Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ablammmmmmmmmm benim nasıl sevindim anlatamam alla şükürler olsun artık içi ferah tut umarım önündeki diğer aylarda çok güzel olurhihoyyyt
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim rüzgarci m cok sevindim valla allah tamamina erdirir insallah ben iyiyim cok calisoyrum o kadar ev di isti kosturuyorum
hoşgeldin karamanlı nasılsın senin işinde zor iki yere birden koşturuyosun allah yardımcın olsun kendine çok dikkatet

inşallah canım ama elimde değil.30 ları bir görsem stres yapmayacağım ama daha çok küçük...

canım benim inşallahhhhh 30 larıda görücen kucağına aldığın zamanıda endişelenme bol bol dua et biz hep senin için ediyoruz alla kabul etsin

herkese günaydın cumanız mübarek dualarımız kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhh
nasılsınız canlarım
rara çok güzel bi yazıydı çok teşekkür ederim

kızlaaar günaydııınnn a.s.
tatil yapanlar bizim içinde uyyun:çok üzgünüm:
günaydın canım nasılsın
arifeeee günaydınnnnn
varmı bişeyyyy

günaydın tekrar canım yok canım hala aynı ama akşam çok karnım ağırdı ahanda geliyo dedim ped taktım hiç bişicik yok hayırlısı olsun

günaydın canım nasılsın

günaydın tekrar canım yok canım hala aynı ama akşam çok karnım ağırdı ahanda geliyo dedim ped taktım hiç bişicik yok hayırlısı olsun

seninde cuman mübarek olsun canımcım
hadi bakalım bugunude kırmızısız atlatalım işallah :Saruboceq:

benim hamileliğim ilk bir ayı acayip adet sancılarıyla geçti
geceleri uykumdan uyandım eşim hep belime karnıma masaj yapıyodu
ama kısa sürüyodu

benim hamileliğim ilk bir ayı acayip adet sancılarıyla geçti
geceleri uykumdan uyandım eşim hep belime karnıma masaj yapıyodu
ama kısa sürüyodu

benimde dün akşam çok fenaydı vajinamın üst tarafı resmen sızlıyodu adet olucakmışım gibi ama bu sabah öyle bişi yok

kumsal bulcuk günaydın hayırlı cumalar nasılsınız bugün
kumsalım galiba müjdeli haberi vereceksin bizlere

günaydın pembişim hayırlı cumalar
iyyiz valla çalışıyoz işçiyiz haklıyızz çalışıyozz modundayızz kaydirigubbakcemile3
benimde dün akşam çok fenaydı vajinamın üst tarafı resmen sızlıyodu adet olucakmışım gibi ama bu sabah öyle bişi yok

:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2
ifadeler yeterli olmuşutr herhalde kaydirigubbakcemile3

canım bneim inşallah çok sağol

ayyy alıştı artık yuvasına iyice ne güsel yaa
bende istiyorum hatta bi kedi bi kuş bi köpek hepsi bi arada osun hihoyyyt

evet nasıl sevindim anlatamam ya çok tatlıydı resmen inceledi yüzümü kafasını bi sağa bi sola çevirerek ay sende bendensin bende çok seviyorum hayvanları

Günaydınnnnnnnn canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benimmmmm
Gününüz aydın neşeniz bol cumanız mübarek ve işçi bayramınız kutlu olsun hanımlarrrrrr kaydirigubbakcemile3

Öncelikle filiz ablacım dün akşam sırf senin haberini okumak için topiği açtım güzel haberini okudum ve kapattım o kadar yorgun ve halsizdimki dün akşam sana yazamadım ablacım. Yanlış anlaşılma olmasın yane şeker:):):) Ben sana demiştim endişelenme stres yapma herşey yolunda diye dimi o kadar dua ediyoruz Allahım geri çevirmez bizleri. İnşallah bundan sonra daha da güzel gelişecek herşey ablacım sende bizler gibi gerek mutlulukla gerek sıkıntısı ile yaşayacaksın her haftayı inşallaaahhhhh....

Rukiye canımmm yazı çok hoştu dün akşam okudum ve bayıldım Rabbim inşallah yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder.....

Burcu kızzz günaydın nabeeerrrrr???? Bayramın kutlu olsun bacımmmm kaydirigubbakcemile3

Kumsalım Arifem günaydın balımmmm kırmızılar hala gelmemiş çok sevindim inşallah bu ay müjdeli haberi önce senden sonrada neşeden alacağız Allahımın izini ile. Gerçi dediğin gibi ümitlenmekte istemeyiz üzülmeyin diye ama ne yapalım bir umut..... Bu arada yakut artık alıştı demek size ne güzel ya ama hamile olunca onu evden uzaklaştırman gerekecek biliyorsun dimi tatlım

İncii günaydın şeker nasılsın? Nasıl gidiyor işler, hayat, hamilelik? Herşey yolundadır umarım...

Kızlar bu gün cuma yani benim ödeme günüm üstelik ay başı rapor çıkarmam gerek bu gün çok sık aranızda olamayabilirim beni merak etmeyin işlerden bunaldıkça gelirim ama canlarımmmm......

ceren günaydın canım hayırlı bayramlar bugün çok uykum var resmen gözlerim kapanıyor sanırsam uyuyacağım.Bugün yoğumuşsun çok yorma cerenimizi

ayyy alıştı artık yuvasına iyice ne güsel yaa
bende istiyorum hatta bi kedi bi kuş bi köpek hepsi bi arada osun hihoyyyt

oldu canım yanına balık kaplumbağa yılan akrep felanda ekle tam olsun
hayvanat bahçesimi açıyorsun evde? aaaaaaa
kuzums en hamilesin uzak durman gerek hayvanlardan dellenmeee :mymeka:

ya benim çok uykum var kahvaltımı bitireyim oturduğum yerden uyumaya çalışacağım banane

kızz inci sen daha sabahtan bunları söylersen gün bitmez gülüm git elini yüzünü yıka bak ne güzel hava var dışarda kendine gel bir silkin yaşamın tadına var hadi kalkkkk

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:17 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…