- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.981
geç sen dalganı burcu hanım geeeeeççç
sanki sen hep şuanki halinde kalacaksın
allahım son aylarını görmeyi nasip etsin inşallah ve hep birlikte burda olalım yine
gör bak neler olacak
sana neler edeceğim
çünkü o vakitler ben doğurmuş ve incelme yolunda hızla ilerleyen bir anne olacağım inşallaaaahhhh :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
heee azmışın işte, ne utanıyon şimdi kaydirigubbakcemile3
ahaaa valla doğru diyorsun, haneye tecevüze engel oluyor akıllı bıdık :)
ayy ne bileyim yağmur yağacağını, sabah günlük güneşlikti hava, hatta sıcaktı bile, neyse olan oldu artık, yapcek bişii yok
:roflol: :roflol: :roflol: var ya hepimize nasıl nispet yaparsın sen, cadısın çünkü :roflol: :roflol: :roflol:
geç sen dalganı burcu hanım geeeeeççç
sanki sen hep şuanki halinde kalacaksın
allahım son aylarını görmeyi nasip etsin inşallah ve hep birlikte burda olalım yine
gör bak neler olacak
sana neler edeceğim
çünkü o vakitler ben doğurmuş ve incelme yolunda hızla ilerleyen bir anne olacağım inşallaaaahhhh :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
benmi nispet yapıcammmmmmm
aşk olsun abla hiç tanımamışsın sen beni üzüldüm şimdi :çok üzgünüm:
ben sırf siz kendini kötü hissetmeyin moraliniz yüksek olsun diye kilo vermem sizle aynı devam ederim sonra bebişleri doğurduktan sonra toplu halde spora diyete başlarız o zamanda listede bulunduğumuz kilo ve hedef kilo yazar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy hiç sorma... o kadar stres o kadar panik... aman aman aman... zaten benim 2. yi doğurmak gibi bir şansım yok artık, bu bebişimi sağlıkla doğurayım da 2.yi düşünemem zaten... valla bir 9 ay daha nasıl çekilir? yazık nasıl ağladı yaazdım işte ne olmuş tırmanmaya başlayacam yakın
ay kız abla akşam aşk-ı memnuda izledinmi peyker tekrar hamilee :1shok:
ayy onu görünce ben ağlıcak gibi oldum birden kendimi öyle hissettim varyaaa olamaz yaa dedim daha bebek çok küçük yeni bitti daha bu dönem ooff bir dokuz ay daha delikafadulden delikafadulden aynen böyle oldum valla delikafadulden delikafadulden
o kadar etkisindeyimki hamileliğin sanırım doğurduktan sonra kocama çok rahat yaklaşamıcam senağlama
evet onun hanesi orası teyzesi kaydirigubbakcemile3
olan olmuş artık camlar tekrar yıkanmış kaydirigubbakcemile3
benmi nispet yapıcammmmmmm
aşk olsun abla hiç tanımamışsın sen beni üzüldüm şimdi :çok üzgünüm:
ben sırf siz kendini kötü hissetmeyin moraliniz yüksek olsun diye kilo vermem sizle aynı devam ederim sonra bebişleri doğurduktan sonra toplu halde spora diyete başlarız o zamanda listede bulunduğumuz kilo ve hedef kilo yazar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Olur mu kumsalım öyle kararmsarlık. Önce bir test yap, çıkmazsa karamsarlığı sonraya bırak. Allah'tan ümidimizi hiç kaybetmeyelim birkaç gün sonra bu laflarımı bana hatırlat:)) offf eşim gene kızıyor, kalkmalıyım kızlar. Hepinizi çok öpüyorum...
annaa kızaaa bak şimdi resimlerini koymuyon o zaman kesin mayou by fotlarını koyarsın senn :mymeka:
evet evett yapalım benim takvim kesin tersine olur hala kilo alamaya çalışan biri olarak kalırım benn :roflol:
sizde mekik çeken kız our bende yemek yiyen cokacimcoook
ayyy hiç sorma... o kadar stres o kadar panik... aman aman aman... zaten benim 2. yi doğurmak gibi bir şansım yok artık, bu bebişimi sağlıkla doğurayım da 2.yi düşünemem zaten... valla bir 9 ay daha nasıl çekilir? yazık nasıl ağladı ya
oyyy kıyamam ben sana yaaaa... yok sen kilo vereceksin ki bize de moral ve örnek olacaksın :)
kız varya sırf siz şu şişko halimi görün diye haftasonu boy boy poz verip resim çekilicem sonradan adım çıkmasın bu halimide görün diye
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar şu linke bakın, Allah hepimize göstersin inşallah o günleri :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...in-dogum-gunune-gelenlere-1-yas-hatirasi.html
oy kıyamam cerenimekız ne oynaması evde merdivenleri zor çıkıyorum valla ben :çok üzgünüm:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hep öyle denk gelir zaten yaa adettendir kaydirigubbakcemile3
duarım seninle neşecim işallah hayırlı haberler alırızz
artık son ayara yakın oanalr penguen dansı yaparr :roflol::roflol::roflol:
bizde köşeden alkışlarıızzalkisalkisalkisalkisalkisalkis
cerencim büyük ihtimalle annemlerle gidicem bende evde test yapma istemiyorumanladım canım ama sen annenlerle gitmesende onlar gittikten sonra eşinle çık bir klinikte yaptır canım testi kan en doğrusu biliyorsun evde yapmanı tavsiye etmem....
hadi git sen yoksa eşin pc yi kıracak :1shok: delikafadulden
aferim sana a.s.
heee azmışın işte, ne utanıyon şimdi kaydirigubbakcemile3
ahaaa valla doğru diyorsun, haneye tecevüze engel oluyor akıllı bıdık :)
ayy ne bileyim yağmur yağacağını, sabah günlük güneşlikti hava, hatta sıcaktı bile, neyse olan oldu artık, yapcek bişii yok
hayırlısı olsun tatlım, biz de bekleriz o zaman, ne kadar kaldı ki şunun şurasında :) inşallah güzel haberler alacağız tatlım :)
offffff bugün gidip kan verseydin şu saate kadar 10 kere öğrenmiştik, ya da dün akşam işi çıkışı halletseydin bugün çoktaaaaaaaan öğrenmiş belki de parti yapıyor olacaktık
ben de çatlardım valla yerinde olsam Arife'nin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, darısı senin, arife'nin ve de Jasmin'in başına inşallah :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...in-dogum-gunune-gelenlere-1-yas-hatirasi.html
amiiiiiiiiiiiin canım, Allah içimizdekileri bağışalsın, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :)sorma abla yaa doğuranlar diyorki unutuluyor valla acısı sancısı o yüzden bir kadın birden fazla çocuk yapıyor
ama şuan ikinci düşünemiyorum yaaaa delikafadulden
allah içimizdekileri bize bağışlasın inşallahhh :Saruboceq:
ben kilo veremeyeceğim için size eşlik edicem çaktırma abla yerimseniben kaydirigubbakcemile3
inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh canım:roflol::roflol:
süper yaa bende farklısını görmüştüm bunun yine doğum günü için yapılan
işallah bizde görürüz bu günleri Allahın iziniyle sağıkla sıhhatleee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi bakalım hayırlısı inşallah, yarın bizi mutlaka haberdar et ama tamam mı?oy kıyamam cerenime
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cerencim büyük ihtimalle annemlerle gidicem bende evde test yapma istemiyorum
aminnnnnnn ablacım bu sefer nasıl sabrettim ben bile şaşıyorum kendime ama geç olsun güç olmasın inşallah güzel sonuçlar alırım bu kadar beklemeye
ne demek size???ay çok güzelmiş ya allah sizlerede naip etsin inşallah
eğer hamileyken çok kilo alınmıyosa 15den fazla doğumdan 1 ay sonra eski hale dönülüyo
bizzat 3 arkdaşımdan yakinen tanık oldum
oy kıyamam cerenime
cerencim büyük ihtimalle annemlerle gidicem bende evde test yapma istemiyorum
amiiiiiiiiiiiin canım, Allah içimizdekileri bağışalsın, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :)
alemsin valla :roflol:
inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh canım
hadi bakalım hayırlısı inşallah, yarın bizi mutlaka haberdar et ama tamam mı?
ne demek size???klava: klava: klava: Allah sen, Neşe, Jasmin dahil hepimize nasip etsin inşallah
aa kimse kalmamış topikdee bende kapatıyorum patronlar geldii
suratıda bi karış akşam akşam bela almıyayım başıma
şimdilik hepinizi öptüm kızlarrr
aa kimse kalmamış topikdee bende kapatıyorum patronlar geldii
suratıda bi karış akşam akşam bela almıyayım başıma
şimdilik hepinizi öptüm kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?