- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.821
Günaydınnnnnnnn canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benimmmmm
Gününüz aydın neşeniz bol cumanız mübarek ve işçi bayramınız kutlu olsun hanımlarrrrrr kaydirigubbakcemile3
Öncelikle filiz ablacım dün akşam sırf senin haberini okumak için topiği açtım güzel haberini okudum ve kapattım o kadar yorgun ve halsizdimki dün akşam sana yazamadım ablacım. Yanlış anlaşılma olmasın yane şeker:):):) Ben sana demiştim endişelenme stres yapma herşey yolunda diye dimi o kadar dua ediyoruz Allahım geri çevirmez bizleri. İnşallah bundan sonra daha da güzel gelişecek herşey ablacım sende bizler gibi gerek mutlulukla gerek sıkıntısı ile yaşayacaksın her haftayı inşallaaahhhhh....
Rukiye canımmm yazı çok hoştu dün akşam okudum ve bayıldım Rabbim inşallah yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder.....
Burcu kızzz günaydın nabeeerrrrr???? Bayramın kutlu olsun bacımmmm kaydirigubbakcemile3
Kumsalım Arifem günaydın balımmmm kırmızılar hala gelmemiş çok sevindim inşallah bu ay müjdeli haberi önce senden sonrada neşeden alacağız Allahımın izini ile. Gerçi dediğin gibi ümitlenmekte istemeyiz üzülmeyin diye ama ne yapalım bir umut..... Bu arada yakut artık alıştı demek size ne güzel ya ama hamile olunca onu evden uzaklaştırman gerekecek biliyorsun dimi tatlım
İncii günaydın şeker nasılsın? Nasıl gidiyor işler, hayat, hamilelik? Herşey yolundadır umarım...
Kızlar bu gün cuma yani benim ödeme günüm üstelik ay başı rapor çıkarmam gerek bu gün çok sık aranızda olamayabilirim beni merak etmeyin işlerden bunaldıkça gelirim ama canlarımmmm......
evet nasıl sevindim anlatamam ya çok tatlıydı resmen inceledi yüzümü kafasını bi sağa bi sola çevirerek ay sende bendensin bende çok seviyorum hayvanları
oyy ne güsel en sevdiğim uyku çeşidi şekereme mirmirmirmirya benim çok uykum var kahvaltımı bitireyim oturduğum yerden uyumaya çalışacağım banane
Günaydınnnnnnnn canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benimmmmm
Gününüz aydın neşeniz bol cumanız mübarek ve işçi bayramınız kutlu olsun hanımlarrrrrr kaydirigubbakcemile3
Öncelikle filiz ablacım dün akşam sırf senin haberini okumak için topiği açtım güzel haberini okudum ve kapattım o kadar yorgun ve halsizdimki dün akşam sana yazamadım ablacım. Yanlış anlaşılma olmasın yane şeker:):):) Ben sana demiştim endişelenme stres yapma herşey yolunda diye dimi o kadar dua ediyoruz Allahım geri çevirmez bizleri. İnşallah bundan sonra daha da güzel gelişecek herşey ablacım sende bizler gibi gerek mutlulukla gerek sıkıntısı ile yaşayacaksın her haftayı inşallaaahhhhh....
Rukiye canımmm yazı çok hoştu dün akşam okudum ve bayıldım Rabbim inşallah yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder.....
Burcu kızzz günaydın nabeeerrrrr???? Bayramın kutlu olsun bacımmmm kaydirigubbakcemile3
Kumsalım Arifem günaydın balımmmm kırmızılar hala gelmemiş çok sevindim inşallah bu ay müjdeli haberi önce senden sonrada neşeden alacağız Allahımın izini ile. Gerçi dediğin gibi ümitlenmekte istemeyiz üzülmeyin diye ama ne yapalım bir umut..... Bu arada yakut artık alıştı demek size ne güzel ya ama hamile olunca onu evden uzaklaştırman gerekecek biliyorsun dimi tatlım
İncii günaydın şeker nasılsın? Nasıl gidiyor işler, hayat, hamilelik? Herşey yolundadır umarım...
Kızlar bu gün cuma yani benim ödeme günüm üstelik ay başı rapor çıkarmam gerek bu gün çok sık aranızda olamayabilirim beni merak etmeyin işlerden bunaldıkça gelirim ama canlarımmmm......
oldu canım yanına balık kaplumbağa yılan akrep felanda ekle tam olsun
hayvanat bahçesimi açıyorsun evde? aaaaaaa
kuzums en hamilesin uzak durman gerek hayvanlardan dellenmeee :mymeka:
kızz inci sen daha sabahtan bunları söylersen gün bitmez gülüm git elini yüzünü yıka bak ne güzel hava var dışarda kendine gel bir silkin yaşamın tadına var hadi kalkkkk
günaydın canım nasılsın cerencim miniğimiz nasıl
seninde bayramın kutlu olsun cicim evet hala gelmedi bekliyorum hayırlısı olsun inşallah dua edin bana kötü bişeyle karşılaşmayayım sonunda inşallah hayırlı haberdir cerencim
evet baya alıştık birbirimize parmağa gelmer başladı amaaaaaaaaaa neden ben on açok alıştım bırakamma ki:çok üzgünüm:
canım beniimmmmm dualarımız sizlerle biliyorsun balım Allahın izini ile inşallah yarın hastaneden güzel haberi alırsın güzelim. Bu arada adetinin geciktiğini evde bilen varmı gülüm? Sen içini ferah tut birtanem kötü bir şey olacağını sanmıyorum olsa olsa bebiş olur inşallaaahh :Saruboceq:
Canım benim hamilelikte hayvanlardan uzak durulması gerektiğini söylemişti doktorum bana daha ilk muayenede onlardan bulaşan bir hastalık varmış ve ciddi boyutta bebeği ve anneyi etkiliyormuş Allah muhafaza. Birde kuş gribi vakası var biliyorsun o yüzden kuşlarda tehdit aslında sen uzağa gönderme canım ama evin içinde de tutma bir süre en azından kayınvalidenlere felan verirsin özledikçe orda gider görürsün yakutu olmazmı?
günaydın canım seninde payramın kutu olsunn kaydirigubbakcemile2
benimde patron bugun tepemde hatta şu anda benden iş bekliyorr kaydirigubbakcemile3
:çok üzgünüm: vurma yavv durr şimdi ellemiyom hiç bi hayvana
bi dene capon balığım varr oda cup cup yüzüyo kendi kendinee
hayvansever arkadaşlarım benim şu linklere bir göz atarsanız sevinirim canlarım.....
GEBELİKTE HAYVAN BESLEMEK - GELECEĞİN MİMARI ANNELERE.. - Blogcu
Gebelikte hayvan besleme
günaydın güzeller nasılsınız bakalım
ayy çok şeker oluyolar yaa
evet valla apartmand bi kedi var yavruydu büyüdü şimdi oda hamile
kızıyom bi apartmana bi hamile yeter git başka yerde doğur diyee
:roflol::roflol::roflol::roflol: ne istiyon kız kedicikten
günaydın güzeller nasılsınız bakalım
inşallah cerencim inşalllah çok sağol canım allah hepinizden razı olsun yok canım eşimden başka kimse bilmiyor söylemedim keşeke dediğin gibi olsa
hııııı anladım ama bunu şimdiden düşünmeyeyeim ben bebişim bi ben geldim anne burdayım desin ozaman bakarız şimdilik benim bebişim yakutum
canım çok sağol ya biliçlendirdin beni rabbim o günleri göstersin bakıcaz artık
canım kültür verdik 4 günde çıkarmış pazartesi günü alacaz bakalımgünaydın nurcum nasılsın canım dün akşam gittinmi doktora ne dedi
günaydın nurr biz iyiyiz sen nasılsın
Bayramın kutlu olsun :dance:
nasıl oldun canım ağrın sızın varmı?
:
canım beniimmmmm dualarımız sizlerle biliyorsun balım Allahın izini ile inşallah yarın hastaneden güzel haberi alırsın güzelim. Bu arada adetinin geciktiğini evde bilen varmı gülüm? Sen içini ferah tut birtanem kötü bir şey olacağını sanmıyorum olsa olsa bebiş olur inşallaaahh :Saruboceq:
Canım benim hamilelikte hayvanlardan uzak durulması gerektiğini söylemişti doktorum bana daha ilk muayenede onlardan bulaşan bir hastalık varmış ve ciddi boyutta bebeği ve anneyi etkiliyormuş Allah muhafaza. Birde kuş gribi vakası var biliyorsun o yüzden kuşlarda tehdit aslında sen uzağa gönderme canım ama evin içinde de tutma bir süre en azından kayınvalidenlere felan verirsin özledikçe orda gider görürsün yakutu olmazmı?
ayy çok şeker oluyolar yaa
evet valla apartmand bi kedi var yavruydu büyüdü şimdi oda hamile
kızıyom bi apartmana bi hamile yeter git başka yerde doğur diyee
:roflol::roflol::roflol::roflol: ne istiyon kız kedicikten
günaydın canım iyyizzz sen nasılsıngünaydın güzeller nasılsınız bakalım
heee patronj senden iş bekliyor sen burda lak lak yapıyorsun heee :mymeka:
anladım bu gün bayram o yüzden protesto ediyorsun patronu :roflol:
elleme zatii cicim ellediğini duyayım gelir seni bursada boğarım :roflol:
ayyy ilahi yani bencede
aklıma geldi şimdi kedi hamile deyince eşimin çalıştığı yerde bir kedi varmış
hamileymiş ve geçen hafta tam yedi tane yavru kedi doğurmuş eşim diyorki yaw diyor daha doğuralı bir hafta oldu ama kedi zayıfladı manken gibi dolanıyor etrafta hemde yedi tane çıkardı nasıl oluyor anlamıyorum diyor.
Ve malesef eşim bunları görünce benimde doğumdan sonra hastaneden manken gibi çıkmamı bekliyor garibim :roflol: :roflol: :roflol:
:
canım benim kimseye söylemede zaten herkes sorar strese sokar seni hadi bakalım yarın güzel haberlerini alırız inşallaaahhhh. Mutlaka ne olursa olsun yaz bize tamammı balım. Valla çatlarız meraktan heee kaydirigubbakcemile3
kız dur şimdilik dursun yakut hele bir yarın ola o zaman düşünürsün :uhm:
canım kültür verdik 4 günde çıkarmış pazartesi günü alacaz bakalım
sen nasılsın canım kayınbaban nasıl oldu
sağol canım bende iyiyim
ağrı sızı yok bende kalktım biraz test çözeyim kociş uyurken
ayyy ilahi yani bencede
aklıma geldi şimdi kedi hamile deyince eşimin çalıştığı yerde bir kedi varmış
hamileymiş ve geçen hafta tam yedi tane yavru kedi doğurmuş eşim diyorki yaw diyor daha doğuralı bir hafta oldu ama kedi zayıfladı manken gibi dolanıyor etrafta hemde yedi tane çıkardı nasıl oluyor anlamıyorum diyor.
Ve malesef eşim bunları görünce benimde doğumdan sonra hastaneden manken gibi çıkmamı bekliyor garibim :roflol: :roflol: :roflol:
canım benim kimseye söylemede zaten herkes sorar strese sokar seni hadi bakalım yarın güzel haberlerini alırız inşallaaahhhh. Mutlaka ne olursa olsun yaz bize tamammı balım. Valla çatlarız meraktan heee kaydirigubbakcemile3
kız dur şimdilik dursun yakut hele bir yarın ola o zaman düşünürsün :uhm:
kız burcu alem kızsın heeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?