- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.961
neşecim önümüzdei haftanın ortalarına doğru bir kan testi yaptır, bence belli olur, çünkü tüp bebek ve aşılama gibi olaylarda transferden sonraki 12. gün test yaptırıyor doktorlar... inşallah güzel haberlerini bekliyoruz balım :)
Arife'nin pek bizi dinleyeceği yok baksana burcu kaydirigubbakcemile3
yok doktor izin verse de ne ben ne de kocam cesaret edemeyiz galiba :)
kumsalım bencede çok oynayıp zıplama neme lazım
kız sakın filiz ablanın dediği gibi hoplayıp zıplama ne olur ne omazzz malumm
valla benim kocam sormuştu ilk gittiğimizde daha ben tuvaletteyken :roflol:
doktor serbets desede biz ilk zamanlar bişey yapnmadık şimdi bie 10 günde bir oluyo
eh biraz daha sıkacaksın dişini canımcım... sen yolun yarısını geçtin, yolun başındakiler napsın?
eee senin kız akıllı anam leb demeden leblebiyi anlıyor... şimdiden babayı paylaşamıyor görüyorsun
artık kocişim de korkuyor kaçıyor benden köşe bucak kaydirigubbakcemile3 hayret o bile unuttu dün doktora sormayı kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaa kızlar bugün temizlik vardı, biraz evvel kadın işini bitirip gitti, biraz erken gitti ist.dan abisi falan gelmiş... şimdi deli gibi yağmur başladı... camlarım silinmişti o kadar yaaaaa
ay doğru söylüyon kız benimkide laf işte anam sende biş unutmuyon heee tamam yarın fırsat bulursam çeker koyarım canım
tamam kızlar fazla hoplamam
Teşekkürler kızlar. Doktorum adete kadar bekleyceğiz dedi, hayırlısı olsun. Kumsalım senin durumlar nasıl? Kaç kişi kaldık?
Teşekkürler kızlar. Doktorum adete kadar bekleyceğiz dedi, hayırlısı olsun. Kumsalım senin durumlar nasıl? Kaç kişi kaldık?
hayırlısı olsun canım inşallah güzel heberler alıcaz
benim adetim 5 gün geçti bekliyorum yarın test yapıcam bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun canım inşallah güzel heberler alıcaz
dualarımız sizlerle canımmmm sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerinizi inşallaahhhh
ilahi burcu 10 günde bir hee ben ona bilem hasretimmm senağlama
ayy beni duyanda varya azmış diyecek heee
ablacım sıka sıka ağzımda diş kalmadı -tatlicadiarzu-
benim kız akıllı ama babasını paylaşamadığından değil haneye tecavüz olduğu için şimdiden kendini savunuyor yuvasını koruyor kaydirigubbakcemile3
hayrettt erkekler bile unutuyor değilmi valla bizim doktorda izin verdi emme ikimizde ne kadar istesek eşim sabır diyor helal olsun diyorum bende ona erkek haliyle nasıl dayanıyor :1shok: zavallım korkuyor bana birşey olucak diye :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şansa bak insan temizliğe başlamadan hava durumuna bakardı kaydirigubbakcemile3
yazık kadın haybeye uğraştı abla kaydirigubbakcemile3
unutmaammmm ben hiç bir şeyi unutmam unutmuş gibi yaparım sadece yerimseniben
hopalyıver çekirge zıplayıver çekirge :dance: :dance: :dance:
desemdeee sen otur adam gibi hanım hanım kalkma sakınnnklava:
Allah hepinizden razı olsun kızlar...Rabbim sizlere de sağlıklı hamilelikler ve doğumlar versin...
biliyorum ama korkuyorum ben açıksacı öncekiler gibide merak etmiyorum öyle olsa şimdiye kadqar çoktan yapmıştım galiba pek ümitli değiliim ama hayırlısı işteSen şimdi bile yapsan çıkar. Canım ya hiç merak etmiyor musun? Hadi yapıp gelsene meraklandım bak ben de...Hem günün geçeli çook olduğu için sabahı beklemen bile gereksiz
kız sen ne testi yapıcan?
evde yapmıcan demi?
git direk kan tahlili yaptırrr
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey:
hadi kızlar sizde gelin beraber oynalım kalabalık oluruz hem sizi iki kişilik sayarsakkaydirigubbakcemile3 tamam cerencim hanımhanımcıkkaydirigubbakcemile3
hep öyle denk gelir zaten yaa adettendir kaydirigubbakcemile3aaaaaaaaaa kızlar bugün temizlik vardı, biraz evvel kadın işini bitirip gitti, biraz erken gitti ist.dan abisi falan gelmiş... şimdi deli gibi yağmur başladı... camlarım silinmişti o kadar yaaaaa
duarım seninle neşecim işallah hayırlı haberler alırızzKızlar nasılsınız? Ne var ne yok? Yeni haberler var mı? Çok kalamayacağım eşim başımda bekliyor neti bırakmamı( hepinizi öpüyorum. Kızlar 22sinde aşılama oldum testlerimde en zaman belli olur??
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey:
hadi kızlar sizde gelin beraber oynalım kalabalık oluruz hem sizi iki kişilik sayarsakkaydirigubbakcemile3 tamam cerencim hanımhanımcıkkaydirigubbakcemile3
biliyorum ama korkuyorum ben açıksacı öncekiler gibide merak etmiyorum öyle olsa şimdiye kadqar çoktan yapmıştım galiba pek ümitli değiliim ama hayırlısı işte
dedim ya balım yarın annemlerin peşine takılabilirsem kan testi yaparım olmazsa normal yaparım heralde ama kan testi yaptırmak istiyorum
Olur mu kumsalım öyle kararmsarlık. Önce bir test yap, çıkmazsa karamsarlığı sonraya bırak. Allah'tan ümidimizi hiç kaybetmeyelim birkaç gün sonra bu laflarımı bana hatırlat:)) offf eşim gene kızıyor, kalkmalıyım kızlar. Hepinizi çok öpüyorum...
aferim sana a.s.dinlemezmiyim ben sizi siz bana bakmayın ne kadar oynarım desende istemesemde eskisi gibi döktüremem:teytey:
heee azmışın işte, ne utanıyon şimdi kaydirigubbakcemile3ilahi burcu 10 günde bir hee ben ona bilem hasretimmm senağlama
ayy beni duyanda varya azmış diyecek heee
ablacım sıka sıka ağzımda diş kalmadı -tatlicadiarzu-
benim kız akıllı ama babasını paylaşamadığından değil haneye tecavüz olduğu için şimdiden kendini savunuyor yuvasını koruyor kaydirigubbakcemile3
hayrettt erkekler bile unutuyor değilmi valla bizim doktorda izin verdi emme ikimizde ne kadar istesek eşim sabır diyor helal olsun diyorum bende ona erkek haliyle nasıl dayanıyor :1shok: zavallım korkuyor bana birşey olucak diye :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şansa bak insan temizliğe başlamadan hava durumuna bakardı kaydirigubbakcemile3
yazık kadın haybeye uğraştı abla kaydirigubbakcemile3
unutmaammmm ben hiç bir şeyi unutmam unutmuş gibi yaparım sadece yerimseniben
hopalyıver çekirge zıplayıver çekirge :dance: :dance: :dance:
desemdeee sen otur adam gibi hanım hanım kalkma sakınnnklava:
hayırlısı olsun tatlım, biz de bekleriz o zaman, ne kadar kaldı ki şunun şurasında :) inşallah güzel haberler alacağız tatlım :)Teşekkürler kızlar. Doktorum adete kadar bekleyceğiz dedi, hayırlısı olsun. Kumsalım senin durumlar nasıl? Kaç kişi kaldık?
offffff bugün gidip kan verseydin şu saate kadar 10 kere öğrenmiştik, ya da dün akşam işi çıkışı halletseydin bugün çoktaaaaaaaan öğrenmiş belki de parti yapıyor olacaktıkhayırlısı olsun canım inşallah güzel heberler alıcaz
ben de çatlardım valla yerinde olsam Arife'ninSen şimdi bile yapsan çıkar. Canım ya hiç merak etmiyor musun? Hadi yapıp gelsene meraklandım bak ben de...Hem günün geçeli çook olduğu için sabahı beklemen bile gereksiz
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, darısı senin, arife'nin ve de Jasmin'in başına inşallah :)Allah hepinizden razı olsun kızlar...Rabbim sizlere de sağlıklı hamilelikler ve doğumlar versin...
Olur mu kumsalım öyle kararmsarlık. Önce bir test yap, çıkmazsa karamsarlığı sonraya bırak. Allah'tan ümidimizi hiç kaybetmeyelim birkaç gün sonra bu laflarımı bana hatırlat:)) offf eşim gene kızıyor, kalkmalıyım kızlar. Hepinizi çok öpüyorum...
hep öyle denk gelir zaten yaa adettendir kaydirigubbakcemile3
duarım seninle neşecim işallah hayırlı haberler alırızz
artık son ayara yakın oanalr penguen dansı yaparr :roflol::roflol::roflol:
bizde köşeden alkışlarıızzalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?