- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.661
güzeller özledim hepinizi geldim nihayet memelekete gidiş geliş dönüşte hastalık derken yazamadım sizlere umarım herkes çok iyidir geçmişi okumam mümkün değil neredeyse bir hafta olucak yazmayalı o yüzden burdan başlamak daha kolay geldi ben ciddi hasta oldum daha yeni toparlıyorum faranjit,grip yatıp durdum şimdi şimdi fena değilim topluyorum herneyse birazda iyi haberler vereyim bugün saat beşte bebişimizin cinsiyetini öğreniyoruz bir aksilik çıkmaz ise kız gibi ama netleşecek bakalım pipiyi görmezsek kız :) hayırlısı olsun tabi sağlıklı hayırlı olsun başka dileğim yok hepinizi çok öpüyorum kızlar
ay kız ne bileyim bazı hamileleri görüyorum dal gibi bide kendime bakıyorum yuvarlanmalığım tam doğuma gidiş kolaylaşıyor aslında eşime diyorum evden yuvarla ben hastaneye varırım zatenkaydirigubbakcemile3
kız eşime diyorum volkan gibi oldum diye oda hadi metin akpınar gibi olsaydın napacaktın dua et diyo bana
heycanla beklioz bebişini canım benim :1hug: iyi dileklerin içinde çok ama çok teşşekkürderim tatlım
cerencim yanlış anlama sırf sezeryanı onaylıyorum diye söylemeiyorum normal en dogalı tabiiki ama doktor önemli brada ister normal yapsın ister sezeryan inan ikisi içinde sıkıntı var doktor iyi dglse tabii yaratışış geregi her ikisindede biraz sıkıntımız olacak sonuçta içimizden bir can çıkıyor...doktoru iyi olupta sezeryan yapanlar 1 haftada kendini toparlayanlar var yine aynı şekilde normal dogumdada 3 saat sancı çekip 10 dk sıkıntısın doguranda...birazda şans meselesi... doktor ve hemşire ihmali oldugu zaman dogum işkenceye dönüyor inan çevremde çok gördüm ve duydum..
tatli bayanlar ve bebisler ben cikiyorum kuaförde kasimi aldircam birzda islerim var disard
onlari heledeyim.yarin sabahda esimle kahvaltiya davetliyiz bir arkadasa yarin yokum hafda sonuda islerim olur o yüzden simdilik hoscakalin allaha emenet olun insallah aksam girersem yine yazarim gelmesem artik ya türkiyede firsat bulursam yazarim yada 02.06.09 döndümde görüsürüz hepinizi öpüyorum allaha emanet olun bir kusrum olduysa af ola.hakkinizi helal edin benden yana helel olsun
byee byeeee byeeeeeeeeeeeeeeeee
canım benimmm kendine vede bebeğine çok çok dikkat et güzelim gez dolaş dinlen eğlen kafana göre takıl ve tatilin tadını çıkar balım geldiğinde de anlatırsın neler yaptığını. Sen döndüğünde muhtemelen ceren hanım eğer hala içerde olursa ben doğum izninde olacağım. Evden grş. artık ama türkiyeye geldiğinde fırsat bulursanda gir yaz iki kelam et olurmu fıstık allaha emanet ol canım. Sende hakkını helal et güle güle git güle güle gel inşallah :a015: :a015: :a015:
canim dogum yaparsn görüsemicezmi artikbenneyaptımki
eyer mi mahsuru yoksa bana sana ulasa bilecem birseyler veririmisin özelden
gülcicim inan gözlerim doldu beeesenağlama
gönülcüm kendine iyi bak canım allah hayırlı yolculuk nasip etsin inş kendine ve bebişimize dikkat et
kuzum olurmu öyle şey yapma böyle benide ağlatma yawwww
ben buralardayım allah izin verirse kuşum görüşemez olurmuyuz ölmez sağ kalırsak her daim sizlerle olmaya çalışacağım birtanem. sadece doğum izninde olurum dedim daha doğurmam heralde gülüm meraklanma sen. :teselli:
amin birtanem amiiiiiiiiin :)allah razi olsun ablacim allah herkeze böyle güzel haberler versin
:roflol: :roflol: :roflol:aman ablacım bana yaramasın yuvarlamalık oldum resmen bi popo çıkmış avrupa yakasındaki volkan gibiyim resmenkaydirigubbakcemile3
tabii ki insan kendi doktorunu ister, bu senin en doğal hakkın :)gcan hoşgeldin ne güzel haber bu... ablacım evet belli bir yaşın üstündekilere sezeryan uyguluyorlar..bakalım gidişatımız ne olur doktorum ne der..ya ben dogumuma doktorumun girmesini istiyorum duyduguma göre eger nöbeti yoksa o an öyle pat diye doguma giremiyor yani onun saatinde denk gelmesi gerekiyor sanırım..
amin canım, inşallah Allah o günleri göstersin hepimize :)allah yardımcın olsun ablacım sen sağlıcakla bebeğini kucağına alda sezeryan normal fark etmez kaydirigubbakcemile2
geçiş olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruzgüzeller özledim hepinizi geldim nihayet memelekete gidiş geliş dönüşte hastalık derken yazamadım sizlere umarım herkes çok iyidir geçmişi okumam mümkün değil neredeyse bir hafta olucak yazmayalı o yüzden burdan başlamak daha kolay geldi ben ciddi hasta oldum daha yeni toparlıyorum faranjit,grip yatıp durdum şimdi şimdi fena değilim topluyorum herneyse birazda iyi haberler vereyim bugün saat beşte bebişimizin cinsiyetini öğreniyoruz bir aksilik çıkmaz ise kız gibi ama netleşecek bakalım pipiyi görmezsek kız :) hayırlısı olsun tabi sağlıklı hayırlı olsun başka dileğim yok hepinizi çok öpüyorum kızlar
amiiiiiiiin inşalllaaaaaaaaahhhhhhafiyet olsun ablaa sana değil bebişe yarasın :ecrin_bebek:
ya alemsin sen, o kadar da değil, resmini görmesek tamam diyeceğim de... fena değilsin, aynı zamanda vücut ödem de yapıyor, onun etkisi de var canım :)ay kız ne bileyim bazı hamileleri görüyorum dal gibi bide kendime bakıyorum yuvarlanmalığım tam doğuma gidiş kolaylaşıyor aslında eşime diyorum evden yuvarla ben hastaneye varırım zatenkaydirigubbakcemile3
hiç sorma, ben doktoruma son kürtaja gittiğimde eli alçıdaydı, ne oldu diye sorduğumda doğum sırasında parmağının kırıldığını söyledi, iri bir bebek olduğu için zorlamış, hem anne hem de bebeğin hayatını kurtarabilmek için adam parmağını feda etmiş resmencerencim yanlış anlama sırf sezeryanı onaylıyorum diye söylemeiyorum normal en dogalı tabiiki ama doktor önemli brada ister normal yapsın ister sezeryan inan ikisi içinde sıkıntı var doktor iyi dglse tabii yaratışış geregi her ikisindede biraz sıkıntımız olacak sonuçta içimizden bir can çıkıyor...doktoru iyi olupta sezeryan yapanlar 1 haftada kendini toparlayanlar var yine aynı şekilde normal dogumdada 3 saat sancı çekip 10 dk sıkıntısın doguranda...birazda şans meselesi... doktor ve hemşire ihmali oldugu zaman dogum işkenceye dönüyor inan çevremde çok gördüm ve duydum..
canıııııııııııım güle güle git güle güle gel inşallah, gez, dolaş, dinlen, hasret gider ailenle :) benden yana da helal olsun canım :) arada sırada gelmeye çalış ama :)tatli bayanlar ve bebisler ben cikiyorum kuaförde kasimi aldircam birzda islerim var disard
onlari heledeyim.yarin sabahda esimle kahvaltiya davetliyiz bir arkadasa yarin yokum hafda sonuda islerim olur o yüzden simdilik hoscakalin allaha emenet olun insallah aksam girersem yine yazarim gelmesem artik ya türkiyede firsat bulursam yazarim yada 02.06.09 döndümde görüsürüz hepinizi öpüyorum allaha emanet olun bir kusrum olduysa af ola.hakkinizi helal edin benden yana helel olsun
ok canim insallah allahin izniyle görüsürüz
ben cikdim sizi seviyorum öptümmmmmmmmmm
amin canım, inşallah Allah o günleri göstersin hepimize :)
hiç sorma, ben doktoruma son kürtaja gittiğimde eli alçıdaydı, ne oldu diye sorduğumda doğum sırasında parmağının kırıldığını söyledi, iri bir bebek olduğu için zorlamış, hem anne hem de bebeğin hayatını kurtarabilmek için adam parmağını feda etmiş resmen
kızlar ben derse gitmek için hazırlanmalıyım, akşam doktordan gelince inşallah güzel şeyler yazarım size :) dua edin benim için canlarım, hepinizi çoooooooooooooooooooooook öpüyorum, şimdilik byeee
kızlar ben derse gitmek için hazırlanmalıyım, akşam doktordan gelince inşallah güzel şeyler yazarım size :) dua edin benim için canlarım, hepinizi çoooooooooooooooooooooook öpüyorum, şimdilik byeee
bende iyiyim canım çok şükürhoşbuldum canım iyiyim seni sormalı sen nasılsın bitanem
hoşgeldin maşallah oğluşumuza allah nazarlardan saklasınslm arradaslar biz geldik oglusumla
dün doktora gitdik ve bebisimiz cok iyi herseyi olusmus artik büyüyor
kerata...
afiyet olsunkızlar ben yemeğe gidiyorum, birazdan gelirim :)
hoşgeldin çiğdemcim bizde seni özledik çok geçmiş olsun inşallah bebişinin cinsiyetinide tam olarak öğrenirsin bugün bize haber ver tamammıgüzeller özledim hepinizi geldim nihayet memelekete gidiş geliş dönüşte hastalık derken yazamadım sizlere umarım herkes çok iyidir geçmişi okumam mümkün değil neredeyse bir hafta olucak yazmayalı o yüzden burdan başlamak daha kolay geldi ben ciddi hasta oldum daha yeni toparlıyorum faranjit,grip yatıp durdum şimdi şimdi fena değilim topluyorum herneyse birazda iyi haberler vereyim bugün saat beşte bebişimizin cinsiyetini öğreniyoruz bir aksilik çıkmaz ise kız gibi ama netleşecek bakalım pipiyi görmezsek kız :) hayırlısı olsun tabi sağlıklı hayırlı olsun başka dileğim yok hepinizi çok öpüyorum kızlar
tamam canım benim kendine ve bebişine çok dikkat et allaha emanet olun sağ salim hayırlısıyla dönersiniz inşallah bol bol gez tadını çıkar bitanem çok öpüyorum benden yana helal olsun :a015::a015::a015:tatli bayanlar ve bebisler ben cikiyorum kuaförde kasimi aldircam birzda islerim var disard
ben cikdim sizi seviyorum öptümmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?