Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hormonların yaptığını hiçbir şey yapmıyor vallahi... bugün düzenli olarak tansiyonunu takip et tamam mı tatlım? iş yerinde vardır revir falan, hemen ölçüverirler, aman ihmal etme tatlım :)

ablacım hafta sonu dr.a gidicem bakalım,sezeryan mı normal mi olacak söyleyecek,sezeryan olursa da gün verecek:lepi:

valla ceren herkes öyle tahmin ediyor anne ve babası olarak bizde ..ama hayırlısı olsun işte sonuçta ilk bebişim eli ayagı düzgün aklı fikri yeri olsun da hepimizi öyle..ama ne bileyim hissettigim erkek işte..o yüzden bir an önce ögrenmek istiyorum cinsiyeti nedir diye...

abla revir ondan yok buralarda valla tansiyon aleti bir tek bir patronun birinde var şimdi ona sürekli gidip ölçtürmek istemiyorum adamcagız zaten konuşmaya hasret gidince tutuyor lafa oturtuyor iki saat...binanın yanında eczane var ben öglen yemekten önce yada sonra ölçtürecem orada..

rüzgar deniz ablam inş. güzel haberler verirsin bize inş. :1hug:
canım benim, inşallah incicim :) sağol iyi dileklerin için canımcım Şeniz
ablacım hafta sonu dr.a gidicem bakalım,sezeryan mı normal mi olacak söyleyecek,sezeryan olursa da gün verecek:lepi:
hadi abaklım hayırlısı ne ise o olsun canım, eh bize de haber vermeyi ihmal etme, biliyorsun kimse olmasa da gelip arada kontrol ediyoruz topiği :)
ben geldimmmmm,anneme sizden bahsettim,bir uğrayayım dedim topiğimizekaydirigubbakcemile2
selamımızı söyle anneciğine canım :1hug:

14 olmak üzere 13+6 canım valla 29 ekim 9 kasım arası muhtemel doğum tarihi bende anlamadım nezamana gelio bu aralıkta beklycez dio doktorrrr

aslında benim ki de 30 Kasım'a denk geliyor, doktor sezeryan olacağı için 15 gün önce alacağız demişti, o zaman benim de 15 Kasım'a falan denk geliyor değil mi? mavişim seninle aynı zamanda mı doğuracağız yani?

ablacım benimkide ortalama 15 kasıma denk geliyor dogum şekline henüz karar vermedik biz daha dogrusu önceden verilmiş bir karar var eşimde aileside sezeryan olmamı istiyor..bakalım eger normal olursa epidural olur sanırım..ama sezeryan olursa haliyle nerden baksan bi hafta falan önce olur nst ye baglı olarak...nehiriver seni kasım annelerinde gördümde o yüzden sordum aralıga sarkmaz seninki benimki bile kaısm gözüküyor sen benden 2 hafta öndesin üstelik ..

yok bebeğim aralığa istesemde sarkmaz zaten mümkün değil 29 ekim de de gelebilir dedi doktor bakalım ben normal doğum düşünüyorum artık bi sorun olmazsa nezaman gelirse 9 kasımda gelirse evlilik yıldönümümde gelmiş olacak :)

slm arradaslar biz geldik oglusumla
dün doktora gitdik ve bebisimiz cok iyi herseyi olusmus artik büyüyor
kerata...

mavicim 40 yaş ve üzeri hamilelere direkt sezeryan yapılıyor, başka şansımız yok o yüzden ben sezeryan olacağım kesin yani :)

ben geldimmmmm,anneme sizden bahsettim,bir uğrayayım dedim topiğimizekaydirigubbakcemile2

hımm iyi etmişsin güloo bizden selam söyle anneciğine çok ellerinden öperizz

dediğin gibi eli ayağı düzgün sağlığı sıhhati yerinde olsun da kız erkek fark etmez evlat evlattır....

selam ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aleyküm selam canım hoş geldin nasılsın?

hoşbulduk bitanem iyiyim sen nasılsın yaklaşıo bebişin :) teyzesi bak su yandaki resimdekide benim kocakafam nası çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…