- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.381
vay ablama bakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar ben geldim ama nasıl geldim bir bana sorun bakalım, öğrencilerönümde oturuyorlar ben de kaçamak giriyorum buraya kaydirigubbakcemile3 bugün sınıfın yarısından çoğu gelmemiş, ben de ders işleyemediğimiçin bilgisayar sınıfına indirdim,onlar oyun oynuyor ben de size bir bakayım dedim, kaçacağım ama hemen :)
slm kızlar ben bu topice yeni katldımm daha önce hamile kalmak isteyenlerleydiim <şimdi hamile olduğumu öğrendm burayada katıldmm birbrimze faydalı olrzz bu siteden çok şeyler öğrendmm çnküü şimdden teşekkrler
beyazzzzzzzzz geldinmi kkkkıııııııııı
ne oldu hallettinmi terzide işlerini?
ne yaptın gezdinmi gezenti
yoruldum demiiiii
geldim canım geldimmmmmmmmmmm
hallettim adam soruyo ne zamana lazım acil mi diye
her an lazım olabilir dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1shok:adam böyle kaldı,yapayım siz bekleyin dedi:roflol::roflol:
dedim siz yapın ben markete uğrayıp geliyorum,alacağım ufak tefek şeyler vardı onları aldım terziden de geceliği aldım geldim:sm_cool::sm_cool:
gelirken baya zorlandım ama bizim kız pek rahat durmadı bir an çıkacak sandım
kalçalarıma kramplar giriyor birkaç gündür
fena oldum valla yolda
ama çok canım sıkıldı ne yapayım eşim bir yere götürmüyo:çok üzgünüm: doğururmuşum: bekliyoz:mymeka:
hoşgeldin bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla tamamına erdirsinslm kızlar ben bu topice yeni katldımm daha önce hamile kalmak isteyenlerleydiim <şimdi hamile olduğumu öğrendm burayada katıldmm birbrimze faydalı olrzz bu siteden çok şeyler öğrendmm çnküü şimdden teşekkrler
biz hep burdayız ne zaman istersen aminnnnnnn canımkızlar sanrm çıktnz ben akşam yada yarn grermm hamle arklara allh sağlıkla kucaklarna almayı nasip etsn bebiş isteyenlerede allhm aratmadn wersn....
afiyet olsun kayracım yarasın bebişinebis yemek yiyip gelelim...
kız allah iyiliğini versin beyaz adamıda şaşırtın hadi bakalaım bunuda hallettin geriye bişi kalmadı galiba kuzucuğunda gelsin hayırlısıyla tam olucakgeldim canım geldimmmmmmmmmmm
hallettim adam soruyo ne zamana lazım acil mi diye
her an lazım olabilir dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1shok:adam böyle kaldı,yapayım siz bekleyin dedi:roflol::roflol:
Dedim siz yapın ben markete uğrayıp geliyorum,alacağım ufak tefek şeyler vardı onları aldım terziden de geceliği aldım geldim:sm_cool::sm_cool:
Gelirken baya zorlandım ama bizim kız pek rahat durmadı bir an çıkacak sandım
kalçalarıma kramplar giriyor birkaç gündür
fena oldum valla yolda
ama çok canım sıkıldı ne yapayım eşim bir yere götürmüyo:çok üzgünüm: Doğururmuşum: Bekliyoz:mymeka:
tamam canım yorulama tamamı çok öptümben accık dinleneyim,çamaşırları hala asmadım :bbonları asayım,sonra gelirimhihoyyyt
merhaba canım benim özledik seni iyiyim allaha çok şükür sen nasılsın cemremiz nasıl duaların için çok teşekkür ederim allah razı olsun canım inşallah canımmmm inşallah rabbim o günleride göstersin banakumsalcım merhaba tatlım nasılsın dualarım sizlerle hayırlı sonuçlar alıcaz içime doğdu
zaten sanada demiştim sıradaki sensin maviden sonra diye inşallahta öyle olucak
gizli girdim artık işten giremiyorum böle kaçamak yapıyorum bakalım yakalanıcam bigün ama
bu cmt si benim dr randevum var şeker yüklemesi yapılacak dualarınıza ihtiyacım var inşallah güzel çıkar sonuçlar valla çok heyecanlıyım
bi,rde ben tattlı düşkünüyüm bide çok kilo aldım ya kötü çıkarsa diye endişe ediyorum allahım hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?