- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.841
günaydin bir selam vereyim dedim sizden ayrilamiyorum
günaydın canım nasılsın
günaydın canım nasılsın
ben cikiyorum canlarim öptümmm
canım kültür verdik 4 günde çıkarmış pazartesi günü alacaz bakalım
sen nasılsın canım kayınbaban nasıl oldu
sağol canım bende iyiyim
ağrı sızı yok bende kalktım biraz test çözeyim kociş uyurken
evet cerencim çok doğru söylüyorsun doktorun aban ilk yaptığı testlerden biride oydu hayvanlardan geçen bi hastalık varmı diyee oda uyardı o zamandan beri uzak duruyorum
kaydirigubbakcemile3 hee işçiyizz haklıyız diye diye iş yapıyorum :1rolleyes:
delikafaduldenayy boğma kı bi doğuram önce duu görem yavrumu :çok üzgünüm:
roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: maken gibi heeeeeee
canım daha söylemeden sıkboğaz ediyolar söylesem ne olur acaba düşünemiyorum
evet yarın bi olsun mutlaka yazarım cerencim merak etme
:roflol::roflol::roflol:
süperrr manken gibi kedi
o zaman apartankinin uzak bi yerde doğruması gerek bu halde kıskanıosam
doğumdan sonraaa
aman gülüm ağrın sızın sancın olmasında gerisi mühim değil yavru kuşum
kız sen yine açmı duruyorsun ilayda halsiz kalmıştır içerde kuzu yemek yesene bebişe yazık yaaaklava:
evet canım hayvanlar ve gebelik delikafadulden delikafadulden delikafadulden
İŞÇİYİZ HAKLIYIZZZ :lepi: :lepi: :lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay ay ay kıyamam ben ona yavrusunu görecekmiş
tamam boğmam azıcık cımırırım olurmu :roflol:
evet canım manken gibi düşünsene a.s :roflol:
evet yaa acaip üzerine gelirler boşver amaaannnn ne gerek var güzel haber alırsan müjdeni istersin olur biter hihoyyyt hihoyyyt
valla gelip haberi yazmazsan arka cepten ararım seni heee :roflol:
bencede kızz erkekler anlamıyorlar valla yaa neden göbek gitmiyormuş bebek çıkıyormuş ama göbek duruyormuş şeytan diyo çak iki tane :mymeka:
kaydirigubbakcemile3
çiğdem bugün çalışmıyor galiba ne yaptı acaba cinsiyetini öğrenebildimi.
ben cikiyorum canlarim öptümmm
dimi ama ne gerek var olursa söyleriz nası yapcan o işi tel no yokki sendekaydirigubbakcemile3
cerenim sabah kalkınca canım bişey istemiyor ya iştahım kapandı resmen zorla yemek yiyorum resmen
ay ceren göbek dedinde bende fena göbek yaptım heeee nası gitcek bilmiyom
ay ceren göbek dedinde bende fena göbek yaptım heeee nası gitcek bilmiyom
günaydın canım nasılsıngünaydin bir selam vereyim dedim sizden ayrilamiyorum
evet yaa işallah öğrenmiştirçiğdem bugün çalışmıyor galiba ne yaptı acaba cinsiyetini öğrenebildimi.
güle güle canım bizde öptükben cikiyorum canlarim öptümmm
aman gülüm ağrın sızın sancın olmasında gerisi mühim değil yavru kuşum
kız sen yine açmı duruyorsun ilayda halsiz kalmıştır içerde kuzu yemek yesene bebişe yazık yaaaklava:
evet canım hayvanlar ve gebelik delikafadulden delikafadulden delikafadulden
İŞÇİYİZ HAKLIYIZZZ :lepi: :lepi: :lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay ay ay kıyamam ben ona yavrusunu görecekmiş
tamam boğmam azıcık cımırırım olurmu :roflol:
evet canım manken gibi düşünsene a.s :roflol:
evet yaa acaip üzerine gelirler boşver amaaannnn ne gerek var güzel haber alırsan müjdeni istersin olur biter hihoyyyt hihoyyyt
valla gelip haberi yazmazsan arka cepten ararım seni heee :roflol:
bencede kızz erkekler anlamıyorlar valla yaa neden göbek gitmiyormuş bebek çıkıyormuş ama göbek duruyormuş şeytan diyo çak iki tane :mymeka:
kaydirigubbakcemile3
heh acık cımcırr kaydirigubbakcemile3
he vala erkekler anlamıyoo benimki ee göbenn duruo hala gibi tepki verirsee
seninkide duruyo derim :roflol::roflol:
ya ne kızıyon hemen veririm ne olcek amin canım inşallahhhhhhhhhhhhCanım benimmm hoş geldin kuzummm nasılsın? Hazırlıklar bittimi seyahat için tatlım?
çiğdem yarın sabah haber veririm demişti ama sanırım tatil olduğunu unuttu büyük ihtimalle çalışmıyordur belki bu gün gün içinde gelir yazar. gelmezse kendi bilirklava:
Güle güle canım kendine ve bebeğine çok çok iyi bak
Allaha emanet olun size iyi tatilleerrr :a015:
kız arka cep muhabbetini bilmiyinmi sen ilahiiiii kaydirigubbakcemile3
bak birde cebim yokki diyor utanmadan ver o zaman arıyayım aaaa ayıp ayıp senin yaptığınklava:
kızz deli olurmu öyle iştah gitti ilaydayı düşünsene yaa sana kendin için ye diyen yok zaten seni düşünen kim :dilcikar:
kızz delüüüüüüü ne gitmesi daha çok şişicek oooo maymun :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
allah içini doldursun inş canım
evet tatlım, hayırlısıyla önümdeki şu 1 ayı da atlatsam tamamen rahatlayacağım :) Allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah :)süperrrrrr minik kelebeğimizz büyyyor artık annesi çok sevindim herşeyin iyi olmasınaa
hihoyyyt
işallah hepimiz canım 30ları görcez sonrada bebişlerimizi sağıkı bişekilde kucağımızda görücezz :Saruboceq:
ben sizin için geldim tatlım :) uyumadım bak cin gibiyim :)kızlaaar günaydııınnn a.s.
tatil yapanlar bizim içinde uyyun:çok üzgünüm:
sağol birtaneeem, inşallah güzelim, önümde zorlu bir 1 ay daha var, onu da atlatırsam rahatlayacağım tam anlamıyla :) senin de güzel haberlerini bekliyoruz bu arada :)ablammmmmmmmmm benim nasıl sevindim anlatamam alla şükürler olsun artık içi ferah tut umarım önündeki diğer aylarda çok güzel olurhihoyyyt
hoşgeldin karamanlı nasılsın senin işinde zor iki yere birden koşturuyosun allah yardımcın olsun kendine çok dikkatet
canım benim inşallahhhhh 30 larıda görücen kucağına aldığın zamanıda endişelenme bol bol dua et biz hep senin için ediyoruz alla kabul etsin
ayyyy ben de çok seviyorum bu tatlı şeyleri ama bebek kararını verdiğimizden beri hiçbir hayvana yaklaşamıyorumayyy alıştı artık yuvasına iyice ne güsel yaa
bende istiyorum hatta bi kedi bi kuş bi köpek hepsi bi arada osun hihoyyyt
canım benim birtanem :) doktor herşey yolunda dedi demesine ama tam olarak ben rahatlayamadım, ne duymak istiyorum bilmiyorum, sabahtan beri göğüslerime takmış durumdayım, sızlamaları azaldı, durduk yere canımı acıtan sızılar yok, kafama çok takıldı, offff ben kafayı yemezsem iyidir... azar işiteceğimi bile bile size söylüyorum bunları ama napiim? kafama takılıyor işteGünaydınnnnnnnn canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benimmmmm
Gününüz aydın neşeniz bol cumanız mübarek ve işçi bayramınız kutlu olsun hanımlarrrrrr kaydirigubbakcemile3
Öncelikle filiz ablacım dün akşam sırf senin haberini okumak için topiği açtım güzel haberini okudum ve kapattım o kadar yorgun ve halsizdimki dün akşam sana yazamadım ablacım. Yanlış anlaşılma olmasın yane şeker:):):) Ben sana demiştim endişelenme stres yapma herşey yolunda diye dimi o kadar dua ediyoruz Allahım geri çevirmez bizleri. İnşallah bundan sonra daha da güzel gelişecek herşey ablacım sende bizler gibi gerek mutlulukla gerek sıkıntısı ile yaşayacaksın her haftayı inşallaaahhhhh....
Rukiye canımmm yazı çok hoştu dün akşam okudum ve bayıldım Rabbim inşallah yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder.....
Burcu kızzz günaydın nabeeerrrrr???? Bayramın kutlu olsun bacımmmm kaydirigubbakcemile3
Kumsalım Arifem günaydın balımmmm kırmızılar hala gelmemiş çok sevindim inşallah bu ay müjdeli haberi önce senden sonrada neşeden alacağız Allahımın izini ile. Gerçi dediğin gibi ümitlenmekte istemeyiz üzülmeyin diye ama ne yapalım bir umut..... Bu arada yakut artık alıştı demek size ne güzel ya ama hamile olunca onu evden uzaklaştırman gerekecek biliyorsun dimi tatlım
İncii günaydın şeker nasılsın? Nasıl gidiyor işler, hayat, hamilelik? Herşey yolundadır umarım...
Kızlar bu gün cuma yani benim ödeme günüm üstelik ay başı rapor çıkarmam gerek bu gün çok sık aranızda olamayabilirim beni merak etmeyin işlerden bunaldıkça gelirim ama canlarımmmm......
günaydın tatlım, iyidir, sen nasılsın?günaydın güzeller nasılsınız bakalım
ya ne kızıyon hemen veririm ne olcek amin canım inşallahhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?