Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hosgeldin hemso gecmis olsun.bende pazar aksami allahdan birsey olmasa antalyadayim
1 aylina

yaa güzelim bünye meselesi bu takılma bu kadar kendimden biliyorum ben yaa yemeden içmeden şişiyorum demek bu hamilelik böyle geçicek napalım. Hamilelik boyunca ne kadar kilo aldığımız önemli değil. Asıl doğumdan sonra ne kaarını vereceğimiz önemli kuzu bunları nasipse inşallah o zaman konuşuruz. Bu kezde listede isimlerimizin yanına kilo takibini ekleriz kaydirigubbakcemile3
çatlak hatun yaa hee eşin salsın seni bayır aşağı sen artık yolda giderken çıkarırsın ilaydayı töbe töbe yaa kaydirigubbakcemile3

kız eşime diyorum volkan gibi oldum diye oda hadi metin akpınar gibi olsaydın napacaktın dua et diyo bana

doğru demiş adam verecek olduktan sonra ne örnekler var üstelik sen iki canlısın onlar tek birde öyle düşün. bizimki geçici bir durum alkisalkisalkis

heycanla beklioz bebişini canım benim :1hug: iyi dileklerin içinde çok ama çok teşşekkürderim tatlım

sen o heyecanı gel birde bana sor son günlerde ne yaparım nasıl zaman geçiririm bilemiyorum delikafadulden

cerencim yanlış anlama sırf sezeryanı onaylıyorum diye söylemeiyorum normal en dogalı tabiiki ama doktor önemli brada ister normal yapsın ister sezeryan inan ikisi içinde sıkıntı var doktor iyi dglse tabii yaratışış geregi her ikisindede biraz sıkıntımız olacak sonuçta içimizden bir can çıkıyor...doktoru iyi olupta sezeryan yapanlar 1 haftada kendini toparlayanlar var yine aynı şekilde normal dogumdada 3 saat sancı çekip 10 dk sıkıntısın doguranda...birazda şans meselesi... doktor ve hemşire ihmali oldugu zaman dogum işkenceye dönüyor inan çevremde çok gördüm ve duydum..

tatli bayanlar ve bebisler ben cikiyorum kuaförde kasimi aldircam birzda islerim var disard
onlari heledeyim.yarin sabahda esimle kahvaltiya davetliyiz bir arkadasa yarin yokum hafda sonuda islerim olur o yüzden simdilik hoscakalin allaha emenet olun insallah aksam girersem yine yazarim gelmesem artik ya türkiyede firsat bulursam yazarim yada 02.06.09 döndümde görüsürüz hepinizi öpüyorum allaha emanet olun bir kusrum olduysa af ola.hakkinizi helal edin benden yana helel olsun
byee byeeee byeeeeeeeeeeeeeeeee

yaa muhakkak canım ya herşey doktorda bitiyor birde dedim ya hamilenin bünye meselesi her hamile aynı sonucu veremiyor doğumdan sonra kimi sezeryandan şikayet ederken kimi ısrarla sezeryan olun diyor herkes kendi yaşadığını bilir valla Rabbim bize yardım etsin bir avazda hepimizi sağ salim yavrularımıza kavuştursun inşallaaahhhh :Saruboceq:

canım benimmm kendine vede bebeğine çok çok dikkat et güzelim gez dolaş dinlen eğlen kafana göre takıl ve tatilin tadını çıkar balım geldiğinde de anlatırsın neler yaptığını. Sen döndüğünde muhtemelen ceren hanım eğer hala içerde olursa ben doğum izninde olacağım. Evden grş. artık ama türkiyeye geldiğinde fırsat bulursanda gir yaz iki kelam et olurmu fıstık allaha emanet ol canım. Sende hakkını helal et güle güle git güle güle gel inşallah :a015: :a015: :a015:

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}
5.ıerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MıRAÇ}
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (ıkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:

canim dogum yaparsn görüsemicezmi artikbenneyaptımki
eyer mi mahsuru yoksa bana sana ulasa bilecem birseyler veririmisin özelden
gülcicim inan gözlerim doldu beeesenağlama

gönülcüm kendine iyi bak canım allah hayırlı yolculuk nasip etsin inş kendine ve bebişimize dikkat et

canim dogum yaparsn görüsemicezmi artikbenneyaptımki
eyer mi mahsuru yoksa bana sana ulasa bilecem birseyler veririmisin özelden
gülcicim inan gözlerim doldu beeesenağlama

kuzum olurmu öyle şey yapma böyle benide ağlatma yawwww
ben buralardayım allah izin verirse kuşum görüşemez olurmuyuz ölmez sağ kalırsak her daim sizlerle olmaya çalışacağım birtanem. sadece doğum izninde olurum dedim daha doğurmam heralde gülüm meraklanma sen. :teselli:

ok canim insallah allahin izniyle görüsürüz

allah razi olsun ablacim allah herkeze böyle güzel haberler versin
amin birtanem amiiiiiiiiin :)
aman ablacım bana yaramasın yuvarlamalık oldum resmen bi popo çıkmış avrupa yakasındaki volkan gibiyim resmenkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
tabii ki insan kendi doktorunu ister, bu senin en doğal hakkın :)
allah yardımcın olsun ablacım sen sağlıcakla bebeğini kucağına alda sezeryan normal fark etmez kaydirigubbakcemile2
amin canım, inşallah Allah o günleri göstersin hepimize :)
geçiş olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz
afiyet olsun ablaa sana değil bebişe yarasın :ecrin_bebek:
amiiiiiiiin inşalllaaaaaaaaahhhhhh
ya alemsin sen, o kadar da değil, resmini görmesek tamam diyeceğim de... fena değilsin, aynı zamanda vücut ödem de yapıyor, onun etkisi de var canım :)
hiç sorma, ben doktoruma son kürtaja gittiğimde eli alçıdaydı, ne oldu diye sorduğumda doğum sırasında parmağının kırıldığını söyledi, iri bir bebek olduğu için zorlamış, hem anne hem de bebeğin hayatını kurtarabilmek için adam parmağını feda etmiş resmen
canıııııııııııım güle güle git güle güle gel inşallah, gez, dolaş, dinlen, hasret gider ailenle :) benden yana da helal olsun canım :) arada sırada gelmeye çalış ama :)

kızlar ben derse gitmek için hazırlanmalıyım, akşam doktordan gelince inşallah güzel şeyler yazarım size :) dua edin benim için canlarım, hepinizi çoooooooooooooooooooooook öpüyorum, şimdilik byeee

ok canim insallah allahin izniyle görüsürüz

İnşallah gülüm inşallaahhh

ben cikdim sizi seviyorum öptümmmmmmmmmm

bizde seni seviyoruz tatlım hoşça kal.... :a015:

aminnnnnnn ablacım rabbim herkese nasip etsin o günleri görmeyi :Saruboceq:

uuff be nasıl kırılmışki parmak hayret doğrusu şaştım :1shok:
çocuk ne kadar iriymiş acep merak ettim şimdi :uhm:

kızlar ben derse gitmek için hazırlanmalıyım, akşam doktordan gelince inşallah güzel şeyler yazarım size :) dua edin benim için canlarım, hepinizi çoooooooooooooooooooooook öpüyorum, şimdilik byeee

stres yapma kendine ablacım herşey yolunda inşallah meraklanma dualarımız seninle dert etme hadi derse ver kendini su gibi akıp geçsin zaman ve güzel haberlerle gel inşallah
İyi dersler ablacım :a015:

ablacım randevunuz kaçtaydı inş herşey yolunda olacak bütün dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:

hoşbuldum canım iyiyim seni sormalı sen nasılsın bitanem
bende iyiyim canım çok şükür
slm arradaslar biz geldik oglusumla
dün doktora gitdik ve bebisimiz cok iyi herseyi olusmus artik büyüyor
kerata...
hoşgeldin maşallah oğluşumuza allah nazarlardan saklasın
kızlar ben yemeğe gidiyorum, birazdan gelirim :)
afiyet olsun
hoşgeldin çiğdemcim bizde seni özledik çok geçmiş olsun inşallah bebişinin cinsiyetinide tam olarak öğrenirsin bugün bize haber ver tamammı
tamam canım benim kendine ve bebişine çok dikkat et allaha emanet olun sağ salim hayırlısıyla dönersiniz inşallah bol bol gez tadını çıkar bitanem çok öpüyorum benden yana helal olsun :a015::a015::a015:
ben cikdim sizi seviyorum öptümmmmmmmmmm

tamam canım bizde seni seviyoruzzzz:asigim:

tamam ablam görüşmek üzee kendine dikkat et akşama güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah dualarımız seninle sen canını sıkma çok güzel olucak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…