- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.621
bak hele soruma nasıl soruyla karşılık veriyor az kalmış fırça bile atacak...hormonlardan ablam o ben dün oturup agladım şarkı dinlerken ne oluyosa...doktorumu henüz aramadım önce sekreteri arayıp bilgi alacam ..degişik bir durum olmadı henüz..ama ulaşmaya çalışacam..
inşallah birtanem :)
inşallah güzelim :)
bilmiyorum nedense gerginim bugün, inşallah dediğiniz gibi güzel haberlerle gelirim canım :)
bence zeynep dünyaya gelmek için sabırsızlanıyor canım :) hayırlısı, bakalım doktorun ne gün verecek :) ne zaman belirleyecek doktorun doğum tarihini?
hayırlısı ile inşallah bu sefer kutlama yapacağız inşallah canım, bakalım bir cumartesiyi bekleyelim :)
eyvaaaaaaaaah aç kaldı arkadaşım ya kıyamaaaaaaaam :roflol:
sana da günaydın canım, artık unutuldum galiba, hiç selam sabah yok :dilcikar: :çok üzgünüm:
aman hayatım dikkat et tansiyona, doktorunla mutlaka konuş, sekreterle falan olacak iş değil, sen direkt doktorunla konuş tatlım :)
canım benim, inşallah incicim :) sağol iyi dileklerin için canımcım Şenizrüzgar deniz ablam inş. güzel haberler verirsin bize inş. :1hug:
hadi abaklım hayırlısı ne ise o olsun canım, eh bize de haber vermeyi ihmal etme, biliyorsun kimse olmasa da gelip arada kontrol ediyoruz topiği :)ablacım hafta sonu dr.a gidicem bakalım,sezeryan mı normal mi olacak söyleyecek,sezeryan olursa da gün verecek:lepi:
selamımızı söyle anneciğine canım :1hug:ben geldimmmmm,anneme sizden bahsettim,bir uğrayayım dedim topiğimizekaydirigubbakcemile2
nehiriver sen kaısm annesimi olacan... 13 haftalık dimi?
14 olmak üzere 13+6 canım valla 29 ekim 9 kasım arası muhtemel doğum tarihi bende anlamadım nezamana gelio bu aralıkta beklycez dio doktorrrr
selam ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam hoşgeldin nasılsın canım
ablacım benimkide ortalama 15 kasıma denk geliyor dogum şekline henüz karar vermedik biz daha dogrusu önceden verilmiş bir karar var eşimde aileside sezeryan olmamı istiyor..bakalım eger normal olursa epidural olur sanırım..ama sezeryan olursa haliyle nerden baksan bi hafta falan önce olur nst ye baglı olarak...nehiriver seni kasım annelerinde gördümde o yüzden sordum aralıga sarkmaz seninki benimki bile kaısm gözüküyor sen benden 2 hafta öndesin üstelik ..
ablacım benimkide ortalama 15 kasıma denk geliyor dogum şekline henüz karar vermedik biz daha dogrusu önceden verilmiş bir karar var eşimde aileside sezeryan olmamı istiyor..bakalım eger normal olursa epidural olur sanırım..ama sezeryan olursa haliyle nerden baksan bi hafta falan önce olur nst ye baglı olarak...nehiriver seni kasım annelerinde gördümde o yüzden sordum aralıga sarkmaz seninki benimki bile kaısm gözüküyor sen benden 2 hafta öndesin üstelik ..
ben geldimmmmm,anneme sizden bahsettim,bir uğrayayım dedim topiğimizekaydirigubbakcemile2
valla ceren herkes öyle tahmin ediyor anne ve babası olarak bizde ..ama hayırlısı olsun işte sonuçta ilk bebişim eli ayagı düzgün aklı fikri yeri olsun da hepimizi öyle..ama ne bileyim hissettigim erkek işte..o yüzden bir an önce ögrenmek istiyorum cinsiyeti nedir diye...
selam ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hımm iyi etmişsin güloo bizden selam söyle anneciğine çok ellerinden öperizz
dediğin gibi eli ayağı düzgün sağlığı sıhhati yerinde olsun da kız erkek fark etmez evlat evlattır....
aleyküm selam canım hoş geldin nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?