- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.781
evet ama oyun oynuyor :çok üzgünüm:
canım hiç korkma içini ferah tut herşey yolunda gidecek
inşallah canım ama elimde değil.30 ları bir görsem stres yapmayacağım ama daha çok küçük...
valla anlamadım filiz abla ya,adet sancısı gibi giriyor.doktorla sürekli irtibat halindeyim hatta bugün çok korkup gittim ama sorun yok diyor.bu stres mahvetti beni ya...sancı makinasınada bağlandım yok birşey anlamıyorumki...
ben çıkıyorum kızlar uzanacam biraz hepinizi öpüyorum iyi geceler
geçti ablacım ya 26 sıydı ama işte.evet doktorda abarttığımı olabileceğini veya ayakta çok kaldığımda sıklaşabileceğini söledi ama neyse boşver...
önemli olan senin boşverebilip rahatlayabilmen tatlım :) inşallah herşey yolunda gidecek ve Ömür'ü kucağına alıp kokusunu içine çektiğinde bütün bu endişeler, korkular yok olacak :) hepsini unutacaksın :) bizde o gün burada parti yapacağız :)
görüşürüz birtanem, bizi habersiz bırakma, ben de seni çok öptüm, sen de dikkat et kendine, iyi geceler :)bende kaçtım çok bitkinim.öpüldünüz.ablacım dikkat et kendine...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, Allah korusun yavrularımızı :)amin güzel yürekli ablacım.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
canım çok sevindim doktor kontrolün iyi geçmiş sonuna kadar böyle gider inşallah alkisalkisalkisben de çıkıyorum kızlar, hepinizi çok öpüyorum, yarın görüşmek üzere :)
gerçekten heralde hamileliğin çoğu endişeyle geçiyor dimi kayracım benimde o kadar sık aklıma kötü şeyler geliyorki ya öle olsa ya böle olsa die kafamdan kovalıyorum böyle düşünceler geldiği zaman hele senin gibi daha önce kötü bir tecrübe yaşayınca haklısın sürekli endişelenmekte hamileliğin tadını çıkar diyor arkadaşlarım ama nasıl benimki genelde stresle geçiyor ama kendi kendimi telkin ediyorum sürekli napım rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterecek inşallah dua delim başka elden gelen bir şşey yok içimizi temiz tutalım biz kendine iii bak arkadaşıminşallah canım ama elimde değil.30 ları bir görsem stres yapmayacağım ama daha çok küçük...
canım çok sevindim doktor kontrolün iyi geçmiş sonuna kadar böyle gider inşallah alkisalkisalkis
gerçekten heralde hamileliğin çoğu endişeyle geçiyor dimi kayracım benimde o kadar sık aklıma kötü şeyler geliyorki ya öle olsa ya böle olsa die kafamdan kovalıyorum böyle düşünceler geldiği zaman hele senin gibi daha önce kötü bir tecrübe yaşayınca haklısın sürekli endişelenmekte hamileliğin tadını çıkar diyor arkadaşlarım ama nasıl benimki genelde stresle geçiyor ama kendi kendimi telkin ediyorum sürekli napım rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterecek inşallah dua delim başka elden gelen bir şşey yok içimizi temiz tutalım biz kendine iii bak arkadaşım
Kızlaaaaaaar doktordan geldim, çok şükür herşeyin yolunda olduğunu söyledi :) içim nasıl rahatladı anlatamam size, Mayıs'ın 25'ine randevu verdi, progestan'a Mayıs'ın 12'sine kadar devame edeceğim ve o gün bırakacağım :) iğneme ise 25 Mayıs'a kadar devam edeceğim, balık yiyemiyorum, süt içemiyorum dedim, önemli değil dedi, önemli olan 4. aydan itibaren yedikleriniz içtikleriniz dedi, 4. aydan itibaren yemem ve yememem gereken şeylerin listesini verecekmiş... işte böyle kızlar, gelir gelmez hemen yazayım dedim :) hepinizin desteği için tekrar tekrar teşekkür ediyorum canlarım, o kadar harikasınız ki, hepinizi de çoooooooooooooooooook seviyorum :) iyi ki varsınız :)
inşallah canım ama elimde değil.30 ları bir görsem stres yapmayacağım ama daha çok küçük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?