Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:17 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

inşallah parti yapacağız kızlar, valla ne güzel olur :)

evet bünye meselesi... gerçekten çok ilginç :uhm:

aa çok ilginç yaa bide bişey hissetmese doğurunca aa hamileymişim der insan

afiyet olsun canım bebiş olsun içerdee
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canımmmm ananemde hamile kadığı ay geçikme olmuş sonra 9 ay boyunca devam kadın her adette doktora koşuyomuş sonra annemde pes etmiş doktorda kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun hayatım :)
sağol ablacım sanada afiyet olsun
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah cerencim sanada afiyet bal şeker olsun
şekerler ben çıkıyorum dersim var öpüldünüz hepiniz

tamam canım iyi derslerŞeniz

kızlarrrr ben geldimmmmm nabersinizzz ben iyiyim çok şükür ama çok yoğunum misafir ağırlıyorum habire tamda zamanını buluyolar yani bi rahat relax şekilde şey yapamadık kaydirigubbakcemile3

ne güzel olurdu dimi ama inşallah uarabbim dualarımızı kabul et bizi boş çevirme:Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah :) bu mübarek günde rabbim duysun sesimizi inşallah
kızlarrrr ben geldimmmmm nabersinizzz ben iyiyim çok şükür ama çok yoğunum misafir ağırlıyorum habire tamda zamanını buluyolar yani bi rahat relax şekilde şey yapamadık kaydirigubbakcemile3
aaa ne misafiri şimdi? hay Allah... neyse yapabildiğiniz kadar artık kaydirigubbakcemile3

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah :) bu mübarek günde rabbim duysun sesimizi inşallah

aaa ne misafiri şimdi? hay Allah... neyse yapabildiğiniz kadar artık kaydirigubbakcemile3

sorma ablacım gelmezler gelmezler tam zamanını bulurlar yorgun argın artık ne kadar olursa idare edecez kaydirigubbakcemile3

şekerler ben çıkıyorum dersim var öpüldünüz hepiniz

iyi dersler nurrr :a015:

ben geldim kızlar herkese afiyet olsun

hoş geldin canımmmm a.s.

beyazın pcde kocası oturuyo anlaşılan bugun hiç uğramadı

heralde a.s a.s kaydirigubbakcemile3

inşallah parti yapacağız kızlar, valla ne güzel olur :)

evet bünye meselesi... gerçekten çok ilginç :uhm:

inşallah ablam inşallah parti yapmayı özledim yaaawww :teytey: :teytey: :dance: :dance:

amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah cerencim sanada afiyet bal şeker olsun

sağol birtanem sanada cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

kız yasemin hoş geldin nassen kuzu iyisennn
açmayın kapıyı sizde anacım evde yokuz diyin defolup gitsinler günler çuvalamı girmiş ağız tadıyla bir şey ettirmiyorlar insana yaaa kaydirigubbakcemile3

neyse dediğin gibi idare edeceksin artık :)

:roflol: :roflol:

hoşgeldin canım nasılsın tam zamanını bulmuşlar onlarda.
kumsalcım nasılsın canım varmı sende bi gelişme geçmişi okuyamadım ama seni çok merak ettim kırmızı yok dimii CADIARZU

iyiyim şekerim çok şükür bi sorun yok kırmızılar gelmedi daha beklemedeyim hayırlısıyla bugünüde atlatalım bakalım ne olucak

iyiyem sen nassen kuzuu sorma bee sinir oldum nerden çıktıysa neyse bu gece gelsinlerde kurtulayım ondan sonraaa kapıya do not disturb asıcam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen napıon geçtimi ağrılarınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…