- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.001
merhaba bebisler ve anneleri ve anne adaylari nasilsiniz bakalim ben evdeyim bugün ev isi yapiyorum calisp birde cocugun varsa ev birbirine giriyor valla sabahtan beri oturmadim inanin oglumda sagolsun o kadar daginik ki anlatamam odasina girdigim zaman yarim günüm orda geciyor
Allah yardımcın olsun canım, valla işin çok zor senin :1hug:
ablamm kızma ne olur siz daha yakınsınız diye öyle dedim inşallah rabbim hepize nasip ederamiiiiiiiiiiiin canım, Allah içimizdekileri bağışalsın, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :)
alemsin valla :roflol:
inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh canım
hadi bakalım hayırlısı inşallah, yarın bizi mutlaka haberdar et ama tamam mı?
ne demek size???klava: klava: klava: Allah sen, Neşe, Jasmin dahil hepimize nasip etsin inşallah
aa kimse kalmamış topikdee bende kapatıyorum patronlar geldii
suratıda bi karış akşam akşam bela almıyayım başıma
şimdilik hepinizi öptüm kızlarrr
sagol canim gercekten öyle birde is kendimizin olunca gidip geldigim saatte belli olmuyor ama ne yapacaz mecbur
canlarım ben çıkıyorum bugünlük bukadar evden girerim belki çok öptüm sizi
merhaba bebisler ve anneleri ve anne adaylari nasilsiniz bakalim ben evdeyim bugün ev isi yapiyorum calisp birde cocugun varsa ev birbirine giriyor valla sabahtan beri oturmadim inanin oglumda sagolsun o kadar daginik ki anlatamam odasina girdigim zaman yarim günüm orda geciyor
mavi deniz bugün işe gitmedi değil mi? sanırım o yüzden gelmedi buraya, aman yine hasta olmasın da
kiz ceren gülüm uzun zaman oldu görüsmeyeli nasilsin minik cerenim nasil kumsal canim sen nasilsin insalah bu ay olur allah hepinizin gönlüne göre versin
canlarım ben çıkıyorum bugünlük bukadar evden girerim belki çok öptüm sizi
ben de çıkıp biraz uzansam hiç fena olmayacak, hepinizi öptüm, akşam buralarda olurum canlarım :)
Slm kızlarr eğer kabul ederseniz bende burdayımmmmmm:) 35+2.haftamdayım yeni üye oldum henüz hiç kimseyle konuşamadımmm
iyi geceler,cern hanı haberleri vermiş size,biz çıktık dolaştık biraz eşimle,yarın dr.a gidicez,hafta sonu malum kociş evde pcye el koyar,tahmin ettiğiniz gib,fırsat bulursam girerim arada,olmadı pazartesi görüşürz
filiz ablam muayenenin iyi geçtiğine sevindim demek herşey yolunda ne güzelalkisalkisalkisalkisalkisalkis
arifecim hala gelmemiş kırmızılar ,inş gelmezler,yarın test yapacaksın değil mi sonucu çok merak ediyorum
herkese ayrı ayrı yazamıyorum,çok yorgunum
hepinizi öpüyorum,hihoyyyt
canım senin haberini bekliyorum nasıl merak ettim ama eşim hafta sonu bilgisayarı arkadaşına verdi bazı şeyler yüklesin die yarın yapacaksın dimi testi hayırlısı inşallah canımablamm kızma ne olur siz daha yakınsınız diye öyle dedim inşallah rabbim hepize nasip eder
tamam canım sen işine bak benimkilerde gitti ama en gıcık olduğum patron kaldı zırt telefon istediğide bişi olsa b...k var sanki töbe töbe neyse bende öptüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?