E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.681
sağol canım daha iyiyim sen nasılsın tatlım özledim vallaçigdem geçmiş olsun şimdi dha iyisin degilmi?
sağol canıma.s.çiğdemcim geçmiş olsun canım kendine dikkat et canım
doğru söylüyosun ceren valla bana tatil yaramadı bundan sonra bir yere kıpırdamam zaten burnum tıkalı ağzımdan nefes ala ala dudaklarım kurudusenağlamahımm anladım canım valla iyi durmuşsun güzelim ya ben dayanamıyorum açlığa başlıyor midem kazınmaya elim ayağım titremeye hatta haftasonları sabahın yedisinde uyanıyorum acıktııııımm diye diye dahada uykum oluyor ama açlıktan uyuyamıyorum eşimde hemen uykum açılmasın yine uyuyayım diye bir tost yapıyor yatakta yiyorum yine yatıyorum kaydirigubbakcemile3 bu derecede tahammülsüzlük var anlayacağın bende sanırım ceren hanım obur olucak kaydirigubbakcemile3
canım ya allah yardımcın olsun o halde rahat diye sezeryan seçiliyor ama bilemiyorumki gerçekten rahatmı değilmi evet gözünü kapatıyorsun açtığında bebeğin yanında oluyor fakat ya sonrası :uhm: benide düşündüren asıl sonrası oluyor işte bu yüzden normal diye diretiyorum bakalım. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.... :Saruboceq:
allahımıza sonsuz şükürler olsun resmen içimizde mucize gelişiyor yaaa allah o kadar büyük ve kudreti gücü o kadar çokki insan ne diyeceğini şaşırıyor. Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:
canımmm hoş geldin tatil sana yaramadı valla gülüm ya gittin şifayı kaptın geldin bir dahasana tatil gezi felan yok :mymeka:
aa hemşo çok sevindim ya hoşgeliyosun fırsat olursa görüşelim ama beni öpme sakın bu grip geçmez ise sanada bulaşır allah korusunhosgeldin hemso gecmis olsun.bende pazar aksami allahdan birsey olmasa antalyadayim
1 aylina
amin birtanem amiiiiiiiiin :)
:roflol: :roflol: :roflol:
tabii ki insan kendi doktorunu ister, bu senin en doğal hakkın :)
amin canım, inşallah Allah o günleri göstersin hepimize :)
geçiş olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz
amiiiiiiiin inşalllaaaaaaaaahhhhhh
ya alemsin sen, o kadar da değil, resmini görmesek tamam diyeceğim de... fena değilsin, aynı zamanda vücut ödem de yapıyor, onun etkisi de var canım :)
hiç sorma, ben doktoruma son kürtaja gittiğimde eli alçıdaydı, ne oldu diye sorduğumda doğum sırasında parmağının kırıldığını söyledi, iri bir bebek olduğu için zorlamış, hem anne hem de bebeğin hayatını kurtarabilmek için adam parmağını feda etmiş resmen
canıııııııııııım güle güle git güle güle gel inşallah, gez, dolaş, dinlen, hasret gider ailenle :) benden yana da helal olsun canım :) arada sırada gelmeye çalış ama :)
sağol canım inşallah güzel haberler alıcaz canım