Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım benim bitanecik ablacım ne olur bak herkes burda kendi yaşadıklarından çevresindekilerden örnekler veriyor olumsuz düşünmen için inan hiç bir sebep yok lütfen iyi düşün herşeyi ve iyi olsun olurmu lütfen.... Çünkü gerçekten herşey yolunda allahımıza şükürler olsunki. Yaşadıkların çok normal zamanla sende inanacaksın buna :teselli:

kesinlikle burcu haklısın bende sadece haftamı takip ediyorum oda meraktan acaba bu hafta bende bebeğimde neler oluyor diye çokta eğlenceli oluyor mesela artık bizim kız benim sesimi tanıyormuş ve sese göre tepki veriyormuş bu çok güzel birde göz kırpıyormuş yerimseniben

biz geldik kızlar cerencim ya beyazdan ne haber

hoş geldiniz canımmmmm
evet hayatım beyazdan haber yok ama bu günlük dün burdaydı ve herşey yolunda idi
bu gün büyük ihtimalle resmi tatil olduğu için eşi evdedir ve pc ye el koymuştur bu yüzden de gelememiştir beyaz en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum. İlerleyen saatlerde hala haber alamaz isek arka cepten ararız yerimseniben

bu arada evet Cerenim çok haklısın, internet çok faydalı olduğu kadar çok da zararlı :)

a.s a.s a.s

hb kızlar ya kac aylık bebıslerınız?

kaç aylık istiyorsun???

ablacım canım bak doktorlar her zaman çok açık detaylı konuşmayabiliyor çünkü zaten bizimde takipte olduğumuzu biliyorlar eğer yolunda gitmeyen bir şey olsa hemen müdahale ederler yada bizde bir sıkıntı varsa anlatırız onlarda açıklar bunun dışında doktorlarada hak vermek lazım. birde onların açısından düşün kaç kişiyle nelerle uğraşıyorlar. Sen kafana takılanları sor cevabını alabiliyorsan tamam alamazsan o zaman endişelen. kaldıki bu doktor senin hikayeni biliyor sna karşı daha hassastır eminim lütfen sende rahat ol. ve emin ol bir dahaki gidişinde yani bir ay sonra gerçekten çok farklı göreceksin bir bebek olduğunu göreceksin çünkü çok çabuk büyüyorlar hayretler içinde kalıyor insan :1shok:
huzursuz olman için hiç bir neden yok ablam bak sana kardeşin olarak söylüyorum ben inanıyorumki bu bebeğin çok sağlıklı olacak ve sende onu sağlıcakla karabiberim gibi yasemin gibi kucağına alacaksın inşallah.... Sende inan buna lütfen.....

çok doğru söylüyorsun nurcum sana katılıyorum a.s

kafama takılan herşeyi sordum, haklısın, adamın kaşından, gözünden, mimiğinden anlam çıkarmaya çalıştım... hala da çalışıyorum, sanırım söylediğnde haklısın, hala tam olarak inanamıyorum :) bu arada evet doktro çok hassas, beni rahatlatmak için bayağı bir dil döktü, ne sorduysam çok detaylı net cevaplar verdi, kaçamak hiçbir şey söylemedi... doktoruma güvenmeliyim sanırım :) inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız, Rabbim o günleri göstersin hepimize tek tek... üstelik sırada arifem, neşem ve jasmin var, inşallah onlar için de sevineceğiz bu ay :)

cerenim seninde cuman mübarek olsun ...
allah bu mübarek günde herkesin duasını kabul etsin inş

hiç mi sızlamadı???
valla hiç sızlamadı adet olunca nasıl olur öle oldu ve geçti halada acımıyor

doktorarı dürtmek gerek son gittiğimde bizde unuttuk doktorda unuttu resim vermeyi

çokkmu çook doğru söylüyorsun nurcum kaydirigubbakcemile5

kızlarrr hepinizin cuması mübarek duaları kabul olsun inşallaaaahhhh :Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiin canım seninde :Saruboceq:

kızlarrr hepinizin cuması mübarek duaları kabul olsun inşallaaaahhhh :Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
slm kıslarr,sizlere bişii sorcam yaa hamile kadın adet görürmü sizce yanii herzamanki normal adetni
hiç sanmıyorum canım, hamile bir kadın yumurtlayamaz, ki adet görsün, yanılıyor muyum?

amin canım, inşallah Allah dualarımızı kabul etsin :)
peki tam olarak ne zaman geçti Burcucum? hala deşiyorum değil mi? ya manyağım ben boşverin siz beni, kaçıncı haftanda geçmişti tatlım? şu an daha rahat ve relax olduğumu söylemeliyim sayenizde :)

amiiiiiiiiiin hepimizin duaları kabul osun işallahhh

üstüne görmek diye bir tabir var onu biliyorum ama hamileyken normal adet gibi kanama olması bana çok garip geldi... neler öğreniyoruz her gün :)

relaxxxx relaxxx olacaksın
hayatta senden önemli hiç bir şey yok evvela bunu kafana yerleştireceksin sonra başlayacaksın diğer şeyleri düşünmeye herşey bizler için ablammm ve biz sabrımızla inancımızla inşallah bütün olumsuzlukları yeneceğiz güzel düşünen güzel görür öyle değilmi? Eveeeett sırada önce arifeden güzel haber alıcaz inşallah sonra neşeden en sonda jasmin vericek bize sürprizi ve bayram olacak o zaman topikte hemde ne bayram :dance: :dance: :dance:

allah razı olsun birtanem cümlemizin duaları kabul olsun inşallah :Saruboceq:

aminnnnnnnnnn canım seninde cuman mübarek olsun cümlemizin duaları kabul olsun inşallah :Saruboceq:

amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar ben yemeğe gidiyorum

afiyet oslun balım yarasın inşallah döllenmiş yumurtaya dönüşsün :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

üstüne görmek diye bir tabir var onu biliyorum ama hamileyken normal adet gibi kanama olması bana çok garip geldi... neler öğreniyoruz her gün :)

evet abla bende duymuştum bunu daha önce kimi kadınlar hamileliği süresince yani 9 ay boyunca adet olurmuş bencede çok ilginç bünye meselesi işte mutlaka tıpta bununda bir açıklaması vardır a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…