- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.881
hiç mi sızlamadı???evet katııyorum internette hiç araştırma yapmıyorum bende
hafta hafta gebelik sayfaasını okuyorum o kadar bende göğüs ağrısı hiç olmadı şişiyolar ama ağrı mağrı yok yeni yeni kaşınmaya başladılar oda şiştiği için doğal olarakk
elimden geleni yapacağım canım :) her zaman diyorum, yine söyleyeceğim, iyi ki varsınız alkisalkisalkis :1hug:
Allaaaaaaah işte duymak istediğim buydu galiba, göğüslerimdeki sızı azalınca çok korktum birtanem... çünkü geçen sefer kürtajdan önce doktor kontrolüne gitmeden birkaç gün önce (7. haftaydı sanırım) göğsümdeki sızılar çok ama çok hafiflemiş, bitmiş gibiydi, o zaman bebeği kaybettiğimi öğrenmiştim, beni korkutan bu oldu sanırım... beni çok rahatlattın tatlım :1hug: Şeniz :1hug: :sm_cool:
biz geldik kızlar cerencim ya beyazdan ne haber
ben 10. haftaya doğru ilerliyorum canım, sen kaç haftalıksın?hb kızlar ya kac aylık bebıslerınız?
haklısın tatlım, tamam dövüyorum bu düşünceleriablaa bak bebişimizide üzüyorsun böyle yaparak herşey yolunda allaha şükür niye yıpratıyorsun kendini kov o düşünceleri ordan şimdi toplanıp getirme bizi oraya yola çıkmamızda yasak ona göre
ya benımde ılk baslarda accayıp acı agrı sızı sısme oldu sımdı kasıntı var pek acı falan kalmadı normalmı?:bbo:
slm arkadaslarrr
içimi rahatlattınız Nurcum... geçmiş tecrübeler yüzünden bu kadar panik oldum sanırım, bir de dün doktorum beray'ın anlattığı gibi ne boy ne kilo hakkında bir şey söylemedi, kaç haftalık olduğunu sorduğumda 9. haftanın içindesiniz dedi sadece, geçen safer daha detaylı bilgi vermişti, bir de bu sefer karından baktı, çok net göremedim ben, belki de bu yüzden çok huzursuzlandım... 1 ay sonra geldiğinizde daha net göreceksiniz dedi, hatta tam bir bebek şeklini almış olacak dedi... belki de ben tam olarak göremediğim için bu kadar panikledim :) sadece ben sorduğumda her şey yolunda dedi, kötü bir şey olsa hemen söylerim dedi ama pek inandırıcı bulamadım işte, sanırım tüm bunlar bir araya gelince huzursuz oldumablacım göğüs ağrısı bende çekmedim sadece adet dönemlerimde oldu sızı değilse normaldi
yukarıda Nur'a da anlattım, benim de kafam çok karıştı ve tedirgin oldumbende 14 haftaya gırdım ya 2 gun once dr gıttım 2lı test yaptılar,ultrasyonda sorun cıkmadı.ya kafama bısı takıldı.dr amalıyattan cıktı geldı.bana super falan deddı cok ıyı dedı cok buyumus dedı ama bana ne boy ne kılo nede ultrasyon resmını vermedı ya bıde cok yogundu?kafam karıstı yoksa dr kafası karısıktı acaba?
hoşgeldin beray nasılsın
ablacım bak sana ne anlatacam...
o bebiş yaşayacaksa hiçbirşey buna engel olamaz...
ben hamileymişim eşimle ev taşıdık maddi durumumuz o ara iyi olmadığı için nakliye tutamadık bi tanıdık siz küçük eşyaları taşıyın biz büyükleri taşırız dedi.
bizde eşimle 1 hafta boyunca ağırda olsa valiz valiz eşyamızı taşıdık.
ben o ağır şeyleri kaldırdım yerleştirdim, ev temizledim en son perde takarken altımdaki tahta kırıldı yaklaşık 1 metreden yere düştüm...
üstüne eşim yurt dışına gitti ben otobüsle 12 saat yolculuk yaptım.
babamın beli rahatsız diye valizleri ben taşıdım yengemin evinde televizyon kaldırdım tabi hamile olduğumdan haberim yok...
sonra hamile olduğumu öğrendim bebek rahime yerleşirken bide yol yürüdüm bebiş aşağı yerleşti...
gittiğim dr bu bebek düşer dedi bana sakın yola çıkma hoş zaten yola çıkmadan düşer burda kal düşünceye kadar dedi... bende dinlemedim yola çıkıp evime geldim bak meleğim hala benimle ablacım o kadar yaşanan şeye rağmen...
sen sadece onun seni terk etmeyeceğine inan tamam mı hep konuş onunla onada telkinler ver bizimle olacaksın de...
bizde her zaman seninleyiz dualarımız hep seninle...
ay ne çok yazmışım kusura bakmayın
ruzgar neden bu kadar tedıgınsın ya
bence sakın ol bıraz olacaksa olur ama sen stres yaptıkca bunu sebep olusturuoyosun moral cok onemlı dua et canım ya ınsallah bısı olmazs
hb ıyıym sızler nassınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?