmadn wersn....
biz hep burdayız ne zaman istersen aminnnnnnn canım
bis yemek yiyip gelelim...
afiyet olsun kayracım yarasın bebişine
kız allah iyiliğini versin beyaz adamıda şaşırtın hadi bakalaım bunuda hallettin geriye bişi kalmadı galiba kuzucuğunda gelsin hayırlısıyla tam olucak
ben accık dinleneyim,çamaşırları hala asmadım :bbonları asayım,sonra gelirimhihoyyyt
tamam canım yorulama tamamı çok öptüm
merhaba canım benim özledik seni iyiyim allaha çok şükür sen nasılsın cemremiz nasıl duaların için çok teşekkür ederim allah razı olsun canım inşallah canımmmm inşallah rabbim o günleride göstersin bana
dikkat et canım yaklanma çok öpüyorum seni kendine ve cemremize dikkat et

canım dualarımız seninle bitanem endişelenme herşey iyi olucak
benim yanımdaki arkadaşımda tatlı düşkünüydü ben onun kadar tatlı yiyen görmedim onun bile sonuçları normal çıktı bunun tatlı yemeyle alakası yok galiba ama sen yinede azalt cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…