- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.021
Hoşgeldin cnm aramızaSlm kızlarr eğer kabul ederseniz bende burdayımmmmmm:) 35+2.haftamdayım yeni üye oldum henüz hiç kimseyle konuşamadımmm
günaydınn kızlar tatil diye kimse yok galiba ama sizlere birşey sormak istiyorum ben 30 günde bir adet oluyorum dünde adetimden itibaren onuncu gündü ve benden böyle erimiş silikon kıvamı gibi hafif sarımsı akıntı geldi nette okuduklarıma göre yumurtlamada öyle uzayan akıntı geliyomuş ben yumurtlamış olabilirmiyim yaaa dünnnnnn kafam çok karıştı nolur yardım edin bana olabilirmi acaba mümkünmü bu :bbo:
güzelim benim, böyle şeyler duydukça rahatlıyorum... sanırım diğer yaşadıklarım psikolojimi altüst ettiği için en ufak şeyde paniğe kapılıyorum. Ne güzel ailenle bir aradasın, keyfini çıkar canım :) inşallah hepimiz için herşey iyi olacak :) sen daha iyi misin? toparlanabildin mi iyice? bir an önce rahat döneme girmen dileğiyle canımcım :)slm kızlar gerçi kimse yok ama ben yazayım yine....ceren beyazla ilgili yazını okuyunca birden gözlerim faltaşı gibi açıldı ne dedim birden sonra dermişim yazınca çaktım ilahi deli kız...
filiz ablacım valla dün tatildi ama çabuk geçti babcım geldi annemlerde önceki akşam gelmişlerdi zaten onalarla vakit geçirdim akşam girmeye çalıştım senden haberler almak için ama biizm nette sıkıntı vardı biraz o yüzden girip bakamadım ...ama benim içim rahattı bu sefer...lütfen sende rahat ol her agrıya sızıya takılma olsada olmasada..baka ablacım her gebe de bulantı kusma olmuyor hatta gebe oldugunu çogu kişi anlamıyor bile ama saglıklı bebkler getiriyorlar dünyaya benimde doktorum bulantı için aslında bizim için iyi birşey demişti ama ben bulantı yaşamayan gayet normal insa gibi yaşamını sürdüren hop arada hop burada hoplayıp zıplayan gebelerde gördüm inan sadece zmanla artan agırlıgın dışında birşey hissetmiyorlar..yani her bünyede aynı şeyler olmuyor... bende de geçen hafta acayip gögsüm sızlıyordu ama tek gögsüm ve ucu sanki birşey batıyor gibi içten bir acı iann bir süre devem etti sonra bıçak gibi kesildi ...sanırım bu tür degişimler sürekli başımıza gelecek ve geçecek...için rahat olsun ablam herşey çok güzel olacak... kumsal ve neşe güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım...
entelliyecim ben de meraktan çatlayacağım ama 2 gündür kk'da bir problem vardı, girilmiyordu, dün ve bugün kaç kere girdim Allah bilir, ancak şimdi başardım girebilmeyi... yeni iş yerin hayırlı uğurlu olsun inşallah canım :)canım senin haberini bekliyorum nasıl merak ettim ama eşim hafta sonu bilgisayarı arkadaşına verdi bazı şeyler yüklesin die yarın yapacaksın dimi testi hayırlısı inşallah canım
kızlar kimsecikler yok tatil tabi sizler hepiniz iyisinizdir umarım tatildi ama ben iki gün iş yerine gittim taşınıyoruz da gerçi bir iki saat uğradım evraklarımı yerleştirmeye sonra döndüm ama yorgunluk yine yarın yeni iş yerimde başlıyorum inşallah kocaman tertemiz bir yer yenilik insana iyi geliyor gerçekten baharda geldi bide bebişimin gelme zamanı gelse değmeyin keyfime :teytey:
hadi bakalııııııım normal doğum yani :) ne güzel, doktorunun da her an yanında olacağını bilmek rahatlatıcı... hayırlısı olsun birtanem :) heyecanla haberlerini bekliyoruz tatlım :)kızlar dün dr.a gittik,bebişim tam 2900 gr olmuş maşaşllah kızıma,dr.um normal boyutta istersen normal doğum yapabilirsin dedi,bu hafta nst'ye giricem yine ayın 13.ünde kontrolüm var,açılmam var mı delikafaduldendiye bakacak,14.ünde hastaneye yatıcam büyük ihtimalle,suni sancıyla doğum yaparsın dedialkisalkisalkisalkisalkisalkis,dr.umda başımda olacak,tüm gün ve tüm gece,bakalım hakkımızda hayırlısı,kumsalım kız test yapmadın mı
yazmamışssın bişey merak ettim doğrusu,neyse yarın görüşürüz kızlar,dün dr.dan sonra dışardaydık eşimle o yüzden yazamadım size,hepinizi öpüyorumhihoyyyt
neeeeeeeee???? :1shok: 11 gün mü???? :1shok: vışşşşş delikafadulden delikafadulden delikafadulden hiçbir şey kalmamış gülüm... Zeynep kendiliğinden de gelmek isteyebilir her an... dualarımız seninle birtanem, Allah bir avazda kurtarsın inşallah :)son 15 gün ama dr.uma göre son 11 günnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
güzelim benim, böyle şeyler duydukça rahatlıyorum... sanırım diğer yaşadıklarım psikolojimi altüst ettiği için en ufak şeyde paniğe kapılıyorum. Ne güzel ailenle bir aradasın, keyfini çıkar canım :) inşallah hepimiz için herşey iyi olacak :) sen daha iyi misin? toparlanabildin mi iyice? bir an önce rahat döneme girmen dileğiyle canımcım :)
entelliyecim ben de meraktan çatlayacağım ama 2 gündür kk'da bir problem vardı, girilmiyordu, dün ve bugün kaç kere girdim Allah bilir, ancak şimdi başardım girebilmeyi... yeni iş yerin hayırlı uğurlu olsun inşallah canım :)
hadi bakalııııııım normal doğum yani :) ne güzel, doktorunun da her an yanında olacağını bilmek rahatlatıcı... hayırlısı olsun birtanem :) heyecanla haberlerini bekliyoruz tatlım :)
neeeeeeeee???? :1shok: 11 gün mü???? :1shok: vışşşşş delikafadulden delikafadulden delikafadulden hiçbir şey kalmamış gülüm... Zeynep kendiliğinden de gelmek isteyebilir her an... dualarımız seninle birtanem, Allah bir avazda kurtarsın inşallah :)
günaydın beyaz sen nasılsın az kalmış doğumuna Allah kurtarsın canım
görüşürüz tatlım, yarın bizi ahbersiz bırakma sakın, öpüyorum :)
abla hoş geldin nasılsın?
Çok yoruyorsun kendini yaa iş yerine bir yardımcı alsanız aslında sen rahat edersin ne bu böyle kocanmı cimrilik yapıyor kız abla yoksaklava:
yorma kendini yaa lütfen ev işi bitmiyor valla yap yap hep aynı :1no2:
yok abla bu gün çalışmıyor o 1 mayıs ona yaradı evde misafirleri var o yüzden buralarda değil yarın olur ama
canımmm bizde seni özledik valla çok uzak kaldın bizlerden zaten nadir giriyordun iyice seyrekleşti gelmelerin
neyse sen iyi olda gerisi mühim değil ama fazla yüklenme kendine ablacım....
Biz iyiyiz çok şükür geriye doğru sayıyoruz bakalım bizim cadı ne zaman teşrif edecek kaydirigubbakcemile3
oooo hadi yine iyisin erkencisin kuzu çık bakalım şimdiden iyi akşamlar iyi tatiller kendine iyi bak yarın haberlerini bekliyoruz ona göre ara ara bakarım topiğe yoksa arka cepten ararım ona göre kaydirigubbakcemile3
iyi tatiller kuzu :a015:
yat uzan ablacım sende dinlen istirahat et madem evdesin tadını çıkar ben akşamları gelemiyorum artık malum sonlara yaklaştıkça yatmam gerekiyor iyi olursam gelirim söz vermiyorum şimdiden sanada iyi akşamlar iyi tatiller ablacım öpüyorumm a.s.
iyi geceler,cern hanı haberleri vermiş size,biz çıktık dolaştık biraz eşimle,yarın dr.a gidicez,hafta sonu malum kociş evde pcye el koyar,tahmin ettiğiniz gib,fırsat bulursam girerim arada,olmadı pazartesi görüşürz
filiz ablam muayenenin iyi geçtiğine sevindim demek herşey yolunda ne güzelalkisalkisalkisalkisalkisalkis
arifecim hala gelmemiş kırmızılar ,inş gelmezler,yarın test yapacaksın değil mi sonucu çok merak ediyorum
herkese ayrı ayrı yazamıyorum,çok yorgunum
hepinizi öpüyorum,hihoyyyt
slm kızlar gerçi kimse yok ama ben yazayım yine....ceren beyazla ilgili yazını okuyunca birden gözlerim faltaşı gibi açıldı ne dedim birden sonra dermişim yazınca çaktım ilahi deli kız...
filiz ablacım valla dün tatildi ama çabuk geçti babcım geldi annemlerde önceki akşam gelmişlerdi zaten onalarla vakit geçirdim akşam girmeye çalıştım senden haberler almak için ama biizm nette sıkıntı vardı biraz o yüzden girip bakamadım ...ama benim içim rahattı bu sefer...lütfen sende rahat ol her agrıya sızıya takılma olsada olmasada..baka ablacım her gebe de bulantı kusma olmuyor hatta gebe oldugunu çogu kişi anlamıyor bile ama saglıklı bebkler getiriyorlar dünyaya benimde doktorum bulantı için aslında bizim için iyi birşey demişti ama ben bulantı yaşamayan gayet normal insa gibi yaşamını sürdüren hop arada hop burada hoplayıp zıplayan gebelerde gördüm inan sadece zmanla artan agırlıgın dışında birşey hissetmiyorlar..yani her bünyede aynı şeyler olmuyor... bende de geçen hafta acayip gögsüm sızlıyordu ama tek gögsüm ve ucu sanki birşey batıyor gibi içten bir acı iann bir süre devem etti sonra bıçak gibi kesildi ...sanırım bu tür degişimler sürekli başımıza gelecek ve geçecek...için rahat olsun ablam herşey çok güzel olacak... kumsal ve neşe güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım...
canım senin haberini bekliyorum nasıl merak ettim ama eşim hafta sonu bilgisayarı arkadaşına verdi bazı şeyler yüklesin die yarın yapacaksın dimi testi hayırlısı inşallah canım
kızlar kimsecikler yok tatil tabi sizler hepiniz iyisinizdir umarım tatildi ama ben iki gün iş yerine gittim taşınıyoruz da gerçi bir iki saat uğradım evraklarımı yerleştirmeye sonra döndüm ama yorgunluk yine yarın yeni iş yerimde başlıyorum inşallah kocaman tertemiz bir yer yenilik insana iyi geliyor gerçekten baharda geldi bide bebişimin gelme zamanı gelse değmeyin keyfime :teytey:
kızlar dün dr.a gittik,bebişim tam 2900 gr olmuş maşaşllah kızıma,dr.um normal boyutta istersen normal doğum yapabilirsin dedi,bu hafta nst'ye giricem yine ayın 13.ünde kontrolüm var,açılmam var mı delikafaduldendiye bakacak,14.ünde hastaneye yatıcam büyük ihtimalle,suni sancıyla doğum yaparsın dedialkisalkisalkisalkisalkisalkis,dr.umda başımda olacak,tüm gün ve tüm gece,bakalım hakkımızda hayırlısı,kumsalım kız test yapmadın mı
yazmamışssın bişey merak ettim doğrusu,neyse yarın görüşürüz kızlar,dün dr.dan sonra dışardaydık eşimle o yüzden yazamadım size,hepinizi öpüyorumhihoyyyt
tü tütütütütüt maşallahhh kızımızaa büyümüşkızlar dün dr.a gittik,bebişim tam 2900 gr olmuş maşaşllah kızıma,dr.um normal boyutta istersen normal doğum yapabilirsin dedi,bu hafta nst'ye giricem yine ayın 13.ünde kontrolüm var,açılmam var mı delikafaduldendiye bakacak,14.ünde hastaneye yatıcam büyük ihtimalle,suni sancıyla doğum yaparsın dedialkisalkisalkisalkisalkisalkis,dr.umda başımda olacak,tüm gün ve tüm gece,bakalım hakkımızda hayırlısı,kumsalım kız test yapmadın mı
son 15 gün ama dr.uma göre son 11 günnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim ve hepinizden çok ama çok özür dilerim kendimi çok mahçup hissediyorum özellikle cerencim senden özür dilerim merakta bıraktım dönüş yapamadım lütfen yalnış anlama evden 2 gündür kk ya giremiyorum sitedemi problem bendemi anlamadım lütfen beni affedinnnn biliyorum çok saygısızlık ettim:çok üzgünüm:
sağol cnm iyiyim,evet az kaldı heyecan basıyor beni,kızımı düşündükçe,sende iyimisin cnm,sitede sorun var,2 satte gitmiyor yazılar sinir oldum yaw
arifem günaydın şekerim,nasıslın cnm?
günaydın kızlar hepinize hayırlı ve çok güzel bir gün diliyorum.
şimdi gelelim asıl meseleye cuma akşamı test yapalım dedim daha erken dedi yarın yaparız bende erken olmadığını söylüyünce hala yarın direttidiği için direttiği için benim sinirler tavan yaptı
neyse cumayı atlattık cumarteside yarın yaparız diyince ben iyice gerildim patladım tabiii cumarteside öyle geçti ve büyük gün pazar eşim test aldı veeeeeeeeeeeeeee sonuç kazık gibi bir tek çizgi hiç bişi yapamadım öylece kalakaldım testi burakıp uzun uzun düşündüm ve doktorum değiştirmeye karar verdim .cumartesi günü yepyeni bir başlangıç yapıyorum kızlar ve bu arada hala adet oldum sanırım korktuğum başıma geldi.
günaydın beyaz sen nasılsın az kalmış doğumuna Allah kurtarsın canım
günaydın kızlar hepinize hayırlı ve çok güzel bir gün diliyorum.
şimdi gelelim asıl meseleye cuma akşamı test yapalım dedim daha erken dedi yarın yaparız bende erken olmadığını söylüyünce hala yarın direttidiği için direttiği için benim sinirler tavan yaptı
neyse cumayı atlattık cumarteside yarın yaparız diyince ben iyice gerildim patladım tabiii cumarteside öyle geçti ve büyük gün pazar eşim test aldı veeeeeeeeeeeeeee sonuç kazık gibi bir tek çizgi hiç bişi yapamadım öylece kalakaldım testi burakıp uzun uzun düşündüm ve doktorum değiştirmeye karar verdim .cumartesi günü yepyeni bir başlangıç yapıyorum kızlar ve bu arada hala adet oldum sanırım korktuğum başıma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?