Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

merhaba bebisler ve anneleri ve anne adaylari nasilsiniz bakalim ben evdeyim bugün ev isi yapiyorum calisp birde cocugun varsa ev birbirine giriyor valla sabahtan beri oturmadim inanin oglumda sagolsun o kadar daginik ki anlatamam odasina girdigim zaman yarim günüm orda geciyor

Allah yardımcın olsun canım, valla işin çok zor senin :1hug:

kiz ceren gülüm uzun zaman oldu görüsmeyeli nasilsin minik cerenim nasil kumsal canim sen nasilsin insalah bu ay olur allah hepinizin gönlüne göre versin

ablamm kızma ne olur siz daha yakınsınız diye öyle dedim inşallah rabbim hepize nasip eder
aa kimse kalmamış topikdee bende kapatıyorum patronlar geldii
suratıda bi karış akşam akşam bela almıyayım başıma
şimdilik hepinizi öptüm kızlarrr

tamam canım sen işine bak benimkilerde gitti ama en gıcık olduğum patron kaldı zırt telefon istediğide bişi olsa b...k var sanki töbe töbe neyse bende öptüm canım

abla hoş geldin nasılsın?
Çok yoruyorsun kendini yaa iş yerine bir yardımcı alsanız aslında sen rahat edersin ne bu böyle kocanmı cimrilik yapıyor kız abla yoksa klava:
yorma kendini yaa lütfen ev işi bitmiyor valla yap yap hep aynı :1no2:

mavi deniz bugün işe gitmedi değil mi? sanırım o yüzden gelmedi buraya, aman yine hasta olmasın da

yok abla bu gün çalışmıyor o 1 mayıs ona yaradı evde misafirleri var o yüzden buralarda değil yarın olur ama

kiz ceren gülüm uzun zaman oldu görüsmeyeli nasilsin minik cerenim nasil kumsal canim sen nasilsin insalah bu ay olur allah hepinizin gönlüne göre versin

canımmm bizde seni özledik valla çok uzak kaldın bizlerden zaten nadir giriyordun iyice seyrekleşti gelmelerin
neyse sen iyi olda gerisi mühim değil ama fazla yüklenme kendine ablacım....
Biz iyiyiz çok şükür geriye doğru sayıyoruz bakalım bizim cadı ne zaman teşrif edecek kaydirigubbakcemile3

canlarım ben çıkıyorum bugünlük bukadar evden girerim belki çok öptüm sizi

oooo hadi yine iyisin erkencisin kuzu çık bakalım şimdiden iyi akşamlar iyi tatiller kendine iyi bak yarın haberlerini bekliyoruz ona göre ara ara bakarım topiğe yoksa arka cepten ararım ona göre kaydirigubbakcemile3
iyi tatiller kuzu :a015:

ben de çıkıp biraz uzansam hiç fena olmayacak, hepinizi öptüm, akşam buralarda olurum canlarım :)

yat uzan ablacım sende dinlen istirahat et madem evdesin tadını çıkar ben akşamları gelemiyorum artık malum sonlara yaklaştıkça yatmam gerekiyor iyi olursam gelirim söz vermiyorum şimdiden sanada iyi akşamlar iyi tatiller ablacım öpüyorumm a.s.

aaaaaa herkes bayram kutluyor galiba nerdesiniz kızlarrr yaaa huuuu

arkadaşlar kimse yok ama ben yazayım gelen okur

şimdi beyazla görüştüm dün gece doğurmuşşşşşş

dermişimmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şaka tabii tahmin ettiğimiz gibi kızlar eşi izinli evde imiş ama kendileri evde değillermiş kocişi ile geziyormuş güzel havanın tadını çıkarıyormuş işçi bayramını kutluyormuş kaydirigubbakcemile3

sizlerede çok çok selamları varrrr a.s.

canlarımmmmmm bana müsaade bu günüde bitirdik çok şükür önümüzde iki günlük tatil varrrrr
hepinize iyi akşamlar iyi tatilllleeeeerrrrrrrrrrrrrr öpüyorum sizleriiiii mucxxxxxxxx

Slm kızlarr eğer kabul ederseniz bende burdayımmmmmm:) 35+2.haftamdayım yeni üye oldum henüz hiç kimseyle konuşamadımmm

Slm kızlarr eğer kabul ederseniz bende burdayımmmmmm:) 35+2.haftamdayım yeni üye oldum henüz hiç kimseyle konuşamadımmm

hoşgeldin mrb :) çok az kalmış doğuma, nasıl olacak doğum? normal mi, sezeryan mı? bebeğinin cinsiyeti ne canım? çok soru sordum değil mi? tekrar hoşgeldin :)

iyi geceler,cern hanı haberleri vermiş size,biz çıktık dolaştık biraz eşimle,yarın dr.a gidicez,hafta sonu malum kociş evde pcye el koyar,tahmin ettiğiniz gib,fırsat bulursam girerim arada,olmadı pazartesi görüşürz
filiz ablam muayenenin iyi geçtiğine sevindim demek herşey yolunda ne güzelalkisalkisalkisalkisalkisalkis
arifecim hala gelmemiş kırmızılar ,inş gelmezler,yarın test yapacaksın değil mi sonucu çok merak ediyorum
herkese ayrı ayrı yazamıyorum,çok yorgunum
hepinizi öpüyorum,hihoyyyt

evet hayatım, doktor herşey yolunda dedi :) teşekkürler, ben de seni çok öpüyorum tatlım

günaydınn kızlar tatil diye kimse yok galiba ama sizlere birşey sormak istiyorum ben 30 günde bir adet oluyorum dünde adetimden itibaren onuncu gündü ve benden böyle erimiş silikon kıvamı gibi hafif sarımsı akıntı geldi nette okuduklarıma göre yumurtlamada öyle uzayan akıntı geliyomuş ben yumurtlamış olabilirmiyim yaaa dünnnnnn kafam çok karıştı nolur yardım edin bana olabilirmi acaba mümkünmü bu :bbo:

slm kızlar gerçi kimse yok ama ben yazayım yine....ceren beyazla ilgili yazını okuyunca birden gözlerim faltaşı gibi açıldı ne dedim birden sonra dermişim yazınca çaktım ilahi deli kız...
filiz ablacım valla dün tatildi ama çabuk geçti babcım geldi annemlerde önceki akşam gelmişlerdi zaten onalarla vakit geçirdim akşam girmeye çalıştım senden haberler almak için ama biizm nette sıkıntı vardı biraz o yüzden girip bakamadım ...ama benim içim rahattı bu sefer...lütfen sende rahat ol her agrıya sızıya takılma olsada olmasada..baka ablacım her gebe de bulantı kusma olmuyor hatta gebe oldugunu çogu kişi anlamıyor bile ama saglıklı bebkler getiriyorlar dünyaya benimde doktorum bulantı için aslında bizim için iyi birşey demişti ama ben bulantı yaşamayan gayet normal insa gibi yaşamını sürdüren hop arada hop burada hoplayıp zıplayan gebelerde gördüm inan sadece zmanla artan agırlıgın dışında birşey hissetmiyorlar..yani her bünyede aynı şeyler olmuyor... bende de geçen hafta acayip gögsüm sızlıyordu ama tek gögsüm ve ucu sanki birşey batıyor gibi içten bir acı iann bir süre devem etti sonra bıçak gibi kesildi ...sanırım bu tür degişimler sürekli başımıza gelecek ve geçecek...için rahat olsun ablam herşey çok güzel olacak... kumsal ve neşe güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım...

canım senin haberini bekliyorum nasıl merak ettim ama eşim hafta sonu bilgisayarı arkadaşına verdi bazı şeyler yüklesin die yarın yapacaksın dimi testi hayırlısı inşallah canım
kızlar kimsecikler yok tatil tabi sizler hepiniz iyisinizdir umarım tatildi ama ben iki gün iş yerine gittim taşınıyoruz da gerçi bir iki saat uğradım evraklarımı yerleştirmeye sonra döndüm ama yorgunluk yine yarın yeni iş yerimde başlıyorum inşallah kocaman tertemiz bir yer yenilik insana iyi geliyor gerçekten baharda geldi bide bebişimin gelme zamanı gelse değmeyin keyfime :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…