- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.601
sana da günaydın canım, artık unutuldum galiba, hiç selam sabah yok :dilcikar: :çok üzgünüm:
iyiyim ablacım sağol sen nasılsın inşallah dediğin gibi olurhoşbulduk Arifem, nasılsın canım?
heee içerde ne varsa kurcalanacak onları kurcalıyorlar bizde böyle ağrı sızı hissediyoruz delüüüüüüü kaydirigubbakcemile3
aminnnnn cümlemizden Allah razı olsun :Saruboceq:
canım benim ya bırakta büyüsün kuzu sen bile şaşıracaksın valla göbiş büyüdükçe neler oluyor bana demeye başlayacaksın kaydirigubbakcemile3
ayyy aşk olsun ablacımm alınganlığın üzerinde sanırsam ben biraz daha zaman geçsinde öğle tatilinde ararım diye düşündüm seni yazılarını okudum ve dua etmeye başladım ille dillendirmemmi gerek bunları aşk olsun yaa tanımadınmı daha kardeşini ben bu topikte kimi unutmuşumda ablamı unutucam yapma gözünü seveyim lütfen yaa :çok üzgünüm:
Bu arada neden gerginsin ablam yapma böyle lütfen herşey çok güzel gidecek ve çok mutlu çıkacaksın doktordan inşallah hayırlısı ile sen niçin karamsar oluyorsun bakem???
DUALARIMIZ HER ZAMAN SENİNLE VE BEBEĞİMİZLE UNUTMA :Saruboceq:
kızlar patron burda seri olamıyorum o yüzden okuyorum yazdıklarınızı
ablacım akşam güzel haberlerini bekliyoruz işallahhh minik meleğimizin
evet ceren valla şimdiden bana nouyo demeye başladım ilerde iananmıcam oanara sanırım bu ben değilim dicem
mavicim kız erken yazcana erkek yazmışın yazında sanada erkekmi gelcek nedir :))))
kız biraz naz ve kapris yapayım dedim... bir araba dolusu laf etmişsin... hehehe... şaka şaka :)
valla neden gerginim hiç bilmiyorum, sanırım doktora gitmekten korkuyorum, ne bileyim, son günlerde acayip biri oldum çıktım, herşeye evham yapıyorum, herşeyden ürküyorum, gelecek endişesi bir yandan, gözyaşları böyle ha aktı ha akacak bekliyorlar, sanırım hormonlarım tavan yaptı... bunu bildiğim halde kendimi gevşetemiyorum, b u yüzden de kendime kızıyorum... zincirleme gidiyor işte :1shok:
sabah şekerleri günaydın biz geldikhihoyyythihoyyyt hemen kahvaltımızıda yapıp geliyoruz
sabah şekerleri günaydın biz geldikhihoyyythihoyyyt hemen kahvaltımızıda yapıp geliyoruz
inşallah birtanem, akşam doktordan gelince yazarım size ne söylediğini :)kızlar patron burda seri olamıyorum o yüzden okuyorum yazdıklarınızı
ablacım akşam güzel haberlerini bekliyoruz işallahhh minik meleğimizin
evet ceren valla şimdiden bana nouyo demeye başladım ilerde iananmıcam oanara sanırım bu ben değilim dicem
mavicim kız erken yazcana erkek yazmışın yazında sanada erkekmi gelcek nedir :))))
haklısın hayatım, senin söylediklerinin aynısını ben kendime söylüyorum ama işte laf geçiremiyorum kendime... sanırım gerginliğimin sebebi şu: kalp atışlarını gördükten sonra ki ilk gidişim olacak doktora, sanırım onun heyecanı var :) Okuldayım canım, 3 saat boşum var bugün, laptopu da getirdim okula :)sakin olmaya çalış ablacım böyle yaparak kendinide bebeğinide üzüyorsun ve bunu bile bile devam etmen beni kızdırıyor
endişelenmekte haklısın ben bile her doktora gideceğim zaman yada garip bir durum yaşadığımda panik oluyorum anlıkta olsa kaldıki senin durumun çok daha hassas ama üzmemeye çalış kendinide meleğimizide lütfen. Böyle bir yere varamazsın sende biliyorsun sadece olan sana olur dokuz ay inan çok zor geçer ablam bu korkularla :teselli:
bu arada sen okuldamısın? Nerden yazıyorsun?
günaydın tatlım, afiyet olsun :)sabah şekerleri günaydın biz geldikhihoyyythihoyyyt hemen kahvaltımızıda yapıp geliyoruz
inşallah birtanem, akşam doktordan gelince yazarım size ne söylediğini :)
haklısın hayatım, senin söylediklerinin aynısını ben kendime söylüyorum ama işte laf geçiremiyorum kendime... sanırım gerginliğimin sebebi şu: kalp atışlarını gördükten sonra ki ilk gidişim olacak doktora, sanırım onun heyecanı var :) Okuldayım canım, 3 saat boşum var bugün, laptopu da getirdim okula :)
günaydın tatlım, afiyet olsun :)
sıkma sen canını ablam allahımın izini ile yüzün gülerek çıkacaksın inşallah ordan dualarımız her daim sizlerle gülüm beniimmm Şeniz
demek 3 saat boşun var oleeeeeeyyyyyyy süpppppppppeeerrrrrrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis
3 saat bizlesin yane :dance:
sanırım ablacım bana küs herkese yazmış bir beni es geçmiş..kız burcu farketmedim bazen acele yazıyorum harfler karışıyor birbirine farkediyorsunuzdur... bilmem banada öyle geliyor ama hayırlısı tabii.
sanırım ablacım bana küs herkese yazmış bir beni es geçmiş..kız burcu farketmedim bazen acele yazıyorum harfler karışıyor birbirine farkediyorsunuzdur... bilmem banada öyle geliyor ama hayırlısı tabii.
canım beniiiiiiiim, teşekkürler dualarınız için, sizler de tek tek benim dualarımdasınız :)
eveeeet saat 13.30'a kadar :) gerçi 3 saatten az kaldı ama olsun :)
ben diyorum sana oğlun olucak diye inanmıyorsun sen
gerçi bunca yaşadığın sıkıntıya bakarsak kız gibide görünüyor ya hayırlısı alkisalkisalkis
allah razı olsun ablacım allah dualarımızı kabul etsin geri çevirmesin inşallaahhhh
evet fazla kalmamış ama sağlık olsun sen azda olsa geldin yazdın ya yeter a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?