- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.581
kızlar ben yine kaçıyorum bir ara uğrarım,annemle kardeşim geliyormuş,kahvaltı yapıcaz,ben ettim ama olsun bir daha ederimkaydirigubbakcemile3
herkese kolay gelsin.
ya limonlu su iyi gelir diyorlar ama sanırım şimdi normal tansiyon içmek istemiyorum şimdi...
günaydın cnm,sen naıslsın,ceren nasıl? keyifler yerinde maşallah,fazladan uyumuşssunuz ne güzel
evet cnm akşam zeynep yokladı beni
hafifi hafi yine oluyor ama akşamki gib değil
kızlar ben yine kaçıyorum bir ara uğrarım,annemle kardeşim geliyormuş,kahvaltı yapıcaz,ben ettim ama olsun bir daha ederimkaydirigubbakcemile3
herkese kolay gelsin.
aa kızlarr bianda başladı göbek deliğim sızlıyor sizdede böyle bişey oldumu hiç resmen sızı
ya limonlu su iyi gelir diyorlar ama sanırım şimdi normal tansiyon içmek istemiyorum şimdi...
günaydın balım eh işte idare ederiz bu günümüze şükür diyoruz yaşamaya çalışıyoruz belim ve sırtım kopuyor resmen ağrıdan adet sancısı gibi sancılarım oluyor sanırım yalancı sancılar başladı ara ara geliyor işte. Her zamanda derin bir uykuya dalamıyorum yorgunluk uykusuzluk zor günler var önümüzde allah hepimizin yardımcısı olsun en diyim :Saruboceq:
sende kendini kontrol et bakalım ne kadar aralıklarala ağrıların oluyor telaş yapma sakın zeynep geliyor diye he mutlu ol güzel düşün emi cicim...
güle güle canım :a015:
fırsat bulunca yine gel tamammı şeker
afiyet olsun bu arada tekrar kaydirigubbakcemile3
bu aralar bende var o dediğin ama benimki sanırım artık gerilmekten dolayı acıyor canım ama sende daha göbek bile yoktur neden oluyorki allah allah :uhm:
AYNEN ÖYLE OLUYOR BURCU NE GÜZEL ANLATTIN KIZevet sanırsam hareketlerini hissetmeye başladıkca öyle düşünücem bebişim kolalrımda olsunda çıksın die
9 ay hem bebek için hem anne için bi süreç biri gelişiyo biri alışıyo kaydirigubbakcemile3
ASLINDA BENİM ADET ATRİHİM 27SİYMİŞ ANA GÖRE 4 GÜN OLUYOR BEYAZCIM BELİRTİ ARAMIYORUM ZATEN YOK SAYILIR ADET OLUCAKMIŞ GİBİ SANCIM OLUYOR CUMARTESİYE KADAR BEKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM RABBİM HAYIRLISINI VERSİN3 gün mü gecikti cnm şimdi adetin?sen belirtilere çok takılma,ben hamileliğimi adetime 1 hafta varken öğrenmiştim,sadece adet olacakmışım gibi ağrım vardı başkada bişeyim yoktu
hatta hamile kaldıktan sonra bile 8.haftaya kadar hiç belirti yoktu güzelim
bakalım hayırlısı bekleyeim biraz inş gelmezlerde kan tahlili yaptırırsınŞeniz
ÖYLE YAPICAM CANIM İNŞALLAHHHHHHc.tesiye kadar bekle sen işallah gelmicek :Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: BEN GÖNDEREYİM BURCU LAFIMI OLURafiyet osun canımmm
bu sabah getrimedi simit tüüh aç kaldım baksana :roflol:
GÜNAYDIN CERENCİM NASILSIN CANIM EVET HENÜZ GELMEDİ İNŞALLAH GELMEZLER CANIM HAYIRLISINI VERSİN RABBİMGünaydınnnnnnnn canlarımmmmmm kuzularımmmmmm nasılsınız bakalımmmmmmm
biz bu gün biraz geç geldik çünkü evden geç aldılar bizde kızımla uyuduk kaydirigubbakcemile3
sizlerde neler var neler yok hanımlar keyifler yerindemi????
beyazım deryam cnaım benim o tür haberleri izleme gülüm hamilelik dolayısı ile zaten hormonlar tavan yaptı duygusallık hat safhada valla ben izlememek için uğraşıyorum çünkü çok etkileniyorum :çok üzgünüm:
bu arada zeynep hanım seni yoklamış güzelim yavaş yavaş vücudun ve rahimin doğum sancılarına hazırlanıyor farkındasın demi gülüm sen 18 say yine ama bence 18 günü bulmayacak bu geliş hayırlısı ile bir avazda kurtulursun inşallah birtanem.... Duş olayınıda çok iyi akıl etmişsin sancın oldumu ılık bir duş al çok iyi gelir balım....
kumsalım canım kırmızılar gelmemiş tatlım çok sevindim inan yarında gelmesinler inşallah ve sen doğruuuuuu cumartesi doktoraaaa hihoyyyt
burcuuuuu çatlak naber kııızzz doyurdunmu oğlunu???
inci günaydın cicim nasılsın? Keyfin yerindemi yaptınmı kahvaltını?
Mavi deniz hoş geldin kuzu nasılsın? Nasıl oldun tatlım???
GÜNAYDIN CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NASILSIN DOKTORUNLA KONUŞ BİTANEM TEDBİR ALIRSINIZgünaydın kızlar........ nasılsınız ben iyi gibiyim şükür...ama akşam berbattım eve gider gitmez daha yemek yemeden ensemde bir agrı vardı gerçi boynumda tuhaf bir agrı vardı tam tutulma degil ama agrıyordu biraz ona bagladım sonra aklıma geldi bir tansiyonumu ölçtüreyim diye bakışlarım bile tuhaflaşmıştı..eşim öyle diyor...tansiyonu ölçtürdüm benim tansiyon fırlamış kötüydüm sonrasında biraz uzandım falan yemek yedim normale dönmesi birz sürdü ama her an çıkacak gibi ensemde tuhaf agrı gecenin bir yarısı agrıyla uyandım bu sefer ensem şakaklarım nasıl agrıyordu kalkıp parol aldım tansiyonumuda ölçtürdüm belki çıktı falan diye uyku arası bir şey olur anlamam diye..malum özellikle gebelikte yüksek tansiyon zararlı..işte benden böyle haberler birde tansiyon çıktı...
herkese kolay gelsin.
bende anlamdım ilk defa oldu şimdi durdu zaten ama tırstım noluyo die:uhm:
GÜNAYDIN CERENCİM NASILSIN CANIM EVET HENÜZ GELMEDİ İNŞALLAH GELMEZLER CANIM HAYIRLISINI VERSİN RABBİM
o göbekte deliginin ordaki agrı bendede geçen gün oldu tuhaf bir acı ince sızı gibi sürekli oldu sonra geçti ama ..
o göbekte deliginin ordaki agrı bendede geçen gün oldu tuhaf bir acı ince sızı gibi sürekli oldu sonra geçti ama ..
tırsma kız ne olucak önemli bir şey olduğunu sanmıyorum
vücutlarımız evrim geçiriyor anacım bırakta o kadar değişmeler sızlamalar olsun
günaydın birtanem
amin diyorum ve hayırlısı olsun diyede dua ediyorum canım :saruboceq:
Bak şimdi benide meraklandırdın mavi hee bir tek bana olmamış dmek dur ben bir araştırma yapayım küçük çapta belki birşeyler bulurum kaydirigubbakcemile3
inşallah birtanem :)ablacım canım inş drdan güzel haberlerle döneceksin
inşallah güzelim :)
tebrik ederim cnm,hayırlı olsun bebeğin.
hadi ablacım hayırlısı bakalım,inş akşama çok güzel haberlerle gelirsin bize,herşey yolundadır inş:Saruboceq::Saruboceq:
bilmiyorum nedense gerginim bugün, inşallah dediğiniz gibi güzel haberlerle gelirim canım :)günaydın canlarım nasılsınız hepinize hayırlı günler
ablacım doktordan güzel haberlerle gelcen inşallah
bence zeynep dünyaya gelmek için sabırsızlanıyor canım :) hayırlısı, bakalım doktorun ne gün verecek :) ne zaman belirleyecek doktorun doğum tarihini?kızlar akşam kasıklarım öyle çok ağrıdı ki,şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım,oturamadım bile resmen ya,bel ağrısı zaten hafifi hafif var,bizim kız gelecek sandım,delikafaduldenbir dedoğumu normal istiyorum akşam kasık ağrısına dayanamadım,normal nasıl doğururum bilemiyorum biraz korktum doğrusu:1shok:
eşim de telaşlanmasın diye sesimi çıkarmadım,ben bir duşa gireyim dedim,sıcak su biraz iyi geldi,çantamı yatak odasına aldım,eksik birkaç bişey vardı,onları düzenledim o sancıyla,gelecek sandım valla kızımı,ilk kez bu kadar kötü oldum,diğerleri ağrı falan değilmiş ,onu anladım,nişan falan gelmedi ama ağrı çok kötüydü,arada gidip baktım lavaboya gelmiş mi bişey diye,hem gelsin istiyorum bebğimi,hemde gelmesin,akşam baya korktum valla ya:1closedeyes:
hayırlısı ile inşallah bu sefer kutlama yapacağız inşallah canım, bakalım bir cumartesiyi bekleyelim :)inşallah canım ya bilmiyorum çok karışık geliyo sanki heran gelicekmiş gibi oluyorum kasıklarımda hafiften sızlıyor gibi hayırlısı olsun bakalım
eyvaaaaaaaaah aç kaldı arkadaşım ya kıyamaaaaaaaam :roflol:afiyet osun canımmm
bu sabah getrimedi simit tüüh aç kaldım baksana :roflol:
sana da günaydın canım, artık unutuldum galiba, hiç selam sabah yok :dilcikar: :çok üzgünüm:Günaydınnnnnnnn canlarımmmmmm kuzularımmmmmm nasılsınız bakalımmmmmmm
biz bu gün biraz geç geldik çünkü evden geç aldılar bizde kızımla uyuduk kaydirigubbakcemile3
sizlerde neler var neler yok hanımlar keyifler yerindemi????
beyazım deryam cnaım benim o tür haberleri izleme gülüm hamilelik dolayısı ile zaten hormonlar tavan yaptı duygusallık hat safhada valla ben izlememek için uğraşıyorum çünkü çok etkileniyorum :çok üzgünüm:
bu arada zeynep hanım seni yoklamış güzelim yavaş yavaş vücudun ve rahimin doğum sancılarına hazırlanıyor farkındasın demi gülüm sen 18 say yine ama bence 18 günü bulmayacak bu geliş hayırlısı ile bir avazda kurtulursun inşallah birtanem.... Duş olayınıda çok iyi akıl etmişsin sancın oldumu ılık bir duş al çok iyi gelir balım....
kumsalım canım kırmızılar gelmemiş tatlım çok sevindim inan yarında gelmesinler inşallah ve sen doğruuuuuu cumartesi doktoraaaa hihoyyyt
burcuuuuu çatlak naber kııızzz doyurdunmu oğlunu???
inci günaydın cicim nasılsın? Keyfin yerindemi yaptınmı kahvaltını?
Mavi deniz hoş geldin kuzu nasılsın? Nasıl oldun tatlım???
günaydın kızlar........ nasılsınız ben iyi gibiyim şükür...ama akşam berbattım eve gider gitmez daha yemek yemeden ensemde bir agrı vardı gerçi boynumda tuhaf bir agrı vardı tam tutulma degil ama agrıyordu biraz ona bagladım sonra aklıma geldi bir tansiyonumu ölçtüreyim diye bakışlarım bile tuhaflaşmıştı..eşim öyle diyor...tansiyonu ölçtürdüm benim tansiyon fırlamış kötüydüm sonrasında biraz uzandım falan yemek yedim normale dönmesi birz sürdü ama her an çıkacak gibi ensemde tuhaf agrı gecenin bir yarısı agrıyla uyandım bu sefer ensem şakaklarım nasıl agrıyordu kalkıp parol aldım tansiyonumuda ölçtürdüm belki çıktı falan diye uyku arası bir şey olur anlamam diye..malum özellikle gebelikte yüksek tansiyon zararlı..işte benden böyle haberler birde tansiyon çıktı...
evet demek göbek deliğimizle oynuyolar parmak falan sokuyolar kaydirigubbakcemile3
içerde başlıyolar o nee bu nee diye merak etmeye anlaşılan :roflol:
sağol canım benim allah razı olsun
benim göbek deliğim çukur ama büyüdü harbiden ya ben zayıfım yaa yani hiç göbeğim azda olsa çıkmadı şimdiye kadar sanırım ufak bi şişlik böyle sızı şeklinde etkilemeye başladı çünkü iki haftadır falan hızla büyyo göbeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?