Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

valla anlamadım filiz abla ya,adet sancısı gibi giriyor.doktorla sürekli irtibat halindeyim hatta bugün çok korkup gittim ama sorun yok diyor.bu stres mahvetti beni ya...sancı makinasınada bağlandım yok birşey anlamıyorumki...

canım, psikolojik olarak bu ağrılar oluşuyor olabilir mi acaba? madem doktorun normal buldu, sancı makinesinde de bir şey çıkmadı, geriye bir tek psikolojik olduğu kalıyor... aaa bir de aklıma ne geldi, internette okumuştum, nerdeydi hatırlamıyorum ama bu adet sancısına benzer sancıların adet döngüsüne gelindiğinde oluştuğunu ve bazı hamilelerde 9 ay boyunca her adet dönemine denk gelen günlerde bu sancıların olduğunu okumuştum, senin son adet tarihin neydi tatlım?

geçti ablacım ya 26 sıydı ama işte.evet doktorda abarttığımı olabileceğini veya ayakta çok kaldığımda sıklaşabileceğini söledi ama neyse boşver...

geçti ablacım ya 26 sıydı ama işte.evet doktorda abarttığımı olabileceğini veya ayakta çok kaldığımda sıklaşabileceğini söledi ama neyse boşver...

önemli olan senin boşverebilip rahatlayabilmen tatlım :) inşallah herşey yolunda gidecek ve Ömür'ü kucağına alıp kokusunu içine çektiğinde bütün bu endişeler, korkular yok olacak :) hepsini unutacaksın :) bizde o gün burada parti yapacağız :)

amin güzel yürekli ablacım.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

bende kaçtım çok bitkinim.öpüldünüz.ablacım dikkat et kendine...
görüşürüz birtanem, bizi habersiz bırakma, ben de seni çok öptüm, sen de dikkat et kendine, iyi geceler :)
amin güzel yürekli ablacım.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, Allah korusun yavrularımızı :)

inşallah canım ama elimde değil.30 ları bir görsem stres yapmayacağım ama daha çok küçük...
gerçekten heralde hamileliğin çoğu endişeyle geçiyor dimi kayracım benimde o kadar sık aklıma kötü şeyler geliyorki ya öle olsa ya böle olsa die kafamdan kovalıyorum böyle düşünceler geldiği zaman hele senin gibi daha önce kötü bir tecrübe yaşayınca haklısın sürekli endişelenmekte hamileliğin tadını çıkar diyor arkadaşlarım ama nasıl benimki genelde stresle geçiyor ama kendi kendimi telkin ediyorum sürekli napım rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterecek inşallah dua delim başka elden gelen bir şşey yok içimizi temiz tutalım biz kendine iii bak arkadaşım

sağolasın canım.evet bir kayıptan sonra böyle oluyor insan.allahım yardımcımız olsun ne diyeyim...sende kendine iyi bak...

süperrrrrr minik kelebeğimizz büyyyor artık annesi çok sevindim herşeyin iyi olmasınaa
hihoyyyt
inşallah canım ama elimde değil.30 ları bir görsem stres yapmayacağım ama daha çok küçük...

işallah hepimiz canım 30ları görcez sonrada bebişlerimizi sağıkı bişekilde kucağımızda görücezz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…