- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.921
ablacım benim teyzemin kızıda hamileyken 3 ay gördü
şekerler ben çıkıyorum dersim var öpüldünüz hepiniz
relaxxxx relaxxx olacaksın
hayatta senden önemli hiç bir şey yok evvela bunu kafana yerleştireceksin sonra başlayacaksın diğer şeyleri düşünmeye herşey bizler için ablammm ve biz sabrımızla inancımızla inşallah bütün olumsuzlukları yeneceğiz güzel düşünen güzel görür öyle değilmi? Eveeeett sırada önce arifeden güzel haber alıcaz inşallah sonra neşeden en sonda jasmin vericek bize sürprizi ve bayram olacak o zaman topikte hemde ne bayram :dance: :dance: :dance:
evet abla bende duymuştum bunu daha önce kimi kadınlar hamileliği süresince yani 9 ay boyunca adet olurmuş bencede çok ilginç bünye meselesi işte mutlaka tıpta bununda bir açıklaması vardır a.s
demek ki olabiliyormuş canımbenimde şimdi bi arkadaşım var bebek isityolar adet oldu bitti hala karnı ağrıyo şüpheleniyorum bende olabilirmiki diye
%99 katılıyorum sana kaydirigubbakcemile3beyazın pcde kocası oturuyo anlaşılan bugun hiç uğramadı
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canımmmm ananemde hamile kadığı ay geçikme olmuş sonra 9 ay boyunca devam kadın her adette doktora koşuyomuş sonra annemde pes etmiş doktorda kaydirigubbakcemile3aa çok ilginç yaa bide bişey hissetmese doğurunca aa hamileymişim der insan
afiyet olsun canım bebiş olsun içerdee
sağol ablacım sanada afiyet olsunafiyet olsun hayatım :)
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah cerencim sanada afiyet bal şeker olsunrelaxxxx relaxxx olacaksın
hayatta senden önemli hiç bir şey yok evvela bunu kafana yerleştireceksin sonra başlayacaksın diğer şeyleri düşünmeye herşey bizler için ablammm ve biz sabrımızla inancımızla inşallah bütün olumsuzlukları yeneceğiz güzel düşünen güzel görür öyle değilmi? Eveeeett sırada önce arifeden güzel haber alıcaz inşallah sonra neşeden en sonda jasmin vericek bize sürprizi ve bayram olacak o zaman topikte hemde ne bayram :dance: :dance: :dance:
allah razı olsun birtanem cümlemizin duaları kabul olsun inşallah :Saruboceq:
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:
afiyet oslun balım yarasın inşallah döllenmiş yumurtaya dönüşsün :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
evet abla bende duymuştum bunu daha önce kimi kadınlar hamileliği süresince yani 9 ay boyunca adet olurmuş bencede çok ilginç bünye meselesi işte mutlaka tıpta bununda bir açıklaması vardır a.s
inşallah parti yapacağız kızlar, valla ne güzel olur :)
evet bünye meselesi... gerçekten çok ilginç :uhm:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah :) bu mübarek günde rabbim duysun sesimizi inşallahne güzel olurdu dimi ama inşallah uarabbim dualarımızı kabul et bizi boş çevirme:Saruboceq:
aaa ne misafiri şimdi? hay Allah... neyse yapabildiğiniz kadar artık kaydirigubbakcemile3kızlarrrr ben geldimmmmm nabersinizzz ben iyiyim çok şükür ama çok yoğunum misafir ağırlıyorum habire tamda zamanını buluyolar yani bi rahat relax şekilde şey yapamadık kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah :) bu mübarek günde rabbim duysun sesimizi inşallah
aaa ne misafiri şimdi? hay Allah... neyse yapabildiğiniz kadar artık kaydirigubbakcemile3
sorma ablacım gelmezler gelmezler tam zamanını bulurlar yorgun argın artık ne kadar olursa idare edecez kaydirigubbakcemile3
ben geldim kızlar herkese afiyet olsun
beyazın pcde kocası oturuyo anlaşılan bugun hiç uğramadı
inşallah parti yapacağız kızlar, valla ne güzel olur :)
evet bünye meselesi... gerçekten çok ilginç :uhm:
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah cerencim sanada afiyet bal şeker olsun
kızlarrrr ben geldimmmmm nabersinizzz ben iyiyim çok şükür ama çok yoğunum misafir ağırlıyorum habire tamda zamanını buluyolar yani bi rahat relax şekilde şey yapamadık kaydirigubbakcemile3
neyse dediğin gibi idare edeceksin artık :)
hoşgeldin canım nasılsın tam zamanını bulmuşlar onlarda.kızlarrrr ben geldimmmmm nabersinizzz ben iyiyim çok şükür ama çok yoğunum misafir ağırlıyorum habire tamda zamanını buluyolar yani bi rahat relax şekilde şey yapamadık kaydirigubbakcemile3
kumsalcım nasılsın canım varmı sende bi gelişme geçmişi okuyamadım ama seni çok merak ettim kırmızı yok dimii CADIARZU
iyi dersler nurrr :a015:
hoş geldin canımmmm a.s.
heralde a.s a.s kaydirigubbakcemile3
inşallah ablam inşallah parti yapmayı özledim yaaawww :teytey: :teytey: :dance: :dance:
sağol birtanem sanada cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
kız yasemin hoş geldin nassen kuzu iyisennn
açmayın kapıyı sizde anacım evde yokuz diyin defolup gitsinler günler çuvalamı girmiş ağız tadıyla bir şey ettirmiyorlar insana yaaakaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
ağız tadıyla ha Ceren? :roflol: :roflol: :roflol:kız yasemin hoş geldin nassen kuzu iyisennn
açmayın kapıyı sizde anacım evde yokuz diyin defolup gitsinler günler çuvalamı girmiş ağız tadıyla bir şey ettirmiyorlar insana yaaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?