Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet galiba sonunda başardım rahat olmayı geçen ay uykularım kaçtı acabamı diye gözüme uyku girmedi o kadar hevesin sonucu yine koca bir sıfır yinede allaha şükürler olsun galiba yaşanması ve yaşanmaması gerenken bütün belirtileri yaşadığım için artık heycan yapmıyorum ay bende çok sevindim demek yarın burdasın bende üzülüyodum şimdi yarın kimsecikler olmaz diye

güzeller ben çıkıyorum hastane ziyareti yapıcam patronumuzun kızı doğum yaptı tebriğe gidiyorum ordanda kendi doktoruma cinsiyet öğrenmeye hepinizi çok öptüm sağlıkla kalın mujkkkk

tamam canım allah analı bablı büyütsün inşalah hadi bakalım sende öğren prensmi yokasam prensesmi bekliyoruz canım bende öpüyorum

güzeller ben çıkıyorum hastane ziyareti yapıcam patronumuzun kızı doğum yaptı tebriğe gidiyorum ordanda kendi doktoruma cinsiyet öğrenmeye hepinizi çok öptüm sağlıkla kalın mujkkkk

ooo bebek ziyareti hee ne güzel hadi git gitde gelecekteki halini gör cicim kaydirigubbakcemile3
boş elle gitme kız sakın ayıp kaydirigubbakcemile3
akşam olmasada yarın bize kesin haber ver şeker tamammı bekliyoruz :a015:

canım benim biliyorun hreşeyin başı stres bu yüzden strestan uzak durmalıyız polyanna kadar iyimser olmasakta en azından karamsarda olmamalıyız yaşadığımız herşeyin mutlaka bir sebebi var ve bu yüzden rahat davranmalıyız belkide bizim istediğimiz şekilde olsa herşey canımız çok yanacak allah korusun bu yüzden en doğru olan ne ise hakkımızda rabbim nu nasip ediyor üzme kendini birtanem.
Evet yarın ben burdayımmmm yalnız değilsinnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hummu inşallah bebişin fazla bekletmeden gelir sana...ya aben sinir oldum yarın tatil olmalıydı öyle olacaktı ama degilmiş...ya babam gelecekti yarın ya güya onlarla vakit geçirecektim akşama kadar..

hummu inşallah bebişin fazla bekletmeden gelir sana...ya aben sinir oldum yarın tatil olmalıydı öyle olacaktı ama degilmiş...ya babam gelecekti yarın ya güya onlarla vakit geçirecektim akşama kadar..

kız sus şişştt söylenme sen zaten uzun zamandır yatıyon kuzu yapma iyi olda gerisi mühim değil çalış ne olucak yeterki sen iyi ol bak bizlerde burdayız işte yarın.
bu demek oluyorki biz işçi değiliz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok söylüyosun cerencim sana katılıyorum yaşadığımız herşeyin bi sebebi var rabbim hepimiz için hayırlısı olanı nasip etsin oleyyyyyy oleeeeyyyyyyyy

çok söylüyosun cerencim sana katılıyorum yaşadığımız herşeyin bi sebebi var rabbim hepimiz için hayırlısı olanı nasip etsin oleyyyyyy oleeeeyyyyyyyy

AMİNNNNN CANIM ÖYLE HEP HAYIRLISI DİYE DUA ETMELİYİZ
RABBİM ŞERDEN KORUSUN BİZLERİİİİ :Saruboceq:

bugün saat hiç geçmiyor yaaaaaa

sende saate bakma o zaman kaydirigubbakcemile3

ceren sanırım tatil valla sinirlenmiştim..babacım gelecek yarın annemle ablamda bu akşam gelecek...yarın onlarla birlikte olamayacam diye üzülüyordum..

ay bugun yine kimseler yok topikte

böyle deme kızz sonra filiz abla kızıyor
kimse yok topik durgun diyonuz ama sayfalarda yerinde durmuyor diyor kaydirigubbakcemile3

ceren sanırım tatil valla sinirlenmiştim..babacım gelecek yarın annemle ablamda bu akşam gelecek...yarın onlarla birlikte olamayacam diye üzülüyordum..

oooo hadi yine iyisin kuşum bizim yerimizede dinlen tatil yap güzelim alkisalkisalkis
cumartesi gelicekmisin peki?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:18 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar benide bebek bekleyenler grubuna ekleyin

işte en can alıcı cümleee kaydirigubbakcemile3
o kadar kolay olsaydı her gelenin adı yazar listemiz tam bir sayfa olurdu balım
biraz terlemen gerekiyor bu listeye girmen için
biz öyle her geleni listeye almıyoruz bazı kriterlerimiz var
sınava tabii tutuluyorsun ve eğer sınavı geçersen listeye dahil oluyorsun kaydirigubbakcemile3

asıl yane ne sınavı:1closedeyes:

kızlar merhabalar dershaneye gidecektik dün idrar tahlili vermiştik drumuz aradı enfeksiyon çıkmış hemen idrar kültürü yaptırmamızı istedi oraya gidip geldik dershane kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…