- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.801
ablammmmmmmmmm benim nasıl sevindim anlatamam alla şükürler olsun artık içi ferah tut umarım önündeki diğer aylarda çok güzel olurhihoyyytKızlaaaaaaar doktordan geldim, çok şükür herşeyin yolunda olduğunu söyledi :) içim nasıl rahatladı anlatamam size, Mayıs'ın 25'ine randevu verdi, progestan'a Mayıs'ın 12'sine kadar devame edeceğim ve o gün bırakacağım :) iğneme ise 25 Mayıs'a kadar devam edeceğim, balık yiyemiyorum, süt içemiyorum dedim, önemli değil dedi, önemli olan 4. aydan itibaren yedikleriniz içtikleriniz dedi, 4. aydan itibaren yemem ve yememem gereken şeylerin listesini verecekmiş... işte böyle kızlar, gelir gelmez hemen yazayım dedim :) hepinizin desteği için tekrar tekrar teşekkür ediyorum canlarım, o kadar harikasınız ki, hepinizi de çoooooooooooooooooook seviyorum :) iyi ki varsınız :)
hoşgeldin karamanlı nasılsın senin işinde zor iki yere birden koşturuyosun allah yardımcın olsun kendine çok dikkatetmerhaba kizlar nasilsiniz bakalim rüzgarci m cok sevindim valla allah tamamina erdirir insallah ben iyiyim cok calisoyrum o kadar ev di isti kosturuyorum
inşallah canım ama elimde değil.30 ları bir görsem stres yapmayacağım ama daha çok küçük...
günaydın canım nasılsınkızlaaar günaydııınnn a.s.
tatil yapanlar bizim içinde uyyun:çok üzgünüm:
arifeeee günaydınnnnn
varmı bişeyyyy
günaydın canım nasılsın
günaydın tekrar canım yok canım hala aynı ama akşam çok karnım ağırdı ahanda geliyo dedim ped taktım hiç bişicik yok hayırlısı olsun
benim hamileliğim ilk bir ayı acayip adet sancılarıyla geçti
geceleri uykumdan uyandım eşim hep belime karnıma masaj yapıyodu
ama kısa sürüyodu
kumsal bulcuk günaydın hayırlı cumalar nasılsınız bugün
kumsalım galiba müjdeli haberi vereceksin bizlere
kumsal bulcuk günaydın hayırlı cumalar nasılsınız bugün
kumsalım galiba müjdeli haberi vereceksin bizlere
benimde dün akşam çok fenaydı vajinamın üst tarafı resmen sızlıyodu adet olucakmışım gibi ama bu sabah öyle bişi yok
günaydın pembişim hayırlı cumalar
iyyiz valla çalışıyoz işçiyiz haklıyızz çalışıyozz modundayızz kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2
ifadeler yeterli olmuşutr herhalde kaydirigubbakcemile3
kızlar dün akşam yakutum parmağıma geldi ve uzun süre öylece kaldık
çok sevindim artık kaçmıyo bizden
ayyy alıştı artık yuvasına iyice ne güsel yaa
bende istiyorum hatta bi kedi bi kuş bi köpek hepsi bi arada osun hihoyyyt
ya benim çok uykum var kahvaltımı bitireyim oturduğum yerden uyumaya çalışacağım banane
ayyy alıştı artık yuvasına iyice ne güsel yaa
bende istiyorum hatta bi kedi bi kuş bi köpek hepsi bi arada osun hihoyyyt
ya benim çok uykum var kahvaltımı bitireyim oturduğum yerden uyumaya çalışacağım banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?