- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.741
kızlar merhabalar dershaneye gidecektik dün idrar tahlili vermiştik drumuz aradı enfeksiyon çıkmış hemen idrar kültürü yaptırmamızı istedi oraya gidip geldik dershane kaldı
merhaba kızlar amma cosmussunuz gecmısı okumakla bıtmıyo nur gecmıs olsun canım ıyı cıkar sonucun ınsallah
iyi akşamalar mavicim sanada iyi tatiller kendine dikkat etkızlar bana müsade zaten topigimiz bayagı durgunlaştı bende birazdan toparlanacam ...herkese iyi akşamlar yarın giremem sanırım ...ama filiz ablaya bakmaya akşam belki bir ara gireri..c.teside kimsecikler olmaz galiba o zman şimdiden iyi tatillerde dileyeyim..
kızlarr ya bugun çok yoğundum ne msn ne internet hiç bişey açamadım
şimdide çıkıyorum yarın bende burdayımm maaesefff
hepinize iyi akşamlarr çok öpüyorumm Şeniz
bence biraz zman ceren sınavdan önce sınava tabii bile tutsan giden diger bekle biraz bencee. kaydirigubbakcemile3
kızlar merhabalar dershaneye gidecektik dün idrar tahlili vermiştik drumuz aradı enfeksiyon çıkmış hemen idrar kültürü yaptırmamızı istedi oraya gidip geldik dershane kaldı
Ceren listemiz çok güzelllll alkisalkisalkis
merhaba kızlar amma cosmussunuz gecmısı okumakla bıtmıyo nur gecmıs olsun canım ıyı cıkar sonucun ınsallah
bugun bıraz okudum son otuz sayfam fılan kaldı bıraz daha goz atayım bakalım neler yapmıssınız
kızlar bana müsade zaten topigimiz bayagı durgunlaştı bende birazdan toparlanacam ...herkese iyi akşamlar yarın giremem sanırım ...ama filiz ablaya bakmaya akşam belki bir ara gireri..c.teside kimsecikler olmaz galiba o zman şimdiden iyi tatillerde dileyeyim..
kızlarr ya bugun çok yoğundum ne msn ne internet hiç bişey açamadım
şimdide çıkıyorum yarın bende burdayımm maaesefff
hepinize iyi akşamlarr çok öpüyorumm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?