Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aman gülüm ağrın sızın sancın olmasında gerisi mühim değil yavru kuşum
kız sen yine açmı duruyorsun ilayda halsiz kalmıştır içerde kuzu yemek yesene bebişe yazık yaaa klava:

evet canım hayvanlar ve gebelik delikafadulden delikafadulden delikafadulden

İŞÇİYİZ HAKLIYIZZZ :lepi: :lepi: :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay ay ay kıyamam ben ona yavrusunu görecekmiş
tamam boğmam azıcık cımırırım olurmu :roflol:

evet canım manken gibi düşünsene a.s :roflol:

evet yaa acaip üzerine gelirler boşver amaaannnn ne gerek var güzel haber alırsan müjdeni istersin olur biter hihoyyyt hihoyyyt
valla gelip haberi yazmazsan arka cepten ararım seni heee :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
süperrr manken gibi kedi
o zaman apartankinin uzak bi yerde doğruması gerek bu halde kıskanıosam
doğumdan sonraaa

bencede kızz erkekler anlamıyorlar valla yaa neden göbek gitmiyormuş bebek çıkıyormuş ama göbek duruyormuş şeytan diyo çak iki tane :mymeka:

kaydirigubbakcemile3

dimi ama ne gerek var olursa söyleriz nası yapcan o işi tel no yokki sendekaydirigubbakcemile3

cerenim sabah kalkınca canım bişey istemiyor ya iştahım kapandı resmen zorla yemek yiyorum resmen

günaydin bir selam vereyim dedim sizden ayrilamiyorum

Canım benimmm hoş geldin kuzummm nasılsın? Hazırlıklar bittimi seyahat için tatlım?

çiğdem bugün çalışmıyor galiba ne yaptı acaba cinsiyetini öğrenebildimi.

çiğdem yarın sabah haber veririm demişti ama sanırım tatil olduğunu unuttu büyük ihtimalle çalışmıyordur belki bu gün gün içinde gelir yazar. gelmezse kendi bilir klava:

ben cikiyorum canlarim öptümmm

Güle güle canım kendine ve bebeğine çok çok iyi bak
Allaha emanet olun size iyi tatilleerrr :a015:

dimi ama ne gerek var olursa söyleriz nası yapcan o işi tel no yokki sendekaydirigubbakcemile3

kız arka cep muhabbetini bilmiyinmi sen ilahiiiii kaydirigubbakcemile3
bak birde cebim yokki diyor utanmadan ver o zaman arıyayım aaaa ayıp ayıp senin yaptığın klava:

cerenim sabah kalkınca canım bişey istemiyor ya iştahım kapandı resmen zorla yemek yiyorum resmen

kızz deli olurmu öyle iştah gitti ilaydayı düşünsene yaa sana kendin için ye diyen yok zaten seni düşünen kim :dilcikar:

ay ceren göbek dedinde bende fena göbek yaptım heeee nası gitcek bilmiyom

kızz delüüüüüüü ne gitmesi daha çok şişicek oooo maymun :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

günaydin bir selam vereyim dedim sizden ayrilamiyorum
günaydın canım nasılsın
çiğdem bugün çalışmıyor galiba ne yaptı acaba cinsiyetini öğrenebildimi.
evet yaa işallah öğrenmiştir
ben cikiyorum canlarim öptümmm
güle güle canım bizde öptük

heh acık cımcırr kaydirigubbakcemile3
he vala erkekler anlamıyoo benimki ee göbenn duruo hala gibi tepki verirsee
seninkide duruyo derim :roflol::roflol:

heh acık cımcırr kaydirigubbakcemile3
he vala erkekler anlamıyoo benimki ee göbenn duruo hala gibi tepki verirsee
seninkide duruyo derim :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 tamam anlaştık cımırıcam kaydirigubbakcemile3

sorma yaa aynı tepkiyi sanırım bende vericem hele sen önce erit göbeği sonra bana bak dicem :dilcikar: :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

ya ne kızıyon hemen veririm ne olcek amin canım inşallahhhhhhhhhhhh
allah içini doldursun inş canım

amin canım inşallah inşallahhhhhhhhhhhh

Günaydın kızlar, kahvaltımı yapıp ancak gelebildim :) nasılsınız?

evet tatlım, hayırlısıyla önümdeki şu 1 ayı da atlatsam tamamen rahatlayacağım :) Allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah :)
kızlaaar günaydııınnn a.s.
tatil yapanlar bizim içinde uyyun:çok üzgünüm:
ben sizin için geldim tatlım :) uyumadım bak cin gibiyim :)
sağol birtaneeem, inşallah güzelim, önümde zorlu bir 1 ay daha var, onu da atlatırsam rahatlayacağım tam anlamıyla :) senin de güzel haberlerini bekliyoruz bu arada :)
ayyy alıştı artık yuvasına iyice ne güsel yaa
bende istiyorum hatta bi kedi bi kuş bi köpek hepsi bi arada osun hihoyyyt
ayyyy ben de çok seviyorum bu tatlı şeyleri ama bebek kararını verdiğimizden beri hiçbir hayvana yaklaşamıyorum küçük görümcem tavşan almış iki tane, uzaktan kafesinin içine bakabildim
canım benim birtanem :) doktor herşey yolunda dedi demesine ama tam olarak ben rahatlayamadım, ne duymak istiyorum bilmiyorum, sabahtan beri göğüslerime takmış durumdayım, sızlamaları azaldı, durduk yere canımı acıtan sızılar yok, kafama çok takıldı, offff ben kafayı yemezsem iyidir... azar işiteceğimi bile bile size söylüyorum bunları ama napiim? kafama takılıyor işte
günaydın güzeller nasılsınız bakalım
günaydın tatlım, iyidir, sen nasılsın?

ya ne kızıyon hemen veririm ne olcek amin canım inşallahhhhhhhhhhhh

yooooooooookkkkkkkkk kızmıyorummmmm
kızmış gibi yapıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu gün bayram ya o yüzden herkese iyi davranıyorum
bayramlarda gönül kırmamak gerek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın ablacım nasılsın ya rahat ol biraz takma kafana bu kadar kimi zaman çok sızlıcak kimi zaman hiç sızlamıcak bunlar olağan şeyler daha neler olup biticek sen bu kadar takarsan yanmışsın
ablam relax relax nerde bizi rahatlatan filiz ablaaaaaaaa inşallah ablam inşallah hayırlı haberler veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…