Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

çigdem geçmiş olsun şimdi dha iyisin degilmi?
sağol canım daha iyiyim sen nasılsın tatlım özledim valla

çiğdemcim geçmiş olsun canım kendine dikkat et canım
sağol canıma.s.

doğru söylüyosun ceren valla bana tatil yaramadı bundan sonra bir yere kıpırdamam zaten burnum tıkalı ağzımdan nefes ala ala dudaklarım kurudusenağlama

hosgeldin hemso gecmis olsun.bende pazar aksami allahdan birsey olmasa antalyadayim
1 aylina
aa hemşo çok sevindim ya hoşgeliyosun fırsat olursa görüşelim ama beni öpme sakın bu grip geçmez ise sanada bulaşır allah korusun

sağol canım inşallah güzel haberler alıcaz canım

doğru söylüyosun ceren valla bana tatil yaramadı bundan sonra bir yere kıpırdamam zaten burnum tıkalı ağzımdan nefes ala ala dudaklarım kurudusenağlama

canım yaaa çok dikkat et kendine güzelim tam mevsim geçişinde tehlikeli zamanda kaptın hastalığı valla bir atlat hayırlısı ile sonra karada ölüm yok :dance:

ablacım hadi güzel haberlerle geliceksin inş. çigdemcim nasıl olayım geçen hafta raporlu evde yattım bu p.tesi salı yine kötü idim evde yattım kusma baş agrısı falan..evde raporlu yattıgım hafta acile falan gittim herşey normaldi bebk beslenemeyecek kadar kusmuyormuşum ama idrarda kum dökme çıkmıştı doktor evde dinlenmemi daha uygun gördü..valla 2 gün iyi isem 3 gün yatıyorum modunda oldum...

bu demektir ki artık sende bizdensinnn kaydirigubbakcemile3

bende var işte o durup durup bir şeyler olduğunda yaa noluyorr yaaa diye söyleniyorum anam ne bilem daha önce hiç gebe kalmadımki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hee ne bilcez ilk oluo şaşalıoz oyüzden :1shok:

sabah şekerleri günaydın biz geldikhihoyyythihoyyyt hemen kahvaltımızıda yapıp geliyoruz
hoşgeldin canım afiyet olsun

ben geldimmmmm,anneme sizden bahsettim,bir uğrayayım dedim topiğimizekaydirigubbakcemile2
artık nülüyüz yanii kaydirigubbakcemile3
bencede senin erkek olcak mavicim sırnaşık şey

selam ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selammm

slm arradaslar biz geldik oglusumla
dün doktora gitdik ve bebisimiz cok iyi herseyi olusmus artik büyüyor
kerata...
slm doğumdaşımm ayy büyyo bizim veletler maşallah maşallah
kızlar ben yemeğe gidiyorum, birazdan gelirim :)
afiyet bal şeker olsunnn
31. haftadayız canım 2 haftada 2 kilo almışım canım biraz az gitmesi lazım normal istediğim için benim fazla kilolanmamam lazım

boşverrr kiloyu hayırlı doğum olsundaa

hoşgeldin canım geçmiş olsun ayrıcaa seni görmek güzeel hadi merakla bekliyoruz sonucu
kız eşime diyorum volkan gibi oldum diye oda hadi metin akpınar gibi olsaydın napacaktın dua et diyo bana
:roflol::roflol::roflol:
kız duygu şettim sen böyle yazınca şimdii :a015: hayırlı yolcuuklar sana
kusur ne demek kızz bende helal ettim doğumdaşımm :1hug:

kızlar ben derse gitmek için hazırlanmalıyım, akşam doktordan gelince inşallah güzel şeyler yazarım size :) dua edin benim için canlarım, hepinizi çoooooooooooooooooooooook öpüyorum, şimdilik byeee
iyi dersler ablacım dularımız seninle :Saruboceq:

canım çok sağol bu akşam girebilirsem haber ederim eğer giremessem sabah erkenden yazarım olurmu süpriz olmaz ise kız gibia ma bakalım ne çıkıcak :)

canım yaaa çok dikkat et kendine güzelim tam mevsim geçişinde tehlikeli zamanda kaptın hastalığı valla bir atlat hayırlısı ile sonra karada ölüm yok :dance:
ay evet cerenim ya hamileyken ne zormuş hasta olmak daha ağır geçiyor habire uyumak istiyorum ama geçecek hastalık inatlaştıkça bende inatlaşıyorum elbet yenicem az kaldı:lepi:

ay evet cerenim ya hamileyken ne zormuş hasta olmak daha ağır geçiyor habire uyumak istiyorum ama geçecek hastalık inatlaştıkça bende inatlaşıyorum elbet yenicem az kaldı:lepi:

az kaldı evet kendine dikkat etmeye devam et ilaçlarını düzenli al bu akşam doktorunada sor yapılacak başka bir şey varmı diye gerisi gelir zaten kendiliğinden olur herşey.....

az kaldı evet kendine dikkat etmeye devam et ilaçlarını düzenli al bu akşam doktorunada sor yapılacak başka bir şey varmı diye gerisi gelir zaten kendiliğinden olur herşey.....

evet canım sorucam yoksa burnumu kesip doktora vericem yada başıma sabit tuvalet kağıdımı taksam :roflol:

Zeynebim geliyormu yoksa cerennn ay ay heyecanlandım:CüvCüv:

gcan güle güle bizden yana hakkımız varsa helal olsun ..bayagı kalacan yani 1 ay falan taa haziranda burada olacan demek..hayırlı yolculuklar..

evet canım sorucam yoksa burnumu kesip doktora vericem yada başıma sabit tuvalet kağıdımı taksam :roflol:

Zeynebim geliyormu yoksa cerennn ay ay heyecanlandım:CüvCüv:

canım krem sür burnunun etrafına yara olur silmekten birde onun acısını çekme tatlım
umarım önümüzdeki hafta tamamen iyileşmiş olursun canım haftasonu iyice dinlen güzelim...

Evet teyzesi zeynebimiz geliyor çok az kaldı şafak:18 allahım sağ salim doğmasını nasip etsin inşallaahhhhhh :Saruboceq:
darısı başımıza sağlıkla :Saruboceq:

burcuuuuuuuuuuuuuu sen hamiş olsuğun zaman test yaptırmadan önce nasıl değişiklikler oldu

kııızz arife ne oldu bacım değişimlermi var kendinde????

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:18 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

5.ıerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MıRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (ıkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:

yok bacım merak merak
sabah adet sancısı gibi bişiler oluyo sonra geçiyo anlamadım gelen giden yok kesin kist falan oldu bende yaa ters giden bişiler var

burcuuuuuuuuuuuuuu sen hamiş olsuğun zaman test yaptırmadan önce nasıl değişiklikler oldu

valla ebn son ay doktora gitcem diye hazırlaıdm kendimi ilk zamanlarki gibi idrar testi bile yapmadım ama kasıkarımdaki batmalr farklıydı böyle şeyime doğru bacamla bilirkte oluyodu bi gariplik var ama hadi bakalım diyodum adet ağrısı gibi ağrım oluodu hep geceleri uyyamıyodumki ben gece hiç uyanmam aslında başka değişik hiç blierti yaşamadım 3 gün geçti kan testi yaptırdıydım direkt

sen neler hissediyosun

yok bacım merak merak
sabah adet sancısı gibi bişiler oluyo sonra geçiyo anlamadım gelen giden yok kesin kist falan oldu bende yaa ters giden bişiler var

canım ya cumartesiye kadar gelmezse kırmızılar sen iyice dellenicen heee
acaba gidip kan testi felanmı yaptırsanki sonrada cumartesi doktora gitsen???
ilk zamanlar kasıklarımda benimde batmalar sancılar oluyordu ama hamileliğin belirtileri adet belirtisi ile aynı malesef seni umutlandırıp hayal kırıklığı yaşamanı istemem

bu arada ceren listemiz çok güzel olmuş eline sağlık

beğenmene sevindim canım umarım bir kaç gün sonra seni alt listeye geçiririz :Saruboceq:

kızlar tarih çalışıyorum ama padişahların bi yeri kalmadı valla hepsini kalayladım

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…