- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.861
günaydın ablacım nasılsın ya rahat ol biraz takma kafana bu kadar kimi zaman çok sızlıcak kimi zaman hiç sızlamıcak bunlar olağan şeyler daha neler olup biticek sen bu kadar takarsan yanmışsın
ablam relax relax nerde bizi rahatlatan filiz ablaaaaaaaa inşallah ablam inşallah hayırlı haberler veririm
Günaydın kızlar, kahvaltımı yapıp ancak gelebildim :) nasılsınız?
canım benim birtanem :) doktor herşey yolunda dedi demesine ama tam olarak ben rahatlayamadım, ne duymak istiyorum bilmiyorum, sabahtan beri göğüslerime takmış durumdayım, sızlamaları azaldı, durduk yere canımı acıtan sızılar yok, kafama çok takıldı, offff ben kafayı yemezsem iyidir... azar işiteceğimi bile bile size söylüyorum bunları ama napiim? kafama takılıyor işte
iyiyiz ablacım sen nasılsın bugün biz acıktık babamız kahvaltı hazırlıyor bizde test :çok üzgünüm:
ceren özeline bi bak gülüm
iyiyiz ablacım sen nasılsın bugün biz acıktık babamız kahvaltı hazırlıyor bizde test :çok üzgünüm:
valla sizi rahatlatan o filiz ablayı bir bulsam saçından sürüyerek önce ben kendi önüme oturtacağım... bilmiyorum nereye gitti
Günaydın kızlar, kahvaltımı yapıp ancak gelebildim :) nasılsınız?
canım benim birtanem :) doktor herşey yolunda dedi demesine ama tam olarak ben rahatlayamadım, ne duymak istiyorum bilmiyorum, sabahtan beri göğüslerime takmış durumdayım, sızlamaları azaldı, durduk yere canımı acıtan sızılar yok, kafama çok takıldı, offff ben kafayı yemezsem iyidir... azar işiteceğimi bile bile size söylüyorum bunları ama napiim? kafama takılıyor işte
anne oluyosun ablacım normal hepsi biri bitip biri başlıcak hepsi geçicek içini ferah tut çok kafana takılan içini kemiren varsa sor dokrora endişelerin azalırvalla sizi rahatlatan o filiz ablayı bir bulsam saçından sürüyerek önce ben kendi önüme oturtacağım... bilmiyorum nereye gitti
kızlar biz kahvaltıya gidiyoruz birazdan geliriz
kızlar biz kahvaltıya gidiyoruz birazdan geliriz
günaydın ablaaammmm hoş geldin nasılsın? Bayramın kutlu olsun kaydirigubbakcemile3
canım benimm birtanem karmakarışıksın sen doktor sana ne dese içindekiler tam anlamıyla cevap bulmayacak bunun farkındayım ama sende fazla stres yapma bak bize diyorsun ama kendin sürekli kafaya takıyorsun ablacım sen bize böylemi örnek olucaksın? hoca verir talkını kendi yutar salıkımı misali kaydirigubbakcemile3
göğüs ağrıların geçiyor ablacım çok normal çünkü bebeişin büyüyor ve başka sıkıntılar çıkacak sen kendini fazla dinleme o zaman daha rahat edersin lütfeeeeennnnnn :Saruboceq:
sağol hayatım :) ya bunu da kaybedersem korkusu 2 gündür mahvetti beni işte :)Herşeyin yolunda olmasına sevindim yaşadıkların çok normal insan ister istemez tedirgin oluyor içini ferah tut canım
canım doktora herşeyi sordum, adam gayet güzel ve net cevaplar verdi, kaçamak konuşmadı, açık açık herşeyi söyledi, kanamanız olursa korkmayın ama haber verin dedi, her kanama düşük sebebi değildir dedi... çok şükür kanamam falan yok inşallah olmaz da, ama ne bileyim yaaaa... offffffff senağlamaanne oluyosun ablacım normal hepsi biri bitip biri başlıcak hepsi geçicek içini ferah tut çok kafana takılan içini kemiren varsa sor dokrora endişelerin azalır
sağol hayatım :) ya bunu da kaybedersem korkusu 2 gündür mahvetti beni işte :)
canım doktora herşeyi sordum, adam gayet güzel ve net cevaplar verdi, kaçamak konuşmadı, açık açık herşeyi söyledi, kanamanız olursa korkmayın ama haber verin dedi, her kanama düşük sebebi değildir dedi... çok şükür kanamam falan yok inşallah olmaz da, ama ne bileyim yaaaa... offffffff senağlama
Öyle kötü şeyler düşünme benim ablam 5,5 ay yattı riskli hamilelik geçirdi ama şimdi çok tatlı bir kızı var bak bizim öyle tehlikeli bir durumumuz yok o yüzden içini ferah tut meleğini kucağına alacaksın inş. :Saruboceq:
inşallah birtanem inşallah :) Allah bağışlasın ablana da miniğini, Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :)
haklısın tatlım, maalesef son bir kaç gündür dellenmiş durumdayım... bu sabah dokunsan ağlayacak vaziyetteyim... bazen kafayı mı yiyorum acaba diyorum, kendi kendimden korkmaya başladım... göğüs ağrıları 3. ayın bitiminde geçip 6. - 7. ay gibi tekrar başlamıyor mu?
elimden geleni yapacağım canım :) her zaman diyorum, yine söyleyeceğim, iyi ki varsınız alkisalkisalkis :1hug:allah razı olsun . ablacım birdaha böyle kötüşeyler duymak istemiyorum senden anlaştık Şeniz
Allaaaaaaah işte duymak istediğim buydu galiba, göğüslerimdeki sızı azalınca çok korktum birtanem... çünkü geçen sefer kürtajdan önce doktor kontrolüne gitmeden birkaç gün önce (7. haftaydı sanırım) göğsümdeki sızılar çok ama çok hafiflemiş, bitmiş gibiydi, o zaman bebeği kaybettiğimi öğrenmiştim, beni korkutan bu oldu sanırım... beni çok rahatlattın tatlım :1hug: Şeniz :1hug: :sm_cool:yaa off abla yaa bence senin kafanı bu kadar meşgul eden ne biliyormusun?
nette çok fazla araştırma yapıyorsun
yani şu internet faydalı olduğu kadar zararlıda
her bünye her hamileliğe aynı tepkiyi vermezki ablacım neden böyle düşünüyorsun sen. bak ben ilk zamanlar göğüs ağrıları çektim 10. haftadan sonra göğüs ağrım kalmadı ve şuan 7. ayı geçtim ama hala göğüs ağrım yok o zaman bende de anormal bir durummu var yapma gözünü seveyim yıpratma bu kadar kendini valla abla felan dinlemicem heeeklava:
yaa off abla yaa bence senin kafanı bu kadar meşgul eden ne biliyormusun?
nette çok fazla araştırma yapıyorsun
yani şu internet faydalı olduğu kadar zararlıda
her bünye her hamileliğe aynı tepkiyi vermezki ablacım neden böyle düşünüyorsun sen. bak ben ilk zamanlar göğüs ağrıları çektim 10. haftadan sonra göğüs ağrım kalmadı ve şuan 7. ayı geçtim ama hala göğüs ağrım yok o zaman bende de anormal bir durummu var yapma gözünü seveyim yıpratma bu kadar kendini valla abla felan dinlemicem heeeklava:
slm arkadaslarrr
slm arkadaslarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?