Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet evet burcu sanki öyle hani şimdidien başlamışlarda kordonu eline alıp çekiştirmeye gibi sonra parmadını sokuyormuş gibi aklıma geldi yok cnm daaha erkek dedim ama valla böyle bir an oldu agrıdı sonra devam etmedi tabi bi daha olmadı..

ablacım neden tedirgin allahın izniyle güzel hebrlerle döneceksin hadi bakalım sen yine yaz buraya doktordan sonra biz bir şekilde bakarız..doktorum bu hafta şehir dışında yada yurt dışında olacaktı o yüzden direk cebinden şimdi bunun için aramak istemiyorum geceden bu yana tansiyonda birşey yok öglen tekrar ölçtürecem...

sana da günaydın canım, artık unutuldum galiba, hiç selam sabah yok :dilcikar: :çok üzgünüm:

ayyy aşk olsun ablacımm alınganlığın üzerinde sanırsam ben biraz daha zaman geçsinde öğle tatilinde ararım diye düşündüm seni yazılarını okudum ve dua etmeye başladım ille dillendirmemmi gerek bunları aşk olsun yaa tanımadınmı daha kardeşini ben bu topikte kimi unutmuşumda ablamı unutucam yapma gözünü seveyim lütfen yaa :çok üzgünüm:

Bu arada neden gerginsin ablam yapma böyle lütfen herşey çok güzel gidecek ve çok mutlu çıkacaksın doktordan inşallah hayırlısı ile sen niçin karamsar oluyorsun bakem???

DUALARIMIZ HER ZAMAN SENİNLE VE BEBEĞİMİZLE UNUTMA :Saruboceq:

hoşbulduk Arifem, nasılsın canım?
iyiyim ablacım sağol sen nasılsın inşallah dediğin gibi olur

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar patron burda seri olamıyorum o yüzden okuyorum yazdıklarınızı
ablacım akşam güzel haberlerini bekliyoruz işallahhh minik meleğimizin
evet ceren valla şimdiden bana nouyo demeye başladım ilerde iananmıcam oanara sanırım bu ben değilim dicem
mavicim kız erken yazcana erkek yazmışın yazında sanada erkekmi gelcek nedir :))))

kız biraz naz ve kapris yapayım dedim... bir araba dolusu laf etmişsin... hehehe... şaka şaka :)

valla neden gerginim hiç bilmiyorum, sanırım doktora gitmekten korkuyorum, ne bileyim, son günlerde acayip biri oldum çıktım, herşeye evham yapıyorum, herşeyden ürküyorum, gelecek endişesi bir yandan, gözyaşları böyle ha aktı ha akacak bekliyorlar, sanırım hormonlarım tavan yaptı... bunu bildiğim halde kendimi gevşetemiyorum, b u yüzden de kendime kızıyorum... zincirleme gidiyor işte :1shok:

bende var işte o durup durup bir şeyler olduğunda yaa noluyorr yaaa diye söyleniyorum anam ne bilem daha önce hiç gebe kalmadımki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sakin olmaya çalış ablacım böyle yaparak kendinide bebeğinide üzüyorsun ve bunu bile bile devam etmen beni kızdırıyor
endişelenmekte haklısın ben bile her doktora gideceğim zaman yada garip bir durum yaşadığımda panik oluyorum anlıkta olsa kaldıki senin durumun çok daha hassas ama üzmemeye çalış kendinide meleğimizide lütfen. Böyle bir yere varamazsın sende biliyorsun sadece olan sana olur dokuz ay inan çok zor geçer ablam bu korkularla :teselli:
bu arada sen okuldamısın? Nerden yazıyorsun?

sabah şekerleri günaydın biz geldikhihoyyythihoyyyt hemen kahvaltımızıda yapıp geliyoruz

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}
5.ıerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MıRAÇ}
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (ıkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
inşallah birtanem, akşam doktordan gelince yazarım size ne söylediğini :)
haklısın hayatım, senin söylediklerinin aynısını ben kendime söylüyorum ama işte laf geçiremiyorum kendime... sanırım gerginliğimin sebebi şu: kalp atışlarını gördükten sonra ki ilk gidişim olacak doktora, sanırım onun heyecanı var :) Okuldayım canım, 3 saat boşum var bugün, laptopu da getirdim okula :)
sabah şekerleri günaydın biz geldikhihoyyythihoyyyt hemen kahvaltımızıda yapıp geliyoruz
günaydın tatlım, afiyet olsun :)

sıkma sen canını ablam allahımın izini ile yüzün gülerek çıkacaksın inşallah ordan dualarımız her daim sizlerle gülüm beniimmm Şeniz
demek 3 saat boşun var oleeeeeeyyyyyyy süpppppppppeeerrrrrrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis
3 saat bizlesin yane :dance:

sanırım ablacım bana küs herkese yazmış bir beni es geçmiş..kız burcu farketmedim bazen acele yazıyorum harfler karışıyor birbirine farkediyorsunuzdur... bilmem banada öyle geliyor ama hayırlısı tabii.

canım beniiiiiiiim, teşekkürler dualarınız için, sizler de tek tek benim dualarımdasınız :)

eveeeet saat 13.30'a kadar :) gerçi 3 saatten az kaldı ama olsun :)

sen tekrar tansiyonunu ölçtürdün mü bugün? nasılsın? doktoruna ulaşabildin mi?

ben diyorum sana oğlun olucak diye inanmıyorsun sen
gerçi bunca yaşadığın sıkıntıya bakarsak kız gibide görünüyor ya hayırlısı alkisalkisalkis

canım beniiiiiiiim, teşekkürler dualarınız için, sizler de tek tek benim dualarımdasınız :)

eveeeet saat 13.30'a kadar :) gerçi 3 saatten az kaldı ama olsun :)

allah razı olsun ablacım allah dualarımızı kabul etsin geri çevirmesin inşallaahhhh

evet fazla kalmamış ama sağlık olsun sen azda olsa geldin yazdın ya yeter a.s.

:1hug: Şeniz :1hug:

bak hele soruma nasıl soruyla karşılık veriyor az kalmış fırça bile atacak...hormonlardan ablam o ben dün oturup agladım şarkı dinlerken ne oluyosa...doktorumu henüz aramadım önce sekreteri arayıp bilgi alacam ..degişik bir durum olmadı henüz..ama ulaşmaya çalışacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…