Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tam keisn cvp alabilmek için yani bak daha iyi sonuçta ona göre tedaviyi yapacak daha keisn çözüm yanii..ee ne zman gidecen yada gittinmi ayy kafam karıştı benimde..

merhaba kızlar amma cosmussunuz gecmısı okumakla bıtmıyo nur gecmıs olsun canım ıyı cıkar sonucun ınsallah

kızlar bana müsade zaten topigimiz bayagı durgunlaştı bende birazdan toparlanacam ...herkese iyi akşamlar yarın giremem sanırım ...ama filiz ablaya bakmaya akşam belki bir ara gireri..c.teside kimsecikler olmaz galiba o zman şimdiden iyi tatillerde dileyeyim..

kızlarr ya bugun çok yoğundum ne msn ne internet hiç bişey açamadım
şimdide çıkıyorum yarın bende burdayımm maaesefff
hepinize iyi akşamlarr çok öpüyorumm Şeniz

iyi akşamalar mavicim sanada iyi tatiller kendine dikkat et

bende yarın burdayım iyi akşamalar canım yarın görüşürüz

bence biraz zman ceren sınavdan önce sınava tabii bile tutsan giden diger bekle biraz bencee. kaydirigubbakcemile3

peki canım kaydirigubbakcemile3

kızlar merhabalar dershaneye gidecektik dün idrar tahlili vermiştik drumuz aradı enfeksiyon çıkmış hemen idrar kültürü yaptırmamızı istedi oraya gidip geldik dershane kaldı

canım geçmiş olsun hay allah kurtulamadın gitti şu hastalıktan yaaa
umarım bir an önce temizlenir enfeksiyon

Ceren listemiz çok güzelllll alkisalkisalkis

beğendin dmek rengarenk demiii hihoyyyt
bahar geldi ya renklensin biraz liste istedim alkisalkisalkis

merhaba kızlar amma cosmussunuz gecmısı okumakla bıtmıyo nur gecmıs olsun canım ıyı cıkar sonucun ınsallah

bugun bıraz okudum son otuz sayfam fılan kaldı bıraz daha goz atayım bakalım neler yapmıssınız

ooo rukiye nerdesin kuzum sen yaaa yazmadın hiç bu gün
sen geçmişi boşver gülüm baktın sayfalar çok ilerlemiş günümüze gel hemen iki laf et sonra topik durgun iken okursun geçmişi

oldu canım hadi sen çık anca gidersin kaydirigubbakcemile3
yarın yat dinlen istirahat et sanada şimdiden iyi tatillerrr kaydirigubbakcemile2

canım yaaa yazık sana bende ara ara yoğunlaştım yarın dahada yoğun olucam
neyse sende burdasın demek yarın kaydirigubbakcemile2 süpppeeerr
desene yarın çoğumuz burdayız oleeeeeeeeeyyyyyyyyyy evde olanlar hhhhhuuuuuuu yalnız bırakmayın bizi sakıııııınnnnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bu arada iyi akşamlar burcu kaydirigubbakcemile3

kızlaaaaaaarrrrrrrrrr ben yavaş yavaş toparlanıyorum canlarımmm anca çıkarım hepiciğiniz kendinize iyi bakın kuzucuklarımmm sizleri seffiyorr veee öpüyorummmmmm mucxxxxxxx.....

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:18 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar benım kocıs geldı ona yemek hazırlıyım gecmısı okuyayım derken kımse kalmamıs fırsat bulursam yıne gelırım by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…