Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar dün dr.a gittik,bebişim tam 2900 gr olmuş maşaşllah kızıma,dr.um normal boyutta istersen normal doğum yapabilirsin dedi,bu hafta nst'ye giricem yine ayın 13.ünde kontrolüm var,açılmam var mı delikafaduldendiye bakacak,14.ünde hastaneye yatıcam büyük ihtimalle,suni sancıyla doğum yaparsın dedialkisalkisalkisalkisalkisalkis,dr.umda başımda olacak,tüm gün ve tüm gece,bakalım hakkımızda hayırlısı,kumsalım kız test yapmadın mı
yazmamışssın bişey merak ettim doğrusu,neyse yarın görüşürüz kızlar,dün dr.dan sonra dışardaydık eşimle o yüzden yazamadım size,hepinizi öpüyorumhihoyyyt

Slm kızlarr eğer kabul ederseniz bende burdayımmmmmm:) 35+2.haftamdayım yeni üye oldum henüz hiç kimseyle konuşamadımmm
Hoşgeldin cnm aramıza

olabilir cnm,nette şu hesaplayıcılar var ya onlarla hesaplasana güzelimŞeniz

güzelim benim, böyle şeyler duydukça rahatlıyorum... sanırım diğer yaşadıklarım psikolojimi altüst ettiği için en ufak şeyde paniğe kapılıyorum. Ne güzel ailenle bir aradasın, keyfini çıkar canım :) inşallah hepimiz için herşey iyi olacak :) sen daha iyi misin? toparlanabildin mi iyice? bir an önce rahat döneme girmen dileğiyle canımcım :)
entelliyecim ben de meraktan çatlayacağım ama 2 gündür kk'da bir problem vardı, girilmiyordu, dün ve bugün kaç kere girdim Allah bilir, ancak şimdi başardım girebilmeyi... yeni iş yerin hayırlı uğurlu olsun inşallah canım :)
hadi bakalııııııım normal doğum yani :) ne güzel, doktorunun da her an yanında olacağını bilmek rahatlatıcı... hayırlısı olsun birtanem :) heyecanla haberlerini bekliyoruz tatlım :)
son 15 gün ama dr.uma göre son 11 günnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
neeeeeeeee???? :1shok: 11 gün mü???? :1shok: vışşşşş delikafadulden delikafadulden delikafadulden hiçbir şey kalmamış gülüm... Zeynep kendiliğinden de gelmek isteyebilir her an... dualarımız seninle birtanem, Allah bir avazda kurtarsın inşallah :)

sağol ablacım,inş sağlıcakla meleklerimizi kucağımıza alırızŞeniz

Günaydınnnnnnnnnn
herkese günaydınnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
nasılsınız ,özlemişim yaw sizlerikaydirigubbakcemile2

görüşürüz tatlım, yarın bizi ahbersiz bırakma sakın, öpüyorum :)

canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim ve hepinizden çok ama çok özür dilerim kendimi çok mahçup hissediyorum özellikle cerencim senden özür dilerim merakta bıraktım dönüş yapamadım lütfen yalnış anlama evden 2 gündür kk ya giremiyorum sitedemi problem bendemi anlamadım lütfen beni affedinnnn biliyorum çok saygısızlık ettim:çok üzgünüm:

tü tütütütütüt maşallahhh kızımızaa büyümüş
Allah bir avazda kurtarsın işallahhhhhhhhhhhh :Saruboceq:
son 15 gün ama dr.uma göre son 11 günnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt

alkisalkisalkisalkisalkisalkis yaşasın yaşasın prensesin gelmesine az kalmışşşhihoyyyt

kızz de hele bakam test yaptınmı yada kırmızılar geldimi

günaydıııııııııınnnnnnnnnnn hihoyyyt
hepinize güzel bir hafta diliyorummm
kk hala sorunlu yazdığımı yollayana kadar can çekişiyorum resmen

sağol cnm iyiyim,evet az kaldı heyecan basıyor beni,kızımı düşündükçe,sende iyimisin cnm,sitede sorun var,2 satte gitmiyor yazılar sinir oldum yaw

arifem günaydın şekerim,nasıslın cnm?

sağol canım iyiyim evet yaaa üç gündür böle sorunlu bende sinir oldumm klava:
kumsal günaydın test yapmadınmı kız daha hiç bişi sölemiosun çatlatıcanmı bizi kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar hepinize hayırlı ve çok güzel bir gün diliyorum.
şimdi gelelim asıl meseleye eşime cuma akşamı test yapalım dedim daha erken dedi yarın yaparız bende erken olmadığını söylüyünce eşim hala yarın diye direttiği için benim sinirler tavan yaptı neyse cumayı atlattık cumarteside yarın yaparız diyince ben iyice gerildim patladım tabiii cumarteside öyle geçti ve büyük gün pazar eşim test aldı veeeeeeeeeeeeeee sonuç kazık gibi bir tek çizgi hiç bişi yapamadım öylece kalakaldım testi burakıp uzun uzun düşündüm ve doktorum değiştirmeye karar verdim .cumartesi günü yepyeni bir başlangıç yapıyorum kızlar ve bu arada hala adet olmadım sanırım korktuğum başıma geldi.

Son düzenleme:
beyazcım günaydın canım iyyiim çok şükür sen nasılsın maşallah kızımız ne kadar büyümüş büyük günede çok az kalmış allah bi avazada kolaylıkla kutarsın inşallah

jasmin günaydın canım nasılsın

burcum günaydın canım nasılsın bitanem

nesecim günaydın canım nasılsın inşallah güzel hebrler veririsin bize

Canım o koca şişko çizgi beni de bekliyor( bugünden itibaren kan testinde ve çarşambadan itibaren idrarda belli olacak inşallah benimkisi de ama aynı senin yaşadıklarını yaşamaktan korkuma erteliyorum. Doktor değiştir istersen ama fazla birşey farketmiyor sonuçta kullanılabilecek ilaçlar aynı, nasip demeten başka çare yok. Sen yumurtluyorsan, eşinin sonuçları iyi ise yapacak pek de bişey yok. Bugünlerde birbirimize destek olalım lütfen ben de çok korkuyorum...2 yılı geçti hala birşey yok..(

canım keşke eşine demeseydin kendi kendine yapsaydın testini gerginlik olmuş
son cümleni anlamadım canım adet oldunmu olmadınmı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…