- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.941
hoşgeldin canım nasılsın tam zamanını bulmuşlar onlarda.
iyiyim şekerim çok şükür bi sorun yok kırmızılar gelmedi daha beklemedeyim hayırlısıyla bugünüde atlatalım bakalım ne olucak
aa kovv kız açma kapıyı yada oturun siz bizim işimiz var deyinn kaydirigubbakcemile3kızlarrrr ben geldimmmmm nabersinizzz ben iyiyim çok şükür ama çok yoğunum misafir ağırlıyorum habire tamda zamanını buluyolar yani bi rahat relax şekilde şey yapamadık kaydirigubbakcemile3
ağız tadıyla ha Ceren? :roflol: :roflol: :roflol:
aa kovv kız açma kapıyı yada oturun siz bizim işimiz var deyinn kaydirigubbakcemile3
koptum :roflol::roflol:
inşallah canım ay keşke bugünde olmazsa yarın için bakıcaz bişiler ama yarın yaparım bi test heraldesaol canım iyiyim hadi yaaa çok sevindimm inşallahta gelmezlerr içime doğdu sen hamişsin bak :CüvCüv: inşallahh ,test ne zaman yapmayı düşünüosun
kızlar ben h a m i ş yazıyom kendi kendine enterladığımda hamileye dönüşüyo o annamadım gitti benneyaptımki
inşallah canım ay keşke bugünde olmazsa yarın için bakıcaz bişiler ama yarın yaparım bi test heralde
canım noktalı karekterlerde oluyo galiba
iyi bile dayanmışsın ben olsam beş gün önceden başlardım test yapmaya :roflol: hayırlısı canım inşallah hamişsindir hayırlı haberle gelirsin inşş
aa kovv kız açma kapıyı yada oturun siz bizim işimiz var deyinn kaydirigubbakcemile3
ay kızlar bu akşam benim çok yakın bi arkadaşımın kına gecesi var ay ben ne gicem akşama ya offffffffffffffffff
iyiyem sen nassen kuzuu sorma bee sinir oldum nerden çıktıysa neyse bu gece gelsinlerde kurtulayım ondan sonraaa kapıya do not disturb asıcam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen napıon geçtimi ağrılarınn
ağız tadıyla ha Ceren? :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar ben h a m i ş yazıyom kendi kendine enterladığımda hamileye dönüşüyo o annamadım gitti benneyaptımki
ay kızlar bu akşam benim çok yakın bi arkadaşımın kına gecesi var ay ben ne gicem akşama ya offffffffffffffffff
Ceren beni de kopardı valla... ağız tadıyla diyor... kızcağızın özlemi had safhada artık yine coştu :roflol: :roflol: :roflol: bu arada biz dün sormayı unuttuk, doktor da söylemedi, ilişki yasak mı değil mi diye... şimdi adama nasıl açılıp da sorulur? neyse biz bir ay daha bekleyelim di mi?
kız sakın filiz ablanın dediği gibi hoplayıp zıplama ne olur ne omazzz malummay kızlar bu akşam benim çok yakın bi arkadaşımın kına gecesi var ay ben ne gicem akşama ya offffffffffffffffff
Ceren beni de kopardı valla... ağız tadıyla diyor... kızcağızın özlemi had safhada artık yine coştu :roflol: :roflol: :roflol: bu arada biz dün sormayı unuttuk, doktor da söylemedi, ilişki yasak mı değil mi diye... şimdi adama nasıl açılıp da sorulur? neyse biz bir ay daha bekleyelim di mi?
aaahhhh aaahhh hasret kaldım o tadlara:asigim:
ah be ablam aahhh adama bakıp bakıp iç geçiriyorum deştiniz yine yaramı aaaahhhh ben adama biraz yaklaşsam ceren hanım başlıyor tekmelemeye uzak dur diyor heralde biliyor oda başına geleceği çünkü kaydirigubbakcemile3
bence siz yapmayın bişi abla ne olur ne olmaz gerçi mehmet abi bir başlayacak sanaa kiii :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
ay hiçte dayanamam biş olmaz beeee hem varmı yokmu onu bile bilmiyom hiç kasmıyım kendimi ama yinede dikkat ederimArife kız, sakın öyle çok göbek atıp dansetme haaa... ne olur ne olmaz yani
ay doğru söylüyon kız benimkide laf işte anam sende biş unutmuyon heee tamam yarın fırsat bulursam çeker koyarım canımiyi bizde işte çok şükür ara ara ağrılar sızılar var ama alıştık artık bağımlılık yaptı kaydirigubbakcemile3
bencede canım yaa ben olsam evde yokuz der kapıyı açmam yani gelmeden önce mutlaka ararlar heralde
pat diye aramadanda gelirlerse asar suratımı otururum zaten o suratada fazla tahammül edemez erkenden kalkarlar daha önemli işlerimiz var canım kaydirigubbakcemile3
aaahhhh aaahhh hasret kaldım o tadlara:asigim:
aaa :1shok: neden acaba :uhm:
:roflol: :roflol: :roflol:
kızz delüüü biz senin gardolabınımı biliyoruzki şunu giy yada bunu dene diyelim :roflol: daha evinin bile resimlerini çekip koymadın hatırlatırım canım
ah be ablam aahhh adama bakıp bakıp iç geçiriyorum deştiniz yine yaramı aaaahhhh ben adama biraz yaklaşsam ceren hanım başlıyor tekmelemeye uzak dur diyor heralde biliyor oda başına geleceği çünkü kaydirigubbakcemile3
bence siz yapmayın bişi abla ne olur ne olmaz gerçi mehmet abi bir başlayacak sanaa kiii :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
kız sakın filiz ablanın dediği gibi hoplayıp zıplama ne olur ne omazzz malumm
valla benim kocam sormuştu ilk gittiğimizde daha ben tuvaletteyken :roflol:
doktor serbets desede biz ilk zamanlar bişey yapnmadık şimdi bie 10 günde bir oluyo
Kızlar nasılsınız? Ne var ne yok? Yeni haberler var mı? Çok kalamayacağım eşim başımda bekliyor neti bırakmamı( hepinizi öpüyorum. Kızlar 22sinde aşılama oldum testlerimde en zaman belli olur??
Kızlar nasılsınız? Ne var ne yok? Yeni haberler var mı? Çok kalamayacağım eşim başımda bekliyor neti bırakmamı( hepinizi öpüyorum. Kızlar 22sinde aşılama oldum testlerimde en zaman belli olur??
neşecim önümüzdei haftanın ortalarına doğru bir kan testi yaptır, bence belli olur, çünkü tüp bebek ve aşılama gibi olaylarda transferden sonraki 12. gün test yaptırıyor doktorlar... inşallah güzel haberlerini bekliyoruz balım :)Kızlar nasılsınız? Ne var ne yok? Yeni haberler var mı? Çok kalamayacağım eşim başımda bekliyor neti bırakmamı( hepinizi öpüyorum. Kızlar 22sinde aşılama oldum testlerimde en zaman belli olur??
kız sakın filiz ablanın dediği gibi hoplayıp zıplama ne olur ne omazzz malumm
valla benim kocam sormuştu ilk gittiğimizde daha ben tuvaletteyken :roflol:
doktor serbets desede biz ilk zamanlar bişey yapnmadık şimdi bie 10 günde bir oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?