E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.701
ne kadar fazla iş yapmışlar çıldırdım ya bu ne böyle
Çiğdemcim gelmiş geçmiş olsun canım
Cinsiyet öğreniliyormuş hadi hayırlısı bakalım.
şimdi canımcım ilk baştan anlatayım adetime bikaç gün kala göğüs uclarım acıyodu ama hiç önemsemedim adet günüm geçti hiç farkında olmadım ne batma ne bişi yoktu ertesi günü vajinamın üst kısmı ve yumurtalıklarımda batmalar olmaya başladı gene bişi yok iki gündürde sabahları adet sancısı gibi ağrılarım oluyor gün içerinde azalıyor bide azcıkın akıntım varvalla ebn son ay doktora gitcem diye hazırlaıdm kendimi ilk zamanlarki gibi idrar testi bile yapmadım ama kasıkarımdaki batmalr farklıydı böyle şeyime doğru bacamla bilirkte oluyodu bi gariplik var ama hadi bakalım diyodum adet ağrısı gibi ağrım oluodu hep geceleri uyyamıyodumki ben gece hiç uyanmam aslında başka değişik hiç blierti yaşamadım 3 gün geçti kan testi yaptırdıydım direkt
sen neler hissediyosun
:roflol::roflol::roflol::roflol: bende hiç sevmezdim tarihi kolay gelsin canımkızlar tarih çalışıyorum ama padişahların bi yeri kalmadı valla hepsini kalayladım
canım ya cumartesiye kadar gelmezse kırmızılar sen iyice dellenicen heee
acaba gidip kan testi felanmı yaptırsanki sonrada cumartesi doktora gitsen???
ilk zamanlar kasıklarımda benimde batmalar sancılar oluyordu ama hamileliğin belirtileri adet belirtisi ile aynı malesef seni umutlandırıp hayal kırıklığı yaşamanı istemem
beğenmene sevindim canım umarım bir kaç gün sonra seni alt listeye geçiririz :Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Meraba kızlar bende katıldım sİze aranızda yenİyİm nasılsınız
kızlar ben çıkıyorum dershaneye gidiyorum 2 saatlik etütüm var
merhaba hoşgeldin canım iiyiz sen nasılsın hamişmisina.s.
şimdi canımcım ilk baştan anlatayım adetime bikaç gün kala göğüs uclarım acıyodu ama hiç önemsemedim adet günüm geçti hiç farkında olmadım ne batma ne bişi yoktu ertesi günü vajinamın üst kısmı ve yumurtalıklarımda batmalar olmaya başladı gene bişi yok iki gündürde sabahları adet sancısı gibi ağrılarım oluyor gün içerinde azalıyor bide azcıkın akıntım var
:roflol::roflol::roflol::roflol: bende hiç sevmezdim tarihi kolay gelsin canım
galiba cerencim ama ben korkuyorum başka bişiler varsa diye (kist v.s.)herşey çok güzel gidiyodu başa dönmek istemiyorumne olur dua edin bana geç gelmesine bile razıyım ben yeterki kist olmasın ben cumartesiye kadar bekliyim ogün babamı kontrole götürücekler bende peşlerine takılırım bi test yaptırırız
Meraba kızlar bende katıldım sİze aranızda yenİyİm nasılsınız
hoşgeldin iyiyiz sağol sen nasılsın ne kadarlık hamilesin ?Meraba kızlar bende katıldım sİze aranızda yenİyİm nasılsınız
iyiyim canım.şu an hamile degilim ama 2 bebegimi kaybettim küçük bi yaram var ondan sonra tekrar deniyecem ya sen ben daha tanımıyorum sizi
iyiyim canım.şu an hamile degilim ama 2 bebegimi kaybettim küçük bi yaram var ondan sonra tekrar deniyecem ya sen ben daha tanımıyorum sizi
çok geçmiş olsun rabbim en hayırlı zamanda meleğine kavuştursun inşallah üzülme canım eğer sürekli gelirsen ve bize takılırısan zamanla tanıcaksındır .iyiyim canım.şu an hamile degilim ama 2 bebegimi kaybettim küçük bi yaram var ondan sonra tekrar deniyecem ya sen ben daha tanımıyorum sizi
canım benim öyle kötü şeyler düşünme balım sen ne zamandır dr. kontrolündesin ters gidern bir şeyler olsaydı doktorun mutlaka fark eder önlemini tedbirini alırdı sanırım. Bak benim hikayemi hatırlarsın ne düşüncelerle girmiştim dr. odasına fisfisfis nasıl çıktım :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım benim umarım güzel haberler duyarsın doktordan ama inan ben senden daha çok merak ediyorum ve dua ediyorum sana birtanem. stres yapma kendine olurmu tatlişkom.... :teselli:
bu arada arife yarın sana tatilmi canım?
iyi dersler nurr dikkat et kendine :a015:
hoş geldin güzelim a.s.
çok geçmiş olsun rabbim en hayırlı zamanda meleğine kavuştursun inşallah üzülme canım eğer sürekli gelirsen ve bize takılırısan zamanla tanıcaksındır .
doğru söylüyon ne diye gidiyosun neyle karşılaşıyosun keşke öyle bişi olsa gerçi öyle bişi başıma gelmişti ama oda olumsuzdudediğin gigi hayırlısı olsun balım duaların için çok ama çok teşekkür ederim aslında diğer aylara göre çok rahatım stres falan yok geceleri rahat uyuyorum yok canım yarın çalışıcam aslında tatilde ben çalışıcam
İlk bebegİmİ boŞ gebelİkten kÜrtaj oldum..2.5 ay sonra tekrar halİle kaldım onuda 7 haftalıkken dÜŞÜrdÜÜm...araŞtırıldı kanda pıhtılaŞma cıktı..hemen bebek İstİyordum kİ sİmİr testİmde kÜÇÜk bİ yara cıktı.Şİmdİ fİtİl kullandım..tam kontrole gİtcektİm hastalandım.bİtsİn gİdecem bakalım bu arada hepİnİze teŞŞkÜrler
Çiğdemcim iyileşmene sevindim canım bende iyiyim çok şükür bir sıkıntımız yok
Yavaş yavaş öğreniyoruz cinsiyetleri bende inş. cumartesi öğreneceğim ay çok heyecanlı kaydirigubbakcemile2
İlk bebegİmİ boŞ gebelİkten kÜrtaj oldum..2.5 ay sonra tekrar halİle kaldım onuda 7 haftalıkken dÜŞÜrdÜÜm...araŞtırıldı kanda pıhtılaŞma cıktı..hemen bebek İstİyordum kİ sİmİr testİmde kÜÇÜk bİ yara cıktı.Şİmdİ fİtİl kullandım..tam kontrole gİtcektİm hastalandım.bİtsİn gİdecem bakalım bu arada hepİnİze teŞŞkÜrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?