- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.761
kız biraz naz ve kapris yapayım dedim... bir araba dolusu laf etmişsin... hehehe... şaka şaka :)
valla neden gerginim hiç bilmiyorum, sanırım doktora gitmekten korkuyorum, ne bileyim, son günlerde acayip biri oldum çıktım, herşeye evham yapıyorum, herşeyden ürküyorum, gelecek endişesi bir yandan, gözyaşları böyle ha aktı ha akacak bekliyorlar, sanırım hormonlarım tavan yaptı... bunu bildiğim halde kendimi gevşetemiyorum, b u yüzden de kendime kızıyorum... zincirleme gidiyor işte :1shok:
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
ŞAFAK:18 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.HARİKA OLMUŞ..
Kızlaaaaaaar doktordan geldim, çok şükür herşeyin yolunda olduğunu söyledi :) içim nasıl rahatladı anlatamam size, Mayıs'ın 25'ine randevu verdi, progestan'a Mayıs'ın 12'sine kadar devame edeceğim ve o gün bırakacağım :) iğneme ise 25 Mayıs'a kadar devam edeceğim, balık yiyemiyorum, süt içemiyorum dedim, önemli değil dedi, önemli olan 4. aydan itibaren yedikleriniz içtikleriniz dedi, 4. aydan itibaren yemem ve yememem gereken şeylerin listesini verecekmiş... işte böyle kızlar, gelir gelmez hemen yazayım dedim :) hepinizin desteği için tekrar tekrar teşekkür ediyorum canlarım, o kadar harikasınız ki, hepinizi de çoooooooooooooooooook seviyorum :) iyi ki varsınız :)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem :)aminnnnnnn ablacım rabbim herkese nasip etsin o günleri görmeyi :Saruboceq:
uuff be nasıl kırılmışki parmak hayret doğrusu şaştım :1shok:
çocuk ne kadar iriymiş acep merak ettim şimdi :uhm:
canım bein iyi ki varsın :) artık çok rahatladım, tekrar gördüm bebeğimin pıt pıtlarını :) doktora aşırı sinirli olduğumu söyledim, çok normal dedi, hem hamilelik hormonları hem de öncesinde yaşadığınız kayıplar buna sebep dedi, hatta ultrason esnasında gerginliğinizi ben bile hissettim dedi :)stres yapma kendine ablacım herşey yolunda inşallah meraklanma dualarımız seninle dert etme hadi derse ver kendini su gibi akıp geçsin zaman ve güzel haberlerle gel inşallah
İyi dersler ablacım :a015:
saat 5.00 deydi hayatım, geldik, Cunda'ya gittik oturduk bir çay içtik eve geldik :)ablacım randevunuz kaçtaydı inş herşey yolunda olacak bütün dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:
canım benim, inşallah herşey senin de gönlüne göre olacak birtanem, her duamda varsın :)tamam ablam görüşmek üzee kendine dikkat et akşama güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah dualarımız seninle sen canını sıkma çok güzel olucak herşey
canım benim, sağol birtanem :) inanılmaz rahatladım, ne zor bir işmiş ya değil mi? bir yandan hamileliğin zorlukları bir yandan kontrol gerginliği, offff yani :)ablacım hadi güzel haberlerle geliceksin inş. çigdemcim nasıl olayım geçen hafta raporlu evde yattım bu p.tesi salı yine kötü idim evde yattım kusma baş agrısı falan..evde raporlu yattıgım hafta acile falan gittim herşey normaldi bebk beslenemeyecek kadar kusmuyormuşum ama idrarda kum dökme çıkmıştı doktor evde dinlenmemi daha uygun gördü..valla 2 gün iyi isem 3 gün yatıyorum modunda oldum...
:roflol: :roflol: :roflol: aynen öyle canım, gözyaşlarım nöbette akmayı bekliyorlar :roflol:bu demektir ki artık sende bizdensinnn kaydirigubbakcemile3
iyi dersler ablacım dularımız seninle :Saruboceq:
hayrolaaaaaaaaaaaaaaa?????????burcuuuuuuuuuuuuuu sen hamiş olsuğun zaman test yaptırmadan önce nasıl değişiklikler oldu
:roflol: :roflol: :roflol: süpersin... zamanında benden de çok kalay gitmişti onlara :roflol:kızlar tarih çalışıyorum ama padişahların bi yeri kalmadı valla hepsini kalayladım
canım hayırlısı olsun, inşallah düşündüğümüz ve beklediğimiz gibidir, seni umutlandırmayayım ama bende ki en belirgin belirti akıntıydı hayatım :)şimdi canımcım ilk baştan anlatayım adetime bikaç gün kala göğüs uclarım acıyodu ama hiç önemsemedim adet günüm geçti hiç farkında olmadım ne batma ne bişi yoktu ertesi günü vajinamın üst kısmı ve yumurtalıklarımda batmalar olmaya başladı gene bişi yok iki gündürde sabahları adet sancısı gibi ağrılarım oluyor gün içerinde azalıyor bide azcıkın akıntım var
hoşgeldin canım :)Meraba kızlar bende katıldım sİze aranızda yenİyİm nasılsınız
üzüldüm hayatım, Allah bir daha yaşatmasın inşallah :) benim de 4 kaybım oldu ama şimdi tekrar hamileyim, Allaha şükür yolunda gidiyor şimdilik, inşallah senin de olacak canım, umudunu kaybetme sakın :)iyiyim canım.şu an hamile degilim ama 2 bebegimi kaybettim küçük bi yaram var ondan sonra tekrar deniyecem ya sen ben daha tanımıyorum sizi
çok şükür ki sebebi bulunmuş canım :) şimdi artık tedavi ile çok rahat bir şekilde bebeğine kavuşursun hayatım :)İlk bebegİmİ boŞ gebelİkten kÜrtaj oldum..2.5 ay sonra tekrar halİle kaldım onuda 7 haftalıkken dÜŞÜrdÜÜm...araŞtırıldı kanda pıhtılaŞma cıktı..hemen bebek İstİyordum kİ sİmİr testİmde kÜÇÜk bİ yara cıktı.Şİmdİ fİtİl kullandım..tam kontrole gİtcektİm hastalandım.bİtsİn gİdecem bakalım bu arada hepİnİze teŞŞkÜrler
hehehe nasıl da biliyor kaydirigubbakcemile3böyle deme kızz sonra filiz abla kızıyor
kimse yok topik durgun diyonuz ama sayfalarda yerinde durmuyor diyor kaydirigubbakcemile3
ahhhh kıyamam canım, inşallah en kısa zamanda iyileşirsin tatlım :)kızlar merhabalar dershaneye gidecektik dün idrar tahlili vermiştik drumuz aradı enfeksiyon çıkmış hemen idrar kültürü yaptırmamızı istedi oraya gidip geldik dershane kaldı
ben de yalnız bırakmam sizi :)canım yaaa yazık sana bende ara ara yoğunlaştım yarın dahada yoğun olucam
neyse sende burdasın demek yarın kaydirigubbakcemile2 süpppeeerr
desene yarın çoğumuz burdayız oleeeeeeeeeyyyyyyyyyy evde olanlar hhhhhuuuuuuu yalnız bırakmayın bizi sakıııııınnnnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım benim, desteğin için çok teşekkür ederim kayracığım :) çok şükür iyi haberleri alıp da gelebildim, insanın 1 sn içinde bile milyonlarca şey geçebiliyor aklından... masaya yattığım andan bebeğimin kalp atışlarını tekrar gördüğüm ana kadar öyle şeyler geçti ki aklımdan... sanırım bu bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alana kadar böyel sürecek... dediğin gibi elimiz yüreğimizde hep bir heyecanla yaşayacağız... canım sen beni, ben seni öyle iyi anlıyoruz ki :) Allah kimseye yaşatmasın, çünkü bunu yaşayan bilir, onun için kimse de bilmesin inşallah :) ben de senin güzel haberlerini bekliyorum tatlım, çok öpüyorum seni :)
SENİ ÖYLE ÇOK ANLIYORUMKİ,KAYGININ KORKUNUN BEKLENTİNİN A DAN Z YE SÖZLÜK ANLAMINI BİLİYORUM ARTIK.ELİ YÜREĞİNDE BEKLEMEK DEYİMİNİ YAŞAMA DÖNDÜRMEYİ BECERMEK SANIRIM BİZİM GİBİ BEKLENTİSİ ALLAHTAN OLANLARIN İŞİ.ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMA HERŞEY İYİ OLACAK SENİN ADINA EMİNİM.KÜÇÜK BİR BEYZADE GELECEK HİSSEDİYORUM.RABBİM ACININ,SABRIN VE ŞÜKÜRÜN MÜKAFATINI BİZLEREDE GÖSTERECEKTİR BEN EMİNİM.
HER DOKTOR RANDEVUSU ÖNCESİ ÖYLE KORKUYORUMKİ...BEBEK AZICIK HAREKETSİZ OLSA AĞRILARIM AZSA TAMAM DİYORUM YİNE BAŞLADI.ABLACIM SABIR VE DUA...TEK İHTİYACIMIZ BU...GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM...
evet hayatım, çok şükür herşey yolundaymış, bir sonraki kontrole kadar bekleyecğim artık :) sen nasılsın?ıyı aksamlar kıslar ablacım merhaba nasılsın bugun dr gıdıcekmıssın galıba nasıl gectı umarım hersey ıstedıgın yonde olmustur
hoşbulduk birtanem :)ablacım hoşgeldin....
kayracım nasılsın canım
sağol hayatım :) sizler olmasaydınız bu korkular ve endişelerle başbaşa tek başıma olacaktım ve nasıl başa çıkardım bilemiyorum, iyi ki varsınız ve bana desteğinizle hep umut verdiniz :) canım benim :)ablacığım canım çok mutlu oldumhihoyyythihoyyythihoyyytbak sana demiştik herşey güzel olacak bizde seni çok seviyoruz sende iyiki varsın canım benim:1hug::1hug:
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim rüzgarci m cok sevindim valla allah tamamina erdirir insallah ben iyiyim cok calisoyrum o kadar ev di isti kosturuyorum
sağol canım, çok teşekkür ederim, inşallah :) Allah yardımcın olsun, gerçekten işin zor, bir yandan iş, bir yandan ev, bir yandan çocuklar... işin zor valla :)merhaba kizlar nasilsiniz bakalim rüzgarci m cok sevindim valla allah tamamina erdirir insallah ben iyiyim cok calisoyrum o kadar ev di isti kosturuyorum
gözün aydın, ablacığın burda :)ablaaaa hoşgeldin
ablacım hoşgeldin....
kayracım nasılsın canım
sağol canım, çok teşekkür ederim, inşallah :) Allah yardımcın olsun, gerçekten işin zor, bir yandan iş, bir yandan ev, bir yandan çocuklar... işin zor valla :)
gözün aydın, ablacığın burda :)
nasıl bir ağrı canım? ne zaman kontrole gideceksin?canım meraba.biraz ağrım var korkuyorum.tv açık size bakıp çıkıyorum arada bir..sen nasılsın?
sağol birtanem, inşallah hepimiz için herşey daha güzel olacak :)filiz abla gözün aydın.dahada güzel olacak inşallah...
canım meraba.biraz ağrım var korkuyorum.tv açık size bakıp çıkıyorum arada bir..sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?