Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

saol canım iyiyim hadi yaaa çok sevindimm inşallahta gelmezlerr içime doğdu sen hamişsin bak :CüvCüv: inşallahh ,test ne zaman yapmayı düşünüosun

kızlarrrr ben geldimmmmm nabersinizzz ben iyiyim çok şükür ama çok yoğunum misafir ağırlıyorum habire tamda zamanını buluyolar yani bi rahat relax şekilde şey yapamadık kaydirigubbakcemile3
aa kovv kız açma kapıyı yada oturun siz bizim işimiz var deyinn kaydirigubbakcemile3
ağız tadıyla ha Ceren? :roflol: :roflol: :roflol:

koptum :roflol::roflol:

saol canım iyiyim hadi yaaa çok sevindimm inşallahta gelmezlerr içime doğdu sen hamişsin bak :CüvCüv: inşallahh ,test ne zaman yapmayı düşünüosun
inşallah canım ay keşke bugünde olmazsa yarın için bakıcaz bişiler ama yarın yaparım bi test heralde
kızlar ben h a m i ş yazıyom kendi kendine enterladığımda hamileye dönüşüyo o annamadım gitti benneyaptımki

canım noktalı karekterlerde oluyo galiba

inşallah canım ay keşke bugünde olmazsa yarın için bakıcaz bişiler ama yarın yaparım bi test heralde

canım noktalı karekterlerde oluyo galiba

iyi bile dayanmışsın ben olsam beş gün önceden başlardım test yapmaya :roflol: hayırlısı canım inşallah hamişsindir hayırlı haberle gelirsin inşş

aa kovv kız açma kapıyı yada oturun siz bizim işimiz var deyinn kaydirigubbakcemile3

Ceren beni de kopardı valla... ağız tadıyla diyor... kızcağızın özlemi had safhada artık yine coştu :roflol: :roflol: :roflol: bu arada biz dün sormayı unuttuk, doktor da söylemedi, ilişki yasak mı değil mi diye... şimdi adama nasıl açılıp da sorulur? neyse biz bir ay daha bekleyelim di mi?

iyiyem sen nassen kuzuu sorma bee sinir oldum nerden çıktıysa neyse bu gece gelsinlerde kurtulayım ondan sonraaa kapıya do not disturb asıcam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen napıon geçtimi ağrılarınn

iyi bizde işte çok şükür ara ara ağrılar sızılar var ama alıştık artık bağımlılık yaptı kaydirigubbakcemile3
bencede canım yaa ben olsam evde yokuz der kapıyı açmam yani gelmeden önce mutlaka ararlar heralde
pat diye aramadanda gelirlerse asar suratımı otururum zaten o suratada fazla tahammül edemez erkenden kalkarlar daha önemli işlerimiz var canım kaydirigubbakcemile3

ağız tadıyla ha Ceren? :roflol: :roflol: :roflol:

aaahhhh aaahhh hasret kaldım o tadlara :asigim:

kızlar ben h a m i ş yazıyom kendi kendine enterladığımda hamileye dönüşüyo o annamadım gitti benneyaptımki

aaa :1shok: neden acaba :uhm:

:roflol: :roflol: :roflol:

ay kızlar bu akşam benim çok yakın bi arkadaşımın kına gecesi var ay ben ne gicem akşama ya offffffffffffffffff

kızz delüüü biz senin gardolabınımı biliyoruzki şunu giy yada bunu dene diyelim :roflol: daha evinin bile resimlerini çekip koymadın hatırlatırım canım

ah be ablam aahhh adama bakıp bakıp iç geçiriyorum deştiniz yine yaramı aaaahhhh ben adama biraz yaklaşsam ceren hanım başlıyor tekmelemeye uzak dur diyor heralde biliyor oda başına geleceği çünkü kaydirigubbakcemile3
bence siz yapmayın bişi abla ne olur ne olmaz gerçi mehmet abi bir başlayacak sanaa kiii :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

ay kızlar bu akşam benim çok yakın bi arkadaşımın kına gecesi var ay ben ne gicem akşama ya offffffffffffffffff
kız sakın filiz ablanın dediği gibi hoplayıp zıplama ne olur ne omazzz malumm

valla benim kocam sormuştu ilk gittiğimizde daha ben tuvaletteyken :roflol:
doktor serbets desede biz ilk zamanlar bişey yapnmadık şimdi bie 10 günde bir oluyo

eh biraz daha sıkacaksın dişini canımcım... sen yolun yarısını geçtin, yolun başındakiler napsın?

eee senin kız akıllı anam leb demeden leblebiyi anlıyor... şimdiden babayı paylaşamıyor görüyorsun

artık kocişim de korkuyor kaçıyor benden köşe bucak kaydirigubbakcemile3 hayret o bile unuttu dün doktora sormayı kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaa kızlar bugün temizlik vardı, biraz evvel kadın işini bitirip gitti, biraz erken gitti ist.dan abisi falan gelmiş... şimdi deli gibi yağmur başladı... camlarım silinmişti o kadar yaaaaa

Kızlar nasılsınız? Ne var ne yok? Yeni haberler var mı? Çok kalamayacağım eşim başımda bekliyor neti bırakmamı( hepinizi öpüyorum. Kızlar 22sinde aşılama oldum testlerimde en zaman belli olur??

Arife kız, sakın öyle çok göbek atıp dansetme haaa... ne olur ne olmaz yani
ay hiçte dayanamam biş olmaz beeee hem varmı yokmu onu bile bilmiyom hiç kasmıyım kendimi ama yinede dikkat ederim
ay doğru söylüyon kız benimkide laf işte anam sende biş unutmuyon heee tamam yarın fırsat bulursam çeker koyarım canım

tamam kızlar fazla hoplamam

Kızlar nasılsınız? Ne var ne yok? Yeni haberler var mı? Çok kalamayacağım eşim başımda bekliyor neti bırakmamı( hepinizi öpüyorum. Kızlar 22sinde aşılama oldum testlerimde en zaman belli olur??

hoşgeldin nesecim nasılsın canım inşallah güzel haberler verirsin bize :Saruboceq:

Hadi inş hayırlısıyla güzel haberler verirsin bizlere canım dualarımız seninle :1hug:

neşecim önümüzdei haftanın ortalarına doğru bir kan testi yaptır, bence belli olur, çünkü tüp bebek ve aşılama gibi olaylarda transferden sonraki 12. gün test yaptırıyor doktorlar... inşallah güzel haberlerini bekliyoruz balım :)

Arife'nin pek bizi dinleyeceği yok baksana burcu kaydirigubbakcemile3

yok doktor izin verse de ne ben ne de kocam cesaret edemeyiz galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…