- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.721
oh oh rahat isen ve stres yoksa süppeerrr bizimde senden istediğimiz bu zaten balım.
Hadi bakalım seninle birlikte cumartesiyi bekliyoruz o halde birtanem
yarın burdasın demek iyi bak sevindim bende burdayım çünkü hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın inşallah
kanda pıhtılaşma malesef gözetim altında tutulması gereken bir hastalık hamile kaldığın andan itibaren sürekli doktor kontrolünde olman gerekiyor canm ve bildiğim kadarı ile bir takım ilaçları var düzenli kullanılması gereken. Umarım üçüncüye tekrar hamile kalır ve sağlıklı bir bebeğe kavuşursun canım :Saruboceq:
güzeller ben çıkıyorum hastane ziyareti yapıcam patronumuzun kızı doğum yaptı tebriğe gidiyorum ordanda kendi doktoruma cinsiyet öğrenmeye hepinizi çok öptüm sağlıkla kalın mujkkkk
güzeller ben çıkıyorum hastane ziyareti yapıcam patronumuzun kızı doğum yaptı tebriğe gidiyorum ordanda kendi doktoruma cinsiyet öğrenmeye hepinizi çok öptüm sağlıkla kalın mujkkkk
evet galiba sonunda başardım rahat olmayı geçen ay uykularım kaçtı acabamı diye gözüme uyku girmedi o kadar hevesin sonucu yine koca bir sıfır yinede allaha şükürler olsun galiba yaşanması ve yaşanmaması gerenken bütün belirtileri yaşadığım için artık heycan yapmıyorum ay bende çok sevindim demek yarın burdasın bende üzülüyodum şimdi yarın kimsecikler olmaz diye
hummu inşallah bebişin fazla bekletmeden gelir sana...ya aben sinir oldum yarın tatil olmalıydı öyle olacaktı ama degilmiş...ya babam gelecekti yarın ya güya onlarla vakit geçirecektim akşama kadar..
ooo bebek ziyareti hee ne güzel hadi git gitde gelecekteki halini gör cicim kaydirigubbakcemile3
boş elle gitme kız sakın ayıp kaydirigubbakcemile3
akşam olmasada yarın bize kesin haber ver şeker tamammı bekliyoruz :a015:
canım benim biliyorun hreşeyin başı stres bu yüzden strestan uzak durmalıyız polyanna kadar iyimser olmasakta en azından karamsarda olmamalıyız yaşadığımız herşeyin mutlaka bir sebebi var ve bu yüzden rahat davranmalıyız belkide bizim istediğimiz şekilde olsa herşey canımız çok yanacak allah korusun bu yüzden en doğru olan ne ise hakkımızda rabbim nu nasip ediyor üzme kendini birtanem.
Evet yarın ben burdayımmmm yalnız değilsinnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çok söylüyosun cerencim sana katılıyorum yaşadığımız herşeyin bi sebebi var rabbim hepimiz için hayırlısı olanı nasip etsin oleyyyyyy oleeeeyyyyyyyy
bugün saat hiç geçmiyor yaaaaaa
AMİNNNNN CANIM ÖYLE HEP HAYIRLISI DİYE DUA ETMELİYİZ
RABBİM ŞERDEN KORUSUN BİZLERİİİİ :Saruboceq:
sende saate bakma o zaman kaydirigubbakcemile3
ay bugun yine kimseler yok topikte
ceren sanırım tatil valla sinirlenmiştim..babacım gelecek yarın annemle ablamda bu akşam gelecek...yarın onlarla birlikte olamayacam diye üzülüyordum..
evet cnm c.tesi çalışıyoruz..
kızlar benide bebek bekleyenler grubuna ekleyin
işte en can alıcı cümleee kaydirigubbakcemile3
o kadar kolay olsaydı her gelenin adı yazar listemiz tam bir sayfa olurdu balım
biraz terlemen gerekiyor bu listeye girmen için
biz öyle her geleni listeye almıyoruz bazı kriterlerimiz var
sınava tabii tutuluyorsun ve eğer sınavı geçersen listeye dahil oluyorsun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?