Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

gcan hoşgeldin ne güzel haber bu... ablacım evet belli bir yaşın üstündekilere sezeryan uyguluyorlar..bakalım gidişatımız ne olur doktorum ne der..ya ben dogumuma doktorumun girmesini istiyorum duyduguma göre eger nöbeti yoksa o an öyle pat diye doguma giremiyor yani onun saatinde denk gelmesi gerekiyor sanırım..

biz karnımızı doyurup geldik

hoş geldiniz canım afiyet olsun
kız nur bu saatte kahvaltı ettiğine göre daha yenimi kalkmış oluyorsun
maşllah canım ya bu saate kadar uyuyabiliyorsan ne güzelll hihoyyyt

mavişim denizim neden sezeryan istiyorlar ben anlayamadım? Bir problem varda bizmi bilmiyoruz yada atladığım birşeymi oldu? Normal doğum yapabilme imkanın varken sezeryan seçimi neden? Hemde daha şimdiden bu kadar erkenden?

slm arradaslar biz geldik oglusumla
dün doktora gitdik ve bebisimiz cok iyi herseyi olusmus artik büyüyor
kerata...

gönülcüm hoş geldin kuzum
hadi gözünüz aydın canım ne güzel bak herşey yolunda imiş maşallah hihoyyyt

mavicim 40 yaş ve üzeri hamilelere direkt sezeryan yapılıyor, başka şansımız yok o yüzden ben sezeryan olacağım kesin yani :)

allah yardımcın olsun ablacım sen sağlıcakla bebeğini kucağına alda sezeryan normal fark etmez kaydirigubbakcemile2

hosbulduk canim sagol allha herkeze güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin
sen nasilsin canim bulantilarin nasil

canım erken kalktımda canım bişey istemedi eşimde uyuyordu bene ders çalıştım eşim uyanınca kahvaltı yaptık

cerencim özel bir neden yok benim agrı eşigim çok düşük...birde kayınvalidem zmanında çok çekmiş normal dogumda o zman ant etmiş ...birde alttan kesi olayı varya eşim tegirgin o kadar acı çekmeni istemiyorum rahatı varken neden çekesin diyor..ya birde agrı eşigim düşük olması seneler önce yaşadıgım bazı rahatsızlıktanda kaynaklanıyor sanırım..

evet gülcincim hersey yollunda cok sükür rabime
allah nekadar cükür etsek azir rabim herseyini yaratmis mide,cigeri, herseyi net bir sekilde görülüyor.allahim sen ne büyüksün

güzeller özledim hepinizi geldim nihayet memelekete gidiş geliş dönüşte hastalık derken yazamadım sizlere umarım herkes çok iyidir geçmişi okumam mümkün değil neredeyse bir hafta olucak yazmayalı o yüzden burdan başlamak daha kolay geldi ben ciddi hasta oldum daha yeni toparlıyorum faranjit,grip yatıp durdum şimdi şimdi fena değilim topluyorum herneyse birazda iyi haberler vereyim bugün saat beşte bebişimizin cinsiyetini öğreniyoruz bir aksilik çıkmaz ise kız gibi ama netleşecek bakalım pipiyi görmezsek kız :) hayırlısı olsun tabi sağlıklı hayırlı olsun başka dileğim yok hepinizi çok öpüyorum kızlar

hoşbulduk bitanem iyiyim sen nasılsın yaklaşıo bebişin :) teyzesi bak su yandaki resimdekide benim kocakafam nası çıkmış

canım benimmmm :1hug:
evet sona yaklaşıyoruz az kaldı şu beyazım deryam bir doğuruvereydi bayrağı menzil gülüne devredicez sonrada banaa delikafadulden delikafadulden
allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallaahhh :Saruboceq:
canım benim allah bağışlasın yavrunu gerçek resimlerinide çekip koyman nasip olur inşallah kuzu :Saruboceq:

kızlar ben yemeğe gidiyorum, birazdan gelirim :)

afiyet olsun ablaa sana değil bebişe yarasın :ecrin_bebek:

aman ablacım bana yaramasın yuvarlamalık oldum resmen bi popo çıkmış avrupa yakasındaki volkan gibiyim resmenkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne bekliyordun canım sıfır bedenle doğuma gitmeyimi?

ay kız ne bileyim bazı hamileleri görüyorum dal gibi bide kendime bakıyorum yuvarlanmalığım tam doğuma gidiş kolaylaşıyor aslında eşime diyorum evden yuvarla ben hastaneye varırım zatenkaydirigubbakcemile3

kız eşime diyorum volkan gibi oldum diye oda hadi metin akpınar gibi olsaydın napacaktın dua et diyo bana

heycanla beklioz bebişini canım benim :1hug: iyi dileklerin içinde çok ama çok teşşekkürderim tatlım

canım erken kalktımda canım bişey istemedi eşimde uyuyordu bene ders çalıştım eşim uyanınca kahvaltı yaptık

hımm anladım canım valla iyi durmuşsun güzelim ya ben dayanamıyorum açlığa başlıyor midem kazınmaya elim ayağım titremeye hatta haftasonları sabahın yedisinde uyanıyorum acıktııııımm diye diye dahada uykum oluyor ama açlıktan uyuyamıyorum eşimde hemen uykum açılmasın yine uyuyayım diye bir tost yapıyor yatakta yiyorum yine yatıyorum kaydirigubbakcemile3 bu derecede tahammülsüzlük var anlayacağın bende sanırım ceren hanım obur olucak kaydirigubbakcemile3

canım ya allah yardımcın olsun o halde rahat diye sezeryan seçiliyor ama bilemiyorumki gerçekten rahatmı değilmi evet gözünü kapatıyorsun açtığında bebeğin yanında oluyor fakat ya sonrası :uhm: benide düşündüren asıl sonrası oluyor işte bu yüzden normal diye diretiyorum bakalım. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.... :Saruboceq:

evet gülcincim hersey yollunda cok sükür rabime
allah nekadar cükür etsek azir rabim herseyini yaratmis mide,cigeri, herseyi net bir sekilde görülüyor.allahim sen ne büyüksün

allahımıza sonsuz şükürler olsun resmen içimizde mucize gelişiyor yaaa allah o kadar büyük ve kudreti gücü o kadar çokki insan ne diyeceğini şaşırıyor. Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

canımmm hoş geldin tatil sana yaramadı valla gülüm ya gittin şifayı kaptın geldin bir dahasana tatil gezi felan yok :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…